Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günlük ,

sabah sabah benimkiyle tartıştık . aslında geçen günkü mevzunun rövanşını aldım da denilebilir

çok kinciyim ya, yapılanı asla unutmuyorum bu eşim bile olsa böyle.. yapı meselesi işte

bugünde 1 nisan. umarım kimse şaka yapmaz. yoksa feci olacak:90: tersimden kalkmadım sabah

gayet neşeliydim ama nedense gerildim birden

dün bankaya gittim mi, gittim.bizim işlere bakan görevlinin tayini çıkmış mı, çıkmış.

masası boş mu, boş . ee neden beni almıyolar oraya :95:

takip ediyorum, sınav filan da açmıyorlar daha..

işimi seviyorum ama bankacı olur musun deseler asla hayır demem

görünen köy uzakta değil günlük , çalışmak lazım ne alaka diyeceksin, valla bende anlamadım

hadi gittim ben:79:

Son düzenleme:
Uzuuunca bir aradan sonra tekrar merhaba günlükcümİzmir de hava yağmurlu günlükcan çok canım sıkılıyor bu havalarda.Bu arada kızkardeşim bu sabah endoskopi oldu eşimde şimdi ondan cesaret aldı o da yaptıracak.Benim tekrardan diyete başlamam gerek günlük geçen seneki kararlılıkla ilerlemem lazım yoksa tombiş olup çıkıcam yine.
Bu arada eternity tencere takımı kullanan varmı aranızda memnun musunuz merak ediyorum kk bayanları almayı düşünüyorum bu setlerden.Birazdan benim kuzuyu almaya gidicem okuldan,her geçen gün nasılda büyüyor günlük.Beni ve babasını bazı sözleriyle nasılda şaşırtıyor bazen karşımda kocaman bir adam görüyorum sanki.Hele dün çenesi öyle bir düşmüştüki sorma :)Neyse günlük ben çıkıyorum vakit buldukça yazarım yine

Daha bir yıl önce mutsuzum dediğim yerde ne kadar da mutluymuşum. Şunu anladım yaşadığımız mutlu anları bizler mutsuz hale getiriyoruz. Ben niye geldim ki buraya orada hayat çok güzeldi işten çıkıp eve gitmek. Arkadaşlarla akşam toplanırdık bunları niye bırakıp geldim ki keşke evlenip kalsaydım. Evlenme niyetiyle gelen kişilere kesinlikle olmaz diyordum. Ankara'dayım adamın biri beni resmen alaşağı etti.
Mutsuzum dünden beri ağlıyorum o burada ama yüzünü dahi görmek istemiyorum. Otel odasında dünden beri uyku uyumadan düşünüyorum. Niye hep böyle oluyor? Niye hayatıma düzgün insanlar girmiyor? Güya eğitime geldim odamda boş boş oturuyorum sağolsun arkadaşlarım beni idare ediyor.
Onunla yüzleşmekten beni yine ikna etmesinden korkuyorum...

Son düzenleme:
dün canımın aldığı kolyenin bitane taşı düşmüş nasıl üzüldüm neyse allahtan dayımlar kuyumcu takarlar 2 dkda bugünde sözde erken kalkıp maşa yapıcaktım saçlarıma hava böyle olursa yarın çıkmam biyere ya aman kuzenimle sevgilisi buluşsunlar işte illa bende gelicekmişim

Nasıl ,kime yazacağımı bilemedim.dert desen dert değil ama be çok üzüldüm.bir Anne olarak bugünleri yaşayacağımı biliyordum ama bu kadar erken değil.
düm okul çıkışında kızımı alıp eve gelecekken "anneciim" dedi."keşke .....öğretmen kadar güzel olsan.."... bakılmı bir arkadaşım..güldüm geçtim.zaten bir-iki haftadır.....öğretmen ne kadar gzüel değilmi deyip duruyor..eve geldik..kızıma bu kadarcazip gelen ne diye?Dedim kızım öğretmeninin neresini beğeniyorsun.çok çocukça masum veridği cevaplar..anneciğim beyaz tenli ya o yüzden çok güzel dedi,sarı sarı saçlı.hımm dedim demekki kızımın güzellik anlayışı beyaz tenden geçiyor.Şeytan dürttü.sor bakalım dedim kendi kendime.peki sence kimler güzel okulda öğretmenim dedi.kendi öğretmenini kastederek,oda beyaz tenli ,çok güzel.peki dedim can alıcı soruyu sormaya hazırlandım.peki ben?.sen güzel değilsin annecim dedi.tabiki önce söylemek istemedi..güzelsin dedi geçiştirdi.ama dedim bak yalan söylemek çok kötü.ben yalan söyledğinde kızarım asıl dedim."üzülmeyeceksin ama diyerek sen güzel değilsin annecim dedi.şaşırdım.bir çocuğa annesinin güzel gelmesi gerekir gibi düşündüm.dedim sence ben neden güzel değilim."hani senin yüzün esmer ya dedi o yüzden güzel değilsin dedi...güzel olmamak sorun değildi ama kızım tanimin renginden dolayı beni beğenmiyordu onu anladım.sonra okulda ki en çirkin kişi olduğumu anladım.en azından kızımın gözünde öyleydim.gerisi umrumda değil ki zaten..sonra sırayla babasının,halasının,babaannesinin benden daha güzel ve beyaz olduklarını söyledi..
ben de tepkisini merak edip "ama sen bana benziyorsun" dedim.önce itiraz edecek oldu sonra benimde sorularımdan olsun dedi ,ama arkadaşlarım benimle dalga geçermi peki dedi.usulunce anlatıım ama kalbim nasıl kırıldı bir bilsen...seçim sansın olsa dedim kime benzemek isterdin?babasına benzemek istermiş...sonra bozulduğumu anladı ama konuyu sen açtın kapatalım diye kıvranmaya başladı...
sonuç olarak kızım beni güzel bulmuyordu..dünyayı bağışlasan umrumda değildi o an..ama "ben seni hala seviyorum annecimm.."
sonra düşündüm kendi kendime."ne olursan ol,ne kadar bilgili,ne kadar çalışkan,ne kadar fedakar,ne kadar güzel vs vs.herşey karşımızdakinin algıladığı kadar...Onun algısıda böyleydi...ne yapabilirdimki...
üzüldüm,kırıldım ama ne suçlayabilirim böyle düşündüğü için,ne de kızabilirim....

Hatrımdan çıkmış günlük bu söz, ne var ki bazı densizler sayesinde yeniden hatırladım.

"Çirkin bir söz duyunca üzülme, çünkü haset eski bir hastalıktır."

Allah kurtarsın bazılarını kıskançlık belâsından.
Acizlikleri insanın içini acıtacak cinsten.
Bilseler hasetleri ne kadar ucuzlatıyor onları
Hemen vazgeçerlerdi eminim bu çirkeflikten.

Hayırlı cumalar cancağızım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün büyük derdin olursa Rabbine büyük derdim var deme
Derdine dön ve Büyük RABBİM var benim de

Allahım içimdeki sıkıntılarıma çözüm sorularıma cevap ol AMİN

selam günlük
bugün çok iş yaptım ben kendime şaşırdım valla
sabah erkenden kalkmış kocacım sobayı yakmış
kahvaltı hazırlamış kızımla koyun koyuna uyurken uyandırdı bizi
kahvaltımı ettim küçük hanım yemedi yine sonra koyuldum işlere
önce gardolabını çekmeleri düzenledim mutfağı toparladım
evi süürdüm kardelende dün akşam feryat figan ağladığı davuluyla oynuyordu
kendi deyimiyle dum dum neyse odaya bi girdim uyuyor oturduğu yerde
beni görünce uyandı anne nenne dedi yastığını istedi uyuttum kuzumu hala uyuyor
bende yemek yaptım arkadaşım geldi oturdu biraz şimdi çıktılar akşamda bizdeler
benim hazırlık yapmam lazım yani sonra görüşürüz şekerim :80:

sonunda regl oldum günlük, bitti korkular
esasında yersiz bir korkuydu ama, işte insan o an anlayamıyor
bu arada artık evim eve benziyor, daha dogrusu artık sadece ev değil, bir yuva. eksiklerimizin büyük kısmını aldık ama hala boş odalarımız var, ve atölyem yok hala
öyle çok istiyorum kiiii!

Çağırdım onu konuştuk..
İstemiyorum onları evimde zamanlı zamansız dedim. Benim annem babam telefon etmeden gelmiyorlar. Evde oğlum yok, ben yokum. Sadece yardımcım var. Ne akla hizmet gelinir söylesene..
Bu şekilde gelen ex kaynana ve ex kaynatanın davranışında iyiniyet var mıdır, söyle günlük..
Yok toruna pasta aldık onu bırakıcaz, yok börek aldık..açlıktan ölecek bebe var sanki karşılarında.. Hele dolap falan da karıştırmaya başlamışlar ki.. Çıldırdım resmen.

M. için de üzülüyorum. Bir eve temizliğe gidip de bu kadar stress yaşayan, yalan söylemek zorunda kalan başka kadın var mıdır? Allah ondan razı olsun. Bu ev bana emanet diyor, sahipleniyor..Onlarla muhattap olmak zorunda kalıyor. Kadını salak yerine koyup ağzından laf almaya çalışıyorlar. Bi de yazlığa davet etmişler. Nasıl anlamıyorlar bilemiyorum. M benim insanım, benim sadece çalışanım değil arkadaşım. Maaşını ben veriyorum. Neden sizin tarafınızda olsun.. Dertleri benim hayatımda ne oluyor onu bilmek. Ha birde siz boşansanız da biz buradayız demek..

Var mı böyle bişey ya..

Sakın dedim ona bir daha evlenirsen asla evine sokma onları. 6 aydan fazla sürmez evliliğin. Benden başka hiçbir kimse çekmez bunlar.Çekmesin de zaten. Onu aldık, bunu getirdik, gülerek, iyi görünerek.. Yıkılmamızda payları büyük. Seni tekrar parçalamalarına izin verme dedim.

Halledicem dedi. Haklısın dedi. Halledemezse ben çözücem bu sorunu.. Öyle bi çözücem ki..

Bu arada dün gece çok güzeldi. Yedik içtik,güldük, sohbet ettik 4 hatun.. İyi ki diğerleri yoktu. 2 kişiyi daha alıcam, fazlası yok kadroya ayda bir organizasyon. Çıkıp alışveriş yapıcam günlük. Baharda seyehatte zor. Hava değişken. Pazartesi Ankara..
Eğitim zamanı, bir hafta yokum. Yeni bir görev.. Ve seçilen yine ben..Diğer iki kişiyi seçme şansı da verdiler. Sağlam karakterler, mutluyum, ekip sabit . Sonuçta hakkım:)))

Sevgili Gunluk,
Bugun de hizli basladi..Ankara'nin bu puslu havasini nedense pek seviyorum...bugunlerde gerektiginden fazla stressliyim ama icimde bir heyecan var cunku yine buyuk degisikliklere yelken actim, hizla ilerliyorum sadece tek bir konuda kararsiz kaldim..umarim yanilmiyorumdur.....

Son düzenleme:
Hava kötü bugün Ankara'da ama ben mutluyum.
Nianlım geldi dün nişandan sonra ilk kez ve yine ilk kez bize yemeğe geldi.
Doğum günüydü ayrıca ve yemekten sonra kutladık.
Hediyeleştik, o da benim doğum günüm için bana hediye almış.
İhtiyacım yoktu ama bi telefonda gözümün kaldığını biliyordu, duramamış almış.
Benim aldığım hediyeler küçük kaldı tabi onunkinin yanında
Olsun ama amaç işine yarayanı almak
Annemle babam onun üstüne titredikçe ihya oluyorum
Mezun olmama az kaldı, mutluyum, heyecanlıyım
ama bu meslek yasası beni işsiz bırakabilir.
umarım çok fazla zorlukla karşılaşmadan hayata atılıp nişanlımla güzel bir hayat kurabilirim

sevgili günlük...
bu sabah kalktım, eşim uyuyodu
çay koydum, salata yaptım, evlendiğimizden beri ilk defa. içimde büyük bir heves
eşimi uyandırdım hadi git bişeyler al dedim çay demlenene kadar (gazete ekmek börek süt falan)
çıktı, telefonunu evde unutmuş, görümce bozuntusu arıyo, açmadım
bidaha aradı açmadım, en sonunda beni aradı,ama biz normalde görüşmüyoruz.
açtım, abisini sordu hemen, dışarda dedim, kahvaltı edicez bişeyler almaya cıktı gelir birazdan
tepkisi aynen şuydu: yaa inanmıyorum ben istesem gitmezdi
dedim yarabbim sabır ver bana. neyse emre gelince seni arar hoşcakal dedim
eşim aradı, ne demek için aramış hanım efendi biliyor musun günlük? abi evde sıkılmışsındır gel dışarı çıkalım demek için
ay bu kız beni deli ediyor =)

günlük günlük günlük...
bugün aöf sınavım vardı, kendi arabamızla merkeze gittik ailece, sınava girdim, gözetmen çok heyecanlıydı, soru kitapçıklarını üç kez toplayıp dağıttı

neyse 45 dk sonra sınavdan çıktım, telefonu almıyorlar diye eşime bırakmıştım, orada daha önceden tanıştığım bi bayan arkadaş istersen msj atabilirsin dedi, eşime msj attım geldi.
buraya kadar herşey normal, sonra arabaya binmemle bi hışımla oradan uzaklaşmamız bir oldu!
ne oluyosun? diye sordum kendi kendine homurdanıyor, neymiş orada insanların içinde niye dikiliyormuşum! yahu sınav günü bi dünya insan var okulun önünde nerde bekleyecem başka? birde bayan arkadaşımı görmemiş az ilerde delikanlılar varmış onların telefonuyla msj attım sanmış beyefendi! böyle bi senaryo yazılır mı 5saniyede ya!!!!
artık katlanamıyorum bu ruh hastasına!!
Allahım şu okullarım bian önce bitsin de kendi ayaklarım üzerinde durayım!

sonra beni eve bırakıp gitti, girdim yatağa hemen, zaten sabahın köründe kalkmışım.
45dk uyudum uyumadım yukardan bi gürültü, hanımefendi çelik kapı taktırıyormuşşş! apartmanı başıma yıktılar günlük!
başıma da ağrı girdi

Günlük,
Bu aralar imtihanların ardı arkası kesilmiyor, sabrediyorum sabrediyorum sabrediyorum...
Ayrılık, arkasından hastalık şimdi de hastalıktan dolayı ümreye gidemedim halbuki tek kurtuluş oydu benim için.
Normalde şuan şu saatte uçakta olmam gerekiyordu, bizimkileri havaalanında uğurlarken boğazım düğümlendi konuşamadım üzülmesinler diye hissettirmek istemedim ama içim çok burkuldu

Ya Rabbi! Kaldıramayacağım yük verme bana takadim kalmadı
Sen büyüksün sen lütuf sahibisin sen gaybı bilensin, bana çektiğim sıkıntılardan dolayı hayırlar ver, hayra tebdil et sevap haneme kat kat sevaplar yaz niyetimi biliyorsun gitmiş sevabı ver Allahım..

hava yağmurlu,soğuk...üşüyorum.üşüyen sadece bedenim değil ruhummm,kalbim...aşkım,sebebim sende olmasan nasıl dayanılır nasıl geçer zaman hele bu yanımdakiyle.artık tahammül edemiyorum,katlanamıyorum,dayanamıyorum.yüzüne bakmak gelmiyo içimden,sesini duynca cin çarpmışa dönüyorum.allahımmm sen yardım et güç ver,sabır ver...

Nefes almak gittikçe zorlaşıyor,nefes aldığım alanlar sürekli kısıtlanıyor!
Bu çıkmazdan kurtulmak için sabır ve şans diliyorum yüce Rabbimden.
Yoruldum. Sıkıldım,daraldım. Güneşli güzel günleri özledim.

zaman zaman boğuluyorum günlük bu haayat denen şey ne menem zormuş yaaaa :84: 45 gün soraaa teskereyi alıoruz sora nişan şafağı saycam sora düğün zaman gelecek bebek sora çocuğumuz olunca onun yaş günlerinn şafağı hayattaaa hep safak saymak zzorundamıyız ama yaaa :84: ama sanırım en zoruda asker şafağı ama ben bunu başardım 45 gün sora teskeresi elinde olcak aşkımın

KÖTÜYÜM GÜNLÜK ÇOK KÖTÜ
neden böyle bu çocuk nalamıyorum
neden avunmuyor hiçbişeyle neden bukadar inat ve yaygaracı
zorlanıyorum onu büyütmekte neden yemek yaparım yemez uyutmeye çalışırım uyumaz

bağarmak istemiyorum tahammülüm azalıyor bazen sonra üzülüyorum
arkadaşımla oğlu bizdeydi sabahtan beri oynadılar şimdi onlar giştti diye kıyamet kopuyor evde naptıysam susturamıyorum sanki dövmüşümn atıyor kendini yerlere
sen söyle şimdi ben napayım sabahtan beri yediği sadece yarım yumurta açlık başına vuruyor ağzını açmıyor şeytan diyor verme yemejk filan bırak bikaç gün aç aç uyusun anlasın ama sinirim geçince kıyamıyorum offfffffffff deliricem valla az kaldı bukadar neden bukadar huzursuz huysuz bir anlasam

26 sı gelsin 26 sı gelsin 26 sı gelsin nası sabredicemmmmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…