Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günlükçük naparsın
Ben iyiyim
Bugün malum trençkot umun ceplerini dikmekle meşkuldüm
İlk defa cep diktiğim için biraz zorlandım , ama mantını çözdüm
Annem ve eşim çok beğendi
Özellikle annemin beğenmesi mutlu etti beni (eski terzidir kendisi)
Her dikişimde bi kusur bulurdu artık profesyonelleştin diyo
Oyy iki trençkot daha dikicem
Devlet meselesi haline gelen düğmeleri bi alabilsem
Neyse alırım ya :2:

Yarın yokum günnüş
Arkadaşımla birlikte bi arkadaşa gidicez

Neyse kaçar ben

:82:

hani sana geçen hafta gelip yazmıştım yaa benim için dua et demiştim yaa....
İştee olduuu çok şükür olduuu RABBİM yüzümü kara çıkartma RABBİM busefer üzülmim, RABBİM yine yeniden diyerek busefer emin adımlarla aileminde desteğini alarak çıkıyorum bu yola..
2. rövanş c.tesi Akşamı Olucak Ablam Ve Eniştemde Dahil Olucak HADİ BİSMİLLAH....

Son düzenleme:
Hayat bir guzellik yapip yarin kar verir mi acaba?

Bugun sabah uyaninca dua ettim.. su icimdeki aciyi silsin diye..
ama gecmiyor malesef.. hos gecmesi icin hicbirsey yapmiyorum ben de..
kendimi neyle teselli ediyorum biiliyo musun gunlugum, kizim sen oncekini atlatamadin daha bu da neyin nesi?..
hoff icime hafakanlar basiyor..
ot gibi hissediyorum resmen kendimi..
hooooof...
gidip bir parca agliyim bari.. hic olmazsa kendime gelirim..

günaydın günlükcüm... dün msnde konuştuk 2 saate yakın ve hakkındaki tahminlerim birbir yalan oldu... meğer ne hayalperestmişim ben yaa ; ne yaratıcıymışım ex derdi bana süper senaryo yazıyorsun diye valla beni benden iyi tanımış meğer...

hadi sana da söyleyeyim bombayı ; askerliğini yapmamış daha o yüzden açık öğretim 4 yıllık okuyormuş... off yaaa ; offf... nasıl canım sıkıldı anlatamam o da anladı tabii ; sordu yaş ve askerlik sorun mu senin için dedi... nasıl olmasın ya... zaten daha önce de beklemişim asker yolu tekrar off yaa düşünmek istemiyorum... "amaan boşver neyse ne yaşa gitsin" denilecek yaşı da geçtim ki ben... :85: keşke bu kadar beklemeseymişim tanışmak için... ama tanıştığıma pişman değilim yoksa kimbilir daha ne senaryolar yazacaktım kafamda... bu arada biri yokmuş hayatında ; yarın da gelip "hayatında da biri varmış günlükcüm" desem heralde beni men ederdin sana yazmaktan; ee haklı da olurdun elbet...

neyse yaa kafam çok karışık işte ; niye hala ilgileniyorum değil mi ; olmaz deyip neden dönemiyorum arkamı... sinir oluyorum kendimeee :95:

''DÜŞ''
seninle konuşmuşluğumuz yok ama günlükten okuduğum kadarıyla biliyorum..bi insanı sevmek içinde konuşmamız gerekli değildir aslında...
yazdıklarını okadar iyi anlıyorumki bence benden başka kimse bukadar anlıyamaz......

istediklerimiz farklıdır hayatta,,,,ama yaptıklarımız daha farklı...aslında mecburiyetimiz yoktur ama yapmaya mecbur olduklarımız.....iyi olmamız içinmi??
sonucu yanlış/doğru....nefarkeder.....

seni iyi anlamışmıyım....

Selamlar günlüğüm...
Bugün öyle bir yorgunumki...
Dönem yorgunluğu...
Dün gece öyle şimşekler çaktı ki öyle bir hava gürledi ev sallandı ki... Resmen korktum...
Bugünde hava baya kapalı...
Bende gitmedim okula...
Şuanda ablama dua ediyorum inşallah şuanda olduğu durum istediği gibi sonuçlanır.
İnşallah Allah'ım...
Böyle bir değişiklik yok günlükçüm...
Sevdiğimi çok özledim 2 haftadır bu hafta 3 olucak buluşamıyorum benim rahatsızlık yataktan kalkamamam dolayısıyla...
Pazar günü inşallah güzel bir özlem gideririz
Halam çok hasta günlük Doktor da iyi şeyler söylemiyor
Evi bizden 2 saat uzaklıkta arabayı satınca biz pek gidemiyoruz hafta sonu amcam götüürcek...
İnşallah bir mucize olurda sağlığı düzelir umuarım inşallah...
Tüm hastalar sağlığına kavuşsun günlüğüm... Hastalık çok zor...

o kadar cok korktumkı dun gunlukk.dun ıstanbuldan yola cıktı ve 8 saatlık yol ayrıca boluda kar yagıyor gece 11 olmus 3 4 defa konustuk 11.45 de aradı askım yoruldun uyu falan dedı tık telefon kapandı aradım uzun uzun bekledı aradıgınız kısıye ulasılamıyor.cekmıyor heralde dedım.10 dk sonra tekrar aradım cekmıyor 10 dk sonra tekrar cekmıyor msj attım ıletılmıyor tekrar tekrar arıyorum cekmıyor cekmıyor.4.30 gıbı uyuya kalmısım tekrar aradım cekmıyorr telı msj attım ıcım sıkıldı artık yeter dıye ıletılmıyorrrr.saat 7 de uyandım tekrar aradım cekmıyor telı cekmıyorrr.3 saatlık uykuyla duruyorum su anda. sabah 9.30 a kadar bekledım aradımda aradım aradımda aradım yok yokk.işyerı evımıze yakın evden cıktım elemanına sorucam artık kazamı oldu bı haber yok telı cekmıyor dıye.kapıdan ıcerı gırdım bana gulumsuyor sarıldım ona.arkadası vardı yanında soramadımda cıkınca nasıl ıcım rahatladı.yarım saat sonra bastım fırcayı o telını bırdaha gormıcem bugun gıdıp yenısını alıcaksın faturan agır olacak bu sefer dedım sabaha kadar aramanı bekledım kaza yaptın zannettım dıye bagırdım cagırdım. ben kızdıkca bunun hosuna gıdıyor ben kızıyorum senı cok sevıyorum dıyor 8 saatlık yoldan sonra aklıma telefonu sarj etmek gelmedı dedı sabah haber verırım dıyede aramamıs benı.tabı ben hıc sarjının bıtecegı aklıma gelmıyor gelse azda olsa ıcımı rahatlatıcam.aksam bulusacaz elımden cekecegı var bugun gunluk...

BEKLEMEK NE ZORMUS ONA BISEY OLACAK ICIM KAN AGLADI....

Selam günlükcan,

Regl günüme bir kaç gün kala yaşadığım stres ve sıkıntının haddi hesabı yok. Yav niye böyle oluyor, çok canım sıkılıyor. Sadece uyumak, herkesten kaçmak istiyorum. Eskiden bu kadar ağır geçmezdi ama son 6 aydır her şeyi etkiliyor. Hem de ne şans bendeki tam da nişanıma denk geliyor bu ayki. Çok skıntılı hissediyorum. İşallah atlatırım kolayca. Kuzunun sınavı iyi geçmemiş bu arada. Allah'tan ümit kesilmez, ben yine de dört gözle sınavın açıklanması için pazartesiyi bekliyorum. Olmazsa bile çok üzülmem ama. Vardır her şeyde bir hayır. Umarım kısmetinde daha iyi bir iş vardır der, beklemeye devam ederim.

Saat 18:00 olsa da eve gitsem be gacı...

Son düzenleme:
günlük günlük... sabah binbir güçlükle kendimi mutlu olmaya zorlayarak uyandım ama ne oldu g..zekalının başkanı olan anam bütün moralimin içine etti ne demek hani onun için ölürüm biterim de hala yaşıyosun ne demek bu günlük benim ölmemden çok mu mutlu olacaksın yani iyi dedim bende keseyim kendimi mutlu olursun insana bir gün olsun huzur verilmez mi ya bu ne biçim aile nefret ediyorum hepsinden mezun olup bi iş bulayım bir de kalacak yer bir daha ne aricam ne soracam senin yüzünden ayrıldım ettim sanki hiçbişey olmamış gibi pişkin pişkin nasıl konuşursun ya ama ben yapacağımı biliyorum herşeyin zamanı var hele bi gelsin...

sevgili günlük
paranoyaklığım had safhada, hergün yine regl olmadım acaba hamilemiyim diye uyanıyorum
korunmasam tamam da, korunduğum halde bu korkudan kurtulamıyorum
kütüphaneden yeni kitaplar ve marketten çikolatalar aldım, mutluyum
eşim uyanır birazdan, çay yapıym bari...

Bugün ne yaptım biliyor musun?
Boşver hiç bilme en iyisi.
Çünkü iyi bir şey yapmadım.
Duyan gören yada bilen olursa bana çok kızacakları bir şey yaptım.
Ama olsun kim takar ki?
Kim umursar.
Yaşıyorum hayatı canımın istediği gibi.

günnüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş bugünkü sınavım da iyi geçti,geriye kaldı 2 tane.perşembe günü saat en geç 4te özgürlüğüme kavuşmuş oluyorum.yuppiiiiiiiii sıradakiiiiiiiiiii!:82:

bugün irakli arkadasla randevum vardi yengesinin kas biyigini almak icin gecen okulda staj yapmak icin konusuyoduk buna benim sac kestigimi ve harika yaptigimi söyledim buda staj olarak kuaförde yapmami önerdi benimde hosuma gitti aileme dedim olmaz dediler erkeklerde giriyor diye .nese vaz gectik bundna cok önce bana kasimi kimin aldigini sordu.bende kendim dedim bi süre sonra kendine davet etti ve yengesnn kasini almami söyledi tamam dedim o sefer unuttuk bugün icin söyledi ama para karsiligi.utandim acikcasi kabul etmedim.olmaz dedim yok dedi anneme dedim cok kizdi elalemin seyiyle ne ugrasiyosun dedi senn gibi birine yakisirmi dedi.söz verdim dedim .(((((bu ay daha dogrusu her yeni yil girince maaslari 2 ay gec aliyoruz birde indirim sezonu olunca hosuma giden seyler vardi alayim dedim.ama para yok.mecburiyettenkabul ettim gerci normal kuaför parasinin yarisi söyledim yani 5 euro toplamda 9 eurom oldu ne alinicaksa gittim aldim yoldum kadini bendede hal kalmadi zaten nefes alamiyorum agzim kokuyordur diye acmadim bile düsün halimi. yarismadan kazandigim parayida hala alamadim zaten yoksa istedigimi alirdim indirimden iste öyle simdi kücük sirlara bakiyorum dedim.cok yoruldum bu hafta okula gitmiyorum.arkiler stajda bende gitmedim .gerci hoca 11 lerin dersine girceksin dedi ama banane babama demedim nasil kizar kimbilir.karneleri alalim sonra dicem okulu birkmk istiyorum diye hadi hayilrisi.sinavami hazrlaniym okulami gidiyim bilemedim:18:

sevgili günlük moralım bozuk içim acıyor 15tatılde annem gelecekti cok sevınmıştım en son 1yıl önce oglumun dogumuna gelmişti oda 4gun durdu gıttı yaşlı babaneme bakıyordu ramazanda rahmetlık oldu ve en son ben annemlere bayramda gıtmıstım aramızda 4saatlık yol var ama 8yıllık evlıyım 10kere bıle gelmemıştırher yaz memlekete gıdıp bız kalıyoruz ama ben annemı evımde agırlamak ıstıyorum ama o gelemıyor üzgünüm günlük yazamıyorum oglum aglıyor

Sevgili günlük dün çok güzel bir haber aldım.
Gece gece sevinçten tepindim.
Görmeyi çok istediğim bir insan Ankara'ya geliyor.
Ama bize gelecek mi, gelebilecek mi bilemiyorum.
Annemden habersiz telefonundan, annemmiş gibi cevap yazdım, mesajlar attım.
Annecim sabah gördü.
Ailecek koptular yaptığıma.
Ama gelmeli, görmeliyim ben o kadını napiim.
Yalnız hiç iyi niyetle yazmadım canımlı cicimli cümleleri.
İnşallah bir sorun çıkmaz da biraraya geliriz.

Bunun yanısıra kuzenimden harika bir haber aldım.
Hayatına biri girmiş nihayet.
Kırdım zinciri dedi. :))
Umarım çok mutlu olur artık.
Aradığı aşkı bulmuş olsun, hatta evlensin bi an önce, düğününe gidelim yaa...
Bizim ailenin kızları böyle işte günlüğüm.
Sadece ben değilim yani.
Hepimizde var bir yalnızlık.
Aşk gelip bulmuyor bizi kolay kolay.
Çok ağır kızlarızdır bi de, kimseye pas vermeyiz falan filan...
Nasıl bu kadar benzemişiz birbirimize hayret ediyorum.

Bu iki harika haber iyi güzel ama sen bi de sınavları sor nasıldı diye...
İlk girdiğim yine iyi sayılır hoca ne eder, kaç puan verir hiç bilemiyorum ama diğeri...
Moralim çok bozuldu yaa...
Bakmadığım yerden geldi sorular, lanet olsunnn!!! :84::84:
eğer istediğim şey olmazsaa, hem benim için hem de ailem içinn hiç iyi olmayacak.
Beklemekten başka bir şeyim yok.

Hadi bayyy.

Sevgili Gunluk,
Buyuk kararlari birbir alir oldum, surada Haziran'a fazla kalmadi, saglik sorunlari, is, guc derken gunler hizla akip geciyor.Gonul isleri ise cok karisik,daha dogrusu kimin kimi ne kadar istedigi ya da istemedigi Arap sacina donmus durumda..ama sonucta yalnizlik Allah'a mahsus derler, ben de ayni fikirdeyim umarim yeni kararim hayirli olur...

♥♥♥♥♥♥

Hoş geldin.
Bir kere geldin artık.
...Bir kere girdin o kapıdan.
Hoş geldin ömrüme, hoş geldin hudutlarıma.
Buralar benim hayatım.
Şu çizgiler alnımdaki, benim hayatımın hudutları.
Aslında uzun zamandır bir sürü hudut karakolu dikip, bir sürü asker koymuştum.
İzin vermiyordum topraklarıma girilmesine.
Sen öyle masum ve sade bir ritimle girdin ki,
''Tamam" dedim, "Buyursun girsin ömrüme..".

Hoş geldin.
Gelir gelmez yağmur yağdı farkındayım.
Allah'ın hikmeti işte.
Elimizde olmaz bazen her şey.
Ya da bahane ederiz işte böyle.
Aslında bulamaz mıydım bir şemsiye?
Bal gibi de bulurdum da, işime gelmedi.
Özlemişim yağmurda ıslanmayı.
İyi de geldi bu serinlik yangınına yüreğimin.
Sen gelmeseydin istemezdim yağmur falan yağsın.
Sen girdin ya o kapıdan içeri, değil yağmur taş yağsa koymaz artık.

Hoş geldin.
Bil ki bir kere girdin mi o kapıdan, bu hudutlar bırakmaz adamı.
Artık benden biri olur çıkarsın.
Tehlikelidir ama zevklidir benden biri olmak.
Benden olmak, benimle ıslanmak demek.
Eğlenirken zatüre olmayı da göze alabilmek demek.
Ama ağlarsan gecenin bir yarısı,
Kaf Dağı'nda bile olsa kopup gelecek bir omuz demek sorgusuz yaslanılacak.

Hoş geldin ömrüme.
Hoş geldin hudutlarıma.
Hoş geldin yağmuruma.
Hoş geldin hayatıma.
Hoş geldin dünyama....
♥♥♥♥♥♥♥

" 24.01.2011 "
~~~ 13:10 ~~~
Yine Yeni Yeniden.. HO$GELDiN ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…