Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
Cok stressli ve heyecanli bir haftasonu gecirdim,bu aralar hep saglik sorunlariyla ugrasir oldum ama umarim yeni hafta bana saglik, huzur, istedigim yeni is degisikligini ve kalbimdekini getirir...
:97::97:

Günnüküm ..
İyiyim ben .. O'da iyi ..
Konuşuyoruz,mesajlaşıyoruz..
ama ben bizi geri istemiyorum artık.
Aynı acıları yaşamak istemiyorum.
Belki bu cuma sınavım açıklanır.
Onun heyecanı sardı.
Allah utandırmasın.
İpod 4 stoklara gircekmiş alcam diyom patronuma
napcan ipodu diyo
tamam be cahilim iphone 4
şirket hattımıza taahhüt vercez alcam
iyi bi adam patronum.
diğer patronlr olmasa burd çalışırdım uzun bi süre.
sınav açıklanınca zamda isticem ona göre
hem yılımda doldu.
Herşey güzel olucak günlük hissediyorum bunu
Dua ile aşk ile

günaydın günlük hava buz ....
istanbul soğuk.....dün benim için değerli olan bi arkadaşımla tartıştık hemde bildiğin yüzyüze tartışmada değil yolda bile didiştik durduk....kuzenimle gezmeye gitmiştik aslında sonra bi arkadaşımla görüşmeme gerekiyordu...yolda bastım gittim en sonunda epeyde kızdı bana.hiç kavga huyumda yoktur aslında...ama tatlıya bağladık sonunda.nelerle uğraşıyorum ..bi arkadaşın dediği gibi en kestirme yol bakırköy:)
bugn kursum var yarında sınavım...hiç çalışmadım yedim içtim gezdim ama hakettim ben bu tatli kendimce...
içimi sorarsan acı çekmiyorum unutmak zaman alıyor ama acı çekmyorum .içim rahat.elimden geleni yaptım.....
daha öyle büyük bi yükün altına giremem nekadr korkuyorum bilemessin günlükcan aşk cesaret işiymiş bendede hayliyle varmış aamaşimdi zerresi yok olamazda.ben uzağı göze alıcam şuan alamam sanırım mantık devreye girdi zaten çoğu zaman mantıklı oldum ya...
dün tartışmamda buydu fazlaca olgun düşünmem neyani çevredeki gibimi olsaydım o an.oan onlar gerekliydi ben buydum..kusurabakmasınlar.....mutluyum aslında mutsuz olmama sebep yok ama mutluluktan uçtuğumda yok allah bu kararda koysun beni...iyim yani.benden uzak allaha yakın olsun herkez.dostta düşmanda kimseyi çekemem alırım kayyyfemi ohhhhhhhh mis:)

Bugün sevdiceğimin doğum günü ve bu güzel günde çok önemli bir sınava giriyor. Haftaya pazartesi belli olacak sınavın sonucu.
Hakkında hayırlısı neyse o olur işallah Çokoprensim. Geçen günler ikimizin ömrümüzden gidiyor artık. Ben çaktırmasam da uzaklıklardan çok yoruldum. Yanıbaşımda ol istiyorum. Allah nasip etsin de kavuşalım istiyorum.
İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın balım.

birgün sana iş yerinden yazacağım hiç aklıma gelmezdi günlüğüm
Bayada oldu sana yazmayalı günlükcan kusura bakma
sevgilim geldi askerden 2 ay oldu..çok şükür işe girdi 1 ay snr
bende işe girdim biliomusun sewgilim işe girdiktn 10 gün snr hemde
şuan herşey yolunda arada bir kawga etsek te tadı tuzu onlar
işimi çok seviyorum eğlenceli yerimde yakın akatlardayım kız yürüyerek 10 dakıkada işteyim trafik sorunum yok ohh ne güzel
çokta rahatım günlük tv var pc var şirket teli werdiler ofisim var ohh ne güzel
bi görsen aynı kendi evim gibi burası
biraz uykusuz kalıyorum ama olsun işim rahat değer buna..12 saat çalışıyorum ama sürekli oturuyorum..
ilk maaşımla alacağım birsürü şey var günlük paranın yeri şimdiden hazırilk önce cep telefonu alcam snr foto makinesi we daha snr deli gibi kıyafet alışverişi
ALLAHIM sana şükürler olsun..Herşeyi gönlümüze göre veriyorsun.Sen büyüksün ya RABBİM..
snr görüşürüz sık sık uğrarım sana hadi bb

Yok günlük yapamayacağım sevemeyeceğim ben bu işi.
Kendimi biliyorum. Sevmediğim hiçbir işte başarılı olamadım ben.
5 ay sabredeceğim. Bu sürede hem kursu tamamlarım hemde biraz para biriktiririm.
Sonrasında ya yeni bir firmaya geçiş, ya evde inzivaya çekilme ya da sevgilimle ortaklaşa bir dükkan açma. Hangisi hayırlıysa artık... Aşkımı özlüyorum ben yaaa Eşek herif alamadı beni bir türlü nikahına

Gaffar OKKAN ve Uğur MUMCU ' yu yad olsun bugünkü notum..

Bir not düşelim, bir dua edelim, unutmayıp , ibret alalım diye...

Dürüstlükleriyle, görevi suistimal etmeden vatanını sevenleri miniklerde öğrensin diye...

Geleceğe taşımak için mücadelelerini...

hafta sonunda işten ayrılmayı planlıyordum ama bugun iyi bir iş ilanı vardı gittim başvurdum.olumlu dediler.dönerler mi bilmiyorum ama ben şu an çalışıtıgım yere işten çıkıyorum dedim.kaybedeceğim en fazla bir hafta var.oda olacak ne yapalım.kısmet bundan sonrası..heyecanlıyım.Allahım ne olur bu yeni yer iyi olsun.uzun süre çalışabileyim..

Gene düstünüz aklıma. Elimde resimleriniz aklımda son bakıslarınız ... Gün gecitkce sizi daha cok özlüyorum duydugum bir sarkıda, türkü' de hep siz aklıma geliyorsunuz. Ben hic sizin bizi bırakıp gidebileceginizi düsünmemisim kendimi bu gercege alıstırmam lazımdı ne kadar zor olsada.

Cok tuhaf birsey bu bir varsınız bir yok!! Simdi ise yoksunuz eviniz bombos..
Herseyi bırakıp gittiniz bizi de bıraktınız rüyalarım da görebilirim sizi ancak bundan sonra ..

evet evet günlük.herşey birgün bitebilir,değerini yitirebilir...hayatımıza başka şekilde devam edebiliriz...başkalarıyla yuvalar kurabiliriz...insanız bşaımıza herşey gelebilir...3yıldır sevdigim adamla geri dönüşü olmayacak bir bitiş yaptım belkide çünkü mantıgımda bitirdim.aslında herkeze göre hiçnedeni yokken.ama hayırlısı böyle diye düşünüyorum kaderimi ben yazmıyorumki üsteleyim...işte bukadar adam gibi adamım ben çok kızgınım bir kıza çok hemde !!!!!!!
kendimi çok seviyorum.geçmişimden asla pişman değilim aslada olmayacagım...onu çok sevdim şimdi unuttum diyemem demem...saygısız değilimmm o adam benim karşımda aglamış insan...haketmedik ama bitti!!! doğanın kanunu bu.....
acı çekmiyorum ama unutmadımda...yeri bende herzaman farklı olacak o insanın çok şey yaşadık tek aşkımdı...gerçek sevdigimdi bende onun öyle....dediğim gibi herşey kader kısmet..bitmiş olabilir ama ilerde şimde olsa yuvamda olsa o insan bnm için saygı duydugum biri kalacak bu böyle biline.!!!!!!!!!!!!!!!kızdırmayın beni :)

4ten sonra uyudum ve sabah 10da uyandım.
Enerjim çok düşük diyemem ama gözlerim acıyor gibi.
Babamın sesiyle uyandım aniden.
Gerçekleşmesini istediğim bir şeyle alakalı telefon görüşmesi yapıyordu.
'Hadi kalk gidelim' dedi babacım.
Ama hiç istemedim yataktan çıkmak.
Üstelik yarın 2 sınavım var çok kötü oldu falan dedim ama sonuç olarak hemen banyo yapıp hazırlandım ve çıktık.
İlk adım atılmış oldu bugün.
İnşallah hayal kırıklığına uğramam günlüğüm.
Olması gerek.
O sayıyı gördüm mü tamam olacak her şey.
O kadar önemli ki benim için.
Çok çok büyük rahatlama sağlayacak bana.
Her şey Şubat başında belli olacak.
Dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok artık, bekliyorum sadece.
Türk kahvesi içeceğim, o da yetmezse redbull içip ders çalışmam lazım.
Aman aman çalışmaya gerek yok tabi, gözatıcam yalnızca.
Hadi bye.

günlükcan küçükböcük ne güzel temennilerde bulunmuş benim için çok sağolsun..inşallah onun için de herşey çok güzel gider..yeni bişeyler başlıyormuş sanırım o kadar sevindim ki..inşallah hayırlı olur ve gönlünce olur herşey

bugün arkadaşımla savcılıktan dönüyoduk..bu bizim yeni beyfendi baya ilerde yürüyodu telle konuşuyodu..bizi görünce durdu bekledi..salak gitsene selam verip ne duruyon..neyse yürüdük bi süre teli kapadı adama seni sonra arıcam deyip..sonra bi meslektaşla karşılaştık o da durdurdu onu onla da ayaküstü konuştu..bu arada biz durmadık yürüyoz..neyse konuşması bitti koşa koşa geldi yanımıza tam naber falan derken hoop yine bi tanıdıkla karşılaştı o da durdurdu onu..biz yine yürüyoz..o adamı da atlatıp yine koştu geldi yanımıza..kusura bakmayın falan dedi..ben nasıl odun gibi davrandım görmeliydin..kendi çapında espri falan yaptı ikimiz de gülmedik..arkadaşım da sağolsun o da soğuk davrandı bu eğilip eğilip suratıma bakıyomuş arkadaşımın yanında yürüyodu çünkü..sonra ee allegria sen nasılsın dedi ben de iyi işte iş güç dedim soğuk bi şekilde..sen nasılsın demedim bile..sonra gideceği yere gelmişti kolay gelsin deyip ayrıldı..nasıl bozuldu görmeliydin..
ne sanıyodu ki bilmiyorum..adam resmen eski sevgilimle hala irtibat halindeyim senle bişeylere başlamam yanlış olur dedi bana ama bi taraftan da hala yakın davranmaya çalışıyo..arkadaş olalım falan mı istiyo yoksa ben bi köşede hazır durayım da o kızla alakası kesilince bana gelsin mi istiyo bilemedim..
kusura bakmasın ama bu saatten sonra ben arkadaş olamam onla..
hem buz gibi davrandığım için zafer kazanmışçasına mutlu oldum hem de üzüldüm görünce..cidden çok hoşlanıyorum ben ondan
baya da heveslenmiştim bişeyler olacağına..hevesimi kursağımda bıraktı..
arkadaşlarım da o kadar öfkeli ki ona..of be günlük bi aşk acısını zor atlattım bi de kalktım şimdi buna üzülüyorum
iki gün yüzü göremicek miyim ben..ne bahtsız insanmışım bea
en yakın iki arkadaşım birbiriyle sevgili oldu..3 kişi çok iyiydik biz şimdi kendimi fazlalık gibi hissediyom yanlarında bazen
hayallerimiz vardı valla 4 kişi çift olarak takılacaktık gezecektik edecektik..içine etti gerizekalı
ulan bulmuşun benim gibi kızı hala eski sevgili diyon haa..ooohh canıma değsin narsistliğimi de yaptım
yaptım da noldu çok da umrunda sanki milletin peh..
hadi eyvallah günlükcan

günlük ne bitmez çilem ne geçmez depresyonum varmış bıktım şu hayattan ölemedim gitti ben ne beceriksiz ne işe yaramaz bir insanım bıktım kendimden başımda bi aşk acısı eksikti o da oldu anam geldi gelmez olaydı ben ailemi sevmiyorum yok yani içimde bi sevgi yok şu okul bitsede bi lojmana atsam kendmi çok yalnız hissediyorum kendmi bişeyler için uğraşmak güzel ama hep bi köstek oldu olacakta çalışsam para biriktirsem kendi evime çıksam çok olmaz hayaller mi yani benimde kendi kapımı açtığım bir evim olsa samimi dostlarım olsa insanlar beni sevmiyor anladım zorunlu değiller ama kimseyede kötülük yapmadım ki yani hatırladığım kadarıyla sorunun köküne inersek bebeklikte yalnız kalmamın etkili olduğunu düşünüyorum anamı bari biraz seviyordum bu aşk macerasından sonra onu da sevmez oldum ne mal olduğu çıktı ortaya herkes beni gözden çıkarabiliyorsa ben beni gözden çıkarmışım çoktan onları mı çıkartamicam benim için herkes vazgeçilebilir olmuş güvencim zaten yok hayat böyle geçer mi günlük kimseyi sevmeden güvenmeden özlemeden.. geçmese ya günlük ben böyle hiç mutlu değilim ama bi ayrılsam şu evden bi de öyle denicem

asılmayın,düzgün konuşun diye uyardığım erkekler
Allah topunuzun belasını versin
sizin yüzünüzden ilişkim b*mb*k
güvenilmiyorum
ne desem ne yapsam inanmıyor bana...
'ayrılmıycam ama kapım artık açık herkese,fırsat gelirse değerlendiririm' diyen ne olduğu belirsin bi insan var şuan karşımda
hayatım boyunca çok lafı,zorluğu yuttum ama en acısı bu olsa gerek...

Mutluyum çok şükür günlükcüm :87:
Sınavlar bittiiii :80:
Notlarda güzel
Sağlığımada inşallah kavuşuyorum...
Cumartesi gene tahlil var :18:
Daha ne isteyim günlükcüm...

Dün en yakın arkadaşıma gittim uzun bir aradan sonra.
Sonunda bir fırsat bulup buluştuk. Onu görmek öyle iyi geldi ki.
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz , okul bittikten sonra bi çok farklı çevreye girmemize rağmen hala bi problemimiz olduğunda birbirimize sığınıyoruz. Çok güzel konulardan konuştuk fikir alışverişi yaptık.
Değişik , bu güne kadar korktuğum bi konuyu aklıma getirdi ve sanırım olumlu bakmaya başladım bende.Onunda sevgilisiyle arası çok iyiymiş. Sevdiklerimizle mutlu oluruz umarım.

Kalbim'in askerliği çok iyi gidiyor gittikçe azalıyor. Ve geldiğinde çok ciddi şeyler planlıyoruz.
Umarım planımız hiç bir aksilik olmadan gerçekleşir. Annemle de konuştum bu konuyu , herşey ciddiye bindikçe heyecandan duramıyorum. Martta bi süreliğine göreceğim ömrümün aşk'ını. Öyle özledim ki.
Bu aşk beni deli ediyor..

Son düzenleme:
Dışarıda kar var :)
Çok güzel yağıyor.
Özlemişim o görüntüyü.
Ve daha nice görüntüyü özledim aslında.

slm günlükkk
biliyo musun ben teyze oldummmm
ablam doğum yaptı sonunda
çok ama çok tatlı bir bebeğimiz var artık Allah bağışlasın
ama ne zor bişey günlük ya
çok zorlanmış ablam doğumda
bi ara öliyim diye dua ettim dedi
düşün artık
ama bi o kadar da güzel bişey
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben de çok hastayım offfff
öksüre öksüre içim dışıma çıktı
yarın da nöbetçiyim okulda
nasıl geçecek hiç bilmiyorum
offfffffffffffffffff
tatili iple çekiyorum resmen
neyse ben gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…