Popüler Konu Sevgili günlük...

Ay keşke başka bişey dileseymişim saniye saniye dua kabulü yaşadım gökten kemik yağacak be günlük!

Son düzenleme:
Bugün bir parti vardı aslında. Şimdi başlamıştır belki de. Arkadaşım gidelim dedi de, sesimi çıkarmadım hiç. İstemiyorum gitmek. Hem zaten yabancı öğrencilerin olduğu bir parti. Bu da bana çok itici geldi. İçip içip sapıtacak millet. Önceleri çok hoş bulurdum böyle şeyleri. Ne güzel, bir isim var ortada 'PARTİ' (kulağa eğenceli geliyor, Amerikan filmlerinin etkisi), içki, yüksek ses müzik, dans vs. İçine girmeyince anlamıyor insan. Şimdi fasa fiso bu işler benim için. Erkek arkadaşla gideceksin böyle yerlere. O zaman tadını alırsın. Ama sapsan yok.. hiç zevk vermiyor. Daha bu yıl zevksizleşmeye başladı bu kalabalık mekanlarda olmak benim için. Diğer yıllarda da arkadaşlarımlaydım, farklı bir şey yoktu ama cidden eğlenebiliyordum. Şimdilerde isteklerim farklılaştığından bir anlamı kalmadı. Belki de geçici bir süreç bu, bilemiyorum. Ya da bir an önce kendime gelmem lazım Jigsaw'ın dediği doğru olabilir 'İnsanlar yaşamak için fazla nankör.' Ama ben mi istedim ki dünyaya gelmeyi? Ayrıca etrafımdaki iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum. İnanılmaz şeyler dönüyor. Aklımın alamayacağı kötülükler. Benim gibi hassas ve duyarlı bir kızın kaldırabileceği şeyler değil. Bu yüzden beni tamamlayacak birine ihtiyacım var. Ekstra destek ve güç olsun hayatımda, huzur bulayım yanında. Allah'ım duyuyor sesimi biliyorum; gelecek elbet.

sevgili günlük bugün acayip moralim bozuk ve vicdan azabı çekiyorum ........oğlum daha altı aylık ve ben ona deli gibi bağırdım öyle sinirlendimki elimden bi kaza çıkacak diye korktum ..uykusu felaket var ama uyumuyor ve emmekte istemiyor üstelik bide sanki biyerine bişey yapmışsın gibi bağırıyor ..ona öyle kızdımki bide gerizekalı dedim çok pişmanım ya ara ara oğluma bağırıyorum sonra acayip pişman oluyorum ama sonra bi bakıyorum beni çileden çıkarmış bazen onun bebek olduğunu unutuyorum bu defa içim içimi yiyiyorALLAHIM SEN BANA AZICIK DAHA SABIR VER

yine geldin aklima melegim :85:,cok zor sensizlik cok hic alisamadimki yokluguna:85:, icim aciyor canim yaniyor melegim,
tekrar gelecekmisin MELEGIM :85::85::85:

Beni titreme tuttu sanırım hasta olucam :2: inşallah hasta olmam günlük pazartesi işe hasta gidersem daha kötü olurum

slmm günnüş:82:

aslında çok şey yazmak istiyorum amaa nasıl ifade edilir kelimelerllecümle kurmakta güçlük çekiyorumüzgün degilim aslındaa gözümde yas kalıyor akmıyor ama:100:aslında aglamakta istemiyorumm:44:ben bile anlamakta güçlük cekıyorum yazdıklarımı ama sanırım durumumu yaşamak lazımbirşeyler hep eksik nedense yeri dolmuyor :97:hep bi özlem gece yatağıma yattığımda hep aynı düşüncelerbırakın yakamı artıkk gidinn:88:mutluluguma hep gölge düşürmeyinbu kadar yetmezmii cezaayoksa gercekten ben mi hakettim :97:ama....

hep bi umudum varr ya oda olmasa yaşayabilirmiym sence :26:bunada çok şükürrve son olarakk diyoumki; karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün....:98:

iyi gecelerr herkese

selamm sana yazmayalı çokkk olduu o kadar ki kızım 6. ayını bıle bitirdi
flört dönemınde nişanılık dönemınde evlilige hazırlık dönemınde son olarak hamılelık dönemınde çooookk sıkıntımı paylatım senınle sende sessizce dinledin allah razı olsun:76:

neyseee mutluyum günlük herşeye herkezec ragmen çünküüüüüü hayatımda biricik eşim var mutluyuz çünkü hayatımızda çok şeker çok cimcime dünyalar güzeli bi meyvemiz varr.
yanıı buraya yazacakk çokkk şeyim olacakk daha
şimdi ben kaçarrr.....

İnsanlar son zamanlarda yalan söyleyip yakalanmamayı marifet sanıyor.
Ama bilmiyorlar ki karşısındaki çoğu zaman üç maymunu oynuyor.

selamm gunluk,

artık ders calismam gerekiyor, ama artık bıktım istemiyorum. Nerden basladım şu master a diyorum. Arkadaslarım başlayınca kendimi eksik, işe yaramaz birisiymisim gibi hissettim. Şimdi dersler bitti, tez başladı. Bırakıyım desem 2 sene aldıgım derslere yanarım. Bırakınca elimde hiç bi şey olmayacak, onun için yok böyle bir alternatif benim için. Diyorum şu bitince ne olacak peki, rahat bi hayat, ama bir o kadar da boş. Ahh günlük ahhh hala isteyip de elde edemedigim sey eksik hayatımda. Hayatımı tamamlayacak kisi. İnanıyorum var beni bekliyor, Allah a dua ediyorum bir an önce beni bu hayattan çıkartacak kulunu çıkartsın diye. Allah a inancım tam, amaaa insan bazen ya kaderimde yoksa böyle bir şey, o zaman ne olur halim diyor...

offf günlük
dün yine gezmeye gittiğimiz yerde 2tane vardı,yoruldum artık rol yapmaktan
eve gelince bir müddet kendime gelemiyorum zaten :85:
umut etmekten yoruldum beklemekten de
kafamın içinde dönüp duran kalbimi sıkıştıran soru...acaba...hiç mi...

sewgili günlük içime iştah gelse de az çalışsam diyorum sınava az kaldı he bi de canım acaip çilek çekiyo iki adım ötede manav var ama işşşte

Birbirinden nefret eden hayatlarım var benim...Beynimin “ez” dediğini bağrına basan, aklımın “görme dediğini” hafızama kazıyan hayatlarım...Sizin de vardır belki...Siz de birkaç kişi yaşarsınız tek bedende...????

Az kaldı çok çok az kaldı, 9 nisandaki eğitimimden sonra valiz hazırlıkları ve sonrasında ver elini bodrum.. biraz dinlenmem biraz kafa dağıtmam gerekicek bu değişiklik çok çok iyi gelicek BİRAZ UZAKLAŞMALIYIM BURDAN İSTANBULDAN.....

günnüş dün gün boyu yattım boğazım fenaydı ve ateşim vardı.arkadaşlarım baktılar.öyle iyiler ki.bugün iyiyim şükür sağlıgın kıymetini anladım.şu çenemi tutmayı ve baharla ilgili mnevzuları dizginlemeyi bir becersem.

Merhaba günlük ne zamandir ugramiyorum sana icimden yazmak gelmiyor nedense. Hayatimda bircok sey degiste birtek su bitmek bilmeyen gelgitlerim ve icinde bulundugum duygusal bosluk son bulmuyor. Zaman zaman karamsalik tüm bedenimi ele geciriyor ve hayatan bikmis tükenmis bir ben oluveriyorum.

Yasanmasi mumkünken yasayamadigim mutluluklarin acisi hayla yüregimde,hayal kirikliklari pesimi birtürlü birakmiyor. NE kadar saklansamda ne kadar kacmaya calissamda ondan yine gelip buluyor ve sobeleniyorum...Benimde zamanim gelicek degil mi?? Ben öyle umit ediyorum en azindan. InsAllah kendimi kandirmiyorumdur...

Suan universite gayet yolunda birde dersler keske cuma aksamlari ve cumartesi saat 9 dan aksam 5 kadar olmasa daha iyi olurmus ama hafta ici full time calisinca dersler hafta sonu oluyor tabiki hem calis hem uni simdilik gayet güzel illerliyor. Gerci en son 1,5 yil önce okul siralarinda oturmustum tabikide zor geliyor neyse en kisa zamanda alisirim ins yine düzenli ders calismaya cünkü mecburum buna...neyse güveniyorum kendime ben uni konusunda zorlanicam tabi ama kafama koydum diplomami alicam meslek diplomasi beni kesmedi kendimi gelistirmesini severim bilirsin..

bu aralar islerde yogun liste ustüne liste hazirliyorrum nasil geciyor gün bilmiyorum bi bakmisim aksam olmus ay birde araya baska is sokusturuyorlar deli oluyorum neyse is hayati zor insanlarla ugrasmak dahada zor. sükür iyi bir isim iyi bir maasim var...

birde iki gündür acayip hastayim ya helle dün uykusuz halsiz bir bicimde nasil okula gittim nasil derse girdim nasil ders yaptim nasil eve geldim bilmiyorum valla. Geldim bi kac saat dayandim yattim uyudum kalktigimda basim catliyordu. Gece sagolsun annem bi corba yapti oh kendime geldim bugün daha iyiyim ama basim catliyorum burnum nasil akiyor bir bilsen bogazim felaket agriyor birde öksürük basladi neyse bakalim yarin nasil ise gidicem ama allaha sükür daha iyiyim...

bu ara gökhan türkmene takmis durumdayim bikmadan s1k1lmadan tüm gün onu dinliyorum..

hayalim gercek olmasini öyle cok istiyorumki istedigim sadece huzur ve arayipta bulamadigim mutluluk...bazen diyorum acaba ben hak etmiyormuyum mutlu olmayi kismetsizimiyim diyorum bazen diyorum acaba cok istediigmden mi olmuyor. Hani birseyi insan cok isterde olmazya sonra istemekten beklemekten s1k1lrsin iste tamda umidini yitirmisken gelir seni bulur ya aynen öyle iste. off off niye böyleyim ben ya...aman insallah kuzum bu satirlari okumaz kizar bana biliyorum..offf..

kuzucugum benim tanisali neredeyse bir yil olacak bir kere görmemisisk birbirimizi sesini bile daha henüz 2 hafta falan önce duydum ama canim o benim ya iyiki var ya iyiki tanimisim kuzucugumu..kk olmasa nerde bulacaktim ben seni canim...tekrar tekrar söylüyorum iyiki varsin cicim benim...seviyom kiz seni... ama insallah yakinda bulusacaz hisediyorum...olacak olacak...

Son düzenleme:
sevgili günlük bugün berbat bir gündü oğum 6 da kalktı ve başladı vızılamaya neyse karnını doyurdum temizlik yapmaya karar verdim sonra oğlumla gezecektim daha temizliğim bitmemeiştiki bir telefon misafir geliyor keşke dünden arasalardıneyse herşeyi dışardan aldım .Ohhhh para varsa valla sorun yok neyse geldiler ikram oğlum bi taraftan vızıldanıyoneyse sağolsun gelen misafirlerde yardım etti ve gün koça tezgah dolusu bulaşık ve bir sürü işle bana kaldı öyle yoruldumki günlükbu aralar çok yoruluyorum belim fana ağrıyor ve günlük bu aralar eşimle aram pek iyi değil sebebi yok ama biraz kırıldım ben ona neyse başka zamanda onu yazarım

Icimdeki acinin sizinin neden niye bitmek bilmiyor neden tükenmek bilmiyor niye gözümün yasi dinmiyor gecmiyor yüregimdeki aci...off daraliyorum yine...

bi haftaaa sonu dahaaa bittiii yarın sabah iş varr

Sevgili Gunluk;
Iste benim guc aldigim yasam felsefem;
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

[ Şems-i Tebrizi ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…