Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçük

uzun zamandır aktif olmayan facebook yaşantımı dondurdum. aslında sinirlerimi bozan bir durum olduğunu görünce attı kafam biraz.

biz bi arkadaşla görüşmüyoruz artık. onun kendini sürekli haklı bulup da bana incitici sözler söyleme hakkını kendinde bulmasından dolayı. ancak yine de aramızda daha büyük bir olay olmadığından duruyorduk facede birbirimizde.

üni hayatımız beraber geçti sonuçta,çoğu resimde birlikteyiz. hiç üşenmemiş tek tek resimlerden beni kırpmış. 23 yaşındaki yetişkin insana bakar mısınız? benim lisedeki kardeşim bile böyle çocuksu hareketler yapmaz. benm de sinirlerim bozuldu,zaten işlevini kaybetmişti benim için,dondurdum hesabımı gitti. gereksizdi.

işte böyle... hayatımda zaman zaman arkadaşlıklarımın bittiği olmuştur tabi, ama hiçbiri bu kadar saçma bir hareket yapmamıştı.

günlük, hastayken doktor kocanın keyfi bi başka çıkıyo
şaka bi yana, hastalıktan ölüyorum bugün uzuunn uzuuuun uyudum yetmedi. uykum var ama uyumamalıymışım şu bahar bi gelemedi adam gibi, gelse de rahatlasak. bu arada josé'mle aramız yine mükemmelleşiyo, hamile kedim de yarın veterinere gidiyo josé'mle umarım bebekler kara olur
şimdi josé çağırıyo, gitmem lazım
iyi geceler

Gene depresif moddayım günlük.
İş istiyorum,huzurlu ,bereketli ve yogun olacağım bi iş.
Öyle yogun olmalıyım ki özel hayatım aklıma bile gelmemeli.
Onu terkedecek gücü kendimde bulmalıyım. Ama onun yarattıgı boşluğu doldurabilmem için maddiyata ihtiyacım var.
Niye mi ?
Kurslara giderim,gezerim.
Okurum.
Seyrederim.
Çok çalışırım günlük,nefes almadan,tatil yapmadan.
Sonra bir bakarım unutmuşum.
Yok yok yanlış anlama aramız iyi, defalarca yazdım ya sana varlığıda ,yokluğuda dert.
Radikal bi karar alıp çıkarmam lazım hayatımdan ama hergün görürken yapamıyorum!
Zoru sevverim ama bu kadar zorunu değil.
Bu sefer ilk adım Rabbimden gelsin, bi iş nasip etsin.
Devamınıda ben getireyim.
Arkama bakmadan gideyim!
Yenilgimi ilan edip giderim,günlük dua et bana .

ay günnük sorma bugün basima gelenleri...
hastanede randevum vardi...
ultrason, kan aldirma ve szintigrafie cekildim...
japondaki radyasyon buraya gelmeden ben gidip aldim payima düsen radyasyonu szintigrafie sayesinde...
ama asil basima gelen, kanimi alirken doktorun damarimi bulamadigi icin bana aci cektirmesi...
ancak ücüncü denemesinde basarili olabildi...
tabi ben nerdeyse bayiliyordum, hemen yatirdilar felan su verdiler...
yarinda yine kan aldirmam gerekiyor, bunu genel tektikler icin aldiricam, hepsi ameliyat icin gerekli...
iste böyle günnük... :97:
sana daha öncede dedigim gibi, ailem ve sevdigim yanimda olsun yeter...

Sevgili Gunluk,
Uzgunum...ne yazik ki muthis bir balik kadini daha bu dunyadan cekti gitti......

Elizabeth Taylor ölmüş..
''menekşe gözler sonsuza dek kapandı...''
çok severdim ben,büyük sanatçı o
nur içinde uyusun...

Son düzenleme:
Benim pamuğum bugün çok mu yorulmuş
18 Gün olmuş seni görmeyeli, koklamayalı... Bana o kadar uzun geldi ki... Allah'ın izniyle bir dahaki kavuşmamıza az kaldı, sımsıkı sar beni aşkım

Son düzenleme:
Ders çalışmam lazım çok çalışmam lazım ne kaldı şurda vizelereama ben hala adapte olamıyorum günlük neyse ben çıkayım biraz çalışayım offf

Bugünlerde ağlamaklıyı günlük hemde nasıl herşeye ağlayasım var içim öyle dolu ki

sevgili gunluk bugun cok acayip bi gundu yaa suprizlerle dolu

sevinc, kizginlik, saskinlik, rezillik, mutluluk, huzur, utanc hepsi ayni gunde oldu

ah birde ozlemek olmasaydi...

çok mutlu olmam gerekirken canım aşırı derecede sıkkın..
olan birşey yok aslında muhteşem bir akşam geçirdik beraber onun reveransları incelikleri, bulutların tepesindeydim resmen..
tırnağımın ucu kırılsa beni iyileştirmek için elinden geleni yapar..
evet bu derecede iyi birisi..
peki ben neden huzursuzum? açıklayamıyorum ona hiç birşeyi.. anlatamıyorum, hoş anlatabileceğim bir ortam yok..
ailemden gizlemek zorundayım, arkadaşımı kırmamak.. öyle ince bir çizgide yol alıyorum ki tam bir cambaz oldum..
ve bir yandan da inanılmaz korkuyorum.. bu yolun sonu nereye varıcak..
dün akşam geldik, anında bir şarkı paylaşmış..
mutlu mu? sanırım.. peki ben neden huzursuzum en mutlu olmam gereken zamanda hem de..

gunluk ilk askıma sonrada sana gunaydınnn :) işler cok ben uykusuz ve yorgun bugun kdv son gun yarın yıllık son gun anam agladı 2 haftadır.uykusuzum gece 10 11 eve gıdıyorum normalde dusn 5.30 da cıkıyorum ısten ne kadar zor gelıyor olsun sabır sunun surasında ıkı gun kaldı.

gecen sana yazmıtımya askım aramadı dıye sana yazdım aradan 1 dk falan gectı benı aradı musterısı varmıs musaıt olamamıs canım benım.dun telefonumu degıstırdım ıyıce eskımıstı aslında guzel teldıde bıraz tusları tutukluk yapıyordu.samsung wifi aldım pembe renk guzel dokunmatık begendım ben.neyse gunluk onumde faturalar beklıyor cene yapmıyalım.

günlük;

dengin olmazsa ne yaparsan yap herşey boşmuş.
eşimin adi teyzesi eniştesi ve annesi umreye gitti.
Dilerim o teyzesi o yoldan dönemez ! Yada huzurumuzu kaçırmaya vesile olan diline felç iner !!
Bıktım artık hepsinden, benim derdim yokmuş gibi birde onlarla uğraşıyorum.
Haftada 2 gün gördüğüm eşimi bile çok görüyolar.Neymiş her hafta ne işim varmış.
Sanane be adam !!! Biz 4 yıl ayrılık çekeceğiz , mademki bu kadar basit bu ayrılık olayı.
Dilerim allahtan senin oğlunda 8 sene eşinden ayrı kalsın !!!
Defolun gidin hayatımdan çekin pis ellerinizi artık !!!!

Evet evet evet günlük tam tahmin ettiğim gibi...

Benim altıncı hissim gerçekten kuvvetli, ben bişeyi içime sıkıntı ettisem altından mutlaka bişey çıkıyor bunu bir kere daha gördüm.. En çok önem verdiğim konularda bana yalan söylemiş itiraf etti. canım çok acıyo çok incitti beni artık ona güvenememki artık yüzüne bakmak istememki.. ama ben güçlü olmak zorundayım, iyi olayım diye gözümün içine içine bakan annemi, aklının bende kaldığını bildiğim ablamı, benim için hiç çekinmeden herşeyini hatta canını bile verebileceğini bildiğim babamı üzmemek için, bunun da Rabbimin bir imtihanı olduğunu ve bu imtihanı metanet ve sabırla aşmam gerektiğini bildiğim için, kafesine sığmayan kalbimi ferahlatabilmem için güçlü olmak zorundayım..

Haftaya Mekke topraklarındayım, en çokta bu ferahlatıyor beni..
Rabbim! Sen bana yardım et, sana sığınıyorum...
Ve.. yine bir dörtlük...

Lâ tahzen! (Üzülme!)
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki..."

Değer verdiğim biri dün akşam değerini kaybetti.
Böyle olmasını istemezdim.
Ama önceki düş olsaydı görmezden gelirdi.
Artık görmezden gelmek yerine küçük bi hatada hoşçakal diyorum.
Ama onun af dileyeceğini de biliyorum...
Dilesin zaten... Ama affetmeyi düşünmüyorum ben.

günlük üzgünüm bugün, sadece 100 gram almışım gecen tartılmamdan beri.
neyse bunun dışında hayat güzel, cüzdanımı kaybetmeme rağmen güzel, en azından kimlik kart vs yoktu içinde diye avutuyorum kendimi. tatile gitmek istiyorum, ama bu sıralar imknsz.
şimdi ben yemek yemeye gidiyorum

günnüş gereksiz yere gerginim oysa yolunda her şey...evimi özlememeden kaynaklanıyor sanırım.küçük bir umut ışığı var.üç ay pır diye geçse ve ben evimde olsam.rabbim gönlümün muradını ver.

selam Günlük
sana bu satırları yazarken fatmagülün mukaddes çığlık çığlığa yırtınıyo
müstehaktırr...
neyseeee mukaddesi boşverelim şimdi..
yarın cuma ne mutluyum haftasonu geldii
pazar günü sınava giriceeemmm ama öylesine yanii bikere kere kitap yüzüne baktınmı de hayırr:26:öylesine giriyorum bakalım sonuç ne olucak..
sonrada aöf sınavı var ondanda kesin kalıcam
neyse hallederim bi şekildeee..
Ondan sonrada aşkım geliyo Günlük AŞkımmmen önemlisi bu o kadar çok özledimki
18 günümüz kaldı sadece ama geçmek bilmiyo gerçekten..
alışverişe çıkıcamm bakım zamanı başlıcak
bakalım hangi haberlerle geri dönücem sana
Hoşçakal:80:

Umreye giden ve gidecek olan sevgili "mujdeci" ve "kristaltane",
Allah kabul etsin, tekrarını nasip etsin inşallah..
Bizlere de nasip olsun dua edin inşallah...

Hep bir kavşakta buluyoruz kendimizi.
Bomboş bir arazide bir sağa giden ucu gözükmeyen yol bir de sola.
Ortada bizler...
Omuzlarımızda yükler...
Hayata baktığımız yer yanlış, buraya böyle tutkuyla bağlanmak yanlış, "ben, benim" demek yanlış...
"Hiç"olmak, Hiçliğe varmak, O' nunla hemhal olmak asıl var olmak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…