Popüler Konu Sevgili günlük...

niye kandirdin beni niye? deseydin ki ben herkesle mutlu olabilirim sen ozel degilsin..
deseydin ki baskasi ile de elele gezebilirim onemli degil bunlar benim icin..
bi deseydin..
ddseydin de ben de seni azicik tanimis olsaydim..
azicik tanisaydim bu yuzunu, bir kere donup bakarmiydim sana?

o kadar kirmissin ki beni, parcalarimi toplayip da birseye benzetemiyorum hala kendimi..

tek duam Allahim toplasin dagilan yuregimi...

her şey yolunda yarın yeni bir diyet serüveni bsşılyo bu iki gün çok kaçırdım
çok mutluyum allah yüzüme güldü
sevgilim olmasa şuan ne halde olurdum allah bilir her şey onun sayesinde

Tezkereci Devre 89/4

Şafak 23 Elazığ'a Selam

Bir Gün Gelecek, Bir Gün Kalacak

Vay beaaaaa 437 gün bitirik, Masallah Askerime

:118: :118: :118: :118: :118:

selam ben geldim , özledin mi beni kız

moraller sıfır bu günlerde.hayat hiç adil değil. içimden geçenleri biliyorsun ya hiç mutlu değilim aslında.

ayazda kalmış gibiyim. üşüyorum. kalbimin seslerini susturuyorum ne zamandır. kimse duymasın diye

verdiğim çabalardan yoruldum artık. tamamen kurtulamıyorum bu cendereden.boşver deyip atlayıp

geçemiyorum.her şeyde her yerde bir iz..sıkıldım , kurtulmak istiyorum bu beladan

''Benimle ömür geçer mi ki'' dedim.
''Seninle geçirmeye ömür yeter mi?" dedi.
İşte bu bana bir ömür yetti...
.......................................................

:80: Günaydın

İşe istediğim saatte gelsem :97:
Hatta gelemden de kariyerim olsaaa :97:
Okulum kitabın kapağını açmadan bitseee :97:
evde ayaklarımı uzatıp elime kupamı alıp bitki çayımı yudumlarken maaşım gelmeye devam etsee :97:
Sevdiceğim askerden gelseee :97:
Sadece işimiz dünyayı dolaşmak olsaa :97:

Amma hayal kurdun madam dön önüne işine bak müdürlerinden yicen şimdi fırçayı

Şişşt kime diorum dön önüne çalış

Peki

Şafaağımız 'dörtyüz' son :98: canımcım hala kalayımmı diyor.off çok karışığım isterim kalmanı ama sana kıyamam :84: heyy yıllık iznimde yurtdısına açılıyorum :87: belkide beğenirim orada kalırım

geeeeeeeeeeel temmuz o zaman

Haydee

Günaydın hacım günlük,

Son hızla nişan hazırlıklarına devam. Sözlümcan'la konuşuyoruz dün telefonda, millet aya çıkıyor biz hala nişan bohçasıyla uğraşıyoruz, hacım napıyoruz biz ya dedi. Dedim emin ol onlar da diyordur ki evim yurdum olsun, bohçam, kocam olsun He dedi, tabi öyledir O değil de çok şükür iyiyim bacım. Sağlık var, iş var, onsuz ne yapacağımı düşünmek dahi istemeyeceğim bir yarim var. Allah büyük, işallah işi olursa, başlıycaz son gaz düğün hazırlıklarına. Karış karış gezeceğiz dünyayı, sağlığımız ve ömrümüz yettiğince...

off günlük
barıştık erdemle bunu istiyomuyum bilmiorum..gene aynı sorunlar gündeme gelicek..ben razıydım onsuzluga..alışmıştım..ama ona bu kadar koyucagını tahmin edemedik..ne diyim günlük ya of ya off

İçim nasıl sıkkın anlatamam sana,
aman günlükkk iş yerindeyim ama sorma salya sümük gidiyorum. Allahtan kimse yok.
günlükkkkkkkk içim yandıı ,içimmm

ahh be günlük

bugün içim şişti ,hiç çalışasım yokkk bugün öğlen beşiktaş meydanına yürüdüm ağladım ve işyerine geldim hala da devam etti gözyaşlarımmm
ilk defa 1 ocaktan beri ağladımm olsun artık ağlamıcammmmm..
dayanıcam,güçlü olucam be günlükkk

ahh ahh nisanın ilk hafası sınavlar var napcam bilmiyorum ,kafam almıyor çalıştıklarımı

Bugün gezesim var boş boş...
Kafamdakileri çıkarıp yerine güzel bir manzara getiresim var...
Herşeyi unutup birazda olsa gülümseyesim var...
Sanırım çok şey istiyorum

Of günlük bazen şu işyerinde o kadar geriliyorum ki
iş sıkıntısı yüzünden
insanların 5 karış suratını görmekten çok bunalıyorum
bu ister istemez beni de geriyor
eve bile yansıtıyorum bazen kocişim de üzülüyo
ister istemez
ama yapmiicam banane yaa
evim,kocam,ailem daha önemli benim için...

ben geldim ; off hiç çalışasım yok ; pek iş de yok... keşke olsaydı da hepsini yetiştirmeye çalışıcam diye koşturup dursaydım... şimdi olanı da yapmıyorum öyle oyalanıyorum... biliyorsun kafamda da 40 tilki dolanıyor zaten birkaç gündür...

dün de msnde konuştuk ben işteyken biraz ; rahatsızmış işe gidememiş... akşam iyi hissedersem ararım seni görüşürüz dedi ama sonra msj attı kusura bakma iyi değilim diye... ben de sorun değil dedim... şu saate kadar ses seda yok ; iş yerinde net yokmuş; bu çağda pek ilginç geldi ya neyse :44:

bakalım akşam görüşelim diyecek mi ; ben de hiç nasıl oldun diye arayıp sormadım ; mesaj da atmadım... sanki iyiysen görüşelim dermişim gibi olacak... görüşmek isterse arasın dimi cicim :82:

bu arada hayatımdan tüm arkadaşlarımı çıkarmaya karar verdim ; bir tanesi bile bana saçmalama demiyor yaa... ne kötü arkadaşlarım varmış benim ; mantık bir bende var sanırım ama şu an uçmuş durumda o ayrı

ne söylesem ne yazsam hepsi boşuna. içimde bir yangınla gezmeye çalışıyorum. haketmediğimi düşündüğüm ne varsa hepsini birden yaşıyorum. içim yanıyor, içim acıyor. sarıp sarmalayanım teselli edenim yok. kaybettiklerim çok. hakkımı helal etmeyeceğim. madem hak hukuk var hakkımı helal etmeyeceğim. ağlamaktan gözlerim yanıyor, başım çatlıyor.
dayanacak gücüm kalmadı, yorgunum. bedenen ruhen zihnen yorgunum artık.

verdiğim tüm emekler boşa gitti. ev iş aile diyet aşk... hepsi mi yanlıştı ben mi bu derece büyük yanlış yaptım da hepsi boşa gitti? şimdi gidecek hiçbir yerim yok.

ateşle oynarsan yanarsın.. hep bu söz aklımda. çıkıp gidesim var ama çıkıp gidecek tek bir yer yok.

yanlış tercih yapmaktan korkuyorum aslında önümde seçenek yok. ben maddiyat için hareket eden biri olmadım ki hiçbir zaman şimdi neden korkayım?? ama korkuyorum işte. değerim bilinsin diyorum. canı acır ama.
of of of.. bu günler geçecek mi gerçekten? geride kalacak mı? düzelecek mi her şey? ya da hep daha kötüye gitmeye devam mı edecek?
kafam ağır geliyor artık. YORULDUM YORULDUM YORULDM BEN. sabrım bitecek derdim bitti işte.

Günlük bu depresyon ne zaman biter söylesene bana
Ben daha tam olarak toparlanamamışken bu 2. yenilgiyle nasıl başa çıkıcam hala bilemiyorum
Bak şimdilik hayatımda herşey yolunda..İşimde mutluyum bi sürü arkadaşım var çok da seviyorum hepsini..Dedeciğim de iyi maşallah..Stajım ilerliyo zaman geçiyo..
Herşey yolunda ama şu yalnızlık hissi şu hayal kırıklığı şu kalp acısı geçmiyo işte
Her akşam söz veriyorum kendime yatarken,yarın yepyeni bi gün olacak gülerek uyanacaksın ve unutacaksın herşeyi diye ama yok olmuyo
Nasıl kırılmışım..Toparlanamıyorum..Öyle mutsuzum ki
Allahım sen büyüksün..Belki hayırlısı böyleydi biliyorum ama ben çok yorgunum..Bişey yapsan da ben yeniden mutlu olsam
Bak o kadar ayrılık acısı çektim aylardır ama hiç böylesine yalnız hissetmemiştim kendimi
Resmen kalabalığın içinde yapayalnız hissediyorum kendimi
Öff yaa :84:

Bugünde bitti.
Yeni bir güne uyanacağım kısmetse...
Artık anı yaşıyorum.
Yarını haftayı ayları yılları düşünmüyorum hayalde kurmuyorum...
Görüyorum ki hayallerim yerle yeksan oluyor...
Sonrası tam bir hüsran..
Bu yüzden sadece anı yaşıyorum...
Bir saat sonrasının düşüncesi bile yok!
İyiyim en azından kafam rahat.
Her yaşadığım sürpriz..

canım sıkılıyo günlük, kedilerimi alıp babamın evine geldim bugün
ne üzüntü var içimde ne pişmanlık, cok mu duygusuzum günlük?
eşim 6 kere aradı açmadım, en sonunda abimi aradı o actı malesef
gelip bni almak istiyo ama ben burda daha mutluyum.
ne desem de götürmese beni?

Yoruldum ve sıkıldım hep aynı seylerden..
Okulum bitsin artık alayım su diplomacıgı elime. Hakikaten yoruldum artık..
Ailemden uzak, yalnız ... İnsanın yemek yiyesi bile gelmiyor. Hep aklım evimde.
Cok özlüyorum onları ordayken.
Ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum artık babama yük olmak yerine.
Tek istegim zaman cabucak geciversin bitsin bu iskence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…