Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük niye geçmiyor ki niye hala rahat nefes alamıyorum
içim mi acıyor
yoksa geçen onca zamanın sızısı mı bu duyduğum
sevdiklerimin gözleri niye hep üzerimde niye bana bakarken dolu dolu
yoksa ben çok mu mutsuz görünüyorum dışardan bakınca
o yüzden mi herkes alttan alıyor herşeyi
ne zaman geçicek bu acı bana söyler misin
oh be diyordum baştan niye şimdi öyle hissetmiyorum
kimseye belli edersem ağladığımı dalga mı geçerler benimle yoksa onlar da yardım ederler mi bana
taktığım mutluluk maskesini ne zaman çıkartabilcem ne zaman bağıra çağıra ağlayabilcem söylesene bana ne zaman...

Günlükk Ece nişanlısından ayrılmıştı sanırım
Belki benim haddime değil bu konuda konuşmak,ben bu kadarını yaşamadım.Sadece 2 yıllık sevgilimden ayrıldım,eşim olacak dediğim adamdan ayrıldım.Ama her ayrılık acı değil midir zaten?O yüzden onu çok iyi anlıyorum,ilk ayrıldığım zaman nefes alamıycam zannetmiştim.Bi sabah uyandım ve yoktu artık hayatımda.Paramparçaydım.Günlerce böyle devam etti.Ama önemli olan o ilk adımı atmaktı onunla huzurlu olmayacağını bildikten sonra,alışmak kolay aslında.Zaman geçtikçe diniyor sızısı.Yeter ki bitiricem bu sayfayı kapataym demeli insan.Allah'ım Ece'nin ve bunları yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Ben mi günlük?Her geçen gün daha iyi oluyorum bunu hissediyorum hala tam geçti diyemem ama azalıyor.Artık fotoğraflarını bile görmeye katlanıyorum.Bu iyi bi gelişme günlük.Maaşallahhhhh

Günlükcan temizlik bitti annanemin evinin yolları yine gözüktü
Sevgilimin nete girmesiyle uzadı Gerçi birazcık işler
Oyaladı durdu beni mavişim
Dün gece uyku önce 1-2 itirafta bulunmuştum ona.. Hoşuna gitmiş artık daha yalın bi haldeyiz
Artık ondan gizlediğim hiçbi sırrım yok..İçim rahat!
Yatcaz kalkcaz aşkım evimizde uyuyo olacak
2 gündü altı üstü ama çok alışmışım ne yapayım ben
Babannecim gelmek üzeredir..İnşallah gelmesi evin dengelerini değiştirirde biraz nefes alırız..
Öpüyorum şekertom.. Gamzeme hayalime esmerime iyi bak öp kocaman kocaman

Günlük ve KK ahalisi
Tebrik edin beni..
Kocasını boşayıp, hala ex kaynana kayınpeder muhabbetine devam eden, onlara anne baba diyen, evinde ağırlayan ..
Tarihe adı altın harflerle geçecek, eskimeyen gelini tebrik edin

gunluk gunluk
hem yanima geldi hem de iki kez aradi beni :)))
nihahay.. yemege gidelim dedi direk hayir dedim bu sefer.. yilbasinda ne yapiyosun dedi ailemleyim dedim.. peki tamam yilbasindan sonra ariyim mi dedi, eger beni dinliceksen ara tabiki dedim..
nasil eglendim anlatamam..
nesem yerine geldi..

Off be günlük bu 4. sınıf ne zormuş..
Oğlumla uğraşmak benim civataları attırmak üzere.
Bütün gün iş de uğraş sonra gel bi de evde derslerle uğraş.
Sihirli bi deyneğin var mı? Dokunsan da oğluma biraz sorumluluk versen.
Yoruldum be günlük..
İyi akşamlar..

Ahhh günlüükkkk... Bir erkeğin bacaklarına hayran olabileceğim hiç gelmezdi aklıma. :111: :111:
Nasıl bir tendir o, nasıl kaslardır onlar... :97::97:
O dövüş sahnesi öldürdü bitirdi beni. :97::97: Beyaz don da giymiş olsa enfesti yaa... :97::97:
Demek ki katı bir şekilde kurallar koymamam lazım benim. Kiminde ucube gibi görünürken,
bir başkasına yakışabiliyormuş beyaz don. Bunu öğrendim bugün. :97::97:
Geri sarıp tekrar tekrar izledim valla. Sapık gibi hissetmedim hiç kendimi.
Güzele bakmak sevaptır hem. Ama ağzımın suları akarak bakmam yanlış olabilir belki. :44::44:
Fantazilerimi yazabileceğim bir blog açmayı da düşündüm şu an. :97::97:
Güzel olabilir aslında... Buraya da yazabilirdim ama kaldıramaz site. Ceza alırım herhal. :86:
Amaaa amaaa çoookkk seksiiii... :84::84: Benim olsun benim benim benim!!! :84::84:

gunluk yine ben geldim
bi haftadir gormuyodum askimi bi ay gibi gecti
ama kavustuk bu aksam
o kadar ozlediki beni cok tatliydi yaaa
ama sonra msjlarimi okudu bi abiyle msjlasmalarimizi gordu ve cok kizdi
cok samimiymisiz ama onunla abi-kardes gibiydik
neyse dinlicem askimi
sonrada baska bisey icin cok kizdi ama bu sefer haksizdi
ama ozur diledi Allahtan hemencecik goruyo haksiz oldugunda
simdide babamla yemek yediler ikisi oturuyo karsimda su an
insallah babam yazdiklarimi gormuyordur pek emin deilim de
amaan zaten biliyo konustugumuzu
neyse hadi ben tabaklari kaldirimm
hadi optmmmm

Hikayenin basi bana uydu..sonu ise hic uymadi ama yine de bu "ultra" medeniyetten dolayi kutlarim!!!!

Sevgili gunluk,
"Kimseye degerinden fazla deger verme cunku ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin"demisler....bu arada yarin 21 Aralik, en uzun gece ve Ikizler Burcu'nda ay tutulmasi olacak,umarim bu hepimize hayirlar getirir!!!

Bak yine geldim işte, biraz ara veriyorum sonrada sana koşuyorum tekrar.. eskisi kadar konulara cevap vermiyorum hatta hiç yazmıyorum diyebilirim burası dışında.. ama sevdiklerimi takip etmiyor değilimm,
Ececim
nişanlısından ayrılmış inan çok üzüldüm ve şaşırdım, bilirim ayrılığı zor oluyor ilk dönemler ve boğazında hep bi düğüm kalıyo kimselerin olmadığı yere gidip bağıra bağıra ağlamak istiyo insan ve artık bitti daha olmaz kimseyle diyip güven duygusunu yitiriyor sanki tek ayrılan bizmişiz gibi düşünüyor, helede uzun dönemli bi ilişki bittiyse işte o dahada kötü oluyo çünkü aşk sevgi ve en fenası bi Alışkanlık oluyo, işte bu süreç gerçekten çok zor RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN ECEMİN, sakın içine atmasın ne yaşamak istiyorsa yaşasın ağlasın söylensin içindekileri dışa kussun ama asla susmasın içine atmasın çünkü biriktire biriktire sonrası o sonra patlaması daha kötü oluyo, çevresine ve ailesine desin " şu dönemlerde beni mazur görün kırıcı konuşursam dalar gidersem yada gözyaşımı görürseniz beni anlayın soru sormayın sadece anlayın ve zamanla atlatıcam alışıcam ben bunlara desin ama lütfen içine atmasın onu en çok iyi anlayanlardan biriyimm her anlamıyla...
Diğer 2 CANDOSTLARIMA gelince
"Aslım" onun şuan tatlı telaşı var çünkü en özel en güzel gününde 2 mutluluğu birden yaşicak çünkü hasan aslının doğum gününde aslıya tapusunu verme yetkisini veriyor ve al aslım en güzel hediyem sana tapumdur kanıtlı ispatlı imzalı dicek ve aslıcığımın doğum gününde nikahları kıyılıcakk işte benim arkadaşım 2 mutluluğu bir arada yaşicak.. sürekli gözüm üsterinde hem burda hem facede..
"Gülçinim" oda canım benim maşallah keyfi tıkırında herşey yerinde ve artık hayatı şekil alıyor parçalar bir bir yerine oturuyor sonbaharında gelen hediyesiyle artık hayatı bambaşka bir yöne kaydı iyikide kaydı çünkü benim arkdaşım mutlu olduğu zaman gözlerinin için bir başka parlıyor.. gerçi hafif kızgınım ona nedeni ise anneciği geldi buraya ama hanfendi teşrif edemedi ee küçük sıpaya kim bakıcak dimii? beyimizin peşini topluyo ablası, askerden gelsin die gün saydık şimdide nerden geldi bea dedirtiyor bazen gülçinimide hem burdan çoğunluklada faceden takip ediyorum ve görüyorumki herşey oldukça yolunda RABBİM inşallah artık sonbaharda gelen sürprizi hep yaz tadında geçirmesini nasip eder..
Ben Onların iyi gününde uzaktan izliyorum ve bazen yorumumu yapıp o anlarını çok içten paylaşıyorum ama en gerekli olan zamanlar kötü dönemlerinde yanında olmak ve ben kötü dönemlerinde onları hiç yalnız bırakmıyorum sürekli irtibat halinde oluyorum yapmam gerekenleri bana düşenleri yapıyorum.. iyi günde zaten herkes yanında olur kişilerin, iş kötü günde yanında olmak hiç değilse konuşabilicek dinlicek içini dökebilcek sır tutabilcek rahatlatıcak birinin olması.. İşte ben o zamanlarda sonuna kadar olabiliyorum.. Ben ikisinide çok seviyorum ikisininde yeri apayrı çok farklılar bende ve ikiside şuan çok çok mutlu ben sadece şukadarını yapabiliyorum
ARKADAŞLARIM DOSTLARIM KARDEŞLERİM ASLIM VE GÜLÇİNİM İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUMM...

Benmii beni boşver günlük bilmesende olur...

Son düzenleme:
mrb günlük,

sabah geç kaldım biraz işe , 10dk cık
masamda kahvaltımı yaparken sana bakınıyordum ki , gamzemin yazısını gördüm.
cancağzım benim ya her zaman hep yanımda,iyiki var.
onu çok seviyorum ve güzel sözleri için çoook teşekkür ediyorum.
dilerim inşallah oda çok sever bir gün
şafak 56
olayı ailelere aktarma işi bi tamamlansın ohh diyeceğim yaa..
sonrada ocak ilk hafta başlasın işlemleeerrrr
günlük maşallah de herşey o kadar güzel ki...
dün aşkımla uzun zamandır ilk defa msn den yazıştık,çok keyifliydi.
ben onu monster e üye yaptım onla uğraştım o bana msnden bilgileri yazdı
ben onu yaparken oda bizi damat gelin saati bakıyordu internetten
yavrum benim didim sen ne kadan zevklii bi erkeksinnnnn
didim ucuzlarından beyenirseekk aşkımm
ama dedim benim beyendiğimin meblağsının bi önemi yook nolcak canımm gül gibi kız alıyosun didim
vay çakal vay didi bana bende o zaman sana tüstüm dedim
sonra bana bi bebek resmi attı bayıldım bebeğe
bizimde böyle bi kızımız olsun dedi
sonra affettim

Günaydınnn Şekerim Günlükcan!!!
Gamzemin yazdıklarını okuyunca gözlerim bi başka parladı diyiver emi ona..
Biliyorum canımın içisi dualarımızın kabul olduğu günleri yaşadığımızı,ama şuda var herşey Allah'tan diyerek başlıyorum artık her işime!..
Gamzemde mutlu ama belli etmiyo günlükcan çaktırma al benden sana tüyo
Kızma kanka ama öyle hissediyorum gibi gibi
2011 bize iyi gelecek görürsün bak!! Evet ya minik sıpam yüzünden yanına gelemedim nasıl canım sıkkın o konuda anlatamam

Sabahın 5 inde uyandık bizimkiyle.İkimizde msj attık en uzun geceydi diye
Ve Bugün dikkatli olmak için söz verdik.. Zaten o bugünü bana bulaşmamak için galiba uyuyarak geçirecek
Az önce yattı..Ama içimde bi kurt beni kemiriyo..Gece 12 de yatıyorum dedi!Sabahın 5 inde msj attı.
Ve gece yarın işin varmı dedi neden dedim annem pc kapamış yardım edermisin ona gidip dedi :26:
Allah Allah dedim işim olmazsa giderim.. Acaba geldide bana mı söylemiyo bu..Güya bu akşam çıkmalıydı yola
Var bişeyler ama hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Günnüşüm cüzdanımı evde unutmuşum.
Kimlik ehliyet para kredi kartı hiçbiri yok yanımda.
Neyse artık kısmet.. Akşam eve sağ salim döneyim bir oh çekeceğim.
Zaten takıntılı bi insanım.. Neyse artık. Olan oldu.

Başka sıkıntılarda var ama dile getirmeye değmez.
Sabır sevgi ve inançla çözülür inşallah herşey inşallah..

pembiş ya off ya nolmuş buraya ya...
nerde eskiler ya.
nerde eski
arkadaşlarım ya.
neden bu kadar durgun burası ya. of pembiş yaaaaaaaaaaa...

Dün hayatımın en berbat gününü yaşadım desem abartmış olmam hatta üzüldüğümün yanında bu tanımlamam az bile kalır...

Fesatlıkları, hasetlikleri, kötü niyetler, alenen şişirilmiş egolar, kendini peyamber gibi idda etmeler, riyakarlıklar, beddualar, kötü niyetlilikler, iftiralar, hakaretler,küfürler ve edilmiş büyüler...

Bunların hepsi nasıl aciz bir bedene sığabilir... Tek bir şey düşünmeliyim herhalde; Allah vermiş cezasını bu şekilde.

Allah'ım herşeyden ve tüm olanlardan sana sığınıyorum...

O kadının yaptıklarından çok, üzüldüğüm onca haksızlığa uğramam ve amaçsızca çırpınışım,yardım yakarmalarım... Resmen tüm olanlarda tektim...

En zor şey haksızlığa uğramakmış...

Allah herkesi bildiği gibi yapsın, tek güvendiğim ve beni rahatlatan bu...

Selam günlük...

Dün gece babanemle bi gece geçirmenin ve kendi odamda eşimle beraber kalmanın mutluluğunu tarih edemem sana...
çok güzeldi...
Her şey güzel aklıma geçen günkü konuşmam geliyo.

TUTAMADIM ÇENEMİ !!! Ne gerek vardı konuşmanın. Sırrımı neden insanlarla paylaştım, ve hiç sevmedm sevemeyeceğim kişilerle....

Bazen çok saçmalıyorum, affedemiyorum kendimi.zamanla öğrenicem belkide.ama neyin zamanı 23 yaşındayım, Susmasını öğrenemedim. Sonra böyle kara kara düşünürüm işteee...

Bu gün işler güzel sabahtan yoruldum çok, dün gecede geç yattım zor kalktım sabah.
Bu akşam yemekli misafirlerimde var

Neyse bana müsade biraz dolaşıyım sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…