Popüler Konu Sevgili günlük...

ah be günlük şuan keşke yanımda olsa
sarılsam ona sımsıkı bana türkü söylese iki kadehte atsak şöle nolurdu kaydirigubbakcemile3
çok özledim ben ya hemde çok burnumda tütüyo
şu 40 gün bi geçse daha ne isterim
hiç bırakmıcam onu he yanıbaşımda olcak..
seni çok seviyorum meleğim
iyiki warsın
sen hayatıma girdin gireli hep iyi ki dedim hiç keşkelerim olmadı olmasında.
hiç pişman olmadım..herşeyim oldun sen benim.inş kocam da olcaksın kaydirigubbakcemile3
çok seviyorum seni canım sewgiLim bnm..

bugün kız kardeşim evleniyo mafoldumben
o, papatyamdan sonra diğer yarımdı mafoldumben
dayanamıyorum, kabullenemiyorum :sinifsinif:
keşke bu kadar çabuk vermeseydik onu :çok üzgünüm:
şimdi ben anneme gittiğimde bitanem evde olmayacak mı senağlama
bunu düşünmek yakıyo içimi, çatlayana kadar ağlamak istiyorum mafoldumben

Beni kesin deli öptü günlükcan..
O kadar yorgunluğa rağmen kalktım sabahın körü :hulya:
Regl Olmuşum! Gelmedi gelmedi paşaamm tam arkadaşlar sürpriz yapacaklar geldi
İşin aksi buz mavisi kot giyeceğim sempatiksalakcinni
Hiç bi işim normal olmayacak benim biliyorum söylemene gerek yok olumunekankayizsmile
Ayrıca Didem'e Ve Bebişine Kocaman Bi MAŞALLAH!..
Aybur ve o harika anne olacaklar :1hug:

Günnüş
Bu sabahta erkenden uyandım dersanedeyim öğrenciler geciktiler bende nette takılayım birazcık dedim.
Bugün 10.10.2010 ya aşkımada söyledim keşke bugün evlenseydik diye o da bana 11.11.2011 var o gün evleniriz diyoo
Kışın düğünümün olmasını istemem ama ben yaa bahar en geç Haziran:kedi:
Bugün gelirken polis gördüm erkek ve benden boyu kısaydı.Tamam boyum tutuyo ama 4 cm aşağı çekiyolarmış yaaeyvahedigeldismile
Polisliğe başvuruyum diyordum

Bonjour günlük bayanssulusmile
Güzel bi'gün olacak inşallah..
Bu arada bişi itiraf ediyim şu an yengem arıyor ve açmıyorum sempatiksalakcinni

Günaydın günlük..

Saßah kalktım güzeldi her sey, yine güzel zemuszemus

amaaaaa :1shok:

Şu an ona çok sinirliyim ! mafoldumben

Akşama patlayabilirim

Niye böyle yaptığını anlamadım !! klava:

Sorarım hesabını ... :uhm:

!!! :mymeka:

Öff.... :tomato:

By

Bugün ne güzel bi tarih, tam evlilik teklifi alınası yada evlenilesi boshayallersmile

... 10.10.10 ... boshayallersmile

AhhhhHHhh AhhhHhHhHhHHhh Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
günlükkkkk sanırım bu akşamm büyük buluşma gerçekleşicekkk :dance:
yani babamla tanışıcaklar
heycandan ölmezsem, ölmezsek iyidir =)
inşallah her şey güzel geçer
bana şans dileyinnn :asigim:

çok çok mutluyum günnüş
bir mucizeye daha tanık oldum
dasilvadiom canım inş sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın :Saruboceq:
dün doğum günü çok güzel geçti:lepi:
canım aybiğim ve alya duam çok güzel olmuşlardı:asigim:
gerçi istanbul trafine feci takıldık tam 3 saate gittik 1 saatlik yolu
olsun ama herşey çok güzeldi
büyükanneylede tanıştım sonunda
:1hug:

Hava çok soğudu Günlük.
Evet, ben kış severim ama henüz kışlıkları çıkarmamıştım ki...
Bugün başladım dolapları düzenleme işine. Kuzucuğum'un kışlıklarını yerleştirdim, şimdi de oğlumun odasındayım.
Şu işler bitse de kitap okumaya başlasam. Yaz boyu bir sürü kitap aldım ve daha okumaya başlayamadım.
Şimdi işimin başına dönmem gerek. Görüşürüz Günlük.

günlük ben geldim olumlu değişen bir şey yok ki yazayım daha olumsuz çok şey var yazmıyorum artık

bizim eskiden vitrinimizde , jack label şişesinin yanında bir kuş vardı.. içini çıkarmışlar, dışı sanki canlı bir kuş ..:1ninca: onu babama sorduğumda dondurulmuşmu doldurulmuşmu çokta mühim değil zaten -tatlicadiarzu- öyle bir cevap vermişti boshayallersmile şuan kendi hayat vitrinimdeki o kuşum ben.. donukk kafamçokkarıştı saldım çayıra mevlam kayıra hayat, şimdilik normal gidiyor.. gamyoncuiremsu tek eksik duygu ve hissiyat , ama gün doğmadan neler doğar belki herşey olumlu değişir olamazmı yani? olmadımı daha önce, evet oldu fisfisfis yine öyle olsun nolurr :Saruboceq: ya da hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq: ama tez zamanda, beklemekten yoruldum garii

selam günlük kardeşşş :))

ben çok iyiyim şükür ki..bugün evde duralım dedik.saçımda maskem var yüzümde de vardı yeni yıkadımmsempatiksalakcinni

hayatım çalışıyo şuan dışarlarda inş.üşümüyordur hem okuyo hem çalışıyoo:çok üzgünüm:allahım ona yardım et..
gerçi o halinden hiç şikayet etmez yaa canım benim her zaman olumludur her zaman...

aşığım ona her şeyine..beni çok sevmesine sabrına iyi kalpliliğinee hiç kırmaz üzmez beni.çok düşünür pamuklara sarar.ben de aynı şekilde ama ben birazcık asabiyimm

neyse bakalım şu kpss de iyi puan lırım da inş.bi an önce çalışmaya başlarım para biriktiririm sempatiksalakcinnimalum evlenmek kolay olmuyoo.ha bide kendimi çarşılara mağazalara atmak istiyorum arada bir bayanssulusmileşimdi de atıyorum çok şükür ama kendi paramla olması bi başka olur tabi inşallahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Dasilvadido için sevindim gerçekten. Umuyorum ki hayırlısıyla alır kucağına bebeğini.
Bir arkadaşın kadınsal hastalığı varmış günlük. Kız hep taşta otururdu, hatta taşta yattığı bile oluyormuş, düşün artık. Şimdi hasta ve çocuk doğurma şansı yüzde yirmiymiş. :/ Henüz 20 yaşında ve ağlıyor şimdi, çocuğum olmazsa ben ne yaparım diye. Ne kadar zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasa keşke bunu ama var bir bildiği demek ki. Olmayınca olmuyor işte.
Ben bile daha 21 yaşında ve evlilik mevzusuna çok çok uzak olmama rağmen o kadar arzuluyorum ki çocuk doğurmayı. :/ Nedir bu anlamadım... Daha minik bir kız çocuğuyum diyorum ama bir yandan da evlenip çocuk doğurma isteğim tavan yapıyor. Sadece ben de değil; etrafımdaki çoğu kızı aldı bu düşünce. Hatta kızlar okulun son senesinde iyice telaş yapıyorlarmış bu konuda. Geneli evlenme isteğiyle uygun aday arayışına giriyorlarmış. Bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım lakin şimdi kendime bakıyorum da istiyor insan valla. Bilemiyorum ki... İnşallah kafamda oluşturduğum tüm güzellikleri yaşarım. Yalnız 22, 23 yaşında olup da evli olanlara şaşıp pes diyorum. Bence çok erken. Hiç hoşuma gitmiyor öyle kadınlar niyeyse. Hemen al tası tarağı ve evlen. Nedir bu yani...
Şu kaçan komşu kadın tekrar kocasının yanına dönmüştü. Kocası da bir iyi davranıyormuş ki sorma gitsin. Kul köle olmuş kadının karşısında. Kadın para istemiş kuaföre gidicem diye. Adam da bol keseden vermiş, git ne istersen al diye. Kadın kıyafet alışverşinden sonra kuaföre gidip saçlarını yaptırmış, kıl tüy meselesini halletmiş ve yine diğer adama kaçmış. :roflol: :roflol: :roflol:
Çok güldüm yaa... Zavallı ve gerizekalı herif. Hala uyuyor. Çocuklarına çok yazık. Onun dışında kadın da adam da peş para etmez iki zavallıdan başka hiçbir şey değiller.
Yavaş yavaş notlarımı geçirirken ders çalışmaya da başladım günlükcüm. Daha önce de dediğim gibi kafamıtoparlayamazsan fena sürünürüm. Hemen işe koyulmam lazım. Arkadaşımı da kaç gündür göremiyorum yaa... ( Ayrı düştük tatlışımla. Neyse az kaldı. Şimdilik az biraz olan görüşmeler, 2 ay sonra çoğalacak inşallah.
Yarın çok erken kalkıcam. Ayy bir de ödev vardııı... :1shok: Bak daha yeni geldi aklıma.
Onu da yapmam gerek. Pfffff...!!! Neyse ben gideyim.
Görüşürüz bebek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günnüş ders bitti ama ben neden halen dersanedeyim offfffffffffffff.
Öğrencilik günlerimi özledim.

-ananas,
-mango,
-avakado,
-papaya dersen iyi..:1closedeyes:
elma
armut
portakal dersen kötü..sempatiksalakcinni
anlamadım günlük..heyyyy ne günlere kaldık..:1ninca:naniknanik
annadın sen onu günnükaklinialirimsmileyerimseniben

dasilvadidom, evlenmek için gün saydığın günleri hatırlıyorum, ve sana yorumlar yaptığımı :)
bikaç haftadır bendede olan bir hastalık yüzünden serzenişlerini görüp birşey diyemiyordum,
çoook sevindim, allahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
Gözün aydın canımm

günlük saana geldim yardım et bana..
çıkmazdayım ben..napsam ne etsem bilmiyorum kaldım ortada..anlatıyım bakalım çözüm bulabilcekmisin?
üniw.yi kazanmayı çok istiyordum gerçekten kazandım ve başladım 3 hafta oldu ama hala alışamadım.
3haftadır aglıyorum zırlıyorum.düşünüyorum ben orada okumak istemiyorum..
ilerde pişman olma ihtimalimi düşünüyorum ama her ne olursa olsun bırakmak istiyorum..
tekrar sınava girmek iyi bir bölüm istiyorum ben:gitme:
babam diyorki bız elımızden geleni yaptık karar senın..
anneem ise üzülüyor napıcam ben mutsuz olduğum bıyerde kalmak ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…