Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok şükür iki gündür fena değilim günlük.
1 haftadır mide bulantısından öleceğim sandım.
Şimcik daha iyi gibiyim.
Görüşürük.

bir uykum geldi bir uykum geldi anlatamam.. oje sürecektim vazgeçtim gözlerim şaşı oldu az uyim ben günlükcan

ah günlük, dün yine hiç yoktan hapırdım köpürdüm hem aşkımı hem de kendimi çok üzdüm.
sevmiyorum bu huyumu, sebepsiz yere geliyor heyheyler, esip gürlüyorum.
aşkımda şaşırıyor garibim ne oldu ya, ne dedim ben şimdi diyor. ama yine de sabırlı bitanem benim, o kadar lafımın üstüne yine de özür diledi. doğumdan 11 ay sonra lohusalık sendromu yaşıyor olabilirmiyim acaba? kızım da yoruyor beni, allah canını sağ etsin anamı ağlatıyor akşama kadar. diş çıkaracak herhalde.hava kötü çocukla dışarı çıkamıyorum, burda hiç arkadaşım yok, kocişin nöbetleri çok sık... bütün bunlar beni geriyor. allah sonumu hayır etsin, yakında adam beni koyar kapının önüne...

Bugün Şeb-i Arus....
Hz. Rumi' nin vuslat'ının 737. yıldönümü...
" Ölüyüm ama mezarda değilim.. Diriyim ama hayatta değilim. " diyen, Hz. Mevlana için kavuşma günü...
Bugün özel bu yüzden, anlamak bana düşmez elbet ama sevgisini, muhabbetini gönlümüze koysun inşallah Allah...

Bugün de askerimi çok ama çok özledim... Tekrardan nöbet timine geçti şuan mışıl mışıl uyuyor... Gece 1-4 nöbeti war Allaha emanet olsun.. Şafak 31 günlükcümmm

Bak yine uyku yok gözümde
Zifiriyim bi yerlerde
Dur geri döndür beni sende
Ölüm olsan götür beni de

İçtiğim şaraptı hayalin
Yakar bi sigara biterim
Dumanında seni çekerim
İçime seni çekerim of

Sensiz kötüyüm beterim
Çıkmaz sokağın biriyim
Öksüz kaldım gidişinle
Sönmüş ateşin külüyüm
Zindan oldum hapisinle
(Haluk Levent'ten)
Şarkımız özledim...

sevgili günlük
bir haftadır çok düşünceli bir hafta geçiriyorum,zordu ne yapacağıma karar veremedim. ben çobuk işi severim uzayan işi canımı sıkıyor bıraz aceleciyimde hemen olmalı olacak iş ......

Çok güzel bir film izledim. Başroldeki kız ben, diğer çocuk da bana aşık olan, benim için göz yaşı dökmüş eski sevgilimdi sanki... Ben de hep bu filmde olduğu gibi, onunla bir başkasıyla evliyken karşılaşmak istiyorum bir yerlerde. Hep kafamda canlandırırım bunu. Bana bakıp şaşırsın, inanamasın gözlerine. Hatta karnım burnumdayken görsün beni. Güzel, bakımlı, yüzünden mutluluk ifadesi saçan bir anne adayı olarak. Neler hissederdik acaba o an? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Beni hala düşünüyor mu yoksa benim diğerini unuttuğum gibi -daha doğrusu üstünü çizdiğim gibi- o da benim üzerime bir çizik mi attı? Bilmiyorum. Pek de umrumda değil bunlar aslına bakarsan. Sadece bir gün karşılaşalım. Ama acımasın kimsenin canı. Hoş bir anıydı deyip geçelim. -Benim için sadece önemli bir tecrübeydi gerçi, hoş olduğunu söyleyemeyeceğim.- Böyle işte. :) Ben hızımı alamayıp bir film daha izleyeceğim sanırım. Amaaa bu kez amerikan değil yine bir güney kore filmi olacak tabi ki de. :92::92: Hangisini izlesem karar veremedim henüz. Finaller için yoğun çalışmalara başlamadan önce bu rahat zamanda filmlerime adamak istiyorum kendimi sadece. :93::93:
Bayyy.

çekerim turnam sineye derdi sineyeeeee,,bu yıl bize gülmek haram belki seneye....bu şarkı takıldı dilime eyy yavuz bingöl ne güzel söylemiş....ben bu şarkıların insanıyım galiba...
hayatımda herşey çok güzel allaha şükür.sevdiceğimlede

facede bi videoya rastgeldim.. o sarkıyı kim bilir kaç kere dinledim, bilmiyorum. sözler bu kadar mı güzel olur.. bu kadar mı anlamlı, etkileyici.. herkes kendinden bir parça bulabilir eminim. ben parçadan ziyade kendimi buldum. bir kişiye itafen değil, yaşadığım herşeye dair bi şarkı.. herşeyi kapsayan.. yazanın yüreğine seslendirenin diline sağlık günlükten çok eleştiri yazısına döndü ama idare et :)

selam gunnlugum
cok hastayim malesef doktora gitmem lazim ama iki dakika oturup da kendimi dinleyemeyecek kadar yogun calisiyorum. ama vucudum alarm veriyor artik malesef.. o yuzden gitmem sart..
onun haricinde herkes mutlu oldugumu soyluyor, cok sukur evet mutluyum.. hayatimdaki fazlaliklar cikinca cok mutlu oldum.. fridiiiiim diye bagirasim var o derece.. hehehe..
neyse dua et kotu bisi cikmasin gunlugum..
az evvel uykumdan uyandim, efeler gibi dans ediyordum ama cok guzeldi :))
anladin sen onu anladin.. ne zaman olmaz bu is desem bu tur bisiler goruyorum zaten..
bi de prenses beni unuttu sanirim.. artik hic gorusemiyoruz..

Slm günnüşşşşş
Valla biliyorum çok az geliyorum ama:26:
Bir sana göz atıyorum haftada bir birde kankilerime bakıyorum uzakdan nasıllar neler yapıyorlar diye
burada neler yapıyorum havalar soğuyunca evde kapandık kaldık
Çok sıkıldım bir kaç gün neyseki yağmr yağıyor hava biraz yumuşak ve keyifli
Daha gelmiyor muyummm gelicem gelicem az kaldı
Komşularım özlemişler arıyorlar ee hadi artık gelin diye
Yönetici olan komşum apt da yapılan değişiklikleri anlattıyor heheheh geldiğinizde yok bizim bina değildi diyip dönmeyin bakın çok değişti diyor
Kapı komşumda saolsun herşeye gözkulak şuan
Buralardan cici hediyeler ayarlıyorum onlara
umarım kk da üye değillerdir :86:
Zaten yakın zamanda üye yapıcam ikisinde
hee bu arada pasaport başvurusu yapmıştım geçen hafta
burada bu işlemler kolay diye cidden 2 saatte evraklar hazır harçlar yattı hooooppp hafta bitmeden bugün geldi pasaportum
eşimin zaten vardı ama süresi uzatılacak artık döndüğümüzde
Şimdi dil kursalarına bakınıyorum pasaportu aldım öyleee beklesin diye değil
Zaten çok ama çok istiyordum yurt dışına çıkıp bambaşka yerler kültürler görmeyi
İnşallah olacak hayırlısıylaaa
Deli gibi kitap okuyorum bu aralar yetişmek mümkün değil bana
evde okunabilecek herşeyi okuyorum çözmediğim bulmaca denemediğim tarif kalmadı
Sıkılmışım belli dimi
Bir küçük kaçamak planlıyoruz bakalııııııımmmm kıııııssmeeeettttttt
kısmet diyince Lyre kafam aklıma geldi ne yapıyor acaba
Bugün arkadaşım arayıp nerelerdesin bee sesin soluğun çıkmıyor diye azarladı
Haklı geçen gün tam 2 gün telimi açmamışım
Burada aklıma gelmiyor telefon falan
Zaten bazen fırsatım bile olmuyor:2:
Pc başına geçmiyoruuumm bileeeee
Ama geziceksek direksiyonu kapabilene aşk olsunnn
eşim bugün kuzenime gittik dönüşte isyan etti ama bu hafta hiç kullanmadım diye acıdım izin verdimmm hehehheee şaka bir yana cidden sen ilerletikçe seviniyorum diyor en büyük destekçim canım eşim benim
Neyse yaw çok konuştum ben kaçtım şimdilik
Görüşrüzzzz kankilerime slm söyle günnüşşşş
özledim herkesi... Bana özel olan herşeyiiiiiii
hade byş byşşş:80:

Sil baştan..

Ama alışkanlık haline geliyor

Bakalım bu kaç kuruşluk?

Son düzenleme:
Hocamın durduk yere benle yaptığı dünkü görüşmeden sonra bugün kurslarla görüşmeye gittim...
Galiba başlıycam birine, ne kadar yükseltsem o kadar iyi olur puanımı inşallah:85:
İşte aması var....
Zor olan bu "ama" kısmı...
Yutkunurken tıkayan, ağırlık yapan omuzlara o....
Sığındım O' na...

gunlukkk bugun o kadar cok korktumkı dur dur anlatıyımmm.
sabah 7.35 uyandım annem basımda baban yok sabah 5 te namaza cıktı dedı bırdaha gelmedı zaten uykuluyum benı kandırıyor zannetım kalktım baktım bıtanecık babam yokkk..
cebını arıyoruz acmıyor 50 belkıde 100 defa aradım babamı.
cıkytım camıye gıttım sac bas dagınık gozler sıs altımda pıjama halımı gorsen kesın dılenmeye geldı dersın.

neysee camıye baktım yok aklıma bı yer gelmıyor calısssa bugun cumartesı calısmaz.ınsan 5 te evden cıkarda 8e kadar camıdede durmaz uyuya kaldı zannetım camının heryerıne baktım yok yok yokkkk..
kardesımle cıktık sanayıye gıttım ay mıllet delı delı bakıyor kımseye aldırmadım zaten gozum hıcbısey gormedı rabbım sen babamı koru dıye dua ettım hepp sen bıze uzuntu yasatma.sanayıdede yokkk....
telı onceden calısıyordu bu sefer telıde kapandı.napıyım napıyım hastanelerı aradım boyle bırı geldımı bugun dıye hayır dıyorlarr.neyse evde durunca evdekılere sarmaya basladım.camının ımamını buluyum en ıyısı son goren o..
camının yakınında bı nalburcuya gırdım adamda hacıymıs dedım amca boyle boyle babam yok bulamıyorum camının ımamını bulalım arayalım.neyse ımam geldı saat bu arada 10.30 kafayı yemek uzereyım adamların yanında salya sumuk aglıyorum.tam hocaya babamın resmını gosterdım dedım babam yok dememler adamın elınde babam aradı eve gelmısss.bır agladım bır agladımmmm...

rabbım herkezı mutluluktan aglatsın.sımdıdde gozum doldu bakkk.meger canımmıs babam herseyımmıs babama bısey olursa bende yasamam canıma kıyarım.

neyse... eve kosa kosa gıttık kardesımle babam karsımda kahvaltıya gıtmıs annemede 1 hafta oncesınden soylemıs annem unutmusss.rabbım sana sukurler olsunn.

askımı aradım boyle boyle dıye nasıl korktu delı...
neysekı sımdı ısyerındeyım ve mutluyumm....

tanrııııımmm merlini bitirmek üzereyim..
ben şimdi nerede izliycem bradley'i ?
o güzel yüzünü, asaletini, karizmasını
rüyalarımı da katlettii
züppe tavırları kendini beğenmişliği çekiciliği off
:97:

Günlüğüm merhabalar,
şu kimlik meselesi hala devam edio, içim çok sıkılıyo.
O yüzden kızıyorum kendime, artık yeter saçmalama diye.
Tamam bi yanlışlık var ortada belliiii, gidersin nüfus dairesine düzeletirler.

Birazdan çıkıcam işten, bu çok yoruldum.
Eve gidip yemek yapmam lazm, sıkıldım çookk.

canim sikkin be gunluk
bi haftadir grev olurmu yaa
ne guzel tatile girdim hergun askimin yanina giderim derken bide grev cikti
hemde bi ay surdurmeyi planliyorlarmis
yani haftada bir gorcem sevdicegimi
derhal ehliyete basvurmam lazim
araba hazirda duruyo kapinin onunde
ama ben bi yazilmadim $u ehliyete
neyse yaz tatilinde yazilirim artik

bonzaï imda öldu
bi agaca bakamadim beee

neyse, filmmi izlesem napsam
ama hangisini?

ehliyet sınavım güzel geçti d,ye hemen kendime kazak alıp hediye ettim günlükkaskerim de çarşı iznine çıktı az da olsa yüzünü görebilmek o kadar güzel kisanırım araba alıyoruzzz aşkımlaa

Kıştan nefret ediyorum günlükcan yaaa..
Üşümek bana göre değil hiç! Zaten kansızım daha beter vuruyo soğuklar beni
Annecimde Ptesi Gelecekmiş.. Annanemle başbaşa olmak istiyorum o gelene kadar!
Kendi evimi görecek gözüm yok!Zaten sevgilimde Ankara'ya gidiyor iş görüşmesi için
Hayırlısı olsun inşallah herşeyin adımıza..
Bende iş görüşmeleri yapsam iyi olacak gibi gibi!! Öpüyorum şekerim annanecim beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…