Popüler Konu Sevgili günlük...

Gene kotuler kazan di uzgunum hem de cok uzgun cok cabaladim kazanmak icin ama basarili olamadim simdi onlar cok mutlu .Hakkimi helal etmiyorum kazandiklari para hastane parasi olsun ahirette hesaplasicaz .Mutlu olamayin .Neden ben gulemiyorum hep yanlis secimler yaptim hep allahim kurtar beni bu insanlardan .Esimi istiyorum cikar artik karsima bir dag gibi yadlanayim korusun beni kollasin beni yalniz birakmasin beni .Gidiyorum yine yollar var ama hep karanlik aydinligi ozledim ,kahkaga atmaya hasret kaldim beni ezdiler hep ,gucsuz kaldim .Hayat sen masil birseysin boyle bir kerede bana gulsen ya cok mu sey istedim senden ben .

Diğeri çok yazılmış sayfaları dolmuş yeni bir başlangıç ....

Eski Günlük için tıklayın...
Bu aralar çok kotuyum be gunluk..
Depredyon var ya onun en dibindeyim...
Keske yer yarilsa yerin içine girsem bidaha da çikmasam ordan.
Ama nerdeee. hala yerin ustundeyim b3n..
Eşime ikinci sansi vermkle en büyük hatami ettim..
Onun yuzunden işimden de olma ihtimalim var..niye geldiki sanki butun duzenimi alt ust etti..
Şu cevre baskisi yok mu ??
Beni öldurup oldurup dirilten..
Keşke hic evlenmeseydimmmmm.
Keskeler işe yaramiyor artikkk...
Birde şu çok bilmiş k.k üyeleri yok mu???
Insani çileden cikartan sanane kardeşim benim anneligimden..
Anneligimi sorgulamak kimin haddine..
Simdi azimi bir acarsam daha susmam bu yuzden konuyu kapatiyorumm..
Bu hayat bana ģülerde bende ölmeden önce gorur muyum???
Boşanmaya üzulmuyorum hiç ..
Kendime ençok kizima üzuluyorum annesi ayri babasi ayri..
Herkes gibi olamicakkkkkkkk...
Bir yani hep eksik kalacak...
Keske iyi olsaydi hersey ..
Boyle olmasaydiiii...azrail insALLAH en yakin zamanda bana da gelir ins....

Son beş gün gibi bugünde berbattı
Ne zaman iyi şeyler olacak
Umut aşılayacak gücüm kalmadı
Sevdicek iyi olsa yeter
Çok şeymi istiyorum be
Yarın iyi bir gün olsun nolur

Uzgunum evimizin nesesi seni cok ozleyecegiz sesini ,konusmani can dostu hoscakal seni hic unutmayacagiz .

Uykularim harap oldu be gunluk gecenin 4 u oldu ben hala uyuyamadim..
Beni boyle uzen kader utansin..
Isime bile engel olacksin adi adam..
Sana ne diye ikinci sansi verdim ki ben???
Aklima yanayim..
Geldim tum duzenimk alt üst ettin..
Ve sen xxx sana hakkkimk helal etmiyorum..
Anladin mi ??beni.
Senden nefret ediyorum..
Sen ölme emi ..
Canin cikmasin dilerim rabbimden benim hakkimi senden almadikça senin canini almasin rabbim dilerim..
Sen benim isime engel oldun sen yilan insan..
Seni Allah bildigi gibi yapsin bir daha karsima cikma s3n xx
Sen benim canimk cok yaktin en sevdigim gorevime engel oldun eline ne geçti ha??
Beddua aldin iyi mi??
Sen ölme rabbim bizim hakkimIi senden sorsun ..
Be.de gorwyim bunu...
Gecenin birinde uykususuzm niye isimden olacm ..
Ve ben çok yorgunum niye benim torpilim yokki??
Heekws isini hallediyor torpille benim niye yok??
Torpilom olsaydi babam olurdu demi??
Rabbim benim de yüzum guler mi birgün ???
Umudim yok ..
Ben doģuştan sanssizim zaten ..
Uyumak istiyorum sad3ce hiç uyanmamak dilegim sonsuza kadr ..
Sabah olmasin hiç nolur ben iyanmayim birdaha...

Ya bugün gerçek değil dimiiii yaa...
Tatiil nasıl bu kadar hızlı bitti, neden hiç çalışasım yok artık bilmiyorum (((

Gunluk agliyorum mutsuzum be , neredeyim ben nerede cok mu zor du mutluluk denen duygu.Gitmek istiyorum tek basima olacagim bir yere bagira cagira aglamak istiyorum .Neden var olma sebebim ne anlam verrmiyorum.Dar geliyor her yer ayaklarim gitmiyor hayalim nerdesin sen ne umdum ne buldum.Vicdanlariniz rahat degil mi mutlusunuz .

Sevgili günlük,
arayacak ve güvenecek kimsem yok, korkularımı, şapşallıklarımı,üzüntümü, sevincimi dinleyecek kimsem yok. Hayata ve insanlara karşı çok yalnız ve yetersiz hissediyorum, ya hiç doğmamış olmak ya da beni sevecek ve umursayacak en az bir kişinin olduğu bir dünyaya doğmak istiyorum. Hayat zor.

Bugun hep yazmak istiyorum yazipta rahatlamak .Beni birtek anlayan sessizce dinleyen gunluk ses versen teselli etsen buda gececekdesen bulucaklar cezasini desen ,mutlu olucaksin desen ne olurdu.Disarda yasam varmis benim hic cikasim yok bu yerde ,gidesim yok oylece durasim var bosluga bakasim var .Gulmem bile zorla su aralar ,cilen ne cok mus dunya .Burasi da bosa gecirilen zamanlardan bir tanesi istedigim gibi olmadi hersey var ama huzur yok yemek bile yiyemiyorum ac miyim tokmuyum bilmiyorum .İki gozum iki cesme hayat burda boyle gecer mi .

Sevgili gunluk dun cok guzeldi..
Tv nin son sesini actim ..
En sevdigim dizimi izledim..
Hic bir flmden bu kadr zevk almamistim..Seviyor sevmiyor ...
Dizidi kadr superr ya...
Hep ayni seyler ama o kiz sanki beni animsatiyor deli dolu dopdolu canli..
Birde cok sevdigim filmim fanaa var..
Yarin evde kimse yokk..
Acayim onu offff tek basima izlerimm..
Baska boyle bildigim ask filmi yokki..
Bu aralar cok yalnizim kafayi yememem icin film izleyip kafami dagitmaliuim...
Beni cok üzen sey suanda isimin askida olmasi idareten gidiyorum ..
Biran once bana net cevap verseler.
Hiç suçum yokken beni isimden alikoyarlatsa eger ..
O zamn beni gor gunluk..
Ablaliga alinmadigimi ogrendigim zaman ..oylesine bagirarark agladim saatlerce susmadim..
Içim acidi ..
3 ay bu heyecanla bekledim sonra ne oldu????
Husran .
Torpilim yok be abii??
Kader bana da guler mi birgun???
Su genç yasimda neler yasadim be..
Bu yuku tasiyamiyorum..
Cogu arkafasim evlenirken daha yeni..
Ben evlendim bosandim neydi bu acelem ..
Sanki eski es cok iyiymis onu aciracagim sanmisim...
Gencligin verdigi tecrubesixlik iste..
Bu arada seni cok oxledim f.r canim benim ..4 gozle bekliyom seniii..
Hayatin kotulugune inat yaşam mucadelesine hazur misin??
Guçlu ol..
Olmadi belki ablslik ilerde olur kimbilir??
Nasil da dua ettim uyumadim yattim kalktim ettim..
Belki olur be abi ilerde Allah buyuk elbet umudumu kaybetmeyecem bennn..
Şu yasimda nelr yasamisjm yazssam roman olur..
Senle 2014 te tanistim k.k....
Suanda 2016 dayiz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili günlük,
Nasılsın iyimisin. Beni soracak olursan eğer bok gibiyim. Hormonlarım etki etmeye başladı heralde bok gibiyim. Anladın dimi, bok.

Sağlam,aşk dolu, dolu dizgin, deli dolu, on
nomere, tam benlik bi koca adayı istiyorum.

Ve güzel bi iş istiyorum.

Bekletme beni hayat.

Sevgili günlük hoşçakal

Selam günlük sana bayağı bir yıldır ara ara yazarım ama bu son yazışım çünkü artık hayatımda çok özel ve güzel şeyler var, buraya yazamayacağım bundan sonrası ben ve o arasında :) bizim maceramız başladı sana veda ediyorum umarım dönmem buraya

Gunlukcan yüzümde bir gülümseme var çalıştığım kurumun avukatı geldi bugün yanıma bişey sordu sonra gözleriniz orjinal mi? Dedi evet dedim çok güzel gözleriniz var dedi teşekkür ettim (demekki hala iş var bende günlük ). Azcık boyu kısa yoksa bu çocuğa bir adım atardım ben neyse hayırlısı günlük

Sevgili gunluk cok uzgunum, boylesine bir duruma kendimi soktugum icin hem kendimden nefret ediyorum hemde uzuluyorum, neden mutlu olamiyorum hic ? Neden yirmili yaslairmin ortasinda neden ama neden mutlu olamiyorum, galiba bu da benim imtihanim.. Mutsuzluk.. Allahim sen yardim et bana.. Sana cok ihtiyacim var Rabbim...

Selammmm
Koşuya başladım ben dün,böyle güzel bir fiziğin olsun,camış gibi bir göbek Cık cık. Hiç hoş değil.Eriticem. Ama çok komik geliyor bana,yıllarca kilo almaya çalış,şimdi göbek eriticem diye uğraş İyi oldu iyii. Bir de şu her cumartesi rutine bağladığım alkol olayını azalttıkmı tamam. Bitirdikmi demiyorum Bunun dışında hala aynı şekilde hayatıma birini almama konusunda kararlıyım. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama erkeklere hiç güvenemiyorum.Hiç birine mi,evet malesef. Hadi görüşürük

Dun gordugum kisi bir ilgi oldu tuhaf ama onda olmadi zaten birdaha da gormem mumkun degil neyi farkettim biliyormusun gunluk cok ozlemisim bu duyguyu. Allahim yanlis insanlara saptirmasin belki birgun gelirsin diye ben hep yollari gozleyecegim aslinda icimdeki umutlarda azaldi sadece cok azi kaldi .Herkes sevdigini bulurken bizler gec kaldik hayata oysa kuslar gibi ucmaliydim ,deniz gibi sonsuzluga varmaliydim ,yagmur gibi yagmaliydim hayata ve inadina inadina deli dolu sevmek sevmek ve sevilmek sonsuza dek sonuza dek .

şiştim günlük bildiğim içim şişti çatlayacağım güç ver bana allahım şu eylül bitsin ve ekim geçsin gitsin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…