Merhaba günlük ne zamandir ugramiyorum sana icimden yazmak gelmiyor nedense. Hayatimda bircok sey degiste birtek su bitmek bilmeyen gelgitlerim ve icinde bulundugum duygusal bosluk son bulmuyor. Zaman zaman karamsalik tüm bedenimi ele geciriyor ve hayatan bikmis tükenmis bir ben oluveriyorum.
Yasanmasi mumkünken yasayamadigim mutluluklarin acisi hayla yüregimde,hayal kirikliklari pesimi birtürlü birakmiyor. NE kadar saklansamda ne kadar kacmaya calissamda ondan yine gelip buluyor ve sobeleniyorum...Benimde zamanim gelicek degil mi?? Ben öyle umit ediyorum en azindan. InsAllah kendimi kandirmiyorumdur...
Suan universite gayet yolunda birde dersler keske cuma aksamlari ve cumartesi saat 9 dan aksam 5 kadar olmasa daha iyi olurmus ama hafta ici full time calisinca dersler hafta sonu oluyor tabiki hem calis hem uni simdilik gayet güzel illerliyor. Gerci en son 1,5 yil önce okul siralarinda oturmustum tabikide zor geliyor neyse en kisa zamanda alisirim ins yine düzenli ders calismaya cünkü mecburum buna...neyse güveniyorum kendime ben uni konusunda zorlanicam tabi ama kafama koydum diplomami alicam meslek diplomasi beni kesmedi kendimi gelistirmesini severim bilirsin..
bu aralar islerde yogun liste ustüne liste hazirliyorrum nasil geciyor gün bilmiyorum bi bakmisim aksam olmus ay birde araya baska is sokusturuyorlar deli oluyorum neyse is hayati zor insanlarla ugrasmak dahada zor. sükür iyi bir isim iyi bir maasim var...
birde iki gündür acayip hastayim ya helle dün uykusuz halsiz bir bicimde nasil okula gittim nasil derse girdim nasil ders yaptim nasil eve geldim bilmiyorum valla. Geldim bi kac saat dayandim yattim uyudum kalktigimda basim catliyordu. Gece sagolsun annem bi corba yapti oh kendime geldim bugün daha iyiyim ama basim catliyorum burnum nasil akiyor bir bilsen bogazim felaket agriyor birde öksürük basladi neyse bakalim yarin nasil ise gidicem ama allaha sükür daha iyiyim...
bu ara gökhan türkmene takmis durumdayim bikmadan s1k1lmadan tüm gün onu dinliyorum..
hayalim gercek olmasini öyle cok istiyorumki istedigim sadece huzur ve arayipta bulamadigim mutluluk...bazen diyorum acaba ben hak etmiyormuyum mutlu olmayi kismetsizimiyim diyorum bazen diyorum acaba cok istediigmden mi olmuyor. Hani birseyi insan cok isterde olmazya sonra istemekten beklemekten s1k1lrsin iste tamda umidini yitirmisken gelir seni bulur ya aynen öyle iste. off off niye böyleyim ben ya...aman insallah kuzum bu satirlari okumaz kizar bana biliyorum..offf..
kuzucugum benim tanisali neredeyse bir yil olacak bir kere görmemisisk birbirimizi sesini bile daha henüz 2 hafta falan önce duydum ama canim o benim ya iyiki var ya iyiki tanimisim kuzucugumu..kk olmasa nerde bulacaktim ben seni canim...tekrar tekrar söylüyorum iyiki varsin cicim benim...seviyom kiz seni...
ama insallah yakinda bulusacaz hisediyorum...olacak olacak...