Popüler Konu Sevgili günlük...

çok hastayım bu günkü smilem fix

gece ateşim çıktı hala kendimi kötü hissediyorum.kusuyorum sabah bir yandanda işe gec kalmamalıyım diorum anneciim izin al gel napıcaksın böyle gidemzsin diye perişan oldu sabah ahh anne bi bilsn iş yerinde adama acımıyorlar.dünyanın işi yığılır yine önüme,tıplantılar olur..ama hastasın dinlen demez kimse Allah'ım güç kuvvet veriyor yine yoksa ben hasta olduğumdaaaa gözümü açamam evde

gamze belinay aşık olmuşşş sevindim adınaa :81:

Aslı da yazmıyor iki gündür Merak ediyorum düğün hazırlıklarını detaylaruyla takip ediyorum.Aslı baska onu çok seviyoruummm

Vıstııııııııııık rüya görmez oldu galiba bizi sabah sabah kahkaha sendromuna sokmuyor

Kadrolu elemanımsın kağıt havluuumm bugün bitiricem seniii

Günnüüüşş naber yaa

sonundaa bütün notlar açıklandı ohh be hepsi çok güzel ama bitane CC var. Neyse o da nazar boncuğu olsun dimi

Aşkımla konuşuyoruz, napıyosun diyo şöyle böyle yaptım şimdi kadınlar kulübündeyim diyorum.
Aa ne zaman sorsam ordasın diyo, şu siteye girip bi bakıcam neymiş bu abonesi oldun çıkamıyosun diyo
Erkek misafir gelcek sana bu aralar

Son 23 günümüz kaldı bu arada, şükürler olsun

Şu an tatil ama ben sıkılıyorum evde günnük ya, arkideş yok bana burda sende olmasan netcem beeen

Günnüüşş bak hele ne dicem sana hani 14 şubat geliyo ya benimki bişey düşünür mü dersin
Gerçi hiç beklemiyorum ama işte ufacıkta olsa bi umut var...
Aslında 14 şubat falan umrumda değil ama askerde diye yıldönümümüzde ve doğum günümde malesef ki bişi göremedim ondan. Kutlamakla geçiştirdik. Kırıldım ama askerde diye ses etmedim. Parası bişeyler almaya yetmiyo demekki, zaten ufacık bi ilçede asker, bişey istese de alamaz ya....
Ama gene de o günde acaba bişey yaparmı diye düşünüyorum ama yok yok yapmaz dimi ben beklemiyim en iyisi. hem 14 şubatta neymiş hıııhh
Bakalım bu sene de özel günlerimzde bişey yapmasın yolarım onu Topu topu sene de 2 gün ya

Günlük Merhaba,
uzun zamandır yazmadığımı farkettim. hemen geldim dertleşmeye çok şükür iyiyim bi derdim de yok aslında :44:
Evlilik üzerine sıkıntılar içindeyim. ya olmazsa.. ya yapamazsak ya ozamana kadar bitmezse diye çıldırıyorum zaten biliyorsun ev işimizde olmadı çok mu dillendirdim de nazar değdi bilmiyorum
Sonra diyorum. sakin ol herşey bitecek öyle işte karışık duygu içindeyim psikolojim sanırım bozuluyor
Evlilik stresine fena girdim. :84: Haydin bakalım gazamız mübarek olsun

Şafağımı da hemen yazayım.. 127 gün

sevgili günlük;
nasıl bir dünyada yaşıyoruz bilmiyorum neler aklımızdan geçiyor nelerle karşılaşıyoruz ne garip.
kafam okadar dolu ki kendimi bir yere atıp rahatlamak istiyorum ama öyle biryerim yok ki, birbirimize cıdan başka bişey vermiyoruz sabırlr taşıyo olmasını istemediğim şeyler ortaya çıkıyor. insanların sabrı kalmamış artık çok çabuk yıkıyoruz sevgilerimiz, nasıl kendimi düzene sokacağımı bilmiyorum ne zormuş insanoğlunun bu dünyada ki imtihanı nelerle karşılşıyorsun ve daha nelerle karşılaşıcam bilmediğim....:2::2::2:

Çok seviyorum ben O'nu günlük ya. O benim tatlı bebeğim , çok sevimli çok güzel biri..
Melek gibi sanki. Artık kavuşmalıyım ben O'na

Son düzenleme:
Ahhh günlük ahhh,

öyle dertliyimkii içim şişiyor ağlamaktan ,ama artık ağlamıcam değersiz,karaktresiz,insanlar için..
hep ben m adım atıcam birkerede o atsa nolur sankiii incileri mi dökülürrr
ama artık tamamen bitti ilşkimiz.adım bile atsa artık ben onu sildim 1 ocaktan beri kafam rahat aslında günlük yaa

ne diye onu hayatıma sokup stresli,sıkıntılı günler yaşım söylesene

yaz geliyorrr yeni hayat,çiçekler açıca,böcekler ikelebekler uçuşuca
yeni aşklara yelken açıcazz

hayat böylede güzel illaki birisi olması gerekmiyorr

off günlük işler çok yoğun boğuluyorum ocak ayıda bitti

pazartesi şubaa merhaba dicez

çok yoğun olucam faturlara,kargolarrr

2-3 nisanda sınavlarım varrrr yeni başladım çalışmaya günlük yardım ettt bana:76:

uyumak istiyorum ben... eve gidip yatağıma uzanıp güzel bir film izlerken uyuyakalmak istiyorum...
ama kore aşk filmi olmalı da netten izlemek istemiyorum çok takılıyor sinir oluyorum; filmcide de kesin yoktur ki :26:

biz hala görüşemedik biliyormusun... sinir oldum... buluşalım diyor ; sonra iptal ediyor ; kusura bakma yarın olsun diyor; tamam sorun değil diyorum... yarın oluyor yine olmuyor... dün de hiç aramadı bile... sanki ben diyorum buluşalım diye... amaaan dertsiz başıma dert arıyorum...

günlük bütün finallerden gecmişim

ikinci dönem içinde bana azim hır ve basarı dile:86::86:

günlük bugün çok yoruldum temizlik yapmaktan yaramaz oğlum çok batırıyor evi yaa usandım evden bir yığın çöp çıukardım dipten köseden ve notlarımı ezberledim mülakata hazırım diyebilirim eşimde bugün çok çalıştı aklım onda sanırım geceyi bulacak gelmesi ama oğlişimle 3 gündür iyi vakit geciriryoruz çok tatlı yaa sıpam benim bugünlük bu kadder

gunluk naber kiz
bi yandan seviniyorum ama bi yandan cok uzuluyorum
cok yakin arkadasim uzuuun zamandan sonra birinden hoslaniyo
o kadar mutlu oldumki onun adina
ama oglan cok tuhaf cok gicik biri yaa
butun erkekler kizin etrafinda pervane olurken o hic yaklasmiyo
bazen bakiyo ama anlamiyorum hoslaniyomu aklinda ne var
kiz gercekten o kadar guzelki Melek gibi
gercekten abartmiyorum cok ama cok guzel masallah
ama istedigi kisi onunla ilgilenmiyo :84:
gunluk neden boyle yaa
kiz elini sallasa ellisi ama istedigi kisi ilgilenmiyo
oglanin arkadasi cok ilgileniyo kizla ondan olabilirmiki :26:
ama daha yeni tanistilar ondan olacagini zannetmiyorum
cok uzun zaman olmustu arkadasimin birinden cidden hoslanmayali
olur insallah yaa
mutlu olmasini cok istiyorum :98:
neyse bakalim zaman ne gosterecek...

Sabah uyandım; kalbimde bir acı, ruhumda bir sancı, içimde çoookkkk ama çoookkkk büyük bir hüzün, büyük bir karartı, darlanma hissiyatı...
Biraz sonra hayretle hatırladım ki 'o'nu görmüşüm ben rüyamda.
Her zaman söylediğim gibi, o kadar nadir girer ki rüyalarıma, uyandığım an ne gördüğümü anımsamam kolay olmaz.
O kocaman sıkıntı ve mutsuzluk halinden sonra farkına varırım.
Rüya tabiri kitabımda diyor ki: Kim bir nedenden ötürü üzüldüğünü görürse, o olay için gerçekte sevinç yaşar. :))
Ne güzel di mi... :))
Keşke gerçek olsa.
Kaç kez oldu, yine değişmiyor rüyamdaki senaryo.
Bize gelir, çok mutsuzdur, oturur bir köşede, benimle konuşmaz,
yüzüme bakmaz. Bense ondan ufacık bir ilgi beklerim.
Yapmaz. (
Ama günlük ben anlamıyorum ki nasıl bir şeydir bu.
Nasıl bu kadar çok üzüyor beni rüyalarımda.
Mahvoluyorum biliyor musun. (
Yüreğimdeki korkunç acıyı çok güçlü bir şekilde hissedebiliyorum.
Bir kere bile beni mutlu edip gülümseterek uyandırmadı 'o'nun içinde yer aldığı rüyalarım.
Bir problemi olmalı günlük, olmalı ki rüyama girdi.
Ama haber alamıyorum ki. (
Neler olduğunu bilemiyorum hiç.
Hala onun için üzülüyor olmam da ayrı bir dert. OOooffff...

Bir tane elbise aldım kendime, siyah beyaz.

Ve hocamız yapmış yapacağını ve dediği gibi fena kırmış bizim notlardan.
Benim de, bazı arkadaşlarımın da sonucu berbat.
Moralim çok bozuldu. (
Moralimin bozulması bu dersten kalmamla alakalı değil, amaçladığım şeye ulaşamama korkusundan. Amacıma ulaşabilmem notlarımın iyi olmasıyla doğrudan bağlantılı olduğu için haliyle çok gerildim. Beklemedeyim daha.
Umutlar tükenmiş değil.
İnşallah kavuşurum istediğime.

Hadi bay.

Öncelikle "Madambonus" Teşekkür Ediyorumm

Yarın Akşam ( Yani saat itibariyle artık bu akşam oluyor) eniştem ve ablamla tanıştırıyorum.. akşam 4:30 gibi ablama geçicem onu alıp bakırköye geçicez eniştemin ders verdiği dershaneye gidicez onu alıcaz ve bi yerde oturucaz sonra benim mucizem gibi bişi olan o kişi gelicek.. onları tanıştırıcam sohbet edicez.. eniştemin yurt dışından arkadaşı geliceği için bu ilk görüşme biraz kısa sürücek ve ablamla eniştemi hava alanına arkadaşlarını karşılamaları için yolcu edicez..

Bizde akşam yemeğimizi yiyip daha detaylı bir şekilde sohbet edicez, bu sırada ablamlar kumkapıya balık keyfine geçmiş olucaklar, yemekten sonra sanırım kahve içmek için bi yere geçeriz ve ardından beni ablamlara bırakır.. ablamlarda kalıcam 2 gün boyunca çünkü yurt dışından gelen misafir benimde çok sevdiğim biri ve 2 gün bende onlarla vakit geçirmek istiyorum.. tabi bu arada bakalım bizimkiler ilk görüşme hakkında ilk izlenim olarak nedicekler ... Anlicağın planımızı yaptık ve akşam saat 6'yı bekliyorum.. kıyafetiim bile hazır az öncede mucizem dediğim kişiyle yazıştık ne giyiceksin bende ona göre giyinim ve sonuçta ablanlarla ilk kez tanışıcam spormu olim klasikmi dedi.. Bu düşüncesi benden bi + puan almasına sebep oldu
Neyse Ben Yatim Artık Yavaş Yavaş...
HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE OLUR İNŞALLAH....

kendini kendine anlatamamak ne kadar zor...

HAYATI AKIŞINA BIRAKTIM AMA AKIŞINI BIRAKMADIM!!!!

Doktora gittim asistanlar yardımcı olamadı bana '' hocamızın görmesi gerekiyor '' dediler.
Hoca' da yok geriye döndüm iyi mi? :84:
Ne sanssız bir insanım ben ya.. Kara bahtım kör talihimm benimm..
Yeni bir karar verdim..
Artık saglıklı yasıycam günlük!! Spor yapıcam , saglıklı seylerle beslenicem..
Artık istemesem de her ögünümü yiycem..
Bol bol su' da icicem.. ( yani insallah )
Ve ve veee yarın ( yani bugün ) güzel geciceeekk !!
Cünkü sevdiceeeem' le görüsücezz..

Son düzenleme:
sıkıldım şu acımasız hayattan be günlük

seveni arıyorum gören söylesinnnnn
gidene yanıyorum gelen gitmesinn aşkı tanıyorum uzak durmasın ele kanıyorum tuzak kurmasın varmı kafa rahatlığı gibi:) evlenmiyorum kardeşimmmmmmmmmmmm
bekar bekar geziyorum artıkınnnnnnnn

sana ne zamandır yazmıyorum gunlukcum
ıccımden gelmıyor
uzun zamandır sıteye dogru duzgun gırmıyorum bıle
bır oje baslıklarına bakıyorum o kadar
vallahı uzaklastım sıteden
neyse kendıne ıyı bak

Heyecanım fazlasıyla artmaya başladı, akşam 7 gibi herkes birbirine merhaba diyicek ve yeni bir serüven başlicak.. Dün gece ablamla eniştem konuşmuşlar ve eniştem demişki " bu 2. görüşmeleri olucak tam olarak bi tanısınlar yemekte uzun uzun konuşsunlar eğer gamze tamam derse, bize yemeğe davet ederiz ve konuşmuş oluruz ama ilk önce gamze bi tam olarak tanısın " demiş.. Yani senin anlicağın bu akşam ablam ve eniştemin yanından alıcak beni b.köyde ve sadece ayak üstü bir tanışma olucak görsel açıdan şimdilik.. Yer ayırtmış Ataköy Geliğe gidiyoruz akşam ve yemekten sonra bakırköydeki mado'ya geçip kahvemizi içiyoruz.. Bu yemekte daha detaylı konuşucaz daha detaylı tanicaz birbirimizi.. Hadi Bismillah diyorum ve ilkindi namazımı kılıp hazırlanıp ablama geçiyorum birazdan..

2.5 SENE ARADAN SONRA İLK KEZ BUKADAR HEYECAN BUKADAR STRES YAPIYORUM NE OLUR OKUYANLAR HERKES BENİM İÇİN DULARINI ESİRGEMESİNLER...

ah be günlük, sıkıldım çevremdeki ikiyüzlülükten, dedikodudan, yüzüne gülüp arkandan işler çeviren sahte dostlardan..
yada işi düşünce seni aryanalardan...
kendmi çok yalnız hissediyorum bu aralar..
hem kış da etkiliyo sanki mutsuz hissetmeme.
yazı özledim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…