Popüler Konu Sevgili günlük...

geldim..
kalbimde kocaman bir ağırlıkla geldim günlük..
neden böyle oluyo anlamıyorum.
bu kadar zor mu anlaşmak?
neden böyle olduk biz?
görmeyince böyle oluyomuş demek ki..
bişey paylaşmıyoruz,bişey yaşamıyoruz ki..
ayrı ayrı hayatlar kurduk ikimiz de..
arada kilometreler var,bir de bizim eklediğimiz sorunlar..
kanka muhabbeti eder gibi telefon konuşmalarımız..
nasılsın ne yaptın falan filan..
ortak bişey yapamayınca konuşacak bişey de olmuyo malesef..
bu yüzden de birbirimize sarıyoruz sanırım.
her şey daha bi zor, daha bi çekilmez geliyo.
yoruluyorum.
hem de çok...
ama vazgeçmedim ondan,asla..
kızsam da,küssek de,uzakta da olsa ben onu seviyorum.
bu değişmeyecek,izin vermicem buna.
zamanın,uzaklığın,sorunların bizi tüketmesine izin vermicem.
5 yıllık emeğimi,yaşanan güzel günleri,kalbimi çöpe atmıcam.

Seni istiyorum yanımda…
Başka kimseyi değil , sadece seni…
Omzuna yaslanmayı ,
Çektiğimiz onca özlemden sonra sarılmayı…
Uzun uzun bakmayı…
Ne kadar çok özlediğimi sözlerle değilde gözlerimle anlatmayı…
Senden de ne kadar çok özlediğini duymayı…
Bana sarılırkenki içtenliğini , samimiyetini…
Hissetmek istiyorum tüm bunları…
Seni yaşamak , seninle yaşamak nasıldır öğrenmek istiyorum…
Sesini telefonun bir ucundan duymak değilde bir adım ötemde duymak istiyorum…Hayal etmeyi değilde tüm hayallerimizi gerçekleştirmeyi istiyorum..

3. yıla girdik günüş evet ufukla ayrılığımızın 3. yılına girdik 5 yıllık aşk 5 yıllık sevgi biteli 3 yıl oldu, bugün telim çaldı sesi kısıktı ve babamla aynı koltukta oturuyorduk yaslanmışım babama ve ben tv'ye dalmışım, gamze ufuk diye biri arıyo telefonunun ışığı yanıp sönüyor dedi, o an inan iliğim kemiğim kesildi dondum.. biranda hemen doğruldum ve neee !! diyebildim sadece baktım telin ışığı yanıp sönüyo hala ve anneme döndü babam, annemde usulca "eskisi arıyor" dedi.. istersen aç baba dedim gerek yok aç bakalım ne istiyormuş dedi ve açtım telimi..
_KİMLE GÖRÜŞÜYORUM, Dedi
_KİMİ ARADIN ? Dedim
_GAMZE NASILSIN?
_UFUK HAYIRDIR NEDEN ARADIN?
__NEDEMEK NEDEN ARADIN ÖZLEDİM, NERDESİN SEN ARKANDAN SESLER GELİYOR?
__ UFUK BİRDAHA BENİ RAHATSIZ ETME, ARAMA ARTIK, ŞİMDİ KAPIYORUM BU TELİ VE LÜTFEN TEKRARLAMA..
__ Tekrar aradı ama açmadım meşgule verdim 3 kere aradı ve sonrasında mesaj attı aynen şu yazıyordu "BİRİ VAR DİMİ ONDAN BÖYLE DAVRANIYORSUN?" Bu mesajınada cevap vermedim...

Televizyonun sesi açıktı ve beni başka biyerde sandı sanırım, hala daha hesap soruyor nerdesin diye ve özledim diyor.. çıkma be adam karşıma unutmuşken yapma bana bunu işte.. hiçkimse bişi sormadı ve sölemedi teli kapayınca ve babam sadece şunu dedi " HADİ KIZIM KALK GİYİN DIŞARI ÇIKALIM BİRAZ" kalktım giyindim çıktık dışarı ve bi sahil havası aldık, sonra kararlaştırdık babamla ve Bodruma Teyzeme Gitmeye Karar Verdik 20 Nisanda, aslında daha erken gidicektik ama 10 nisanda benim eğitimim var ve bi yemeğe katılmak zorundayım eğer zorunlu olmasaydı daha erkenden gidicektik.. BEN BÖYLE BİR BABAYA SAHİP OLDUĞUM İÇİN BİRKEZ DAHA ŞANSLI OLDUĞUMU ANLADIM..

Deli dolu geçtik ateş hatlarından
Sevgim korkuyla beraber büyüdü içimde
Sevdikçe korktum
Korktukça daha çok sevdim
Er geç birbirini boğacaktı bu duygular, biliyordum
Neden sonra farkına varıyor insan
Ayağına takılan bütün taşları
Yoluna kendi döşediğinin

Senin yarınlara inancın benden yüklüydü
Daha cesaretliydin
Planı çatılmamış yarınlara ektiğin umutlar
Er geç açacaktı, biliyordun
Deli sevdalı çocuk ruhumun
Nicelerinin uğruna kıyametler kopardığı
Değersiz değerlere sırt dönmüş, güvenli saflığında
Bir sonsuzluk buldun kendine
Ve hayatımızın resimlerini çizdin duvarlarımıza
Sonra birden
Yeşil bir kentte
Ilık bir yaz gecesine astın beni

Sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi
Ödedim
Cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü
Son sözün
Ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim
Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim
Anılar kemirdi yüreğimi
Felç oldu hislerim
Zamanın çoktan dibe çöktüğü kum saatimin belinden
Tek bir saniye bile süzülmüyordu
Ters çevirmeye cesaretim yoktu
Çünkü yeniden başlayacak bir hayatın
Korkağı olmuştum

Aşkların sonrasında hüzün vardır
Ya sen hüznü boğarsın
Ya da hüzün seni boğar
Ama birisi kanatlarını kırarsa eğer
Yaralı kuş rolüne soyunacağına
Yürümeyi denemelisin
Hayata dönmelisin

Bunları düşünebilmek bile kendime dönüşümdü
Ve sonunu infaz ediyordu içimde
O gece yüreğimden sağ çıksaydın eğer
Ölen ben olurdum
O gece
Hayatın lekesiz bir anında
Seni intihar ettim
Şimdi katil benim

Artık güncemde bir boşluksun
Yavaş yavaş taze anıların altına gömülüyorsun
Ve sana ait sandığım her şeyin
Aslında benim olduğunu öğreniyorum
Hiçbir duygunun tek ilhamı değilsin
Kendimi keşfettikçe
Seni kaybediyorum
Ve ufkuma sensizliği
Korkusuzca geriyorum

Günnüş;
Uzun zamandır yazmıyordum sana okul iş güç derken boşladım seni Sınavları halledip döndüm sana
Ablam evleniyooo günnüş onun telaşı sardı bizi sürekli koşturmaca
Neyse gelelim bugüne bugün aşkımla görüştük çok güzeldi
Dilaayyy kaçar günnük ciciKal!..:80:

Günlük, çok umutsuzum .. umutsuzuz desem daha iyi olacak Önümüzdeki hafta vizeler varken insanda ders calısmaya istek de bırakmadılar be günlük
Çıkmış diyor ki, öğrenci velileri memnun size noluyor? Sendikalar itiraz ediyor ama nafile, biz de toplu şekilde MEB'e mail atıyoruz ama umudum pek yok
Dua ediyorum artık günlük, seçimlerde AKP tek başına iktidar olmasın diye.. Milli eğitim bakanlığı onların elinde olmasın
Ama bilmiyorum, korkarım boşuna emek veriyor olmaktan

Ha bi de idealist duygularım falan vardı, öğretmenlikle ilgili.. Gitti vallahi hepsi söndü gitti

sen benim en kıymetlimsin...
ya günnüş dün çok yogundu...her şey karıştı ama insan olan biri sağolsun...öteki olsa mazallah...değişmek istiyorum..daha pozitif daha neşeli olmalıyım.biraz da forma girmeliyim.hadi ben kaçtım.

Sevgili Günlük,
Bugün İstanbul'da inanılmaz güzel bir hava var aama dışarıdaki güneş içimdeki bulutları aşıp hücrelerime işleyemiyor..
Kendimi çok yalnız çok çaresiz hissediyorum bee günlüğüm neden ben bu hale geldim..En son biliyosun bu hale geldiğimde çok zor zamanlar yaşamıştık kendi kabuğuma çekilip hayatımı zindan etmiştim.Şimdi yapmayayım diyorum ama o zamanki durum şuanki yaşadıklarımın çeyreği bile değilken ben okadar hafif bir durumu bile zor atlatmışken bu kadar herşey üstüste gelince nasıl başedicem nasıl ayağa kalkıcam tekrar..Düşünüyorum düşünüyorum ama bir çözüm bulamıyorum.İnsanlardan kaçmak kaçıp uzaklara gitmek istiyorum çünkü ne zaman bir tanıdık görsem yada arkadaşımla vakit geçirsem hep yüzüme bir maske takmak zorunda kalıyorum.Yoruldum artık rol yapacak,maske takacak gücü bile kendimde bulamıyorum..Her akşam gözyaşlarıyla dua ediyorum Allah'ım beni bu psikolojiden kurtar bu durumdayken yanlış yönlere saptırma bana yardım et diye biliyorum beni duyuyo ama sanırım iyi günler için daha zamanı var..Daha kötü olmaz dimi günlüğüm daha kötü duruma düşmem umarım.Allah'ım bu günlerimi aratıcak duruma getirmesin inş çünkü ben 2 yıl önce kendimi zor durumda sanırken şuanki halimde o zamanki sıkıntılara bile razı hale geldim..Şimdi düşünüyorumda beterin beteri varmış belkide bazı zamanların kıymetini anlamam için geldi bunlar başıma..Meğer benim şikayet ettiğim hayatım aslında ne kadar rahatmış bunu şimdi anlıyorum..Ama sonuçta ben yine kendi hayatımı mahvetmiş oldum..Neyse günlüğüm bugünlük bu kadar yeter sonra görüşürüss..

yine ben günlüğüm..
içim kararmışken bulutları dağıttı bir davranışı ile..
aileme anlattım arkadaşımla konuştum..
herkes biliyor.. bir tek ben bilmiyorum ne olacağını..
bir tek ben bilmiyorum ne adım atmam gerektiğini.. neyi nasıl söylemem gerektiğini.
eve geldim tam anlatmak üzereydim anneme, annem dur asmin seni rüyamda gördüm önce ben anlatıcam dedi..
anlat bakalım dedim:
görüştüğün biri varmış, onunla evleneceksin dedi.. nasıl yani dedim, böyle gördüm işte dedi.. ablan evlenmeden önce de böyle kesin net bir rüya görmüştüm bu da aynı onun gibi dedi..
şok oldum kaldım, evleniyormuyum bilmiyorum ama görüştüğüm biri var evet dedim..
anlattım hepsini, fotoğrafını gösterdim tüm ailesini felan..
beğendi..
off.. tatlı telaşlar güzel de, asıl sorunlara meselelere hiç gelmedik..
hiçbirşey konuşmadık ki henüz..
içim içimi yiyor..

Dün eve geldim 14 aylık yeğenim beni görünce dengesini sağlamaya çalışarak bana doğru koştu.

Kucağıma geldi, sarıldı sımsıkı yanağını doğduğundan beri alışık olduğu gibi boynuma iliştirdi.

Aşı olmuştu ve kafasını koyacak yer arıyordu bu sebeple kucağımdan inmek istemedi.

Bende onu bırakmak istemiyorum zaten tüm gün göğsümde yattı, yüzümle oynadı ben de onu öptüm durdum...

Hiç bir değer ölçüsüyle ölçülemeyecek bir sevgi, sıcaklık bebeklerinki, evlatların ki...

Ki ben bu hisleri teyze olarak hissediyorum anneler için bu okyanus yanında göl gibi kalır...

Ben bu sabah, dün o güzel bebeğin enerjisiyle mutluyken ,evlatlarının gömülü bulunduğu yerden çıkarıldığını öğrenen Kayseri'de yaşayan o ailelerin acısını anlamak için empati bile yapamadım öyle bir büyük bir acıdır eminim...

Gazetede o üç çocuğun gülen yüzleri, gözleri bakmaya kıyamaz bir insan...İnsan her zerrisinde hissediyor bir çocuğun ölüm haberini alınca acıyı...

İnsan kıyamaz ki...
İnsan kıyamaz...

Son düzenleme:
slm günlük,
havalar ısınıyo, yaşasın!!
bugün cumartesi ve ben yine ofisteyim. çok sıkıcı geçiyo her cumartesi gibi...
çalışan bir anne olmak ne kadar zor kendime hiç vakit ayıramıyorum.
gazelle ilgileniyorum,ev işi yapacağım zaman babası ilgileniyo ama bi bakıyorum saat almış başını gitmiş.çok yoruluyorum. akşamları yatağa zor atıyorum kendimi:2:
yarın da eşimle plan yaptık günlük. alışverişe gidicez . sinemaya da geçeriz dedik. inşallah hava yine böyle güneşli ,parlak olur.
saçımı bu ay da boyatamayacağım galiba:84: hem zaten vazgeçiyo gibiyim. saçım çok yıpranacak. koparsa, dökülürse diye korkuyorum:26:
ben forumu gezeyim günlük.görüşürüz sonra

Sevgili Gunluk,
Bugun Ankara'da inanilmaz guzel bir hava var,bu bile insana iyi geliyor..evet yanlizim ama gonul islerini hayatimdan cikardigimdan beri benden iyisi yok...anlasilan erkeklerden uzak durmak bana iyi gelecek aslinda cok ilginc, artik kimseye kizgin bile degilim,sadece beni uzenleri, kiranlari Allaha havale ediyorum zaten beni bekleyen o kadar buyuk degisiklikler var ki en iyisi sadece onume bakmak.....yeter ki herseyi cozecek gucum olsun....

Islak saçlarımın sırtımın ortasında yaptığı etki, gözlerimdeki alev, dilimin dişlerimin arkasından kayması, göğüslerimin ve dudaklarımın pembeliği, kollarımın bacaklarımın muntazamlığı, el ve ayaklarımın zarifliği, belimdeki gamzeler, kalçamın yuvarlaklığı, tenimin tadı yumuşaklığı sıcaklığı ve altında hissedilen kaslarımın sertliği, kalbimin büyüklüğü, kasıklarım... İnsanın kendiyle ilişkisi ne güzel bir meditasyon. Nergise dönüşücem az kaldı :) Ama bu gece rakı komasına girmeyi hak ettim!

selam yazamadım bikaç gündür yada yazmak istemedim
nasıl geçiyor günler aynı kardelene emziği bıraktırdım
artık hayatımızda emzik yok ilk geceler çok zorlandı
bugün 4. gün olmasına rağmen bazen hala aklına geliyor
hav emme adı diyor :))) köpek almış kaçmış dedikte
onun dışında canımı sıkan beni üzen babamın hastalığının
kesinlerşmiş olması vilson diye bir hastalık karaciğer bakırı atamıyormuş
ve siroza çeviriyormuş üzgünüm oyüzden biraz hatta fazlasıyla
yarında arkadaşımın nişanı için kıyafet bakıcaz dün biraz dolaştım
ama pek beğendim bişey bulamadım off hiçde gidesim yokya

kimseye anlatamadığım bir bela var başımda.
nasıl çözümleyeceğim belli ama çok korkuyorum
birazdan ilgili kişilerle görüşmeye gidicem
iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum
dua et günlükk:18:

hay ben sanada
senin satış yapmanada
utanmıyo günlük gelmiş bana iş öğretmeye çalışıyo deliricem
hiçbişey bilmiyo hiçbişey :84:

Son düzenleme:
evet mutsuzum... :85:
bunun sorumlusu bir daha ne derse desin umrumda degil...
kaderimde var demek ki günnük...
ayni seyler gelip hep beni bulucak demek ki...
bundan sonra benden eskisi gibi olucagimi saniyorsa, yaniliyor...
cok kirildim cok...
herkes hatta on kat yabanci bile ilgilenirken onun "unuttum" kelimesini asla unutmayacagim...

Dostum günlük
Bugün uçak biletlerimi aldım erken olunca ucuz oluyo malum.
Temmuzda Londradayım, ağustosta Nice, sonra da 1 hafta Berlin, zorunlu akraba ziyaretleri... ee bu kadar gezdikten sonra bodrum fikrim doğal olarak suya düşüyor.
Bu da demek oluyo ki, artık düzgün ve güvenilir bir yardımcı bulma vakti geldi, kim bakıcak kedilerime? ama gel görki bu kadar kediye kimse dayanamıyor =) Yan komşunun bahçıvanın eşi gelicek görüşmek için, kedi olduğunu da biliyor ama, muhtemelen 1 tane sanıyor =) Umarım bu sefer anlaşırız.
Bugün yeni eşya aldık, biliyorsun evimde doğru düzgün birşey yoktu. Bir de telefonum bozuldu, değiştirmek istiyodum ama şimdi olmaz, çok harcadık bugün :) ve karar verdim gerek yok. Garantisi var zaten yaptırırım. Bugün nedense çok yazasım var günlük, biraz da mide bulantısı var.
Bu arada saçımı tekrar açmaya karar verdim, siyah da güzel de, orijinal rengine dönücem sanırım.
Yarın sınav var. Gitmesem mi diyorum. Ne de olsa tercih falan yapmayacağım zaten, ama bölümümü de sevmiyorum, girsem de psikoloji mi yazsam diyorum bir yandan da. Bu gereksiz hazırlık sıktı beni. İki türlü de 4 senem var :)
Çok kitabım birikti, okuyamıyorum, vakit bulamıyorum. Umarım eski halime dönebilirim
hoşcakal günlük...

sevgili günlük bir insanı tanımak ne kadar zormuş..insanın günde bin kere duygu ve düşünceleri değişebilirmiş..bir hoşlanıyorum bir hoşlanmıyorum..ben de anlamadım gitti..:26:sanırım onunkiler de değişken hiçbir şey anlamıyorum..ya şu iş görüşmesinden bir ses çıksa artık bir işim olsa herşey çok daha iyi olucak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…