Uzun zaman oldu günlük kardeş. Çalışıyorum. İşler yoğunlaşmaya başladı. Kendi içime bakınca yavaş yavaş içimin rahatladığını görüyorum. :97:
Ne istiyorum biliyor musun, hayalini kurduğum uzun bir yolculuğa çıkmayı.
Rüyalarımda çok korkmuş, çok bağırmışımdır ama bugün sabaha karşı ilk defa karabasan geldi. Ensemden yakaladı, hareket edemedim. Çok ama çok korktum.:18:
Ben çalışmaya devam, hadi bakalım iyi bak kendine hacım.
İçimde bir sıkıntı var tamamen mutlu kıpır kıpır olamıyorum. Evet mutluyum ama bu huzursuzluk neden anlayamıyorum. Aşkımında sesi hiç iyi gelmedi az önce telefonda. Yorgunuz ikimizde. Hazırlıklar mafetti bizi. Uyumak istiyorum doya doya Allahım sen bizi kem gözlerden koru nolursun.....
Günnük dudağım 5 yerden förtledi
silikonlu gibim oldu. artık ince dudiklerim var diye ağlamıcam
hastayım ayakta zor duruyorum ama işteyim.
Gerçi burda işe yaradığımı düşünen yok emme neyse
Yakında güzel bi iş bulurum. İçime öyle doğuyor.
SMMM oldum olmasınada şimdide 2.864 TL yuvar üç bin tele harcı var ..
soydu sovana çevirdi bu meslek beni
bi kazanmaya başlıyım canını okicem
Şimdilik işler yolunda şükür iyi haberler oldukca gelir yazarım.
Depresif yazmak hosuma gitmiyo o yüzden gelmiyom sana :82:
Gçrüşürüz Çav.. :86:
gunluk o ayakkabıları istıyorum kotonda gordum bugun ama kredı kartımın lımıtı dolu alamadım cok mutsuzum cok.askıma soyleyımde sevgılıler gunu hedıyesı bana o pabucları alıversın bı zahmet cok hos ya 80 tl den 40 tl ye dusmus nakıt almak ıstemedım.
ama ben burada takılıp kızlarla lak lak yapmak istiyorummm vee öğle yemeğinden sonra şirkete gelmek yerine gezmek istiyorum deniz havasını içime çekip ohhh be demek istiyorummm günlükk....
sınavlara az zaman kaldı ben hala pek bişe çalışamadım kafayı yemeye az kaldı günlükkkk ...
'Aşk Tesadüfleri Sever' e gittim bugün.
Filmdeki en güzel şey Mehmet Günsür idi. Hayallerimin de ötesinde bir erkekmiş yau. Aşırının aşırısııııı çooookkkk feciiiii muhteşem ötessiiiii yakışıklııı bir insan.
Ben böyle güzelini görmedim be günlük.
Yalnız çok ilginçtir ki daha önce de defalarca kez tvde izlemişimdir kendisini ama bu kadar farkında değildim demek ki. Ya da zevklerim değişti de ondan mı bu kadar beğendim bu kez? Sinema ekranının farkıdır belki de...
'Erkek dediğin esmer olur'un en güzel örneklerinden biri kendisi. 1000 kere maşallahh.
Ayyyy gerçek hayatta iki çocuğu var. Kendi gibi yakışıklıdır onlar da kesin.
Karısını görünce hiç şaşırmadım bu arada, artık çok alıştım yakışıklı erkeklerin umduğumuz kadar güzel olmayan ya da hiç güzel olmayan kadınlarla evli olmalarına.
İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evliymiş.
Neysee bu kadar Mehmet bilgisi yeterrrr.
Filme dönecek olursam çok güzel diyemem asla. Senaryo da, konu da çok klişe geldi bana.
Veeeee annemi, babamı hayal kırıklığına uğratmadığım için çok mutluyum. :))
Yarın son işlemi yaptırmak için babamla yola çıkacağız. Hihihihih. :))
2. dönem çok yoğun olacak çoooookkk. ://
Bir de kırmızı bot istiyorum ama bulamadım gönlüme göre.
Biraz daha araştırayım, olmazsa başka bir şey düşünürüm.
Görüşürüz tatlım.
Rabbime binlerce şükürler olsun sonunda oldu günlüğüm istediğim gibi istediğim yerden bi ev aldık çok mutluyum çok Allahıma şükürler olsun bugün aldık sonunda tapumuzu Rabbim isteyen herkese versin kimsenin yuvasından huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin inşallah :97::97:
Sevgili Gunluk,
Ben mi cok duygusuzum yoksa iyice duygusuz mu oldum, anlayamadim...Konu su: sinemayi cok seven biri olarak "Ask Tesadufleri Sever" e hemen gittim,evet ,gercekten oyunculari, cekimleri cok basarili buldum ama ne yazik ki cevremde durmaksizin aglayanlari gorunce kendime hayret ettim....ben mi ne hissettim??? . dedenin olumu ve babanin oglu icin yaptigi kaset kayiti cok etkiledi...galiba iyice "tas kalpli" olmaya basladim...........
Beklediğim haberi alamadım...
Oysa ki çok umutluydum.. Ve olur diyordum...
Olmadı.Sonuç olumsuz...
Olumlu olması için büyük bi mucize olması gerek...
Olur mu?
Olsun lütfen...
Çünkü benim hayatıma yön verecek bir şeydi bu...
Rabbim sen o mucizenin olmasına izin ver...
Ve ben bi yerden başlayım..
gunlugum,
hani vazgecicektim.. unutucaktim..
hani zaten bu buyu bozulurdu unuturdum gelir gecerdi...
ne oluyo bana??
daha yeni geldim eve kalbim gum gum hala..
olmamali ya olmamali... oluru yok bu isin..
bir daha gorusmicem.. gorusmemeliyim..
günlükkkkkkkkkkkkkkkkkk
her şey yolunda Allah bozmasın
pazar akşamı istemeye geldiler çok güzel geçti yarın aile büyükleri ile tekrar gelicekler babam günlerdir uyumuyo annem ağlıyo
perşembe alışverişe çıkıcaz,
cuma günü de sözümüz varrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın günlüğüm,,
Bugün hava son günlere oranla daha iyi daha güzel...
Öğlen de kuzenimle çıkıcaz dışarıya
Bu çıkıcağım kuzenim en sevdiğim en iyi anlaştığım kuzenim
Bir iki saat sonra hazırlanmaya başlarım artık...
Sevdiğimide çok özledim
4. yıla giriyor olmamıza çok az kaldı ....
22.04.2007
Allah'ım tüm sevenleri her zaman mutlu etsin....
geldim geldim ama gidicem hemen
ayakta zor duruyorum. heryerim ağrıyor.
dudaklarımı hiç sorma altlı üstü förtlediler.
hele alt dudak boyunca uçuk dolu
kaçak uçuk doldu dudaklarım.
telefonumuda evde unutmuşum
arayan olursa ulaşamaz.
öğleden sonra kaçıp gidicem evime o zaman bakarım.
hadi ben kactım görüşürüz öpüldün
Dün standart krizlerimden birini yaşadım Kriz dediysem, sinirliydim azıcık o kadar
Nişanlımı özledim be günlük, bir tanecik balımı özledim. Ondan bu hırçınlığım. Manyak bi de hasta olmuş.
Çok şükür bugüne kadar işsizlik çekmedim, şükür maaşım da iyi oldu. Allah bana bunları göstermedi ama benim sevgili nişanlım neredeyse bir senedir işsiz ve evlenemiyoruz.
Bazen kaybediyorum sabrımı ne yazık ki
Ama yok daha güçlü olacağım artık. Allah her şeyin en iyisini bilir.
Bekliyorum seni sevdiceğim. Diyorsun ya kendi hayatına bak, gevşeme, çalış, gez, öğren, çabala. Sensiz zor geliyor her şey ama daha güçlüyüm. Söylediklerinin hepsini yapmaya çalışıyorum. Seni çok seviyorum.