Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün Alışverişe gittik babam ablam ve ben güzelce cicler aldık makyaj malzemeleri aldık bir sürü ve süperrrr bir güneş gözlüğü aldım, indirimdeydi hemen girdik dükkana ve denedim sonra bikaçtane daha denedim ama ablamında tavsiyesiyle bana yakışanı buldum, sonra bir bakış attım babama oda bana bi bakış attı göz kırptı, tamamdır ben buldum beğendim banka sen olduğuna göre kasadan bekleniyorsun dedim geze geze eve geldik ve ben annemin mis çayıyla patates salatası keyfinden sonra bi duşu hakkettiğimi düşündüm, duşa girdim ve tam oh bee derken duştan adımımı atar atmaz annem şunu dedi "Gamze hemen hazırlan kızım 8:30 da toplantı varmış mecburen katılmak zorundaymışsın Bu saatte toplantımı olur Yaaa Dedim, ve sölene sölene saçları Kurut Makyaj yap ve giyin derken yarım saatte bir rekor kırdım ilk kezzz.. Uleyn bu ne yaa, hiç düşünmüyorlar bu kız duştan yeni çıkmıştır müsaitmidir diye Zart toplantı zurt toplantı hey allahım yaa sarhoşkenmi üye oldum ben bu partiye bilmiyorumki :44:
Birdaha Sandık Başkanı Olursam Ben Varyaaaa ( Ah uleyn Gamze Kendin Ettin Kendin Buldun)

Bu arada Tolantıda Ne Denildi Biliyomusun? hani 10 Nisanda Eğitim+yemek vardı ya, işte o 9 nisana alınmışş :84: Yaaaaa Ama Ben Ölmek istiyorum ya 9 NİSAN AKŞAMI HEM TAKSİM MAYA CLUB'DA Olmalıyım Hemde TOPKAPI PANORAMA'DA Offf Napıcam Ben Yaaa Biri Çok Çok İstediğim Ceren Ayhanın Şarkılarıyla Oluşan Gece ve Eğlence Diğeri İse Zorunlu Olan Yemekli Bir Eğitim Gecesiii Bir Mucize Olsun Ve Eğitim Ya 1 Gün Önceye Yada 1 Gün Sonraya... Alınsınn Ne oluuurrr :2:
YAAA BEN İKİSİNDENDE VAZGEÇEMEM AMA YAAA :84::84: :84: Bİ MUCİZE OLSUN LÜTFEN YAAAAAAA

günlük güne açılışı iyi yapmadım 1 koca büyük fincan çayı masama döktüm evraklar çay içinde yüzdü okadarda onları temizlemekle uğraştım
gecede zaten karışık karışık rüyalar gördüm bikaçkere gözümü açtım geri yattım başka bi rüya gördüm hayır olsun..neyse ben bugün ne giydine gözüküp geleyim

Günlüğüm bi kaç gündür yazamadım sana değişen bişey oldumu dersen pek olmadı yanii iyi bişey olmadı herzamanki gibi..Gözümde yine iltihap oldu felaket ağrı yapıo ve tek gözüme lens takabiliyorum çok kötü yaa Allah kimseyi sağlığından etmesin..Ne zaman zaten kendimi iyi hissetsem mutlaka bi olumsuzlu çıkıyo bu nedir anlamadım yaa tam bi bahtsız bedeviyim..Bunada şükür ama ya hiç göremeseydim ozaman napardım Allah beterinden korusun ne diyim..Davamdan hala bi sonuç yok günlüğüm sürekli onunla ilgili rüyalar görüyorum kafayı yiycem yakında artık sonuçlansın şu ne olur yaa kurban edilmeyi bekleyen kurban gibi hissediyorum kendimi olumlu olmıycak biliyorum ama en azından belki biraz süre kazanmış olurum..
Diğer yandan onu çok özledim günlüğüm kokusu burnumda tütüyo en son beni çağırıp ben gitmediğimde beni faceten bile silmişti..Ama gidemezdim çünküü onu sevdiğim için ona dayanamayacağımı biliyorum yine beni kandıracaktı ve ben yine kendi hatalarımın içinde boğulup bide bunun iiçin vicdan azabı çekicektim..onu çok sevsemde adam olmayacağını biliyorum o yüzden devam edemezdim
Bide sürekli etraftan askıntı olanlar oluyo sinir oluyorum..Beni rahat bırakın diye haykırmak istiyorum suratlarına ..çok sıkıldım herşeyden günlüğüm çekip gitmek istiyorum uzaklara..Biliyosun ailem olmasa çoktann alıp gitmiştim başımı çoktan kimsenin beni tanımadığı bi yere yerleşirdim..Kafamı dinlemek istiyorum artık huzur istiyorum yaa çok şeymi istiyorum :85:
Ama artık hayatıma biri girecek olursada buna çok dikkat edicem eğer bana huzursuzluk verecek biri gibime gelirse hemen çıkarıcam hayatımdan..Yeter artık kimsenin huzursuzluğuna dahil olmak istemiyorum..Zaten yeterince problemim var yeterince dertle tek başıma uğraşmaya çalışıyorum bide öle birinin yükünü kaldıramam..Ne olacak sonum günlüğüm neyse şimdilik kaçtım ben görüşürüss..

günnükcan gelmeyeli epey oldu

değişen pek bişi yok bu akşam spora başlıyorum ayın 5nde kavitasyon'a bu yaza göbegimden kurtulmuş olarak girmek istiyorumm

aaa dün bi radyo programına katıldım çok heyecanlıydı yaa..heyecanlanmayalı çok zaman olmuş yok be geçen de başbakanımız yanımdan geçmişti o zaman da heyecanlanmıştım...

üşüyorum midem bulanıo öff ne yapsam ki gidiyorum by

Bizi ben bitirdim. Nefret ediyorum kendimden... Nasıl yapabildim nasıl söyleyebildim o lanet sözü. Bende hiç yakıştıramıyorum kendime, züppe kızlar gibi. Bundan sonra bu hallerine katlanmam lazım. Beni belki hiç affetmiceksin ama ben birazda olsa düzeltmek için elimden geleni yapcam, aşkımı kaybetmek istemiyorum...

içim o kadar çok sıkkın ve umutsuz ki anlatamam.
işyerinde zaten tekim tüm işler bindi omuzlarıma :83::83: nasıl çıkıcam altından bilmiyorum.
hamam böceği misali şuanda çabalıyorum Allahın izniye çıkarım altından artık gelsin ayın 5.
maaşlarımız zamlı şekilde yatsın lütfen :83:
ev işimiz hala askıda bekliyorum Rabbim bize bi yol açsın bi yola soksun bizi.
çıldırmak üzereyim sanırım dualarım her gece yine sanadır :95:
AMİN.... :44:

selam şeker
yapılıcak çok iş var
ama tembelliğim herzaman olduğu gibi üzerimde
güzel bir temizlik yapmam lazım dip köşe
bahar temizliği kardelen biraz hasta gibi dün gece 3 den sonra ağladı durdu
antibiyotik kullanmadan atlatalım şu hastalığı geri kalan herşey aynı
değişik bişey yok anlıyacağın bazen bi huzursuzluk kjaplıyo içimi
korkuyorum sonra geçiyor allah hayırlısını nasib etsin bizim için
herşey yoluna girsin artık

Okul programım beni çok yoruyor. Bugün stajı da, okulu da astım zaten. :/
Bıktım artık. Bitsin istiyorum şu okul; çok sıkılıyorum.
Ne yapacağımı da bilemiyorum sonrasında.
Bir sürü seçenek var ama hiçbir şey net değil kafamda hala.

Etrafımdaki herkes de mutsuz; en neşeli adam bile fenalarda.
Çok şeker, esprili iki erkek arkadaşımla geçen gün karşılaştım uzun zamandan sonra, suratlarındaki ışık kaybolmuş yahu. :s Niye böylesiniz diyorum, belli bir nedeni yok diyorlar.
Herkes usanmış vaziyette. Ben de iyi değilim zaten hiç şu aralar.
Hayatımdaki tek değişiklik her gün yeni insanlar tanımam, her gün bir ikiyüzlüyle daha vakit geçirme durumumun olması vs.
Sadece umutsuzluğa itiyor bu da beni.
Secret Garden'ı izlediğim anlarda girdiğim hayal dünyam hariç; hiçbir şey tozpembe değil.

öfke patlaması yasıyorummmmmmm askım izinde onunla bulusucaktık mesaiye kalıyorum saatim belli değil var mı böle bişe yaaa film izlicektik gece

Ben artık GELİNİZ DEĞİLİM:
Ya anlayın defolun hayatımdan..
Ya da ben defedeceğim.
Oğlunuz istemiyor
Onca yalakalık yaptığınız torununuz bile farkında sizden kaçıyor.
Evimden, hayatımdan uzak durun..
Sınırdayım, yeter...

günlük çok sinirliyim yaa
iki tane oje beğendim gabriniden ve bulamıyorum şaka gibi
internet sitesine girdim mail yzmaya sitesinde sorun var yaa offff :95:

Bu sabah Eğer Ablam Annem Ve Babam Olmasaydı Ben O Yataktan Kalkamazdım Şiddetli Bel Ağrısı, Karın Ağrısı ve Mide Bulantısı, Zorla Yedirilen Kahvaltı (ablamın elleriyle) ve Babamın Verdiği ilaç Annemin Yaptığı o Bitkisel Anne Çayı.. Nedir Bu Hava Değişimi Ya Mevsimsel Dönemlermiş Başlarım Mevsimine Ben Benden Gidiyordum Be Canım canım canım ablam bu sabah bize kahvaltıya gelmişti sofrayı hazırlamış beni uyandırmaya geldiğinde yataktan kalkamadığımı görünce tepsiye koyup getirim sen kalkma dedi ama olmaz dedim zar zor iki büklem yaşlı teyzeler gibi yürüye yürüye gittim mutfağa ve sofrada ağlamaktan ve ağrıdan kolumu kaldıramadım ablam elleriyle yedirdi babamda hemen eczaneye koşup ilaç aldı.. yatağıma tekrar yattım ve annnemin o müthiş bitkisel anne çayından içtim birazda uyudum ve çok şükür iyiyim.. İnşallah şu şişliğimde iner bu ne havaymış ne ağrıymış yaa DÜŞMANIMA VERMESİN RABBİM...
"BEN iYİKİ BU AİLENİN BİR BİREYİYİM VE İYİKİ EVİN EN KÜÇÜK NAZLI BEBEĞİYİM"

günlük, regl olamıyorum, çıldırıyorum. gerci normal şuan bi düzenin olmaması ama, korkuyorum ve sıkıntı basıyo.

yükseliyorum galiba günlük :97:
okuduğum okulların, sabrımın mükafatını sonunda görüyorum galiba :97:
çok önemli kişilerle çalışmak, her dakika protokol havasında olmak beni korkutsada :18: yükseliyorum
birde herşeyimi yoluna koyabilseydim :85:
bu lış çabucaak bitsin istedim, çünkü ben hiç nefes alamadım..
herşeyi tek yaşadım, sevincim mutluluğum hep eksikti
sevgilim yoktu, en yakın arkadaşım evlendii gitti benim için hayat ikiye bölündfü
ama şimdi herşey yoluna giriyor sanki :97:
Ken'imin gelmesine 1,5 ay kaldı
Ve arkadaşlarımın gelmesine
Ve yazın gelmesine , tatillere gitmeme renkli günlere
Gardırobumu her daim canlı tutmam gerekiyorr, ee sevdiceğim geliyor bakıma girmem şart, üstelik yeni işimdede kendime çook dikkat etmem gerek
aaa daha yeni bir evim var onu unuttum
kısmetse yeni bir eve de taşınıcaz
yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım şarkısını yeni bir ev yeni bir işş yine gülecek bir neden lazım diye translate ediyorummm kendi hayatıma aŞŞKIM YERİNDEdursun biryer kaybolmasın aman
ayy şöyle tek tek yazınca hrşey tıkırındaymış gibi hissettim kendimi valla
Tabii en büyük belirsizliğim hala hayatımın ortasından, odak noktasında ! bakalım daha kaç zaman benimle birlikte içimi kemirecek, o ayrı
O kem talihim ne yazık ki her zaman dibimde Rabbim çirkin bahtı verseydin ya bana :86: Neyse Şimdilik bunları düşünmek istemiyorum
"Güzel günler görmek istiyorum aydınlık günler :97:"
Allahım hakkımda herşeyin hayırlısını nasip et, sana hesabını veremeyeceğim hiçbirşeyin sahibi yapma beni

tuhaf bir gündü günlükcüm:44:
öğleden sonraya kadar sallanan ben saat 1 den sonra
yatak odasına girip değişiklik yapmaya başladım sonra arkadaşım aradı
çanakkalede olan diğer arkadaşın nişanına geliceklerdi ama ben cuma sabahı gelicekler
sanıyordum meğerse bu sabah gelmişler ve yine ortak arkadaşlarımızın evine gitmişler
neyse aradı beni börekler pişti kuzuyuda al gel diye bende bütün işlerimi bırakıp
kardeleni doyurup giyinip çıktım
oturduk çay kahve sohbet güzeldi kardelende çocuklarla oynadı
taki eve gelene kadar herşey huzurluydu eşim aradı ben almaya geliyorum seni diye
giyindik ama küçük hanım eve gelmeyecekmiş kıyamet koptu eve geldik ağladı yerlere attı kendini:84:
bukadar inatçı bir çocuk görmedim birazda uykusuzluğun verdiği gerginlikle çok ağladı kuzum
eşiminde suratı asıldı üzüldük ikimizde neyse sarıldım uyuttum şimdi baba kız uyuyorlar sarmaş dolaş
bende yarım bıraktığım işlerimi hallettim birazdan yatarım aslında karnımda acıktı ama busaatte yemek istemiyorum bide şu gırtlağımı tutabilsem yaz geliyor tombik tombik dolaşıcam yaa

Bugün tıpkı seni anlattı bana. Senin gibi güzel şeyler söyleyip inanılmasını bekleyen birinin herkese karşı öyle olduğu düşüncesine varan tek kişi değilim. Tıpkı h de senin gibi ve p emin olamıyor. Bizimse daha da garip. İnanmamamın dışında sen korkuyorsun da bence. Her neyse zaten sana karşı mesafeli olma kararımı uygulamaya devam ediyorum. Mesaj atmıyorum, attıklarında da çok konuşmuyorum. Profiline göz atmaktan alıkoyuyorum kendimi. Ne kadar zor tutsam da bakmayalı epey oldu, bakmam da. Banane. Hani basit diyordun ya s için ve ben farklı olduğum için bu kadar peşimdeydin ya, bazen bana da s ye davrandığın gibi davrandığını düşünüyorum. Ve daha fazlasına. O yüzden uzağım artık. Ben ne s yim, ne de diğerleri. Yeni bir derde de hiç ihtiyacım yok.

ben artık ağlamak istemiyorum günlük, özlememek sevmemek düşünmemek istiyorum.. çok şey mi istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…