ne söylesem ne yazsam hepsi boşuna. içimde bir yangınla gezmeye çalışıyorum. haketmediğimi düşündüğüm ne varsa hepsini birden yaşıyorum. içim yanıyor, içim acıyor. sarıp sarmalayanım teselli edenim yok. kaybettiklerim çok. hakkımı helal etmeyeceğim. madem hak hukuk var hakkımı helal etmeyeceğim. ağlamaktan gözlerim yanıyor, başım çatlıyor.
dayanacak gücüm kalmadı, yorgunum. bedenen ruhen zihnen yorgunum artık.
verdiğim tüm emekler boşa gitti. ev iş aile diyet aşk... hepsi mi yanlıştı ben mi bu derece büyük yanlış yaptım da hepsi boşa gitti? şimdi gidecek hiçbir yerim yok.
ateşle oynarsan yanarsın.. hep bu söz aklımda. çıkıp gidesim var ama çıkıp gidecek tek bir yer yok.
yanlış tercih yapmaktan korkuyorum aslında önümde seçenek yok. ben maddiyat için hareket eden biri olmadım ki hiçbir zaman şimdi neden korkayım?? ama korkuyorum işte. değerim bilinsin diyorum. canı acır ama.
of of of.. bu günler geçecek mi gerçekten? geride kalacak mı? düzelecek mi her şey? ya da hep daha kötüye gitmeye devam mı edecek?
kafam ağır geliyor artık. YORULDUM YORULDUM YORULDM BEN. sabrım bitecek derdim bitti işte.