Popüler Konu Sevgili günlük...

mrb günlük zaten için bulanık bu şehirde bulanık ağlıyor dünden beri yağmur yağmur.... hayırlısı bakalım offfff sanırım içim çok yaralı ve kırgın belli etmeye çalışmasamda öyle işte... neden böylesin diye başlayan cümlelere işi bahane edip cevap veriyorum ama tek sorun o... Hala hayatımda ama yok gibide aslında bana ayırcak zamanı yok bi kaç haftadır kaç gündür iyidi aslında anlamıyorum cümlelerimde karman çorman oldu benim gibi... sınavları bitsin gelsin dokunsalar ağlıyacak gibiyim özledim onunla saatlerce konuşmayı kavga etmeyi dahi özledim ben bu değildim artık beni değiştirme huyundan vazgeçsin ne olur Allahım yoksa kendi içimde yok olmaktan korkuyorum bir zamanlar bende kendimi severdimm...

Son düzenleme:
Şu telefonu nası götürüp göle atasım var anlatamam önceden de sevmiyodum zaten. Son 15 gün, sabrediyorum.

Böyle bir aşk görülmemiş dünyada.
:103:ne geçmişte nede bundan sonra da :103:
:119:arasalar bulamazlar rüyada :119:
:123:göremezler seni yazdım kalbime :123:

Son düzenleme:
ah memleketim...bazen bir koyun sesi düşürüyor aklıma seni bazen tatlı yufka kokusu...sokaklarında dolaşmak istiyorum yeniden... buraya ancak bir ay dayanabiliyorum....her gün rüyamda evimdeyim.ah rabbim ilk isteğim ilk büyük hayalim olmadı bari bu olsun.beni memleketime kavuştur.

İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış,
Biraz kilo almış
Ağlamış yine, rimelleri akıyor..

Seni çok seviyorum Aşığımm Canımmm :82: Sensiz hiç birrr şeyinnnn anlamı yok Seni bekliyorum askerimmm :97: Gel artık evlenelim :123::119: Yanımda olsanda sana kocamaaan sarılır SENİ SEVİYORUUUM desem :98:
İyiki benimsin :81:

Buz gibi bir gün daha...
Bu mevsim ilkbaharlıktan çıktı kışa döndü resmen...
Hava kapalı... Kasvet dolu....
Ki ben kapalı havaları severim normalde...
Ama şu son bi kaç gündür sevmiyorum....
Sevemiyorum çünkü havanın kapalı olmasının yanında birde inanılmaz derecede soğuk...
Ve soğuk iliklerime kadar işliyor...
Ama biz soğuğa aldırmadan elimizde makinalarımız şehri karış karış geziyoruz...
Soğuk bir şehrin sıcak dostlukları....
Buna paha biçilemez...

neyapsam ben günlük
nebiçim insanım ben
hiçmi üretken olmaz bir beyin
hayal gücü olmaz çok garibim
benim gibisi ciddi ciddi yok dünyada
benim kadar kendini sevmeyen bir
insan daha bulamazsın şeker

Günlük ya neden ben etrafımda olan bitene kayıtsız kalamıyorum kendi sorunlarımı arkama atıp başkalarına bu kadar üzülüp kendimi yiyip bitiriyorum..:44:
Aynı özveriyi neden başkaları gösteremiyor..
Neden ben herşeyi bu kadar kafama takıyorum:26:
Keşke babamın hep küçük kızı olarak kalsaydım küçücük dünyamda ne kadar mutluymuşum:97:
Şimdide mutluyum ama insan büyüyünce hayatı öğrenince korkuyor be günlük :83:
Büyüdüm ben anneÜşüdüm üstümü örtsene

selam günlük;

artık ev hanımıyım 4 gündür çalışmıyorum ama nerdeyse sağlığımdan olacaktım çok şükür iyiyim şimdi
rahim ağzında ufak bi yara var demişti dr 2 haftadır kocişle kardeş kardeş yatıyoruz garibim kedi gibi sırnaşıyo ama nerdeeee,fitillerimin bitmesine 7 gün kaldı kısmetse 7 gün sonra büyük derbi maç var hahaahaha

aman sağlığımız yerinde olsun da günlükçüm gerisi yalan inan buna
allahım sağlık,huzur ve mutluluğumuzu daim etsin inşallaaaaahhhh!!!

sevgili günlük...Sana ilk defa yazıyorum.Evleneli tam 3 ay oldu mutlu huzurlu bir evliligim var ve cok erken oldugunu bıle bıle bebegım olsun istiyorumBende anne olmak ve o duyguyu Allahımın izniyle biran önce yaşamak istiyorum.Nolur Rabbimm senden evime saglıklı hayırlı bir melek yollamanı istiyorumm

hooffff
bu halimden nefret ediyorum
tam iki saattir bir mailin basinda gondersem mi gondermesem mi ne yapsam ne etsem her kelimeyi tek tek degerlendiriyorum bu cok mu samimi bu cok mu soguk bunu dersem sunu anlarmi bu maili atsam soyle dusunur mu derken tam 2 saat gecti...
yemek yemeyi dahi unuttum..
ve netice karar veremedigim icin mail gondermekten vazgectim..
oysa bu gmaildi, ordan direk msn gibi konusabilir gun icinde ne yapiyor ne ediyor ogrenme imkanim olabilirdi.
yine korkularim basrolde sanirim..
onu tanimaktan korkuyorum ama sonra kendi kendime yasadiklarimiz aklima gelince guluyorum..
pazar gunu o da cok mutluymus neseliymis.. ogrendim arkadasimdan.. ben de oyleydim bir enerji bir mutluluk...
en iyisi yemek yiyim once, ondan kafam calismiyo belki de.

İçimdekileri nasıl anlatsam bilemiyorum.
Şu anki psikolojim öyle kötü ki günlük..
Aşkımın izne gelmesi her gün erteleniyor ve ben artık buna dayanamıyorum.
Bu gün yola çıkacaktı normalde. Bir telefon geldi, dediki yine ertelendi.
Onun sesindeki o üzüntü canımı öyle yakıyor ki..
Tamam onun güvenliği için, ama öyle zorki tam 8 ay oldu görmeyeli dile kolay 8 ay..
Bir an önce gelsede görsem o güzel yüzünü, sarılsam doya doya..
Ne çarşı iznimiz var, ne cep telefonu kullanıyoruz, ne güvenli bir yerde, ne nete girebiliyor, ne yakınımda.. Hiçbir şeyimiz yok..
Çok zor , askerliğin en zor kısmı düştü bize. Ne günah işledim yada işledik?
Her gün ona birşey olacak diye kalbim duruyor. İçim acıyor, ölüyorum..
Şırnak bu. Şırnak. Adını söylediğimde bile tüylerim diken diken oluyor artık. Sevdiğim asker olmadan önce bilmezdim ne denli zor olduğunu.. Tvde asker haberleri çıksa sıkılır kanal değiştirirdim. Şimdi ise ülkemin neresinden olursa olsun bir asker haberi çıktığında gözlerim doluyor, kanım donuyor bir anda..
Yaşamadan bilinmezmiş, insanın canı söz konusu olunca dahada farklıymış herşey..
Keşke burada olsa, batıda güvende olsa 2 senede beklerim askerliğini.. Oysa böylesi çok zor..
Kendi üzüntümden çok, onun üzüntüsü, sesindeki burukluk üzüyor beni.
Tek istediğim ufacık bir izin. 1 saate bile razıyım ama bu bile olmuyor..
Bekle bekle bekle.. 10 aydır tek yaptığım bu. Bir telefon beklemek öyle zormuş ki. Telefonun çalması dünyanın en basit şeyi iken, bi insanı en mutlu eden şey olabiliyor.. Aşk için benliğimdeki tüm sabrı kullanıyorum.. O tam bir melek çünkü. Tam anlamıyla bir melek.. Böyle olmasa hiç sabredermiydim..
Dualar ediyorum gelsin artık ve sağlıkla şu askerliği bitirsin diye..
Allah'ım tüm askerlerimizi korusun. Yalnız benim canıma değil, herkese dua ediyorum herkesin sevdiği bekleyeni var.. Hiç kötü bir haber almayalım artık. Tüm askerlerimiz sağlıkla dönsünler sevenlerine..
Meleklerimize birşey olmasın..

Ne çıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın
Sanma ki hikayesi şu titreyen dalların
Düşen yaprakla biter
Böyle bir kara sevda kara toprakla biter........

Ağlama olma mahzun gülerek bak yarına
Sanma ki güzelliğin o ipek saçlarına
Dökülen akla biter
Böyle bir kara sevda kara toprakla biter....

[video=youtube;sfOk-1MG0CQ]http://www.youtube.com/watch?v=sfOk-1MG0CQ[/video]

günlük sözler yetersiz ama bu sözler beni ifade ediyor ben yazamasamda sevdiğime bu sözler...

Üzülme boş yere
Dönüş yok çaresiz
Düşündüm kaç kere
Cehennem sensizlik
Yenilme kendine
Kaderin bensizlik
Yazmışsa bozmak olmaz...

Acaba benden başka ciddi ciddi havanın kendisinden etkilendiğini düşünen var mıdır? Ama. Sessiz ağlamak yok, hıçkırmalısın!

"Uzulme" der Mevlana ve devam eder, "Kaybettigin hersey birgun baska bir surette geri doner".....ama ya her gideni geri istemiyorsak dogrusu aklim karisti..........................

Birileri beğenilen bir insan olduğunu bu sayfalara yazınca nasıl çıldırıyorlar insanlar yau...
Aaayyyyy komediii komediiiiiii...

Hele ki şu günlükte benim yazdıklarım kimi ilgilendirir ki! Birilerine hakaret mi ediyorum? Beğenmiyorsan okuma, engelle di mi! İmaların ne lüzumu var şekerim. Kimse kimseyi tanımaz, etmez. Günlük bu. İçimizi döküyoruz. Hissettiklerimizi, o anki duygularımızı, yaşayabileceklerimizi, yaşadıklarımızı, yaşamak istediklerimizi yazıyoruz. Herkes kafasına göre takılıyor. İstersem yazdığım sayfanın her yanını 'ben dünyanın en güzel kızıyım' cümlesiyle doldururum. Kendimce takılıyorsam sorun nedir?

Bazen uyuzluğuna, sırf iyi hissedeyim diye, şımarıklık olsun diye yazıyorum bazı şeyleri. Kime ne, kimeeee?? İstersem ukala olurum, istersem küstah, istersem kendini beğenmiş...

Ki yazdıklarımda eksik var fazla yok. Napiiiimmm insanlar abartılı bir şekilde beni beğeniyorlarsa yaniii? Yazasım geliyor işte.

Komşumuzun benim geldiğimi gördüğünde pencereye çıkıp ev ahalisini çağırması ve ben gözden kaybolana dek beni izlemeleri benim hatam mı mesela?

Yazdım bak yine, görüyor musun yaptım yapacağımı! Aaaahhh aaahhhh...

Tü kaka Tryamor!

Seni çok seviyorum günlük. Dert ortağımsın, canımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…