Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük.....
dün doğum günümdü biliyor musun
uzunn zamanın ardından yalnız geçirdiğim ilk doğum günüm
çok zor geldi ne yapsam bilemedim öyle kötü bir histi ki
yakınımdaki birçok kişi farkındaydı bunu güzel dilekler havada uçuştu
mutlu bir hayat, anlayışlı sevgili güzel gelecek...
hepsine içten aminn dedim bakalım zaman ne gösterecek...
o da kutladı doğum günümü biliyor musun
çok düşünmüş mesaj atsam mı atmasam mı diye
düşündüğünü de yazmış
bugünü elimde bir buket çiçekle kutlamak isterdim demiş...
belki bir daha önemli günleri kutlama fırsatımız olmayabilir o yüzden kutluyorum yazmış...
yaa günlük öyle işte

gunluk kızmıcamm ona kızmıyacagımmm.bak saat kac oldu 13.24 benı hala aramadı aradım 2 defa mesgule attı hemen onemlı bır ısı var demekkı dunde puruzlu işlerim var dıyordu neyse arayana kadar aramak yok.sinir oldum ınsanın ıkı dakıkasıdamı olmaz aramaya.susss aysem sussss

calısıyorum gunluk durmadan calısıyorum cuma gelsede su ısler bıtse cok sıkıldım..işler bıtsın ılk ısım yesıl lens almak ve saclarımı kumraldan siyaha boyatmak olacak tam karar vermedım ama siyah olsun ıstıyorum..
.

günlük uzun zamandır sana yazamıyorum hiç fırsatım olmuyor,çok yoğunumm
karar verdim lens almaya ela.bakalım annemi nasıl ikna edicem off ya hiç istemiyor takmamı yok temizliyemezmiş yok şöle yok bölee.ama ben çok istiyorumm yaa:84:

Ben böyle değildim eskiden. Tepkimi verir, söyleyeceğimi söyler uyurdum, ağlardım, yürürdüm. Noldu bana :S Niye konuşamıyorum, niye ağlayamıyorum, niye bağıramıyorum. Anne babama mıydı garezim. En çok onları üzdüm. Hicbir şey bırakmadım içimde söylenmedik peki ya şimdi?

İçime atmakla çözebilecek miyim? Önümdeki engelleri kaldırıp görebilecek miyim gelecekten yanan ışığı?
Hiç sanmıyorum günlük! Hiç sanmıyorum.....

Hep nerde hata yaptığımı düşünüyorum... Nasıl başlamıştı.... Nerde kopmuştu.... Farketmedim mi? Farkedip görmezden mi geldim? Öteleye öteleye büyüttüm mü önümdeki kar yığınını....

Bunu haketmek için naptım ben? Nasıl cıkarım? Nasıl çözülür bilmiyorum....

Biliyorum duyuyorsun beni Rabbim. Hep yanımdasın. Herzaman kabul ettin dualarımı. Lütfen aklıma mukayyet ol.... Lütfen

sevgılı günlük...Hani demiştim ya sana artık anne olmak istiyorum diye hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ama galiba hamileyim... test yapmaya korkuyorum hadi degılsem diye ama adetimi 2 gün gectı Nolur Rabbim hayal kırıklıgına ugratma beni

Tam bir şeye kafayı takacağım, bin bir ibret görüyor veya okuyorum...
Dankk etti yine bugün....
Sızlanmak yok !

günnük kiz gördün mü bak 9 gün kalmis...
bazen böyle gün sayarken, sanki ölümüme gün sayiyormusum gibi geliyor...
biliyormusun günnük, o gün farketmistim, karsimda otururken aslinda yapmadiklari icin ne kadar mahcup oldugunu...
ben olsaydim ona cok farkli davranirdim ama o sadece bir mesaj yazmakla yetindi...
güya dostduk biz, 8 yil yedigin ictigin ayri gitmesin ve birgün senin hayatindaki degisikligi kabullenemedigi icin hersey bitsin...
ama artik eskisi gibi canimi yakmiyor, benim icin cok agladigi söylemis bir arkadasa, hayret oysa ben onun icin bir damla gözyasi bile dökmedim..
umarim hastaneye ziyaretime gelmez, mecburiyetden gelecek belkide...
ailem ve canim sevdigim yanimda olsun bana yeter...
iste böyle, iki gün üst üste testler yaptirmam gerekiyor ameliyat icin...
sonra dört gün daha calisyorum ve sonra da ameliyata gidiyorum...
hayirlisi olsun günnük, herkes icin huzur diliyorum....

Günlükcüm; Sezen ablanın da dediği gibi...

Bu kızı yeniden büyütmeliyim
Kor ateşlerde yürütmeliyim
Değirmenlerde öğütmeliyim
Farkındayım
Farkındayım

Denemek, çabalamak ne kaybettirir ki...
Zaten "yok" olan ve en kötü sonucu "olmamak" olacak olan bir istek için durmak daha da kötü değil mi?
Ömer Tuğrul Bey ne güzel dedi:

" Akıntıya karşı kürek çekmemek ne demek, biz akıntıya karşı tüm varlığımızla kürek çekeriz ki ilerleyemiyorsak bari yerimizi koruyalım diye, çabaladık diyebilelim diye"...

Banlanmadan sana yazma fırsatı bulduğum için sevindim günlük.
Zaten vizelerim başlıyor, giremeyeceğim siteye.
İnsanlar çok acımasız be günlük.
Benden nefret eden neden beni engellemiyor anlamıyorum.
Çirkinseniz bu benim suçum mu? En azından çirkin şansınız var.
Bak ben de o da yok.
Kafayı bana takmış uğraşıyorlar.
Takip ediliyorum, okunuyorum ama kin duyuluyorum. Olaya bak.
Ve gram beni ilgilendirmiyor bu.
İstediğim gibi -tabi ki başkalarına hakaret etmeden- yazacağım istediğimi.
Hiçbir zaman da başka birini olaya katmadım ama çekememezlik naparsın.
Allah hepimizi böyle kötü insanlardan korusun.
Böyle anlama yoksunu, kıskanç, kendinde olmayan şey için başkalarını suçlayan insanlardan.
Baaayyy canım. :80::80:

Dün gece bir üyenin nasılda ezildiğini gördüm günlük öyle üzüldüm ki
Sürekli kendini öven bir insanın bu denli küçülüşü gözlerimi yaşarttı
Ezildi, cevap veremeyince ağladı, zırladı, acınacak haldeyim, çok kötüyüm, sevgilim olmadığı için hep ağlıyorum bana acıyın dedi. Acıdık bizde.
Sonra tekrardan ben güzelim, siz çirkinsiniz filan demeye başladı. Ama kişilik bozukluğu işte o yüzden ona kızmıyorum. Bizim ne kadar güzel olduğumuzdan da haberi yok tabiki zavallının. Hem kendisi söyledi ne kadar acınası halde olduğunu. E kişi kendini biliyor
Allah kimseyi ezik yaratmasın. Yoksa böyle sanaldan avutur kendini

Dün gece biri film çekiyordu burada bide saz arkadaşları vardıı. adı neydi hatırlamıyorum şimdi.. şizofreni ve yandaşları olabilir Çok acıklıydı ama arada korku filmi gibiydide komedide vardı. Bida çekmesinler ama berbattı :111:

Son düzenleme:
sevgili günlük ;
o kadar bıktım ki hayattan... hiçbir şey eskisi gibi değil artık ailemden ayrıyım ve evlendim ... evlilik ilk zamanlar hiç olmadıqı kadar qüzeldi rüya gibiydi ... ta ki qerçekleri qörmeye başlayana dek.. Şöyle camdan uzatıp başımı bakıyorum da insanlar ne kadar mutlu ne kadar huzurlu kıskanmaktan kendini alamıyor insan bir de kendime bakıyorum kavqa qürültü dayak hiç qitmiyor evimizin içinden.. dün geceyi gene odunluğa saklanmakta buldum dayak yememek için ne dersem suçlu ben oluyorum kimseye yansıtmamaya çalışıyorum kiracıyım sessiz ol sus diyorum ama eşime nafile yırtıyor kendını derdimi kimseye anlatamıyorum sevincimi kederimi kimseyle paylaşamıyorum eşime çalış diyorum askerlik diyor ben çalışayım belki kafam rahat eder diyorum iş yok diyip susturuyor .Hiç olmadıgım , kadar çaresizim agresifleştim aynaya baktığımda kendimi tanıyamaz oldum
ailemi evimi çok özlüyorum 1 odam vardı ama çok mutluydum şimdi 10 tane odam var ama huzurum yok
neyse yeter daha fazla bogulma günlük..

Sevgili Günlük Su :)

Aslında güne nasıl basladığımı, dün neler yaptığımı falan anlatacaktım ama biraz önce yoruma kapatılan bir konuyu okudum ve aklım tamamen dağıldı :) Koptum yaa gülmekten. Şizofrenik Bir arkadasın günlüğü gibiydi yeminle :)

"Ben dönyanın en gözel garısıyam" yazıo : Kimse takmıo o ayrı da; sarısın deil, esmer deil, aman Allahım nedir bu güzellik pekiiiii. :: Resmen koptum yaa. Olan konu sahibine olmuş Arkadas reklam yapmış o da arada kaynamış gitmiş...

Aslında böyle şeyleri trajikomik bulurum hep... Bu tarz insanların da çocukluğuna inmek gerektiğini düşünürüm. Ya da bunları anneleri üç kez atıp iki kez mi tutmuş bebekken ne dersin günlükcan

Yazan: Kıskanç ezik üye

Dipnot: Babam hep; Büyüklenme Padişahım senden büyük ALLAH var der... :)

Allaaaahhh beee aşkım geliyo
Çıldırıcam şimdi heyecandan. Daha az önce fala baktırdığımda, bi heyecan yaşayacaksın, çok beklediğin istediğin birşey olacak çok kısa zamanda demişti arkadaşım. Üzeriden 1 saat geçmeden bu haber.. Mutluyum ya mutluyum işte başka ne denir :118: Allah şu anki mutluluğumu herkese yaşatsın

sevgılı gunluk hanı sana ınsallah hamıleyımdır demıstım ya bugun test yaptım ve olumsuz cıktı yanı degılım erkenmı yaptım testı bılmıyorum ama dayanamadım napıyım...Bır yandanda hala hasta olmadım garıp degılmı sence?? yoksa benmı abartıyorum

Günlük biliyorum bıktın benim şarkı sözleri karalamamdan ama kendimi onlarla ifade edebiliyorum napıyım:26:
ve... yine sezen'den...

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden kendime hala güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer

Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün korkularım
Gururum bu yüzden
Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden sonsuz endişem
Savunmam bu yüzden
Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem

Koooocaman ir kız olsam da evet kabul ediyorum hala küçüğüm...

sevgili günlük
arkadaşım tuba bu gün bir yalan uydurdu benim hayatımda birinin olduğunu söledi benimde hoşuma gitti hiç bozmadım işete askere gitmeden önce tanışmışız askerden 5 aysonra gelecekmiş nişanımız olacak daha neler neler benimde hoşuma gitti tabi hiç bozmadım Alllah gerçeğini nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…