diledin bana şans diledin değil mi ; süpersin sen yaaa
yaptım ; yaptım inanabiliyor musun günlükcüm... o kadar heyecanlıyım ki ; kalbimin her atışını hissedebiliyorum
bugün kızlarla "eyvah eyvah2" ye gitmeye karar vermiştik ama önce kuaföre gidip saçlarımı kestirdim... kuaförden zaten süper moralle çıktım ; işini çok iyi yapıyor yaaa her seferinde çok beğeniyorum kendimi
neyse metroya binmek üzere yürümeye başladım... bu arada dün sana yazdıklarımdan sonra kafam rahat yürüyorum ; öyle piskopat gibi gözlerim dört dönerek onu aramıyorum sokaklarda
nasıl olsa bir şekilde tanışıcam kararlıyım artık...
bunlaar geçerken aklımdan bir de baktım karşıdan geliyor
işte dedim şimdi zamanı veee önüne atlayıverdim :86: müzik dinliyordu ; kulaklıkları çıkardı ama çok şaşkın ; merhaba dedim sadece tanışmak istedim... öyle şaşkındı ki bir an çekilsene yolumdan diyecek sandım :18: yani sen de istersen diye ekledim ardından... şaşırdım dedi ilk defa başıma geliyor... hay allahım ben de sık sık yapıyorum ya zaten yoldan geçen erkeklerin önüne atlayıp senle tanışmak istiyorum diyorum sanki ; ama ben de ilk defa yapıyorum diyemedim
medeni cesaretimi takdir etti arkadaş ; bu da senin cesaretsizliğinin sonucu da diyemedim tabii
sonra çok sık karşılaşıyoruz ; tanışmak istedim dedim... evet dedi ; bir ara metroyla gidiyordun değil mi dedi evet dedim halbuki ben metroya onun iş dönüş saati olduğunu bildiğim için gidiyordum
varsa vaktin bir kahve içelim dedi ; yok dedim arkadaşlarla sinemaya gideceğiz ; peki nasıl yapalım dedi ; ben sana kartımı vereyim sen istersen ararsın dedim ; isterim dedi...
kartımı verdim ; ismime baktı sonra ben de tamam o zaman dedim elimi uzattım o da adını söyledi görüşürüz dedik ve ayrıldık :90:
iştee böyleee artık sıra onda bakalım ne zaman arayacak ya da arayacak mı ; ama en azından ben üzerime düşeni yaptım ; içim rahat ve kıpır kıpır :90:
şimdi twilight 1-2 izleyip iyice kendimden geçmek istiyoruuum ; görüşürüz cicim