Popüler Konu Sevgili günlük...

hiç uykum yok....
hayat garip..3yıldır sevdiğim köpek gibi sadık kalıp beklediğim adamla ayrıyız..
dün tellefon açtı ısrarları üzerine cevapladım açtım telefonu ağladı günlük..
ağladı ağladı ağladı onu ilkkezböyle gördüm.ilkkez ağğlıyordu.şimdi bizim bebeğimiz olmuycakmı dedi
olmuycak dedim..içimdeki herşeyi mahvettin sen dedim..kafamda bitirdim seni dedim.
dün belkide hayatımın en zor gecesiydi...ama bittiğini anlamalıydı.
yorulmuşum günlük yeniden onunla olmaktan kaçıyorum.çünkü istemiyorum sanırım...
istesem durabilirmiyim ben bebek özlemiyle yanan ben
ben çektim cefasını eller sürsün sefasınımı diyim ne diyim..15ay askerliğemi yanayım..
onunla yaşadıklarıma pişman değilim ama hayatta ençok ona kırgınım...
yine severim demi günlük yine anne olurumm....

sen bugün gideli 21 sene oldu baba...
gittin de ardında neler bıraktın bir bilsen.
canım canıyor baba,kimse anlamıyor kimse sen gibi bakmıyor...
artık 'hayat' denen bu yükü kaldıramıyorum zor geliyor...
benide al yanına olmazmı?
neden bıraktın ki? sen olsan ben senin sevgini başkalarında ararmıydım?
anlamadım baba anlamadım insanları,ben el üstünde tuttukça onlar benim en zayıf noktalarımı hedef almışlar...
hep gözü yaşlı kaldım baba,bir yanı eksik,bir yanı yaralı.
söylesene baba hiçmi dinmeyecek bu acı?
kendimi kendime kapattım bu aralar,öyle yanlızım ki...
dua ediyorum sürekli içim rahatlıyor ama o boşluk dolmuyor...
beni çok kırdılar biliyormusun? çok acıttılar canımı...
elim varmıyor hiçbir işe,ben bu kadar güçsüzmüydüm baba?
değildim,biliyorum...
insanları tanıyamıyorum artık baba,korkuyorum herşeyden...

sen olsan beni kimse üzemezdi değilmi baba,kimse kıramazdı bu kadar yüreğimi...

Mekanın cennet olsun,seni seviyorum ve çok özledim... :85:

günlük ben geldim bu satte ne işim mi var boşver
günlük dua et eğer olursa çok istediğim bir yere gideceğim amcama bağlı inşALLAH olur

iyigeceler günlüğüm günahkar hatun geldi
dayanamadım bugün artık napayım
duymak istediklerimi duydum
sonuç diyeceksin değilmi sende şimdi
sonuç yok zaman sadece zaman günlüğüm..

..
slm günlük , çok oldu sana yazmayalı..
içim üşüyor günlük, beni anlamıyor..ağlamak için illa gözlerden yaş gelmesi gerekmiyormuş.
dün daha iyi anladım bunu. içim parçalandı ama 1 damla yaş gelmedi gözümden..
neyse , ikm başvuru yapmıştım ya sınava dahi çağırmamışlar. en son 81 küsurda kalmış . neyse zaten bende pek ümitli değildim .
pazartesi tercih klavuzu açıklanacak. çok heyecanlıyım. ilk yerleştirmede atanamam belki ama sonrakilerden ümitliyim azcık.
eşimle anlaşma yaptık, kpssye girmeye ikna ettim. eğer o atanırsa ben vazgeçicem memurluk sevdamdan. kırıp dizimi oturcam evde.:86: dün gece tarih çalıştı bende eşlik ettim ona. canım ya bu sefer baya istekli gördüm onu
bebeğime de bakıcı yada kreş arıyorum. olmazsa işi bırakcam ama bırakmayı hiç istemiyorum seviyorum işimi.
hayırlısı diyelim günlük, ben kaçar.. bide ekleme yapayım günlük , şu avatarımda görmüş olduğ zaat var ya hastayım ben ona :98: fatmagülü de sırf bu yüzden izliyorum. izlerken ağzım kulaklarıma varırsa eşim hemen zaplıyor kanalı:97: hayran hayran bakmamaya çalışıyorum kerime:82: ahh aklıma geldi bak şimdi:98:canım ya

Son düzenleme:
Heyt slm günnüşümmmm
yaaa ne kadar olmuş ben sana yazmayalı en son tatilden dönünce yazmışım nerdedeyse 1 ay
özlemişim seni yahuu
Neler yapıyorum bu aralar keyfim yerinde
Heycanlıyım evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor 5 yıla giriyoruz Allahın izniyle:87:
Mutlulukla huzurla aşkla dolu geçiyor yıllarr
Rabiim herkese mutlu evlilikler nasip etsin
Ben bir telaş hediye telaşına düştüm aslında yapacaklarım aklımda uçuşuyor
Pazartesi büyük günnnnnn
Kendimi alış-verişe veriyorum
Tubik kankam canım ciğerimde bana yardımcı olacak
artık tek başıma arabayla istediğim yere gidiyorummmm
Pazartesi günü kociği s.ahmete bırakıppp hooppp kankimle alış-verişe
Kociğin haberi yok ama heeee:82:
Kısmetse İst. dışında güzel bir otelde kutlucas kociğimle 5. yılımızı
Kocike ilk hediyemi hazırlamaya günler önceden başladım bile atkı örüyorum bir gayret
Ben ilk hediyelerimi aldım balböcüğüm aşkboncuğum bana 2 tane bayıldığım satti almııışşşşşş
Dün kargo gelince ben evdeyken dayanamadı hemen verdi
Havalara uçtum beklemiyordum daha geçen yıl almıştı yine evlilik yıl dönümümüzde çok güzel bir saat
Bu aralar saatlere ve eldivenlere taktığım için kırmadı kuzucum beniiiii
Ama tam bir süpriiiiiiisssss oldu banaaaa
Az sonra çıkıyoruz evden tubiğime yemeğe davetliyiz akşama
Arabayı ben götürüyorum 2. köprü geçişim olacak
Eğer başarıyla atlatırsam kocikin gözündeki sınavlarımı vermiş olucam
Hayırlısıyla inşallahhhhh
Okeyyy partisi veriyoruz akşamaaaaa
neyse günnüş kaçar ben daha tubiğime götüreceğim cici hediyeleri hazırlıcam süslenicemmmmmm

cok enteresan bir ruya gordum gunlugum...
amerikaya gitmisim.. geziyorum boyle sokaklarda.. ablam da yanimda.. sonra cok unlu birileri ile karsilasiyorum haluk bilginer felan bile var yani.. hatta biri ile baya baya kesistik yani.. sonra ordan gecip yurumeye devam ediyorum.. birden diyorum ki kalktigim zaman onu ziyarete gitmeliyim.. iste once bir dus yapar suslenirim sonra da cicek alirim.. ciceklere bakiyorum.. mavi bir cicek begeniyorum sonra hayir mavi gul olmali diyorum.. her yeri mavi gulle kaplamaliyim diyorum..
o kaddar gercek ve o kadar ruyaydi ki.. uyanacagimi o huzurun bitecegini biliyordum ama yine de cicek aliyordum ona..
herseyde bir hayir var evet.. ben bunu yasamaliymisim sebebi her neyse neydi.. artik cezam olarak gormuyorum sansim olarak goruyorum bu olayi.. yasamaliymisim hakkimda hayirli olan buymus ki yasadim.. atlatamadim evet.. ama yapcak bisey yok.. eger atlatabilseydim su an cok yanlis birisi ile beraberdim.. kac kurusluk oldugunu sonradan gordugum birisi ile..
mutlu degilim mutsuz da degilim ama.. bugun kalkinca gidemeyecegimi anladim zaten.. oysa ruyamda akbilimi nerde dolduracagimin hesabini bile ypmistim.. gitmedim cunku gitmek cozum degil benim icin..
onumuzdeki haftalarda 10. yil donumu zaten.. belki o ara giderim..belki de gitmem.. gitmem gitmem...

selam günlükkkk
istediğimiz ve beklediğimiz bir konu var öyle çok olmasını istiyoruz ki
hayırlısıyla inşallah olsun ki rahatlayalım bizde

Yine aynı şey...
'Sen hiç Türk'e benzemiyorsun' dedi hiç tanımadığım bir kadın.
Genel olarak makyaj yapmadığım zamanlarda duymuşumdur bu lafı.
Bugün de öyle oldu.
Ve yine bu tanımadığım kadın, başka bir şey daha söyledi bana.
Kalbi temizmiş de ondan bir an gelir cümleler dökülürmüş ağzından.
'Gelip beni bulacaksın sen, göreceksin.'dedi.
'Ben o enerjiyi alıyorum senden.'
Sevindirdi beni, annemi.

Son iki finalim kaldı ama çalışmaya başlayamadım hala.
Dizime sarılmış vaziyetteyim dört elle.
Jung Woo Sung'a tapıyorum.
Her sahnede iç geçiriyorum Allah'ım bana da böyle bir adam nasip et diye.
Öyle olsun ki aşkından gebereyim, her an onunla olmak isteyeyim. :/
İşte öyle biri lazım bana.

selam günlükcük,

derin bir oooohhhhhhhh çektik bugün kocişimle, hastaneye gittik yine, kalp ultrasonu yaptılar bu defa, çok şükürki herşey güzel çıktı. mitral kapakta küçük bir miktar kaçırma var ama genç bayanlarda sıklıkla gördüğümüz önemi olmayan bir durum dedi dr.ertan bey. sağolsun çok ilgili çok tatlı bir doktordu. dünyalar benim oldu valla, hastaneye düşmeden bilmiyor insan sağlığının kıymetini.artık üzülmek yok, gerekli gereksiz herşeyi kafaya takmak da yok, beş para etmez insanları, fesat kumkumalarının davranış ve laflarını da sallamıcam. çocuğum var benim kendime dikkat etmeliyim, en azından kızım için.kocam da çok korkmuş, kıyamam halbuki bana hiç belli etmedi, seviyorum ben kocamı yaa...

Selam günlük
bu gün çok şükür mutluyum
Sana bahsettim mi bilmiyorum ama , köpeğim kaybolmuştu yaman, geçen hafta pazar akşamından sonra birden yokoldu. sormaaa ne üzgüntüydü benim için.
Ama çok şükürrr geldi bu gün nasıl oldu bilmiyoruz anlamadık bile, zaten ihtimal üzerine duruyoduk ya çalındı yada araba çarptı.
Civardaki bütün yol kenarlarına baktık yoktu, dedik kesin bu çalındı.
Sabah eşim aradı o verdi haberi, bak kim geldi, kim burda deyince anladım hemen dünyalar benim oldu.
Çok şükür Allah'a her şey yolunda yamanımda geldi yaa köpeğim benimmm
Böyle iştee, salata yapıcam eve gidince babamla abim yemekte bu akşam
Görüşürüz :))

26 yaşına gelip hala 20'lik dişleri çıkan bir ben kaldım herhalde.
Eczaneye ilaç sordum kadın gülmekten jeli bulamadı, ben de dedim aşk olsun ama
Yüzümün bir tarafı daha şiş, bir gözüm daha küçük dışarıdan dayak yemiş gibi görünüyor olabilirim !

Her şey olabilir bu hayatta...
Hiç ummadığın bir duruma düşebilirsin ansızın...
Kimsenin yüzüne bakacak yüzün olmaz ama mecbur kalırsın işte...
Hiç kızamıyorum, kin duyamıyorum hele böyle halleri görünce sadece Allah'a o duruma düşürmesin diye dua edebiliyorum...

Günlükkkk:97:
İçim sıkıldı yine...
Dün doğum günümdü annemler aramadı neden
Hiç bir şeye anlam veremiyorum artık hem çok üzülüyorum derken hemde aramaması gurur yapması saçma geliyor hiç bir şeye inanmamaya başladım...
Neden anne neden ne düşünüyorsun neden paylaşmıyorsun dizinin dibinden ayrılamayan kızın evlendikten sonra sesini bile duyamaz oldu...
Çok kızıyorum çokta üzülüyorum..
Sayenizde sizee bile güvenemeyeceğimi öğrendim..
Bunuda öğrettiniz bana yani kızımıza br şey verememişiz demeyin çok şey verdiniz acıda mutlulukta...
Umarım er geç anlarsınız hatanızı ve bana neler yaşattığınızı pişmalığınızı görmek istiyorum özellikle de sen baba..Bana baba kelimesini unutturmak üzeresin baba deyince içim acıyor artık..

bir de neden evlilikten soğudun diosun bana
sen böyle davranmaya devam et sözden bile vazgeçicem eşek sıpası

sevgili günlük bugün nooldu biliyo musuuuun fakültenin yarısı dedikleri,çok zordur dedikleri sınavım iyi geçti bi de eve gelince facebooka baktım ki,herkeslerin kötü geçmiş tam bi hafta önce sınavın saatini karıştırıp 4 saat geç giden ben olduğuma göre,şimdi de acaba yanlış sınava mı girdim acaba diye düşünmeye başladım

selam günlükcüm... kaçırdığım fırsatı yeniden yakalayamadım ve 3 gün geçti üzerinden... gittikçe daha da sinir oluyorum kendime ; nasıl yapamadım diye ... aslında sadece durup geriye dönecektim ama yapamadım... ve gittikçe bu konuda daha kararlı oluyorum ama tabii uygulamaya geçmek için bir tesadüfe daha ihtiyacım var...

artık 5 yıldır yaşadığım bu şeyin kader mi yoksa sadece tesadüf mü olduğunu bilmem gerek... yoksa olmayacak hep içimde kalacak... yapmam gerek günlükcüm... daha önce de yaptım buna benzer birşey ve canımı acıtsa da kendim için yaptığım en doğru şeylerden biriydi ; noktayı koymak üzere o büyük adımı atmak... ve en önemlisi de ne biliyor musun ; kaybedeceğim hiçbir şey yok! benim olmayan birşeyi kaybetmemin imkanı yok ki :82:

ama yine de sıradan bir tesadüf olmaması dileğim... o son karşılaşma anı hiç aklımdan çıkmıyor yaa...
iki insan bu kadar farkında olup bu kadar uzak durur birbirinden heralde... 5 yıl dile kolay... araya giren 2 yıllık ilişkimde bile ara ara aklıma gelmesi; hep acabalar olması onunla ilgili... artık ikinci kez böyle bir ikilemde kalmak istemiyorum ben... başkasına şans vermek için onu ya aklımdan çıkarmalıyım ya da hayatıma almalıyım... ama ne yazık ki o adım ondan gelmiyor o yüzden dönem dönem sinir olup "yeter" demiş olsam da hiç tamamen çıkaramadım aklımdan... ve sırf bu yüzden hayatta yapmam dediğim diğer şeylerde zamanı geldiğinde paşa paşa yaptığım gibi ; şimdi de ilk adımı benim atma zamanım... ama elbette ilk adımı attım diye olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmayacağım ; ben sadece ilk adımı atıp kenara çekileceğim ; gelmek isterse gelir yoksa kimsenin peşinden koşamam

yine de çok tatlı olduğunu seninle paylaşmazsam çatlarım yağmur yağıyor dışarda... biraz dolandım belki karşılaşırım diye ; hem o zaman hoş da olurdu ama olmadı evdeyim şimdi... neyse bana şans dile olur mu günlükcüm ; en kısa zamanda bir tesadüf ; değerlendirebilmek için de cesarete ihtiyacım var... haydi görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…