Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük,
bugün de bundan önceki günler gbydi. tabi sen bundan önceki günleri bilmediğin için... neyse
dolmuşta bi pisliğin küstah hareketlerine maruz kaldım,
3sene dayandım biraz daha dişimi sıkayım diyorum ama yok bigün birine çok kötü patlayacağım!

dediğimi yapın yaptığımı yapmayıncı hocalarımızdan biri bizi çileden çıkardı, her ders hakaret her ders aşağılama...

evdeki malum şahıs da ayrı bi mevzu zaten.
geçen akşam üzüntümü paylaşmak için aradığımda boşver ya diyerek beni sallayan sevgili annem bu akşam aradı ve bi derdin mi var derdin mi var diye üstüme geldi, derdim varken dinlemez yokken de pff...

hafta sonu da aöf sınavı var. kendime çok mu yükleniyorum bilmiyorum, belki de yaşlanıyorum,

yine yazacağım sana.

son söz; kendinden başka kimseye güvenme mai! SAKIN!

günlük annem bi yüzüme bakti "Sen hastamisin yüzük her zamankinden baska soluk beyaz gibi" diye sordu "Yorgunum" diyebildim...

Yorgunum, kirginim, öfkeliyi, karmakarisigim evet her zamankinden farkliyim cünkü henüz kendime gelemedim..herseyi zamana birakmayi ögrenmeliyim..kendime zaman tanimaliyim...yapabilirmiyim dersin??

Şu saate bi türlü alışadım, tam düzeni kuruyoruz alışıyoruz hooop yine saatler değişiyor yatsıyı bile artık çok geç kılıyoruz yaa cıx cıx bir müddet sendelerim bu saat mevzusunda ben :44:
Yarın ( yani bugünün akşamnda ) değişiyorum şekerim, nasılmıı? akşam kuaförümüz hem kahve içmeye gelicek hemde bizi baştan yaratıcak, bizi diyorum çünkü ablam annem ve ben saçlarımızı kestirmeye karar verdik aslında dün izinliydi gelicekti ama sonradan işi çıktığı için bugüne ertelemek zorunda kaldık.. Neyse Bi Model Buldum Gösterdim Facedee toplu fikirler aldım ve karar verildi o şekil kestiriyorum.. Perşembe Akşamıda İlçe Binasında partinin Toplantısı Var Ona Katılıcam Mecburi.. ( aaa söylemeyi unuttum dimi? seçimlerde sandık başkanı olrak görev alıyorum ) Hımm neyse sonracığıma bugün bir ara bilet bakıp yerleri ayırtmam lazım ulusoydan bodrum için.. 10 nisanda yemek düzenleniyor eğitim + yemek'miş zorunlu olmasaydı daha erken gidicektik ama işte erteledik bi 10 güncük kadar ee ona görede dönüşümüzde geç olucak tabii Anlicağın Şu Sıralar Hem Sosyal Yönden Hemde Bedenen Değişime Başladım Hadi Hayırlısı.. Kolamıda İçimde yatim iyice geç oldu saldım kendimi nasıl kalkcam sabah bilemiyorum hadi paii paii... okuyan herkeseee

Şu sıralar tahammül eşiğimde bir azalma var günlükcan. Çok çabuk sinirleniyorum insanlara. Yaptıkları saçma sapan davranışlar her zamankinden daha fazla batıyor gözüme...............................

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyor, bu sayfayı kapıyorum

Son düzenleme:
bekliyorum günlük sdc bekliyorum..
8 nisanda belli olacak aşılamamın sonucu..
hergece ağlayarak yalvararak ve içim acıyarak dua ettiğim rabbim inşallah yüzümü güldürür..
evimde bi ses olsun istiyorum günlük yaaa...
o bebek sahibi olan arkadaşlarımızın evlerine gittiğinde bebeklerine karşı sitemlerini inan yapmıcam ben..
altına niye yaptı,niye ağladı,niye uyumuyo die hiç kızmıcam ona..
her vakit allaha şükredicem onu bana sağlıklı verdi die....
ne zormuş be günlük yaa...
3.senem olucak bu yıl evliliğimde belki acele ettiğimi düşünenler olucak ama içimdeki fırtınaları kimsenin anlamasını beklemiyorum zaten...eger bu aşılama tutmazsa galiba kendimi toparlayamıcam be günlük....
e

Sevgili günlük...
Dilerim ki Fırat'ı katleden caniler ne ceza alırsa masum çocuğun duyarsız sorumsuz babası da aynı cezaya çarptırılır. Benim gözümde çocuğuna sahip çıkmayan baba ile onu hunharca katleden üvey anne arasında hiç bir fark yok. Aklı selim bir insan "siz çocuğunuzun şiddet gördüğünü biliyor muydunuz?" sorusuna nasıl "biliyordum ama görmedim" der. Sersem herif ikisi arasındaki fark ne??!

MRB Günlük ,

Düğünüme son 3 gün kaldı.
İnşallah herşey ağız tadıyla geçer gider.
Sana yazmayı özledim ama vakit bulamıyorum o kadar çok telaşım var ki...
1 ay içinde koşturmaktan 5 kg verdim
Bakalım gelinliğim nasıl olacak üzerime... :)))

HERŞEYİN HAYIRLISI...
MUTLUYUM....

çok sıkıldım günlük çok keşke alıp başımı gidebilsem herkesten herşeyden kurtulsam değerimi bilmeyen insana değer vermek istemiyorum kaçıp kurtulmak herşeyi bitirmek tek başıma özgür olmak istiyorum yeter bıktım artık herşeyi düşünüyorum bir anda herşeyi bitirmeyi

Sevgili günlük bugün bankada saçma sapan sorular soran bi çocuk vardı gözlerime derin derin bakıyordu.

Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
Bu aralar sık sık duyuyoruz bunu hocalar sağolsun
Gevşemeye yatkın gönül yayları mevsim dinler mi allasen ne saçma:97:
Bu aralar kendimi çok manik depresif hissediyorum
Şöyle ki bozuk olan moralim en ufak bir şeyde bir anda düzelebiliyor
Bu dengesiz ruh halimden memnunum aslında
Sürekli depresif takılmaktansa arada bir mutlu olmak tercihim

cnm sıkkın ne dersen de sıkkın iştee

evlerim alt üst günlük görsen kaçarsın

heryer karman çorman

kızımın gelmesine 3 ay kaldı prensesime oda hazırlıyalım derken

evide karıştırdık hepp

ustalar başa tam bela

kimse işini doğru düzgün yapmıyor

yarım yamalak yapıp gidiyorlar

ee bee adamlar hakmı peki bu aldığınız paraa

of offf

yaa eşimle bile nane limon olduk

strestten birbirimize çatıyoruz:44:

bitsin artık şu işlerde bir rahat nefes alalımm:97:

kızım bilee karnımda zil takıp oynarken strestten oda etkilenmiş olucakki

kıpırdamıyo garibimm

sağlıkla gel canım kızım

seni sefiyoruss biss

Kendime çok kızgınım...
Bana haklıda olsam öfekelenmek, çıkış yapmak yaramıyor...
Biliyorum bunu yine dayanamıyorum yok annemin hakkını koruyayım, yok benim için önemli olmasa da şunun için ön ayak olayım diye....
Bana kalsa böyle küçük mevzularda sadece Allah'a havale etmek yeterli ama "diğerleri" faktörü girince
İşin içine, içime sinmeyen hareketler yapabiliyorum...
Ayrıca adına üzgün olduğum sevdiklerim var; darda olduğunu bildiğim,duyduğum yakınlarım....
Yoksa karamsar mıyım?
Bu mart ayı geçen yıl ki gibi değildi ya da ben çok şey bekledim...

sevgili günlükkkkk
şimdi öss sınav sorularına baktım bir de oturdum çözdüm
sadece merak yani başka bişi yok inan :82:
4 gün önce yapılan öss sınavına özelikle matematik sorularına zor diyenlerin aklına şaşayım yaaa

slm günükcan...ben çok iyiyim şükür ama tembelim kağıt okumak yerine çay keyfi yapıyorum.çok merak ediyorum sevdiğim adam napıyor şimdi?

günlük, regl olamıyorum, umarım yine hamile değilimdir. bu sefer bünyem kaldırmaz malesef, Allahım daha doğru bi zamanda olsun, lütfen.

eveeet günnük beklenen gün geldi...
yarin hastaneye yatiyorum ve kismetse cuma günüde ameliyat oluyorum...
herkes bana "korkuyor musun?" diye sorup duruyor...
hayir korkmuyorum, hic hemde, cok rahatim...
ben korktugum sadece bir pürüz cikip, ameliyatin ertelenmesi...
üc aydir bekliyorum daha fazla bekleyemem...
nodüller cogalmis cünkü, ya daha kötüye giderse hersey?
benim mutlaka cuma günü ameliyat olmam gerekiyor...
neyse günnük iste böyle...
yaklasik bir hafta yokum anlayacagin...
hayirlisi olsun ne diyeyim...

Az önce bir aile dramına şahit olduk malesef..
Günlerdir bir şeyler yaşanıyor karı-koca arasında.
Bu kez de küçük çocukları parmağını kesmiş feryat figan hastahaneye götürdüler.
Ondan daha büyük kız çocuğun ağlayışı,annenin feryatları beynime kazındı sanki.
Bu çocuklar her gün bir olay yaşamak zorunda mı?
Yazık değil mi küçücük kalplerine?
Nasıl taşırlar bu yükü?
Böylelerinin elinden alacaksın çocuklarını,çocuk senin neyine diyeceksin
Sinir oluyorum ya sinir..
Anne babaların kendi hatalarının bedelini çocuklarına ödetmesine sinir oluyorum.
Allahım sen minik yüreklere huzurlu yuvalar nasip et..
Hep gülsünler..

oh beee temızlık gıbısı var mı ısten geldım evımı temızledım.. şimdi artık senınleyım

Sevgili Gunluk,
Bugun cok verimli, hizli ve inanilmaz keyifli bir gundu..cok sukur,almis oldugum bazi onemli kararlarin olumlu sonuclari bir bir gelir oldu ...bu arada asil onemlisi ,herseyi kontrol etmekten vazgectim,ne olacaksa artik olsun diyorum..sen ne dersin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…