Popüler Konu Sevgili günlük...

slm çakma günnüşşşya kankalarım üzgün bende üzgünüm skopca gece kusu fıstık candy hepsi üzgün böyle olunca bende mutlu olamıyoru günnüşş hepsıne yakın zamandaa aydınlık mutluluk dılıyorumm hayat bu sonucta maalesefki acısıyla tatlısıylaaa yasanıyorr,yapılan hatalar haksızlıklar gün gelip son buluyorrama en önemlısı bu tür karmasalardan yara almadan kurtulmakkankişlerim sevıyorum hepınızı hade baş baş günlükkk:80:

uzun zamandır burada olduğum için mutluyum ama yeni üyelik hiçte içimi ısıtmadı peh sanki yabancı gibiyim neyse bunada alışırız elbet en kötü sorunumuz bu olsun haftaya sevdiceğimin doğum günü oraya gideceğiz ailecek 5 ayımız kaldı Rabbime sonsuz şükürler olsun son ayı saymıyorum ben altı ay var aslındageçen annemle netbook fiyatlarına baktık doğum günümde alacakmış çok sevindm

Sağol aslımGeçecek inşallah Çakma günnüş heSen hep mutlu ol emi kuzum

Slm günlükcük
Nabiysin bakem , Ben çok iyim merak etme ,
Sadece biraz buruğum annanneciğim rahatsız , sanırım artık yolcu
Dktr pek iyi konuşmamış , Allahım hakkında hayırlısnı versin.
Eee ... Hayat devam ediyo bir taraftan
Biri hasta yatağında ölümü beklerken , biri yeni yaşını kutluyo
Bugün can dostumun doğum günüydü ve çok güzel geçti moral oldu bana .
Allah uzun ömürler versin
Allah nazarlardan saklasın çok iyiyiz gülümle ,
Bazı gerçekleri gördük , sonradan dost kazanılmıyo...
13 yılı devirdik bu dostlukta kah küstük çocuk gibi , kah acımasız olduk düşman gibi ,bazen yanlış anladık birbirimizi, ama yinede kopamadık kardeş gibi çokta güzel anılarımız oldu
Bi gerçek varki çok kızgın olsakta birbirimize , küskalığımızda eksikliğini hissediyoruz bu dostluğun.
Ve artık esksiinden daha sık görüşüyoruz
Şimdi daha kıymetliyiz birbirimiz için
Önümüzdeki hafta sonu için can dostum ve kuzenlerimle planlarımız var
Bekle sabret o gün bi gelsin çok güzel olucak inşlh
Bunların dışında süper bi trençkot (uzun ama yani pardesü) diktim sadece düğmeleri kaldı
Hafta içi gider alırım düğmeleride
Daha dikilecek çok şey var

Neyse çok konuştum aşkımcım beni bekliyo film izlicik
Haydi görüşürük

gunluk bugunde calısıyorum malesef ıslerım cok fazla.

kalbım o kadar cok kırıldıkı su an burda degıl istanbulda ve arkaslarıyla yanı kızlarla eglenmeye gıtmısler ve benı arıyor surdayız burdayız dıye gece 12 de.hayır ben gerı kafalı bır ınsan degılım ne yaparsa yapsın ama ıstersede aldatsın ben dedım ona benı kaybedersın dıye kendı secımı.aldatması benı kırmıyorda benı dalga gecmesı cok koydu be gunluk.sabahtan berı arıyor acmıyorum acmıyacamda.oncekı kavgalarımızda o haklıydı hep ben huysuzlugum yuzunde ıkımızıde kızdırıyordum 1 2 gunluk kusuyorduk.şimdi oyle degıl kızmadım sadece kırıldım ınsan 3 senelık sevgılısıne bunları soylıyemez.neyse calısmam lazım gunluk yarın kdv son gunn

Şu an yaptığımdan hiç bir şekilde pişmanlığım yok.
Daha sonra olur mu bilmem .
Şu an ne kalbimin sesini dinliyorum ne de mantığımın sesini..
Dinlememem gereken bi sese kulak verdim gidiyorum onun izinde.
Şu an yapmam gereken bu kalbimide mantığımı da susturacak tek ses o.
Sonu hayırlı değil iyi değil biliyorum.
Ama içimden atabilmem için onu yapmam gerek.
Bu yaptığımla içimdeki sızı hafifliyor.

Çok ıssız bir gün !
Elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz orda burda...
İdare ediyoruzlarla geçiştiriyoruz sorunları kim bilir ?
Uykuya ihtiyacım var önümüzdeki haftada da bir işe yaramak için şimdi uyumam lazım...

aşkım gel arık dayanamıyorum ne hasretti bu böyle bitmek bilmedi...

çoook mutluyum allahımmm şükür. evime kavuştum anneme ablama anneanneme ve arkadaşlarıma sevgilimde yanımda daha ne istiyim artık bugün için bir sürü plan yapmıştım ama saat 4 te kalkınca hepsi altüst oldu ailemize yeni birisi daha katıldı günlük minnacık bi köpecik bi kedi kızım vardı bide köpek kızım oldu nasıl şirin bişey anlatamam dün yıkadık bembeyaz pamuk gibi öpe öpe doyamadım kuzuyu heryerimi yaladı zilli hemen alıştı bana herşey böyle gitsin allahım nolur bozulmasın hiçbişey

günlüğümmmmm

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞ
inanamıyorum hala yaa yedik bitirdik askerliği,darısı diğer asker yarenlerinin başına inşallah
yarın askerim yanımda olcak,midem kasılmaya başladı çok heyecanlıyımmmm

hay günlük :80: hav ar yu bebis :97: beni soracak olursan tenks aym fayn :geldileryinefstksmili: :86:

3 gün gelmedim haci hic merak ettin mi beni ha kankalarim merak etmisler beni yerim yaaa canolarim benim
bu uykusuzluk beni deli edecek günlü
ğğk uykum geliyo yataga giriom:97: hopp uyku gidiyo allam :96: 3 gündür 12de yatip 3e kadar uyumak icin yatakta can cekisiyorum resmen yok olmuyo olmuyo :95: cildirazayim valla hep KK yüzünden hepderdime care günlük baci sende cok care bulursunya

Madambonus, e.a, secret_1903 kopun gari
skopca
'ma yeni yasina üzgün girmek yakismamis hic günlük 15liye yazmistim ama onca alintinin arasinda bulamaz o simdi burdanda yazim bari nice seneler canoma :92:

Asli niler yazmis kankam yaaaah yirim ben onu günlük nartanem nurtanem börtü böcügüm muzovskim
kankam dogru diyo günlük nazar degdi bize hep ayni zamanda bunalimlara girmisiz demek ama olsun ciktik geldik kaldigimiz yerden devam
veee GeCe_KuS'umun hasreti sona ermis cok sevindim günnükcan

Son düzenleme:
diledin bana şans diledin değil mi ; süpersin sen yaaa
yaptım ; yaptım inanabiliyor musun günlükcüm... o kadar heyecanlıyım ki ; kalbimin her atışını hissedebiliyorum

bugün kızlarla "eyvah eyvah2" ye gitmeye karar vermiştik ama önce kuaföre gidip saçlarımı kestirdim... kuaförden zaten süper moralle çıktım ; işini çok iyi yapıyor yaaa her seferinde çok beğeniyorum kendimi neyse metroya binmek üzere yürümeye başladım... bu arada dün sana yazdıklarımdan sonra kafam rahat yürüyorum ; öyle piskopat gibi gözlerim dört dönerek onu aramıyorum sokaklarda nasıl olsa bir şekilde tanışıcam kararlıyım artık...

bunlaar geçerken aklımdan bir de baktım karşıdan geliyor işte dedim şimdi zamanı veee önüne atlayıverdim :86: müzik dinliyordu ; kulaklıkları çıkardı ama çok şaşkın ; merhaba dedim sadece tanışmak istedim... öyle şaşkındı ki bir an çekilsene yolumdan diyecek sandım :18: yani sen de istersen diye ekledim ardından... şaşırdım dedi ilk defa başıma geliyor... hay allahım ben de sık sık yapıyorum ya zaten yoldan geçen erkeklerin önüne atlayıp senle tanışmak istiyorum diyorum sanki ; ama ben de ilk defa yapıyorum diyemedim medeni cesaretimi takdir etti arkadaş ; bu da senin cesaretsizliğinin sonucu da diyemedim tabii sonra çok sık karşılaşıyoruz ; tanışmak istedim dedim... evet dedi ; bir ara metroyla gidiyordun değil mi dedi evet dedim halbuki ben metroya onun iş dönüş saati olduğunu bildiğim için gidiyordum varsa vaktin bir kahve içelim dedi ; yok dedim arkadaşlarla sinemaya gideceğiz ; peki nasıl yapalım dedi ; ben sana kartımı vereyim sen istersen ararsın dedim ; isterim dedi... kartımı verdim ; ismime baktı sonra ben de tamam o zaman dedim elimi uzattım o da adını söyledi görüşürüz dedik ve ayrıldık :90:

iştee böyleee artık sıra onda bakalım ne zaman arayacak ya da arayacak mı ; ama en azından ben üzerime düşeni yaptım ; içim rahat ve kıpır kıpır :90:

şimdi twilight 1-2 izleyip iyice kendimden geçmek istiyoruuum ; görüşürüz cicim

yine estiler bana sana gelip 2 satır yazayım dedim
eski allegria yok görüyosun ki KK ya bile uğramak gelmiyo içimden..
öf be günlük yeni yeni bişeyler filizlenir olmuştu yeniden yaşam belirtisi gösteriyodum ama o da kursağımda kaldı biliyo musun..
birini beğendim..baya bi beğendim..o da ilgileniyodu benle görüştük 1-2 kere..zaten meslektaşız karşılaşıyoz..neyse hoşlandığını falan söylemişti tabi ben havalarda uçuyodum..sonra bi ilgisizleşti bu..üstüne gittim nedenini sordum cevap o kadar manidar ki..eski kız arkadaşıyla irtibatları tam olarak kopmamış,arkadaşça da olsa görüşüyolarmış o nedenle benle yakınlaşmasının yanlış olduğunu düşünmüş..olaya bakar mısın..eski sevgilisini unutamaması gereken insan benken karşılaştığım şeye bak..diyorum ya yeni yeni kendime geliyodum kalbim yeniden çarpıyodu..al işte şimdi tekrar depresyona girme istersen..
o konuşmadan sonra kimse kimseyi aramadı..karşılaşmadık da..üzüldüm be günlük..baya üzüldüm
neden böyle oluyo ki..lanetlendim mi noldu anlayamıyorum..
dedeciğim hasta zaten oldukça da ciddi..onun için de perişan olduk aylardır..
geldi mi üst üste gelir zaten..ya dayanamıyorum artık..valla bak yoruldum çok yoruldum..
şöyle güzel bişeyler olsa hayatımda..gerçekten gülsem..
ya ben onu çok beğenmiştim ama neden böyle oldu ya
salak madem öyle baştan niye hoşlandım senden dedin neden bi sürü güzel laf ettin..
o yeşil gözlere ben baksaydım bundan sonra olmaz mıydı..
o kadar kırgınım ki günlük..o kadar yalnız hissediyorum ki..resmen ergen bunalımına gircem niye sevgilim yok diye..baya yalnız hissediyorum kendimi..herkes de birer ikişer sevgili olmaya başladılar etrafımda
off..Allahım bi ferahlık ver bana..bi güzellik yap nolur..

gün değişti ; artık pzt oldu ... daha fazla bekleyemedim yazmak için... :)

öncelikle allegriaya iletirmisin lütfen üzülmesin ; eğer devam etseydi daha da çok üzülürdü ; eski sevgiliyi kafaya takan erkeği yola getiren yeni bir sevgili duymadım ben hiç... ama eminim eski sevgili çoktan vazgeçmiştir ondan ; hepimizin yaptığı ve olması gerektiği gibi... bu erkekler ne salak yaa mutlaka mantıksız hareket etmek zorundalar niyeyse... o yüzden üzülmesin ; doğru insan elbet çıkacak karşısına... en azından başkası için heyecanlanabilmek bile süper ; şimdi doğru insanı beklemek zamanı :)

bu arada beni aradı biliyor musun... saat 10gibi aradı ; hemen aramak istemiş ama arkadaşlarımlayım diye vazgeçmiş... biraz konuştuk nerde oturuyorsun ; ne iş yapıyorsun filan... çok hoştu dedi yaptığın öyle konuştuk biraz; görüşürüz dedik ama yine ne zaman konuşmadık... sen de ara istersen dedi ; hıhı dedim ama tabii ki aramayacağım :82:
sonra tekrar aradı msnden ekledim demek için...

bu arada hakkında öğrendiğim birkaç şey onun için düşündüklerimden farklı çıktı ve kafam karıştı biraz... bunlardan en önemlisi benden 3 yaş küçük olması ; tabii benim de olduğumdan 3-4 yaş küçük görünmem ço kafa karıştırıcı ama pek istemediğim bir durum bu... zaten geç olgunlaşıyoırlar off ya ; ama tabii ön yargılı davranmayacağım... en azından kendim için deneyeceğim... huzur ve sukunet içinde yaşamaktan sıkılmıştım :86: bir de meğer 2 yıllık mezunuymuş ama şimdi açıköğretimde iktisat okuyormuş... off yaa neden takıldığım şeyler karşıma çıkıyor ki... tabii ki hep büyük konuştuğum için :85: ve de çok aptal bir muhabbet ama telefon operatörlerimizin farklı olmasından rahatsızlık duydu ; erkeklerin bu konuda aptalca tutumlu tavırlarına da sinir olurum ben yaaa... :84:
ama ne var ki telefonumda arayan istesinde bile ismini görünce engel olamıyorum kıpırtılara...

yani kısaca kendime rağmen kestirip atmayacağım... neyse yatayım artık ; twilight etkisi geçmeden uykuya dalmak istiyorum...

saati yine iki buçuk yaptım uyku yok
yarın pazartesi içimde kine engel olamıyorum ben
üzülüyorum imkansızlığımıza

Bravo bana, 2 tane sınavım birden var yarın ama ben saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
Yine çalışmayı son güne bırakarak kendime işkence yaratacağım.
Benden adam olmazzzz...

Bu arada küçük böcük ü okuyunca hoşlandığım erkeklerin aniden önüne çıkıp seninle tanışmak istiyorum diyesim geldi.
Yapılır aslında ama ben yapmam galiba. Yok yok yapmam.
Gerçi biri var çok tanımak istediğim.
Aşırının aşırısı havalı bir tip.
İçine girince öyle değildir büyük ihtimalle.
Sadece arkadaş olarak hayatımda varolmasını isterdim.
Belki olur.
Belki bir gün gaza gelip yanına giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…