Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiç bir şey umrumda değil artık kendi kendiminde umrunda değilim
Annemin sıcaklığını babamın masumiyetini özledim

grip olcam galiba ben günlük..
pff çok hassas bünyeeem var ya:26:hemencik kapıyorum hastalığıı

aman nerden başlasam bilemiyorum şimdi hangi birinden başlıyım aceba:97:bugün eccük bizimkiylen atıştık kim o dersin sen şimdi nişanlımla ay fenalaşıyorum sanki içime bi daral çöktü bugün hiç sormaa Allah'ım hayırlara yazsın inşallah.. birde diyetteyim bunun derdide bir başka

bi haftasonu daha geçti..
karlar eridi şükür,çılgınca gezicem bu hafta,kimse tutmasın beni

ahh bhk nin yerinde olmayı ne isterdim memleketimde arkadaşlarımda doya doya gezmek

nbr günlükk çabuk geçen bi haftasonundan sonra tekrar burdayımm
hiçte çalışasım yok uykum var gece geç yattım
cumartesi arkadaşımdaydım kızı var çok tatlı bigörsen bayılırsınn iyiki gitmişim bol bol mıncıkladım
hele birde annesine bağırıyorum diye bana vurması tam komedi

ondan çıktım 6 da sonrada sevgilimle buluştum balık yedikbirlikte
pazar günüde evdeydim akşam üstü yengem çağırdı oraya gittim yemeğe gitmez olaydım babaannem sinirlerimi hoplattı

dün aşkımda sinir etti beni neymiş efendim onu kıskanırmaya çalışıyomuşum
neyi kıskanıyo bi anlasam kendi kendine bişeyleri kıskanıyo benim üstüme atıyo

neyse ben kaçarr :98:

bu hafta sonu kkdan tanıdığım ve arkadaşlık mefhumunu bir kernara atıp dostum dediğim arkadaşım geldi bende kalmaya... çok güzel bir hafta sonuydu. birde hava muhteşemdi. açık havada üstümde bluzla brunch yapabilmek ve güneşin o sıcaklığını aralık ayının ortasıda hissetmek kadar güzel bieşey varmı.
evet pembişim, yaşamak güzel ya... ölümsüz olmak istiyorum. vampirmi olsam ne dersin...

selam günlükcan,

eskisi kadar kalabalık olmuyo artık burası. bende üşeniyorum yazmaya ama bugün enerjim yerinde..
dün benimki evdeydi. harika bir pazar geçirdik aylar sonra.. onla uyanmayı birlikte kahvaltı yapmayı özlemişim.
cumartesi de burdan tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşımla bi tatsızlık yaşadık. hala yaşıyoruz sanırım.
napim söylediği dokundu be günlükcan. hiç beklemezdim ondan. onun canı sıkkın olduğunda moral veriyorum iyi yönden bakmasına yardımcı oluyorum ama o öyle değil sanki neyse bakalım zaman ne gösterecek bize...:79:
bugün de pek iş yok gibi..haydi gittim ben..
radyoda tarkan adımı kalbine yaz remix versiyonu çalıyo.oynayasım geldi valla:86:

Merhaba günlük ilk kez yazıyorum sana
Kimseye anlatamıyorum şuan yaşadıklarımı
Anneannem rahatsız galiba bizim bırakıp ebediyete gidecek
O kadar üzgünüm ki anlatamam ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum
Annem perişan ben perişan üzülüyoruz
Ama elimizden bişey gelmiyor 80 yaşında
Topraktan geldik toprağa döneceğiz biliyorum ama
Ölümün genci de yaşlısı da insanı kötü ediyor
Sürekli ben gidiciyim sakın üzülmeyin enin de sonun da olacak diyo
Ama insan üzülmeden ağlamadan edemiyor
Annemin üzülmesi Kübra anneannen beni bırakacak galiba demesi dayanamıyorum günlük
Beni büyüten annem çalıştığı için bana bakan anneannem gözümün önünde eriyor
Ama ben hiç bir şey yapamıyorum elimden bişey gelmiyor
Elim ayağım tutmuyor ağlamaktan gözlerim şişti
Şuan işteyim ama aklım evde
Rabbim alan da sensin veren de sensin
Ama dayanması çok zor gerçekten ona baktıkça ağlamak geliyor içimden
Metanet nedir bilmiyorum ben gerçekten çok duygusalım
Allahım anneanneme sağlık şifa ver ne olur rabbim ne olur

Mirabaaaaa

Günlük çook enerjiikk çookkk kıpır kıpırım bugün been olleyyy
Şafak 57 günlükkk bilmem anlatabildimmiiiiiii
Aşkımın tapusunu üstüme almayaaa olleeeyyy
Doğum günümde kocam yapcam onuuu :81:
Gurban oluruuuummmmmmmmm

I'll send you my love on a wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire
Lift you up, everytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime, everyoooooooooooooooooooooooone, oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, pulls a waaaaaaaaaaaaaaaaaaaay, oooooooooooooooooooooooooooo
Mechanical bull, the number ooooooooone
You'll take a ride from anyoooooooone, everyoooooooooooooone wants a ride, pulls away, ooooooooooooooooooooh from yoooooooooooooooooooooooooooooooou ...

Hep bu şarkı var dilimde. Çığıra çığıra söylemek istiyorum ama tek sorun ses yok.

gunlukcugum ben geldımmm

bu hatfa o kadar cok ıs varkı anlatamam sana.masamın uzerını gorsen evrak yıgılı ( neyse ekmek parası ya ısım olmasaydı evde yatmak dahamı ıyı olacaktııı.

dun o kadar guzel bır gun gecırdımkı askımla yemek yedık bırlıkte vakıt gecırdık...bana hayatımdakı en guzel seysın dedı senı o kadar cok sevıyorumkı dedı bır an olsun aklımda baska bır kadın gecmedı baska bır kadını arzulamadım dedı. :)) cok mutlu oldum 3 senenın sonunda bunları duyabılmek guzel bır sey..beraber temızlık yaptık ama cok yoruldum bır yerlerı sılısı vardıkı gorme gıtsın.bende sneı cok sevıyorum bıtanecık askım.huysuz askım

cok calısmam lazım cokkk kdv haftası bu haftaaa

Niye yiyeyim zehirli balı ?
Elimdekilerle yetinmek varken..
Ümitvar olma hakkım varken, niye döneyim yüzümü karanlığa

Yoğun bir gün ama öyle her gün ki yoğunluk değil çok şükür...
Ayrıca fındığın bir dişi daha çıkmış...
Nerdeymiş onun dişi diyorum parmağını boğazına kadar sokuyor sıpa
Allah herkese sağlık, sıhhat,ağız tadı, huzur, bereket dolu bir hafta nasip etsin inşallah....

Sevgilim Ankara'da Yarın Dönecek..
Giderken Beni Annaneme Bıraktı Burdan Dışarı Çıkılmayacak Diye Emir Verdi Paşa Hazretleri
Peki Gülçin Dinler Mi? Ehh Dinledi Herkesler Pek Bi Şokta..
Ben Bile Şoktayım..Sadece Şuan Kendi Evime Geldim Temizlik İçin.. Annecim Yarın Gelecek..
Ama Bu Akşam Babannecim Geliyo
Evi Temiz Bulsun Zira Oğlu Ve Torunu Pek Pasaklı Mahvetmişler Evi
Hadi Beni Lafa Tutmada Gideyim Hemen Bitireyim İşlerimi

yaa işte böyle th...küçüğüm diye bir şey demedim ama seni muhtaç eden göz yaşları arasında bırakan sana aynı sözcükleri sarfettiren yüce Rabbime şükürler olsun.nasıl muhtaç oldun.yumuşamanın da sebebi buymuş.ama ben saf söylemwemdim.yüzüne vurmadım.erdem ve saf iyi niyetimden.bir de gün gelir işim düşer diye....ohhhhhhhhhhh olsun.beter olaydın keşke ...

Selam bu gün sabahtan işim yoktu, çokta canım sıkkındı.Bir türlü belirsizlikler parasal sıkıntılar vs vs
Hatta hep şeyi düşündüm bi ara, mutluluk nasıl bi şey diye ...

İnsanın mutluluğu bir kaç saatle veya saniye ile sınırlımıdır yoksa günlerce aylarca insan mutlu olur mu ?
Nasıl bi şey mutluluk diye çok düşündüm.
Amaaa sonra, babamın gelmesiyle herşey bir kaç dakikada değişti, maddi olarak parasal anlamda parayı verdi, çek kesti. derken sorun halledildi ve üstümden yük kalktı.
Bizimkiler makinaları almak için bursaya yola çıktılar :)

Bir an içinde mutluyum dedim, çok şükür ki eşimlede aramda bi sorun yok, sağlıklıyım dedim eeee o zaman ben mutluyum deidim
Bide bursadan geç dönücekler gece 11 gibi, bu zamana kadar babanemle beraber olucam. Belki eşimi ikna edersem bu gece babanemlerde bile kalabiliriz : )))
Bu benim için paha biçilmez bi mutluluk olurrr

Hayal etmek bile mutlu olmaya yetiyo bazen beee günlüğüm.
Aaaa bi de bu soyisim konusu, onuda hallettim. Sağolsun bi kaç arkadaşın fikirleri yolumu aydınlattı, ne yapıcağımı bilmiodum çünkü.
1 ay kadar beklemem gerekio tabii, ama ne olursa olsun nereye başvurmam gerektiğini biliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…