Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
Bugune kadar hayatimda 1,2 belkide 3 kez ozur dilemek zorunda kaldim..o da benim hatam oldugundan degil, yanlis anlasilmadan dogan bir tatsizlikti...cok sukur, konu tatliya baglandi..sadece bir tanesi disinda.....
Bugun ise tesadufen bir kitapta sunu okudum:bakalim begenecek misin?????

"Ozur dilemek, sizin haksiz oldugunuz, karsi tarafin hakli oldugu manasina gelmez.Karsinizdaki insana verdiginiz degerin egonuzdan yuksek oldugunu ifade eder. Sigmund Freud". sen ne dersin???

Son günler de kendimi hiic iyi hissetmiyorum asırı duygusalım aglamaya yer arıyorum resmen neden böyle oldum bilmiyorum cok üzülüyorum tam da sınav haftası.. Yoksa sınavlar baslıyor diye mi? Calısasım da yok zaten..

Sevdicegimi de özledim nereye baksam onu görür oldum..
Hersey de , heryerde onunla anılarımız var ve ben simdi o yerlerden gecerken bi tuhaf oluyorum cünkü YALNIZIM!!!
Bundan da olabilir bu duygusallıgım!!

Herkes ölüyor!!!
Önce cok sevdigim bir abla (akraba) simdi de annemin kuzeni , daha 53 yasındaydi ( allah rahmet eylesin ) cigerleri bitmis dedi doktor. O kadar cok korkuyorum kii babama , anneme birsey olucak diye keske babama su sigarayı bıraktırabilseydik keske!!!!

sevgili günlük
nedeni ni bilmediğim bir sebepten dolyı canım sıkılyor içim daralıyor sanki nefes almak güçleşiyor...
simdi sana sarılıp ağlamak vardı abla seni çok özledim nerdesin..........

sanırım vakti artık....yoruluyorum günlük insanlar yüzünden yoruluyorum..
hiç kendimi övmiycem,hiç kendimi haklı görmüycem...insan yaşadığı hayatı kendi seçiyor/(kader )çok ayrı,ama seçimler bambaşka.....

ben nazik biriyim günlük,insanları kolay kolay kırmam,yanlışlarını yüzlerine söylemem hepimiz insanız
kimseyi yargılayamayız..yüce rabbim bizlri yaratıyorsa sadece söz hakkı onundur..
kimseyi küçük görmedim hayatımda,kimseye tepeden bakmadım,kimseye kötlüğümün dokunmamıştır
ah almaktan hep korkmuşumdur hayatımda elbet kırdıklarım olmuştur hayat telaşından...
helalliklerini almışımdır yıllar sonra bile olsa bile..ailemin beni yetiştirdiği gibi yaşıyorum,tartışmalardan uzak kavgalardan uzak....
evet dedimya ben nariz nazik biriyim..ama ben güçlüyüm aslında......
her gencin yaşadıgı şeyleri bende yaşadım aşıkda oldum vs vs ayrılıkta yaşadım..ama hep güldüm'''gece ağlayıp gündüz gülmedimmm!!!
içim neyse dışımda o oldu,güçlü gözükmeye çalışmadım yeri geldi arabesk dinlediğim yaşlarım oldu saklamadım paşalar gibi dinledim...
kimseye aldırış etmem...ama insanlar benim için değerli üç günlük dünyada neyin kargaşası bu?? yine güçlüyüm günlükk dönmedim kararımdan kim dön dediyse kim affet dediyse dönmedim.tam 4.ayımız olcak ayrılığımızın....evet o benim hayatıma çok şeyler kattı bunlar için allah razı olsun,ama ayrılık sürecinde ben çok kırıldım çok incimdim onlarada eyvallah..alınacak hesap varsa ALLAHIN huzuruna kalsın...
ama dönmem..ben mutluyum günlük huzurluyum...
ailem dört dörtlük binlerce şükürler olsun hiç bi skıntımız yok maddi manevi herşeyimle yanımdalar....
allahım çok verip azdırmasın az veripte aratmasın...
çocukluıgmdan beri her istegim yapıldı..ben daha babamın ve annemin bana ellerinin kalktıgı görmemişimdir...
babam kıyamazzzzzzzz bana ........... ölüyor benim için!!!
annemmmm anlatılmaz....çeyizlerimi görsen hep kendi alıyor......
abimmm dünya tatlısı yeni öptüm bu gece neti bana bıraktı içerde yatıı...
sağlığım çok şükür yerinde..
ee pekii??? ne diye üzüleyim...birinin için üzülsem aileme haksızlık olmazmı sen söyle..
abartmıyorum benim ailem anlattıklarımın yanında az kalır......
toparlandım bu günü bekledim sana yazmak için..
ağlamıyorumda 4 ay oldu düzgün ağlayaamadım bile..içimdeki herşey gitmiş....
neyse bu konulara girmiycem..
yeni bi hayata başladım....sınavlarım var açıköğretimden okuyorum...
inglizce sertifikamı alıcam yakında kursum bitti.
4 nisan benim doğum günüm günlük...ailem süpriz yapıcak gibi annem çaktırıyor ama bakalımmm
bu hafta alışverişre çıkıcam,bi kaç kitap almam lazım bi iiki de kıyafet cart curt işte...dünya işleri
yaşıyorumm yine sevicemmm yine umutlarım var yine gelinlik hayallerimi kurarak uyuorum..ne olmuş yani pehhhhhhhhhhhhhhhh dünyanın sonu değil..neydi o laf birşey olmuyorsa üzülme'Ya daha iyisi olacağındandır yada olmaması gerektiği içindir...imzamı atarım bunun altına sanırım MEVLANAYDI...
tek istediğim ailemin istediği benimde gönlümün ısındıgı biriyle vlenmek beyaz gelinliğimi giyip peri gibi olmakk
kimseyle kolay kolay olmam bendaha ders oldu yşadıklarım....erkek defteri kapandı...unu eledik eleğide astık biz günlük...
sırada sadece okulum ailem ve ilerideki eşim olacak inş

Öyle özledimmmmmmmm ki bebeğimi. Evlat acısı gibi yemin ediyorum. 6 aydır hiç mi hafiflemez. Gerçi parmağım bile acıyor hala halbuki 1 yıl olacak 1 nisanda. Şaka gibi.

Kaç gündür gayet iyiydim
sınavlarım çok güzel geçti
ama kaç aydır korktuğum başıma geldi
klinik psikolog tanımı yapıldı ve biz düz psikologlar bundan sonra zor iş buluruz
çok canım sıkıldı
yapılan yorumlar daha da moralimi bozuyo
şu sınav stresim olmasaydı sınavlarım daha iyi geçerdi ve ort daha iyi olurdu
benim de yüksek lisans yapma şansım olurdu
ama malesef ortalamayı tutturamıyorum ve çok da yapmayı düşünmesem de istesem de yapamıyorum bu durumda
peki nolucak şimdi
hastanede çalışma hayallerim suya mı düştü
elin mühendisi öğretmeni yüksek lisans ve doktora yapıp psikolog olarak benim önüme mi geçicek
bu haksızlık değil mi şimdi??????

çok büyük arayıştayım
bu ben değilim
olmak istediğim,bulunmak istediğim yer burası değil...
sadece dua ediyorum ümmetimiz için.....
kalbimizden imanı eksik etme RABBİM....

yıldızları da al yanına
güllerin efendisi
bir haber gönder şu aşığınaa
cennetin efendisi....

ALLAHIMMM
SANA EN GÜZEL GÖRÜNDÜĞÜM AN;AL BENİ YANINA...

söylediklerinde ne derece samimisin git gide merak etmeye başladım
evet hoş şeyler ama bana özel değilse hiç bir anlamı yok
bahsettiğin gibi seven biri misin yoksa sen de herkes gibi misin :44:

Günaydın Günlük Su;

Bugün cuma, haftasonu tatil ve ben bunun haklı gururunu yaşıyorum :)

3 gündür 8,30-19,30 mesaideyim sanki kurumu ben kurtarıcam. Aksam gözümü acamadım eve gidince. Zar zor yemek yedim ve uyudum :) Kocişin çekimi vardı geç geldi yine.

Yarın bacımla tunalıya gidicez. Alışveriş yapalım diyoruz ama inş ipin ucu kaçmaz hahahah. "Akşama da seninle buluşmak istiyorum" dedim eşime, dumur oldu adam, "zaten eve gelmiycek miyiz aşkım" dedi :)))) "Yani randevulaşalım, heyecan olur" dedim Canlı müzik falan dinleriz beraber. Haftalar sonra onun da çekimi yok başbaşa bi akşam geçirmiş oluruz.

Bugün "bitse de gitsek modundayım" günlük yaaa. Hava fıstık gibi ben öğle yemeğine bile gidemiyorum . Başkan içerde offf offf. Elin başkanı seyahat seyahat gezer bizimki ist a bile gitmio

Akşam anneme yemekteyim özlemişler beni, tabisi ben de onları :) Anne yemeğinin tadı da bi başka oluyor yahu arayıp menüyü vermeliyim :)

Öpt seni şekercan. Si yu leytır :)

Korka korka gidiyorum Döndüğümde yazıcam gelişmeleri yazmazsam patlarım herhalde suratımda kocaman maske de olsa öyle veya böyle birileriyle paylaşıyım dimi. Kırgınım senelere yemin ediyorum şu günlerde.

Bugün kafam çok karışlık.Gece geç yattım.Sabah kalkdım gene yattım.Uyku saatim düzensiz oldu ondan sanırım.:44:

Günlük bacı 2 gündür yediklerimi çıkarıyorum, ne iştir anlayamadım yaa, sinir bir durum.
Hamilelikte mide bulantısı yaşayanları çok iyi anladım şimdi, ben daha evlenmeden yaşadım çok zormuş, sanırım hamileliği biraz düşünücem...
Bir yandan mayıs gelsin istiyorum bir yandan duygusallık çöktü üzerimize, garip duygular içindeyim...
Ne büyük risk alıyorum aslında, herşeyimi bırakıp Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidiyorum...
İnşaAllah eşim aratmaz buraları bana...

Her sorunda bu kez son diyen ben asla bir son olmadıgını anladığımdan beri yaşayıp istiyip istemediğimi düşünüyorum.
Ağır basan tarafı söylemeyeceğim.
bugün kötüyüm bil yeter.
dünde kötüydüm.
yarın mı ?
belki hayat bi süpriz yapar ne dersin ?

Evet kaldığım yerden devam ediyorum, iyiyim iyiyim. Aç karna girilen zorlu bir sınavda beynin protein yerine popoyu yemesi gibi sıradan bir durumla karşı karşıyayım sanırım. Bedenim psikolojim için kendini feda etmiş sadece. Mutluyum Amfibiyen gibi olmuştum. 10 litre de su alınmaz ki bünyeye artık aptal bir organ için, yedeği de var hem.

selam günlük,
uzun süredir yazmıyorum sana.
önce şükrederek başlamak istiyorum söze.herkes tarafından kıskanılan bir hayatım var.eşim çok anlayışlı,iyi kalpli.minik bir kızım var,çok sevilen.çoğu insanın sahip olmak isteyip de olamayacağı güzel bir işim var.
minik kızımı öyle derin bir şefkatle büyütüyorum ki,herkesi sevecek kadar büyük bir kalbi var,kreşe herkes onunla stres atmaya geliyor .
hele sabahları uyanıp da anne deyip beni öpmesi yok mu,beni görünce koşup boynuma sarılması,dünyalara değer bence..
her şey için teşekkür ederim Allahım.
içinde bulunduğum o garip depresyondan kurtuldum artık.
bu arada yeni bir iş daha aldım,artık 2 işim var.
2. işimle ilgili çok güzel planlarım var.
hadi hayırlısı.

Üzülmelimiyim bilmiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum, artık dayanamıyorum.
Birçok şeyi görmezden geliyorum ama bu kadarda olurmuki, hiçbirşeymi düzgün gitmez, hiçbir hayalim gerçekleşmeyecekmi benim...
Durum böyle olunca sonrasındanda korkuyorum...
Allah'ım günahkar kulunu bir sınava soktun, bu sınavı başarıyla atlatmamı nasip et, ben acizim şu durumda bana yanlış yapanlara bile karşı koyamıyorum. Bu dünyada iyiliğin karşılığı böylemidir?
Karşılık istemedim hiçbir zaman sadece biraz özveri istedim, benim onlara gösterdiğimin çeyreği bile değil belki... Azda olsa mutlu olmama yardımcı olsunlar istedim, neden böyle?
Ben çokmu kötü biriyim, bu neyin cezası?
Hasta olmaktan korkuyorum, hasta olup ele ayağa düşmekten, güçlü olmalıyım ama gücümde tükeniyor...
Başımı alıp gidesim var...

müthiş başım ve karnım ağrıyor hasta olmuşum
ve iki gündür olayları kota sardırdım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…