Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam can..
Bugun canim sikiliyor ..
Cikmaz sokaktayim..
Dibi gorunmeyen nehire gidiyorumm..
Hem korkuyorum hemde gidiyorummm.
Ben mutlunolacak miyim??
Ölmeden once tek istegim hizurlu yuvam olsun..
Bunu gorecek miyimm??
Cok korkuyorummm cok...
Hereeyd3n nefret ediyorum bu aralar..
Hicbireeyden zevk alamiyorum..
Boguluyorum ben..
Acba ben ölecek miyim yoksa??
Yasamak istemiyorum ben..
Hep sorun hep sikinti yoruldum benñ.
Yaşasam bile 60 yasin üstunu gormk istemiyorum ben ..
Kimseye muhtaç olmdn yatalak hasta olmadn canimi al rabbim ..
Bugunluk bu kadr uykum var..
Dusunceliyimm..
Bugun hayatimin en huzunlu gunü......

Ah be günluk iki gundur agliyorum yine niye boyleyim ben. Gozlerim bile bozuldu aglaya aglaya
Vesikalik cekindim gecen gun biri buyuk biri kucuk. Gozlugumu cikarmamam gerek ama sevemedim.
Of of su gozumun yasi bir dinse

sevgili gunluk bigün kafayı yemek uzereyim spiral im kaymis asiri rahatsizim tam 3 doktora gittim hic biri bakmadi cildiricam bu nasıl bi istir yaa

Günlük uyumadan önce bir hayal kurayım dedim. Sana da anlatayım;

Şöyle boylu poslu, endamı yerinde, geniş omuzlu yakışıklı biriyle evliyim. Büyükada'da yaşıyoruz. Evimiz deniz manzaralı. 2 katlı, bahçeli bir eve sahibiz. Bahçeye ufak bir çardak yaptırdım gelen komşularımı orada ağırlamak istiyorum. Bir de hamak aldım ki kitabımı alıp sallanarak okuyayım diye. Ufak bir köpek kulübesi yaptırdık. İçinde köpeğimiz var. Gündüz köpeğimizle oynamak bize enerji veriyor.

Üst kat balkonum kocaman. Şöyle şık bir masa attım birkaç sandalye koydum ki rahat rahat oturalım. Balkonum hep aksesuarla süslü. Özellikle balık ve fil figürüyle dolu. Cam eşyaları çok severim. Deniz kabuklarından avizem var ortalığı ışıl ışıl ediyor.

Akşam oldu mu kuruyorum çilingir soframızı, açıyoruz bir büyük e birde yanında bam telimizi titretecek bir şarkı ohh demleniyoruz denize karşı. Bazen şarkılara eşlik ediyoruz bazen de mehtabın güzelliğine dalıp gidiyoruz. Ama hep sarmaş dolaş. İyice çakır keyif olunca sofrayı toplamadan yatağa gidiyoruz. Üstümüzdekilerle uzanıp sızıp kalıyoruz.

İşte böyle günlük. Bir hayal ama belki gerçek olur bilemeyiz :)

Daha çok var yahu, umarım sıkıntı olmadan gider gelirim kimseciklere görünmeden ha bi de o iş umarım kötüye gitmez... ya giderse yine beynimin içinden konuştum evet

Çok çok çok yalnızım ..kafayı yemeME ramak kamisken gulebiliyorum ...tek kankam esim erkeğim kocam tutuklu ..koca 2 ay oldu ayriyiz ..kızım iCN gülüyorum

Yarın bayram günlük.. içim buruk.. Bayram havası yok.. Asıl bayram kalbimizde..Ama o bayram da yok.. Herşey Allahtan.. . Bayramınız mübarek olsun şimdiden..

Sevgili günlük,

ekim gelse de ben şu ameliyatı olsam ondan sonra kafam rahat etse. Acaba hastaneye gelmek isteyecek mi mavişim sevgili günlük. kavgalı iken bile hastaneye gittiğimi unutmayıp sonuçlarımı merak eden bir tanecik sevgilim için her gün şükrediyorum günlük

Cok yorgunum gunluk hemde cok ama dersen ki bedenin mi daha yorgum ruhun mu diye suan kestiremiyorum

Günlük yaa.. Geç kalkınca geç yatıyorum hep yaa.. Şuan saat 4 değil de 12 gibi Ayh dur bi kahve mi yapsam, balkonumda takılsam mis gibi, klip kızı gibiyim zaten mod olarak

Çok mutsuzum günlük. Bayram gelmiş neyime derler ya işte aynen öyle. Günlerdir evden dışarı adım atamıyorum. Çünkü bütün arkadaşlarım eşleriyle, nişanlılarıyla, sevgilileriyle geziyor. Akraba desen herkes ailece karı koca gezme çabasında. Anneme bir yerlere çıkalım diyorum oda naza çekiyor kendini. Anlayacağın çok yalnızım ve mutsuzum. Ne gezebileceğim bir arkadaşım, ne kafa dengi akrabam ne de sevgilim var. İnsan en çok böyle özel günlerde anlıyor yalnızlığını. Bayramlarda, düğünlerde, nişanlarda..
Yapabildiğim tek şey dua etmek, umarım bu yalnız başıma son bayramım olur..

Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte acılar gözlerini kısmış nöbette bekliyorum bekliyorum bekliyorum...

Attığı tweetleri okudum.. Hayal kırıklığı yaşamış gibi, ya da yalnızlıktan mı sıkılmış.. Anlamadım.. Dönüş olabilir..

Ben bu gece hiçbir yere sığamıyorum
İçimdeki acı sönmüyor. Senelerdir çabalıyorum hep bir şey çıkıyor ama bu ağır oldu. Avutamıyorum kendimi
Ağlayacak göz yaşım kalmadı.Bir anda gelen acı ve ben dayanamıyorum
Kafamda hep düşünceler
Kabus görmekten bıktık
Çok yoruldum... Zaman durmuş gibi

Sevgili günlük bu aralar çok gerginim.Kavgacı oldum çıktım.. Sinirlerime hakim olamıyorum..Sabrım yok insanlara..Mutsuzum..Eksiğim..Allah kerimdir. Mevlam neylerse güzel eyler..Bu gerginlikten kurtulmaliyim.Kalp kırmak istemiyorum..

Bi ağlıyorum bi kahkaha atıyorum, gün içinde bin kez değişiyor ruh halim.. Şimdi ağlamaklı ama her an değişebilir..

Günlükcüm
Bayram bitti nihayet, sevmiyorum Bayramları günlük yalnız olduğumu daha çok hissediyorum. Bir arkadaşım; evlendiğin zaman akrabaların seni adam sırasına koyuyor, Demişti doğru bir söz her bayram bir daha anlıyorum.
Günlük kimse yok hayatımda mutsuz umutsuz biriyim artık .bayram yaklaştığında içimden(elimde olmadan )şu geçiyor "bu bayramı gecireyim mutlaka biri girecek hayatıma, bayram bitsin mutlaka bişeyler olacak " elimde değil bu geçiyor içimden :) ama yok günlük... Bir de diğer konu var aşamıyorum o konuyu tövbe de etsem yemin de etsem vazgeçemiyorum (Rabbim vazgecirsin inşallah )

sevgili günlük, bugün zombi gibiyim, hiçbir şey yapasım yok. toparlanmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…