Popüler Konu Sevgili günlük...

eşimi ve bebeğimi çok seviyorum günlükk
hayat bana güzel şu dk larda
pazartesi günü bebeğimi gördüm
mutluluktan ağlamak istedim
ama bukadarda sulu göz anne olunmaz dercesine inmesine izin vermedim
göz yaşlarımın
bebeğimin başı el ve ayakları uluşmaya başlamış
nasılda oynatıyordu el ve ayaklarını
annesinin bitanesi yaaa
allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
çok güzel bir duygu
hava soğuk evde yanlızım görüştüğüm kimseler yok ama olsun
ben eşimle ve bebeğimle çok mutluyum
tabi ailemlede hernekadar sattlerce mesafede olsalar bile
yaşamak ;nefes almak biryerlerde sizi seven birilerinin olduğunu bilmek
bile çok ama çok güzel günlükcüm
şimdilik çıkmalıyım
yine görüşüceğiz inş.
hoşçakal:76:

günlük yarın ales var
ve çok panikledim
aslında panik olursam iyice batırırım biliyorum ama sakinleştiremiyorum işte kendimi...
öss'ye girerken sınıfta bi kız vardı
hoca açıklamaları anlatırken bu kız sınıfta gezinip 'aman yaa hep aynı şeyler,ezberledik artık' demişti
o saniye öyle rahatlamıştım ki kızın relax halinden
yarınki ales sınıfımda da böyle bi kişilik olsa keşke ehehehhe
puuffff

sevgili günlük ,
aslında benim ders çalışmam gerekiyor ama o kadar gereksiz şey var ki kafamda onları atıp bir türlü ders için kafamı toplayamıyorum...Ne olacak bu halim bilmiyorum...

Çoooookkkk sinirliyim şu an!!! :84::84::84::84:
Bağırınca sesim de kısıldı. Parçalara ayırmak istiyorum birilerini. Çok fenayım!

Günnüşüm regli üzeri iştahım öyle bir açık ki sorma
Yedikçe yiyesim var
Çok tehlikeli çok

gunluk iki tane film izledim
aglamaktan gozlerim sisti
ben ne tuhaf biriyim yaa
film komediyse gulmekten agliyorum
ask sa mutluluktan agliyorum
dramsa uzuntuden agliyorum
duygusalsa dahada cok agliyorum :84:
e hepsinin bi arada oldugunu dusun...
biktim su sulu gozlulukten yaaa !!

off gunlugum asiri yorgunum..
sabahtan sinav vardi ona gittim sonra hadi dedim analizlerimi yapiyim.. 16 numunenin analizni yaptim ama hic istedigim gibi olmadi ya cok canim skldi.. yeniden yapicam simdi onun deneylerini bakalim ne cikicak merak ediyorum.. of pof.. aksam da alisverise gittim, ciciler aldm kendime.. lazimdi cok cidden.. neyse boyle iste.. keyfim yok hastayim yorgunum.. pazartesi olsun hemen, su deneylerimi yapmak istiyorum..

Boğazımda koca bir yumruk
yutsan yutamıyorsun
ağlasan bi faydası yok

mutsuzum ..
dün 12 den beri ses seda yok ..
içim cok rahat ..
güzel bi yıl beni bekliyor biliyorum ..

ne demiştim ya kalır prensim olur
ya da gider hatıram olur

herşeyin hayırlısı günnük:86:

Sevgili Gunluk,
Bak bu yazdiklarim nasil???
"En anlamli yemin soz vermektir.En buyuk intikam affetmektir.En adi soz hic sevmedim demektir.Ve en guzel cevap gulup gecmektir.
Victor Hugo"

içim sıkılıyo saatlerdir ağlıyorum.sebebi de yok.ikilemde kalıyoum hep,adım atarken kokuyorum.noldu bana

Cansın sen..
Cânansın..
Kalbteki ışık, yüzün nûrusun..
Hâkîkatın izâhı ve dâhi yazılı fermânısın..
Gönlümün sultânının sevgisisin..
Liyâkat gayreti gösterilen lafz-ın temsilisin..
Beşere verilen gizli hâzinesin..
Hakkıyla taşıyana Cennet-ül Firdevssin..
Bilemedim ki sen nesin..
Tâbirimce:
Aşksın sen, aşk..!

Günaydın günlük....

Uyku tutmadı sabah sabah, sana bir bakayım dedim... Uzun zamandır yazmıyorum sanırım.
Sonunda Kuzey'imizi gördük günlük. Esra, Özlem ve ben Perşembe günü Eda'ma gittik. MEvlidine gidememiştik artık geç kalmayalım dedik ani bir kararla akşam ana oğulu ziyaret ettik... Bebeklerden pek hoşlanmama rağmen, anında ısındım Kuzey'e... Annesiyle öyle güzel yakışıyor ki, Rabbim korusun, mutlu hızırlı kılsın onları...
Çok iyi oldu bu ani buluşma, kızlarla güzel sohbet ettik. En yakın zamanda buluşmak üzere ayrıldık ama öylesine kaptırıyoruz ki kendimizi hayata, aylar sonra görüşebiliyoruz...
Ertesi gün sevgilimle sinemaya gittik. New York'te Beş Minare'nin saati uyuyordu, gitmiş olmak için gidecektik ve inanmazsın ama film bittiğinde sevgilimin gözünden yaşlar süzülüyordu...
Siyasetle alakası olmayan, gerçekten güzel bir hikayeye sahip film. İzlemenizi tavsiye ederim...

Kışı çok seviyorum...
Evimiz soğukta olsa, annemle uzunn sohbetlerimizi çok seviyorum....
Onun bana bere, şal örüşünü model tartışmamızı o örgüsünü örerken benim kitap okuyuşumu..
Zorla ona da anlatışımı...
Ablamın (artık yavrusuda dahil) gelip bize süpriz yapması, fındık oğlu üşümesin diye üçümüzün arasına alıp mıncıklamamızı...Onun kıkırdaması..

Bunları niye yazdım yaşlanmak nasip olursa sağlıkla geriye dönüp bu anları hatırlayacağım anladım..
Dün "Ömür Dediğin" programını izledim tv'de..
Yaşlılarla onların hayatlarını konuşuyorlar...Çok severim o programı..
90 yaşındakiler, fazlası bile var maşallahh..
Ne zenginler, ne makam sahipleri şu an çoğu "Allah emanetini alsın daha çok çektirmeden" diyorlar..
Ömür geçiyor gidiyor...
Bir tek aile huzurun kalıyor geriye...
Bir de iyi yetiştirilmiş, sevgiyle büyütülmüş evlatlar...
Edindiğin başarılar,kazandığın paralar, pahalı kıyafetler.. Aslında hiç birinin asıl amaç olmadığını görmekte geç kalmamak lazım..
Parayla aldıkların, paran, çalışıp kazandığın makam senin sahibin olmamalı..Arabana kendinden sevdiklerinden daha çok önem vermemelisin.. Tapmamalısın...Bunlar sana,sevdiklerine hizmet etmeli....

Yaşlılar yaşayarak ve ya anlatarak bize doğruyu göstermek için varlar belki de diye düşünmeden edemiyorum...

Günlükcaaann miyabaaa
Napiyusuuunn???
İçim kıpır kıpır bugün yaav
benim ödevlerim var ama ben burdayıımm. yapasım gelmedi gelmesini bekliyorum
Bu arada Şafak 63 Şanlıurfa Başka yooookkk
Hadi görüşürüüük 'KK'nın dertliler sayfası'...

günnüş th beni deli etti neyse alırım rövanşımı.a ise mutlu etti ismi cismi boyu güzel olacak o kadar canım benim.inş onda da sakat çıkmaz .her şey yolunda sayılır banyo ütü kişisel bakım akşama misafir yazılı kağıdı vs.vs.çok işim var kaçıyorum ben

Potakallı pasta yaptım. Üzerini renkli pasta şekeriyle süsledim.

Yarın erkenden kalkıp okula gitmek istemiyorum.
Son 3 haftam kaldı. Gerçi 2. dönem belki daha çok gün
erkenden gitmek zorunda kalabilirim
belli olmaz ki programın nasıl olacağı.

Bayy. :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…