Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok mu hayal kuruyorum umutlanıyorum kendi kendime geçen yılda çok heveslenip hayaller kurmuştum ama istediğim özendiğim gibi olmadı benim çok önemsediğim bu günü o sıradan bir gün gibi gördü içimdekileri kimseye söyleyemiyorum dısardan güçlüyüm insanların bu konuda belirsiz olmamı görmelerini hiç istemiyorum fikirlerinide hiç ögrenmek istemiyorum kırgınım anlamıyor ki ben yinede kendimleyim etrfmda yanımda olan cok gibi gözksede ben yalnızım cok doluyum ağlamak istiyorum...

Günlük bugün Allah'ın izni ile inşallah sigarayı bırakıyorum
Bu seferde girişimim başarısızlıkla sonuçlanmaz inşallah günlük..Bırakma evrelerimi hergün gelip seninle paylaşıcam.
Şu an karnım aç olduğundan ve son sigaramı 2 saat önce içtiğimden dolayı herhangi bir istek söz konusu değil sigaraya karşı.
Bakalım bir kahvaltı edeyim ne olacak

Günlük günlük canım günlük,

Ne yazık ki balım için beklediğimiz iş olmadı. Olsun sağlık olsun dedik ama bozuldu morali, ben anlamaz mıyım. İnanır mısın tek üzüldüğüm şey onun bu hali. 2 gün sonra nişanım var ama bu haber bütün moralleri alt üst etti. Çok dua ediyorum, biliyorum ki Allah duyuyor. Sabretmemiz lazım, benim de sabretmem lazım...

günlük ben geldim,
offf valla kusura bakma geldim geleli içimi hep sana döküyorum, arada bi haykırıyosun '' yok mu güzel haber diye '' ama inan yok.
Şu babamın icra olaylar canımı çok sıkıyo, annem aradı sabah abinin neyi var dedi, dün gece çok üzgündü dedi. bilmiyorum dedim sonra biliyosun şu icra meselesi demi diyince mecbur döküldü ağzımdan kelimeler.
Mal satmak kolay değil, daha doğrusu alıcı yok ki. Allahtan mal var ama satılmıyo !!!
Bu ay içinde gelicekmiş icra yoksa şubat ayı mı bilmiyorum.
Üzgünüm çok,bi yandan da üzülmüyorum, dün babamın bana söylediklerinden sonra bu adam bütün bunları hak ediyo diyorum.
Günlük şu ssk bağkur vergi borçlarına ne zaman af gelicek, bi türlü gerçekleşmedi yahuuu.
Yoksa hemen bi kredi çekicem.
Ay sonu geldii ev kirası bizi beklio
Şubat 7, çek var 3.304 oda bizi beklio
31 Ocak Kredi kartım var oda beniii bekliyoo
ne ypıyım günlük, bi tek bunlar olsa sorun deil, babamınkilerde beni çok üzüo...
Bi gelişme olursa yazarım...

Asık olmak ıstıyorum yaa:2:
Dün hatta sabah cok güzel bır rüya gördüm hıc tanımadıgım bırı.almanca konusuyoruz Sonra ben ona o bana bakıyoruz bu kısıyı hıc görmedım ama degısık bır tıpı var tam hatırlamıyorum yüzünü ama rüyada felaket asıgım sonra öptü sonra almanya oldu köye Aıleden bırı gıbı sankı kyöün vatandası gıbı orda yasayan bırılerı olduk Sonra uyandım tekrar hayal etmeye kalktım yüzünü hatrlayamıyorum degıık br yüzü vardı hıc görmedıgım ama cok asıgım rüyadan uyannca bıle etkısı gecmedı asık olmak ıstyıorum hayatımda bırı olsun ıstıyorum hep platonık nereye kadar zengın bırını begendım ama twıtte ne bısı yazıyo ne cevab verıyo galıbada evlıymıs Tam bellı degıl duyum aldım öyle gercı yasıda var ama evlıyse nasıl evlı bırınınden hala hoslanabılıyorum anlayamıyorum .bazen onun aılesıyle tanısma seyımız aklıma gelıyodrda belkı hayırlı bıısler vardır kı bu sekılde bır tanısma oldu hayırlısı dıyıp avutuyorum kendımı :ınternette hep tanısmak ısteyenler oluyor ama asla hepsı gerızekalı bence .ınternetten askmı olur yanı aynı ortamda bulunmadan bırıyle konusmadan sevgılımı olunur dımı nese asık olmak ıstıyorum Sımdı kahvaltı yapcam annem tamam derse carsıya gıtcez ındırımı bıtmeden yetselm harıka bır parfüm buldum sudan ucuz dünyann en pahallı parfümerısıde

sabahın erken saatlerinde uyandım..duş alıp kendime geldim ..annem yoktu.kahvaltımı tek başıma yaptım pc karşısında...
sabah sabah cem yılmaz gösterilerini izledim okadar güldümki...
günlük insanlık yapmak yaramıyor kimseye hiç hemde....bunuda öğrenmiş olduk...tecrübe oluyor bunlar bana...

hayal kurmuyorum artık ,,,yarınıda düşünmüyorum....yaşıyorum işte.kafam rahat !!!mutluluktan uçtuğum yok,ama oturup üzülüp ağladıgımda yok...ortada gidiyorum..engüzelide bu.
ama şunada inandım insanlara insanlık yaramıyor...kendi karakterimi okadar çok seviyorumki bu ne şımarıklık nede birşey ama seviyorum.düzgünüm!!!...insanların yalanlarına dolanlarına hiç birşeyine inanmıyorum.müslümanlığına yaşadıkları hayatı sevdiklerine hiç birşeylerine..elimden gelse bütün herkezi çıkarıcam hayatımdan...
bu aralar çevrem çok genişledi..arkadaşlarım kardeş diyebileceğim insanlar oldu...
ayrıca arabesk müzik seven ben çıkardım onuda hayatımdan daha dinliyemiyorum.
tek istediğim ailem mutlu olsun!!dün oturuyordum abicimle video izliyordukk babamla annemde geldiler hep beraber izledik.en geride ben oturuyordum,hepsine şöyle bir baktım çok şükür !dedim...
onlar hayatta en kötü günüm böyle olsun dedim...
yaşadıklarımızda dertmi!__???...ALLAH can sağlığı versin....mutlu olmak için tek yol herşeyi kabul etmek.kabullenmek buda bende fazlasıyla var.bütün herkez affet onu dedi sinirle iki laf etti diye bitmez dediler.neler neler yaşayıp barışan arkadaşlarım var küfür yiyip!alldatılıp...ama bana onların hiç birisi olmadı...ben 3 yıl okadar mutluydumki bigün kavga edip küs yatmadık belkide..neydi bu son 2aydır aramızdaki şey yine kvga etmiyorduk aslında ama garipti...şimdi niye onu istemiyorum...bende bilmiyorum.onu çok sevdim oda beni..ama yoruldum sanırım.yorulduk....bilmiyorum..o çok istedi tekrar ..o 2 ay benim stresli dönemimdi dedi ağladı ağladı ama kabul edemem.incindim birkere içimdeki heveslerim kırılmıştı.biz uzaktaydık günlük bu hayliyle zordu ama birkere keşke olmasaydı demedik..zevkle yaşadık herşeyi..bunları diyebilmek bile önemli..ona kin duymuycam nefret etmiycem..ama sebebi olması gerekmiyor illa bazı şeylerin.btti işte!bittiyse bitti...üstelemenin manası yok...
mutlu olsun iyi olsn gerisi can sağlığı...isterim çok iyi insanla birlikte olsn.acı çekmesin.ben acı çekmiyorum...ama sevinmiyorumda.ben garibim..iyim ama ...
gittiğim ingilizce okulunda ise 1.sınıfı bitirdik.2.kura geçtik.15tatilden hemen sonra gidicez.14 şubat pazartesi günü hocamızlayız
hadi görüşürüz günlükcümm...

Sigara yasağı denir.Şirkete zabıtalar gelir.Kül tablaları saklanır.Biri gözden kaçmıştır.Kabak asistana patlar.Madam'ın suçu ne İçsem içim yanmıcak :84: Eh be dumansız hava sahası iyiki destekledik seni gittin beni buldun artık içiciyim.Şimdi öfkemden her türlü şeyi içicem

Aslonda kızıyordum içilmesine iyi oldu hee ben sorumlusu oldum ama iyii iyiii bir defa ceza gelsin bak içiliyor mu

gece kuşum ne karın ağrın var ??

- benim ağrmıyoour karnım

günnüş papatya çayı içsin gece kusum .. ayaklarını üşüttü ya daaaa.. günnüş stres yptı o askeri gelcek yaaa ondan ondan

Ahhh beee günlük Kerimim mahvetti beni bu gece. (
Sadece Kerim mi, Fatmagül de. (
Annem yanımdaydı diye akıtmadım gözyaşlarımı ama sonra odadan çıkıp ağladım.
Anneciğimin de gözleri dolu doluydu hep.
Ooooofff beee... Dün izlediğim filmdeki erkek de aynı Kerim gibiydi karısına karşı.
Dedim 'bana da öylesi bir adam ver Allah'ım.'
Kerimmimin vücudu da yüzü kadar muhteşem günlüğüm.
Gel bana Tryamor, sev beni Tryamor, ye beni Tryamor diye bas bas bağırıyordu resmen.
Eridim bittim vallahi kız.

Zaman hic gecmesin dursun istiyorum biliyomusun günnükcüm

Nasıl içim sıkılıyor anlatamam
Şu KK'da okuduğum aldatılma konuları beni iyice paranoyaklaştırdı
Bunca zaman sonra bir hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Uzaklığın bizi mahvetmesinden,aramıza üçüncü şahıslar sokmasından korkuyorum
Söylediklerine de inanamıyorum,güvenemiyorum.
Sanki her an kötü bir şey olacakmış gibi bir his var içimde
Gözümle görmeden nasıl emin olabilirim ki?
Tamam seviyorum o da beni seviyor ama seviyorum diyen de sevmeyen de yeri geldiğinde aldatıyor
Offff...
Korkularım boşuna belki de ama ya olursa?
Ya bitersek?
Allahım bizi bir an önce kavuştur nolur...

Saçmalıyorum galiba
Bir şey yapacak olan birlikteyken de yapar ki zaten
Yeter ki içindeki aşkı,sevgiyi,saygıyı yitirmesin;tüketmesin.
Allahım içimizdeki aşkı tüketme.
Bizi birbirimize bağışla.

gunlugum
ben de zaman zaman romantik hayaller kuruyorum ne var..
istiyorum ki biri ugrassin cabalasin benim icin
mesela her gun bir hikaye yazsin mail atsin bana
bazen mektup gondersin
onun kelimelerini cumlelerini ezberliyim kafamda..
yalniz kaldigimda yalniz kalmiyim..

bu kadar seyden sonra bile hikayelerle mutlu olmak istiyorum..
hikayelere doyamadim ben..

artik cok calisicam gunlugum... dusunmeye uzulmeye vaktim kalsin istemiyorum...2 sene onceki gbi...

ilk görüşte aşk varmı bize uğrarmı
sanırdımki sadece türk filmlerinde
eski aşklar kaldımı bir gören varmı
yoksa tatlı bir rüya hoş bir yalanmı
beklemezdim sevdi gönlüm
hayırlı olsun
mevsimlik aşklara küstüm
ömürlük olsun
sağda solda konuşurlar
nazar değer ayırırlar hişt
çaktırma duymasınlar
oldu bu iş
ellerin dilleri sanki ısırgan otu
aman boş ver alemi
aşk bizi buldu
sen şirinlik muskası
bir bal damlası
her görüşte başlıyor
kalp çarpıntısı
beklemezdim sevdi gönlüm
hayırlı olsun
mevsimlik aşklara küstüm
ömürlük olsun
sağda solda konuşurlar
nazar değer ayırırlar hişt
çaktırma duymasınlar
oldu bu iş...

Bu şarkı tam bize uyduuu arasak bulamazdıkkkk

madamcığıma teşekkür ettiğimi söyle günlükçüm.

regl sancısı çekiyorum çok fena,ne içtiysem kar etmedsi valla.
askerim 24ünde geldi çok şükür madamım

yarın ehliyet kartımı alıcam inş.
çok özledim günlük ,,yanındayken bile özlüyorum

Öksürügüm gecmedi hala günlük!
Öksürmekten sırtım agrıyor.
Canım sıkılıyor gene her zaman ki gibi sebep mi?
Ondan bol ne var canım anlatsam roman olur en iyisi susayım ben..

şşşşt naber lem özledin dimi beni özlersin tabi yaaaa :82: eroin gibiyim olm :94: cok pis bagimli yaparim adami büle :86:
beni bak günlük bozuntusu :günlügünkulaginicekenfstksmili:
kiymetini bil:95: biliyorum beni özledin:89: o yüzden sacmaladim yine sirf senin icin ha yoksa sacmalamicaktim:97:valla laaan :95: inanmiyoda allam iyi inanma
senin icin sacmaladim diye adam akilli yazilmazda simdi amaaan yazdigim yere kadar napiyim sacmalama potansiyeline sahip bi fstk olabilirim :86: ama sonucta bende bi fstkim yani

yogurdu üfleyerek yemekte, hatta hic yememekte fayda var günlükmalum süt yakti sütün yarasini hala hissediyoken baska bi süt yarasi almaya gerek yok dimi :2:

neyse sabah erken kalkcam of:84: ama gelip sana laf yetistiriom burda bugün hic formumda degilim demi :97: cok filozof gördüm kendimi
:nihatdoganfstksmili::giderkenbilefstkliginigösterenfstksmili: :86:sarimsaklasakta mi yesek sarimsaklamasakta mi yesek gibi bi smil oldu bu
bu arada kerim
ah ahhhhhh nettin sen bana öyle nomissiz:86: resmen yandim anam üf neyse simdilik bunu yarim birakim simdi kerimden baslarsam sabahi bulurum yarin günlügümde kerime yer vercem

Son düzenleme:
hayat ne acımasızsın sen. bigün gülüp mutluluktan havalara uçurtuyosun ertesi gün herşeyi altüst ediyosun.artık hiçbir olumsuzluğa katlanacak gücüm kalmadı. allahım sabır diyorum. offf neden hep ben nedeeenn hiç gülmicekmiyim

sevgili günnükümmmm
çok kötüyüm ya inanılmaz zor kalktım bu sabah ölü gibi geldim işe etrafı toparladım hasta olcak gibiydim o kadar olmim diye çaba gösterdim ama sonunda yakalandım gribe hiç iyi değilim valla bi yatsam şölee bi uyusam saatlerce bugün cnm hiç çalışmak istemiorrrrrrrrrr offff

hiç uyumadım henüz,kendime güzel bir kahve yaptım ve oturuyorum...
bugün kendi günüm ilan edeceğim sence başarılı olurmuyum :)

en azından deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…