Popüler Konu Sevgili günlük...

Kötüyüm Günlük yaa.....

Boşa koyuyorum dolmuyo, doluyo koyuyorum almıyo Ben kendimden bu kadar fedakarlık yaparken aldığım karşılık çok acı oldu be günlük.

İçim acıyo....

selam.
şafak 69 artık evet azalıyor demek istiyorum.
kaynaklarımı da yaptırdım haziran sonu gibi sanırım çıkarttırırım sonra taktırmam bi daha
amaç düğünde güzel olsun inşallah problemsiz bi saçım olur :86::86: bu arad hevesimi de almş olurum zaten. çok beğenirsem yine belki bi ihtimal taktırırım ama sanmam benim heves geçer o zamana
Allahım sen içimdeki hevesi duaları biliyorsun kabul et ya Rabbim AMİN
GERİYE kaldı işte 9 haftacık bekarlıpa veda sonra da .

Selam günlük
Bir haftalık didim macerasından sonra İstanbul'dayım.
İyi haberlerim var.
Cuma son gün.
İşten ayrılıyorum.
Ben bugün vedalaşırım diye düşünmüştüm ama müdür cumaya kadar kal dedi.
İnsan işten ayrıldığına sevinir mi hiç.
Sevindim valla.
Yepisyeni işimi heyecanla bekliyorum.
Çok mutlu olacağım biliyorum.
Hem iki patronumda referans olcak bana.
Bir müddet evde oturabilirim.
Sorun değil.
Sonu güzel gelcek inşallah.
Şimdi şu bi hafta geçmez bana.
Sonra uzun zamandır yapamadıklarımı yapacağım.
Kendime ve dostlarıma vakit ayıracağım.
Sevdicekte işsiz bu ara.
Belki birlikte aylaklık yaparız.
Hayırlısı olsun günlükümmm.
Bana yaşam hakkı verdiği, beni varettiği ve önüme muhteşem fırsatlar sunduğu için Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun.
Biliyorum okuyunca tuhaf gelecek yazdıklarım size ancak işin iç yüzünü bilseniz beni anlarsınız.
Herkese iyi haftalar....

Günlük cumartesi yattım yuvarlandım 1 de kahvaltıdan kalktık 4 e ev işibitti akşam oldu yengemler geldi çok güzel yemek hazırladık yemek benim çatlak kuzen kopardı bizi yine gülmekten
pazar günü sabah arkadaşımın annesine kahvaltıya gittik arkadaşım ben kocası kızı
ordan toriuma geçtiksüper bi gündü
ufacık kızı varr çokkk tatlıı mükemmel toriumda her gördüğü çocuğa sarılıyo öpüyo cici yapıyo yavrum hangi mağazaya girsek herkes bizimkinin başına toplanıyo valla
havalarda düzeldi artık her hafta sonu gezeriz sanki kışın evdeydik de

Sevgili günlük, beklemek öyle zor ki, saatler günler aylar geçmek bilmiyor hemde benim gibi sabırsız bir insana. Umarım sabreden derviş muradına ermiş olarak bitiririz bu masalı. Sevgiler....

özür dilerim günlük..
seni geç keşfettiğim için
inan öyle durgun bi günki..
sadece kk ya bakıyorum,dertlileri okuyorum,kim ne giymiş inceliyorum.
ama süper bi heycanım var.
araba alıyorum:81:
nası güzel bi duygu anlatamam..
1 haftada incelediğim arabalar sayesinde uzman oldum nerdeyse
neyse hayalime kavuşmaya az kaldı,
artık akşamın bi saati cnm sıkılınca şehirde turlayabilicem,
sabah erkenden deniz havası almaya gidebilicem,
ve en önemliisi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi alnımın teriyle kazandığım araba sayesinde herkese bir kere daha ispatlıycam.
yaşıt akrabalar beni sevmemeye devam edicek..
çünkü anne babaları benim gibi olamadıkları için bir kez daha onlara kızıcaklar.
of be günlük..hayat ne güzel..martılar felan[

Son düzenleme:
saç mevzuu bitti bu bir. t ile soğuk savaşın rövanşı bende kalacak.herkes aşktan bahsediyor ama dilim öyle yanmış ki hacanneler gibi oturmayı bin kere tercih ederim.hem benim x cim var.yıllar eskitse bile...bir de değişmeliyim.inandığım,istediğim şeyler için mücadele etmeliyim.

selam şeker nasıl bir gündü anlatayım diye geldim :80:
sabah sinirli ve vijdan azaplı başladı sonra uyku ve bezginlik :97:
öğleden sonra attık kendimizi dışarı bikaç işimizi daha hallettik
sonra anneme geçtip kardeleni yedirdim orda onu yasemin ablasıyla bırakıp
çingene evinden farkı kalmayan evime geldim toparladım sonra küçük hanımı aldım
banyo yaptırdık bugün kocişinde doğum günü gözümün içine bakıyor:78
:

Bugün Çok başka geldim sana günnüş, bugün inanılmaz güzeldi, sabah ablam kahvaltıya geldi birgüzel kahvaltı yaptık ve sonrasında annemle babam havanında güzelliğiyle yürüyüşe çıktılar biz ablamla evde kaldık kahve keyfi ve dedikodu keyfi yaptık biraz balkonda
Sonra annemle babam 4 gibi geldi bunlar mutfağa girdi konuştular bende o sırada balkonda nette bişiler araştıyordum,Birden babam yanıma geldi "hadi gamze kalk hazırlan dışarı çıkalım dedi,ee baba daha yeni geldiniz ya annemle dedim..birazda seninle gezelim hadi dedi, annemde hava çok güzel gamze çık babanla diyince ben kendimi makyaj yaparken buldum mağzalara girdik çıktık marketlere girdik sonra oturduk bi yerde baba kız çay içtik ve kalktık tekrar dolaşırken babam türkcell'e girdi, baba dur daha wınn'ın faturası gelmedi ödenecek fatura yok dedim.. sen gel dedi neyse girdik anneme kontür yüklettik tam çıkıyoruz die düşünürken ben, babam hooop teşhir yerine gitti ve bu telefon nekadar dedi? ben aynen böyle müşteri temsilcisi fiyatı söyledi ve babam çıkartırmısın bana bunu dedi ben yine böylee babam bana baktı gülmeye başladı, ve telefon geldi fatura kesim işlemi yapılcaktı.. fatura kimin üstüne olsun diye sordular babam buyurun gamze hanım size sesleniyorlar diyince ben bu sefer böyle oldum işlemler tamamlandı bizimle ilgilenen kişi telefonun kutusunu açtı garanti olsun bi aksilik çıkmasın diye ve ekledi " bugün anneniz ve babanız geldi sordu bu telefonu çok şanslısınız diyince koluna girdiğim babamın kolunu öyle bir sıkışım vardıki sadece hissetmeliydin günnüş.. Neyse ben kutudan çıkan kılıfı beğenmedim değiştirmek istedim ve bize yardımcı olan çocuk sağolsun beğendiğim kılıfı hediye etti buda benden size ufak bi hediye olsun kutudakide sizin olsun dedi (BUGÜN SAĞ TARAFTANMI KALKTIN KIZIM GAMZE DEDİM İÇİMDEN) Çıktık ve babamı bir öpüşüm vardıkii bir sarılışım vardıkii, caddenin ortasında olduğumuzu bile unuttum, demekki 27 yaşındayken bile deliliklerim tutabiliyormuş
Neden yaptın baba bunu diye sordum? senin çok istediğini biliyordum ve her dışarı çıktığımızda vitrinlerde incelediğini görüyordum güle güle kızım dedi ve o an içimden sadece şunu dedim (BEN ÇOK ŞANSLI BİR KIZIM BÖYLE BİR BABAYA SAHİP OLDUĞUM İÇİN) Eve geldik ve annemle ablama telefonu gösterince annem nerden çıktı bu tel diye sordu " hadi ordan öğrendim tontişim bugün çıktığınızda gidip sormuşsunuz çocuk bana söyledi dedim" annem ekledi ee benimde babam bana böle hediyeler alsaydı sigortamı özel olarak dışardan ödeseydi bende evlenmezdim haklı ama anneciğim ne gerek var evlenicem dimi ama
Canım ablamada geçen hafta enişteciğim ıphone almış .. Ben çok mesajlaşıyorum ve dokunmatiklere güvenemiyorum bu yüzden Nokia E 71 aldım babacığım sayesinde..

Benim babam
Gülerken gözlerinden yaş gelen
Çenesinde gamzesi olan adam…
Beni canı gibi seven
Üşüyünce ısıtan
Ben ağlayınca güldüren
O gülerken durup onu izlediğim
Hem de dakikalarca saatlerce
Ve iyiki benim babam dediğim
Bir insan…
O benim babam
Ve o gözümde koca bir adam... BEN BABAMIN SON GÖZ AGRISIYIM, BABAMDA BENiM SEVGiLiMM...

Olmaman lazım hayatımda buna karar verdim. Hiç gerek yok kafa yormaya, acaba demeye. Neden inanmıyorsun desen de herkese karşı böylesin bence. Tek farkım zorum, hoşuna gidiyor. Ama buraya kadar.

günaydın günnüş kayu kayu kayu
sabahtan beri aynı cdyi dönüp dönüp
izliyor cadıı

Günlük sence benim sevgilime ne oldu??!
Dün sabah günaydın diye msj attım cevap vermedi.
Gece iyi geceler diye yazdım yine sessiz kaldı.
Bu saat oldu hala aramadı.
Gece faceede girememiş.
Hayırdır inşallah
Hayırdır inşallah

günnüş pano mevzuu dışında her şey normal.ş.ile git gide uzaklaşıyoruz.benden kaynaklanıyor sanırım.dünün tersine bugün aşık olasım aşkımı özleyesim var...ah aşk...

kara kedi gireceğine aramızaaa seni şöyle alalım otur yakınımızaa
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok huzurluuyum bu nedir yahu bahar geldi ondanmı.............
5 gün sonra doğum günüm 21 imden gün alıyorum.......

hediyelerimi bekliyroumm

mucukkksssssss

Sevili Günlük...
2 gündür içimde dinmeyen acıları mevcut içim acıyor içim kanıyor durmadan gözlerim doluyor dayanamıyorum küçücük çocukların ölüm haberlerini dinlemeye.. önce 3 küçük çocuqu öldüren canii sonra 9 yaşındaki nur yüzlü çocuqa türlü işkenceler yapan üvey anne ve üvey ananenin o küçük yavruyu öldürmelerii.. ne istiyorsunuz küçücük meleklerdenn... onlar size ne yaptılarrr... nasıl kıydınızzzz.... insanmısınız sizzzzzzzzz.......içim eriyorr kendimi toparlayamıyorum boqazıma bişeyler düqümleniyor onlar ne kadar muhtaçlardı sizee... vereceqiniz bir lokma ekmeqe... göstereceqiniz bir güler yüze... onlar ne kadar hayat dolulardı.... tanımadıqım bilmediqim halde yüreqim parçalanıyorr bende bi anneyimm dayanamıyorumm küçücük vücutlar topraqın altında bizlerse bir elimiz yaqda bir elimiz balda yavrularımmm sizler için hiçbişey yapamıyoruz sadece gözyaşıı sizleri tanımasamda çok seviyorum her zaman duacınızım sizler şimdi cennette güzellikler arasında RABBİMİZİN YANINDASINIZ Allahımm çok sev onları dünyada çektikleri acıları unuttur Allahımmm bunları onlara yapanlarada hiç acıma her iki cihanda cezalandır yarabbim sen herşeyin en iyisini bilensin bundan sonra hiçbir çocuqa zarar gelmesin ben bütün çocukları sana emanet ediyorum sen emanete sahip çıkan en emin varlıksın seni çok seviyorum Allahımm...

Son düzenleme:
Sonunu bildiğim bir yolda gidiyorum.
Yol karanlık engebeli.
Ve üstelik çıkmaz...
Bunu bilmeme rağmen detayları görmek istiyorum onları gözlerimle görüp hissetmek istiyorum.
Bu bana heyecan veriyor.

kilo almaya devam ediyorum günlük, çok mutluyum
sigarasızlık beni öldürüyor ama, gitgide daha zor geliyor dayanmak
yaz gelsin, o zaman aklıma gelmez zaten
yaz gelse de gezsek, her ne kadar marsilyaya da bodruma da gidemesem de, yaz gelsin, yüzelim yüzelim...
bunu istiyorum sadece, güneş yağının kokusu burnumda, ıstakoz gibi kızarsa yüzüm, bunu bile özledim
sıkıldım günlük, istanbulda hayat zor, eşimi de alıp yaylaya çıkasım, çadırda yaşayasım falan geliyor bazen de
neyse, rusça kursundakiler canımı sıkıyor, hepsi erkek, ve amaçları belli, davranışlarını da tahmin edersin
gitmemeye karar verdim, maalesef böyle oldu
tek günlük çikolata kursuna gidicem haftasonu
bu aralar çok hareketliyim galiba.
eşimin yüzünü göremiyorum hala resmen, ama olsun artık geceleri yanımda

İyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor günlük.
yüzüm gülsede içimde somrutarak oturan bi çocuk var.
sevinçlerim sahte hayatım gibi.
hala düzelen birşey yok.
olumlu satırlar yazabilme ihtimalini seviyorum günlük
bir gün olacak .
ne olur cok uzak olmasın o günler.

Sevgili Gunluk;
Bu aralar Mevlana'yi okumak, anlamaya calismak bana o kadar iyi geliyor ki..dinle bak;

Mevlana der ki; Sarilmayi bilir misin?
Sahiplenmeyi,sahiplendiginde sadik kalmayi?
Sen bilir misin asik olmayi? Bolunebilir misin ikilere, uclere gerekirse binlere?
Yapabilir misin? Gercekten sevebilir misin?
"Sevmenin" denemesi olmaz.Unutma,ya cok seversin bir kere, ya da hic....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…