Dostum günlük
Bugün uçak biletlerimi aldım erken olunca ucuz oluyo malum.
Temmuzda Londradayım, ağustosta Nice, sonra da 1 hafta Berlin, zorunlu akraba ziyaretleri... ee bu kadar gezdikten sonra bodrum fikrim doğal olarak suya düşüyor.
Bu da demek oluyo ki, artık düzgün ve güvenilir bir yardımcı bulma vakti geldi, kim bakıcak kedilerime? ama gel görki bu kadar kediye kimse dayanamıyor =) Yan komşunun bahçıvanın eşi gelicek görüşmek için, kedi olduğunu da biliyor ama, muhtemelen 1 tane sanıyor =) Umarım bu sefer anlaşırız.
Bugün yeni eşya aldık, biliyorsun evimde doğru düzgün birşey yoktu. Bir de telefonum bozuldu, değiştirmek istiyodum ama şimdi olmaz, çok harcadık bugün :) ve karar verdim gerek yok. Garantisi var zaten yaptırırım. Bugün nedense çok yazasım var günlük, biraz da mide bulantısı var.
Bu arada saçımı tekrar açmaya karar verdim, siyah da güzel de, orijinal rengine dönücem sanırım.
Yarın sınav var. Gitmesem mi diyorum. Ne de olsa tercih falan yapmayacağım zaten, ama bölümümü de sevmiyorum, girsem de psikoloji mi yazsam diyorum bir yandan da. Bu gereksiz hazırlık sıktı beni. İki türlü de 4 senem var :)
Çok kitabım birikti, okuyamıyorum, vakit bulamıyorum. Umarım eski halime dönebilirim
hoşcakal günlük...