Evdeyim huzurluyum günlük . Artık uzun uzun kahvaltı yapabiliyorum Müge anlı eşliğinde .oğluşumda büyüyor.huzurlu günler diliyorum kendim için öperim yanacıklarından sevgili günlük :))))
Ilk defa inanmistim ve inanmama sebep olan sey okadar kucuk ki, goz kadar kucuk ama yildizlara uzanacak kadar uzak ve derin bir yolculuk. Inandim, ya kendi gururum ya da o, ardina gittim, ama anladim ki o daldigim derinlik bana ozel degilmis.. Kabullendim hayat bu yolculuga, artik varsin yada yoksun ne yapabilirim ki. Ben sadece inanmistim.
Sevgilim günlük
Pat diye içime oturdu yaşananlar
Nasıl oluyor da saf bi insan bu kadar yanlış anlaşılıyor
Ne garip
Keşke rüyalarına girse de biraz akıllansan be Ada'm
Ne bileyim
Anlam veremiyorum bazı insanlara günlük
Evine gitmek düzenimi kurmak bi süre kimseyle muhattap olmak istemiyorum
Bazı şeyler çok saçma
Cidde'n saçma
Nasıl yanlış anlıyor insanlar ya da anlamak istedikleri gibi anlıyorlar
Sussan olmuyor susmasan hepten olmuyor
Rabb im sen aç kapıları
Sen den diliyorum ben
Kimseden değil
Senden bekliyor istiyor sana açıyorum ellerimi
Gönlümün sızısına sen çözüm ver
Sen su serp yanan içime
Bizim imtihanımız da ailelerimiz sanırım
Herkesle iyi olup herkes tarafından sevilip sayılmak herkes tarafından akıl danışılmak varken aileler ne de tuhaf saygısız anlayışsız hesapsIz kitapsız
Allah ım sen ver kalbimize huzur
Sen başarılar nasip et yarime
Sen sağlık ver bizlere
HUZur mutluluk bereket helal kazanç ve bol rızk ver inşaallah
Sevgili Günlük :)
O ne güzel ve uzun rüyaydı. Nisanlanmisim kel, benle aynı boyda zayıf biriyle :) Kuyumcuymuş ailesiyle gelinlik bakmaya gitmisim böyle gördüm sonra düğün sonrasını gördüm sonra düğünde fotoğraf çektirdigimizi o kadar uzundu ki rüya Gerçel gibi sanki saatler sürdü bu rüya :) ama hala rüyalarda kalıyor nolur sanki benimde olsa en az ruyamdaki kadar mutlu olsam ha günlük olur mu bigün? Belki de olur düğün de gelin çiçeğini ben aldım biliyorsun hadi bakalım hayırlısı deyip bekleyelim mutluluğu ....
Daha 3 cm olan 6 ay sonra doğmasını bekleyeceğim Sevgili ikiz çocuklarıma;
Çünkü günlük olayını en son ortaokuldayken bırakmıştım,
Siz şuan keyifle yerinizde yatıyorsunuz, Rabbim size sağlık ve iyi kader uzun ömür versin aklımda fikrimde sizlere kavuşmayı beklemekle geçiriyorum
İstediğim gibi hareket edemiyorum, yatıyorum devamlı telefonda oyunlara daldım vakit geçirmek için, tüp bebek başarı hikayesi benimkisi size sahip olmak için az çile çekmedim :) hepsi geldi geçti. Yeterki siz yerinizde iyi olun sımsıkı sarılın annenize.
eski sevgilim acaip bi tweet atmış iyi giden bi ilişkisi olmasına rağmen.. hayal kırıklıklarıyla ilgili.. bence bu tweet ya bana ya da benden öncekine gibi geldi.. benden öncekini unutturduğumu düşünüyorum, o zaman bana mı.. bana mı.. unutmamadı mıı.. ay mutlu oldum ortada bi şey yokken
Sevgili günlük
Ben neden daha önce bu siteye rastgelmedim ki sanki.Belki ani kararlar vermeyi ve ateşle oynamayı erkenden bırakırdım.
Ha bi de tüm arkadaşlarımı çevremden uzaklaştırıp yapayalnız kalacağıma asıl problemin kimden kaynaklandığını daha önce fark etmiş olmayı dilerdim. Yapa yalnız olduğumu ne zaman mı kabul ettim.Babamın neden hiç dışarı çıkmıyosun sorusuna gözlerim dolarak ve gözlerimi kırpıştırarak benim arkadaşım yok ki dediğimde.Neyse demek ki böyle olması gerekiyomuş. Büyümek olgunlaşmak için yapmam gereken gözlemi etrafımda kimse kalmayınca yapmam gerekiyomuş
günlük kabul etmesemde bir ayda bağlanmışım epey.10 gündür konuşmuyoruz ve deli gibi özlediğimi hissettim.Arasam mesaj atsam ? Ama bir şeyleri yaparım yapabilirim demesi gereken o bence.Hem istese arardı dime ?ben tek kalmamalıyım günlük, sorular beynimi kemiriyor resmen.İlk defa uzun bayram tatiline sevinemiyorum, hatta bayram gelsin istemiyorum.En azından bir bayram mesajı atar diye bekleyeceğim çünkü atmazsa hayal kırıklığımı tahmin bile edemiyorum.Bende suçlu olabilirim gelecekle ilgili beklentilerimi söylerken sert fevri davrandım sanırım, zaten söyledide onurumu kırdın diye.Offfff düşün düşün boşşş bomboşşş..
Sevgili günlük,
Bugün yine çok uykum var her zamanki gibi.
Gün nasıl geçti anlamadım. Zaten öğlen geldim dükkana. Şimdi yine eve gidip bulaşık yıkayacağım. Zaten çorbanın yanına ne pişireceğimi de bulamadım. Ben diyet yaparken, güzel güzel yemekler yapmak zorunda olmak nasıl bir acıdır sen bilir misin günlük? Nerden bileceksin ki? Sen benim gibi pisboğaz da değilsindir zaten.
Bazen bişeyler oluyor ya günlük sinirini bozan seni uzen, biri olsun istiyosun derdini sıkıntını paylaşsin kimse yok etrafında kalabalık ama seni anlayan tek 1 Allahın kulu yok herkes kendi etrafındaki hayatta boğulmus herkes bencil sen ne kadar birilerinin yanında olursan ne kaadr uzuntuleirni mutluluklarıni pyalasirsan Paylaş senin biseyin olduğu zamn sadece tek söylenen şey aman boşver oluyo önemsiz oluyo ben bu zmanalrda anladim ki ne sevgi ne aşk nede başka bişey hepsi yalan dolan hicbirseye inaçım kalmadı benim hiç. .
önceki konuları tekrar etmek için bu ay kursa yazılmadım.. tekrar ettim mi, hayır.. ama olsuni bugün ayın 8'i ve bugün başlarım ben de günlük.. başlarım inşaallah..
Iki yildir bana dokturdugun gozyasinin haddi hesabi yok.Senin yuzunden guvensiz,umutsuz,mutsuz biri oldum ciktim.Ben de senin gibi her seyi maddiyata doker oldum.Ruhumdaki yaralarin yaninda gogsumde ,rahmimde cikan kistler de cabasi.dilerim obur dunyada sualini vereme Allaha...sen ve ailen...