Popüler Konu Sevgili günlük...

İçim sıkılıyor be günlük.
Neredeyse kaç gündür neşeli bir ruh hali içinde yazamıyorum sana.
Ne oldu bana bilmiyorum.
Gitmek istiyorum uzaklara.
Uzaklaşmak istiyorum her şeyden, herkesten.
Olmuyor.

Gitti günlük

Zaten 1.5 ay görmemişim

3 gün çok çabuk geçti ama bana yetmedi tabi

Yolcularken babam vardı yanımızda doğru düzgün sarılamadım bile

Allahım nolur Ankara' ya gelsin ve ben artık yollarını gözlemiyim

günlük ben sana dememişmiydim hasta olucam diye bak oldum işte hapşurma ve halsizlik başladı inş.daha kötü olmam. bugün hediye hediye gelen elbisemi giydim okadar güzel olduki bide saçlarımı yapsaydım daha iyi olucaktı ama nerse bende yapıcak hal
çok üşengecim acilen bakıma geçmem lazım

Hep o kovalamak zorunda kalıyormuş. Kovala diyen var sanki. Ben hiç aramıyormuşum nasıl biriymişim deli miymişimşimşim. Al sana şim'li geçmiş zaman. Du'lu geçmiş zaman diyen Banu Alkan özentisi seni. Oysa ki “beni yaşamak” istiyormuş. Bak bak laflara bak ya! sabah sabah sinirlerim tepemde ha. F.body’den ilişki mi olur ya. Sinemaya gider miymişiz Lan ben onu yaparsam bekaretim gitti demek. Ben mi bu hayatın kurallarını yanlış biliyorum. Aaaaaa çatlıcam bela mısınız ya. Neden bana dokunan her zat, bir hafta sonra ciddileşiyor ilişki moduna giriyor. Niye hep böyle oldu bu ben aksini istediğim halde. Talepkar olmamam mı cezbediyor anlamıyorum ki. Neden neden neden Fatmagül gibi yakarıyorum şu an. Of sıyrılmam lazım.. Akmaya devam etsenize Medusa muamelesi yapmayın insana ya.

ahh gunluk anlatacaklarım karsısında sok sok sok olucaksın.ısmı lazım olmayan salagın tekı bır zamanlar benı okdar cok kıskanmışkı hala unutamıyor hatta hareketlerınden bellı zaten.zamanında bırı bıze cok gırıp cıkardı nezaman benı arasa ....... bızde derdım bozuluyordu demekkı kı bunları yaptı.neyse bıgun bana dedıkı bak ..... kız facede esının erkek arkadaslarıyla canımlı cıcımlı konuşuyor hatta bıze gelıp facesını acıp bana gösterdı sonra bana cok gırıp cıkıyordu ya dıkkat et dedı benım esımede boyle cnmımlı cıcımlı konuşursa evıome gıremez dedı.neyse bu kız hamıleydı sorunluydu hamılelıgı umursamaz tavırları oldugunu ıçın o salak ve esı beraber o kız ıçın neler neler dedıler hatta esıne bıle bu nasıl adam esı hamıle cocugu rahatsız ben olsam hemen ankaraya gıderım onların derdı hala yılbası kutlayıp eglenmek fılen dedı.bıgun dogum yaptı ben yoktum ılk o salak gormuş karnını.ayyy aynı amasyada bırı vardı ya onun karnı gıbı catlamış dedı anlattı bana bak bıgun bakmak ıstede bak dedı.bende yazın denızde görup bakmıştım.neyse o gun o salakla görusuyoruz ..... karnını gördum denızde beraberdık dedım nasıl gordun dedı bende bıkını gıymış dedım ayyy o halıyle bıkınımı gıymış dedı sasırdı.hatta bu kız ıçın hep arkasaından konuşup neler neler dıyordu.bırgun o kızın görumcesı gelmış bunlara gıtmışler görumcesı abısının boynuna masaj yaparken bu kız sozde kıskanıp hemen tv yı kapatmış ılgı dagıtmaya baslamış bunları bana kendısı anlatmıştı.ben o kızla tartıştım parkta yanıma gelıp sen haklısın banada yapsa bende oyle davranır cok rahatsız oluyorsam arkadaslıgımı bıtırırım dedı bende oyle yaptım ama arkamdan oyun oynuyormuş megersem.o kızıda kesın kendı aklıyla kandırdı.megersem nekadar kıskaç ve fesatmış ıçten ıçe bunları kıskanmış hep.ama karsı taraf bunların ne bok oldugunu bılmedıgı ıçın bızlerı mecburen kötu bılıyor ahhh bı bılse neler donduklerını.....ama çok sukur bız rahatız eger ustume gelırlerse en buyuk sırları dokerım ortaya ozaman görurler anyayı konyayı

3saatlik uykuyla duruyorum..
ne kadar zormuş..
yüreğim bir kuş uçup gitmek istiyor zincirlerle bağladım onu..
halledicez dedi..
inanması ne kadar güç...

Sevgili Günlük yine darmaduman oldum bütün hislerim düşüncelerim mantığım mahvoldu kalbimi zaten hesaba katmıyorum çünkü onun ne istediği belli zaten ama o herzaman bile bile üzülmeyi seçiyor..Dün o beni rüyasında gördüğü için aradı konuştuk biras onun sesini duymayı okadar özlemişimki anlatamam nerdeyse 2aydır görüşmüyoruz kokusunu ona sarılmayıda çok özledim..Geleyimmi desem gel diyeceğini biliyorum ama sonrası olmayacağınıda biliyorum çünkü yine aynı üzüntüler yine aynı sorumsuzluklar devam edecek..Bunu bile bile neden onu unutamıyorum bilmiyorumkii neden ondan kopamıyorum Onu hala çok sewiyorum günlüğüm bunu kimseye itiraf edemesemde sana söylüyorum işte onu hala çok çok çok sewiyorum çünkü etrafta okadar ilgi gösteren gözüme girmek için yalakalık yapan okadar insan varken onlar ağızlarıyla kuş bile tutsa benim gözüm görmüyo ama bunun sesini bile duysam varlığını bile hissetsem tüylerim diken diken oluyo kalp atışlarım hızlanıyo o yüzden onun bendeki bu etkisinin nedenini anlamış değilim..Keşke birazcık sorumluluk sahibi olabilseydi ozaman herşeye rağmen ona ömrümü bile adardım ama olmayacağını biliyorum o yüzden ondan kopmaya çalışıyorum ama ne o benden nede ben ondan kopamıyoruz ne olacak böyle bilmiyorum

gunluk uzun zaman oldu sana yazmayalı ıslerım cok yogundu ama bu aralar normal seyrınde gıdıyor.maasımıda almısım kartlarımın borcu kendı borcum herseyı verdım 250 tl de bankaya attım.dun cok harcadım ama gunluk kardeslerımı aldım sınemaya gıttık yemek yedık bırde kotondan mukemmel otesı bır ceket aldım ya bu taksıtlerde olmasa mıllet bısey almıyacak sanırım ahhh ahhhhh.yedı bıtrdı benı bu taksıtler :18: askımlada hersey cok guzel.2 gundur ankaradaydı geldı dun gee cok mutlu oldum benden uzaktayken sankı bırdaha gelmıyecekmıs gıbı korkuyorum yolda bısey olmasından korkuyorum ne bılıyım ıste gelınce cocuk gıbı sevınıyorum canım benım. ozledım onu aksam bulusuruz buyuk ıhtımal yupyyy

hiç halim yok hertarafım kırgın hastalığın sinyallerini veriyorum pööff ben hersene buzaman hasta olmak zorundamıyım ya inş.daha kötü olmam

Son düzenleme:
sevgili günlük
ben neden yalancılığa tahammül edemiyorum ki hele bunu söyleyen asalagın tekiyse..e tabi dayak yiye yiye eşinden, olmayanda gitmiş zaten.. ama değil dayak dünya bilim adamları gelse çaresi yok. bi kere bulaştınmı bitti. yazık dayagı yer yer sonrada mutluluk yalanları havada uçardı. sonra herkesin yuttuğunu sanardı:)) gülmemek elde değil ne yaparsın acınacak durumda çaresiz. kendini çok güzel bulur ve herkesin ona asıldıgını anlatırdı bana..hayır bi de evli barklı insanlar içinde söylerdi. bi de benim onu kıskandıgımı sanırdı :))işte buna gülerim kılına bile özenmemişimdir. yani şöyle ki, zavallı çok allah kimisini yoklukla sınar üzülürsün kimisinide akılla sınar ki bu çok vahim.. en iyisi uzak durmak onun bulunduğu yerden geçtiği yerden geçmemek..demekki böylleleri yalnız kendine yapmıyor etrafındakileride kirletiyo. allahtan özür dileme barışma çabalarını yok saydım.allahım çook büyük havale ettim

sevgili günlük :2::84::85::85::84::113::113::113::85::85::84::84:

böyle iste...

Bugün şişman hissediyordum kendimi, asık yüzlüydüm tabi lokum oğlanı görene kadar.
Sırıtıp, küçük elleriyle yanaklarımı gıdıklamaya çalışınca biraz toparladım...
Sonra hava alma teklifi geldi...
Hiç çıkmak istemediğim evden beni zorla çıkaran şahsa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Çok sıradan olan aktiviteler bugün bana ilaç gibi geldi...
Bir kaç beslenme kuralını bozdum lakinnn pişman değilim...
Ama ders çalışmadığım için pişmanımm....

sevgili günlük...

mutluyum çok şükür...

birazcık heycan ve korku var içimde...

annemler hayırlısı ıle umreye gidicekler 15 gün onları çok özlemekten korkuyorum...

sonra aklıma üni.dışarda okuduğum geliyor o zmanlar çocukmuşum galiba anlamamışım bişey gerci ozmanlrda hep ağlar dayanamz gelirdim her hafta sonu....

korkutuyolar orası ıle ılgili insanlarından korkutuyolar...tedirgin oluyor insan...

kazasız belasız hayırlısıyla gdip dönerler inşallah...

ondan sonra da bohcam gelicekler sonra da biz bohca götürücez...

sonra da nişanımızzz

nişan saçımı ve makyajımı nerde yaptırıcam hiiiiiiiçç bilmiyorum kafam karışık ya düzgün bi yer bulamazsammm

ay içim kıpır kıpırr biraz sonra işten çıkıcam evime gidicem...

bu aradaaaa yarın da maaş günüüü

inşallah kredi kartna bu ay fazla yatırmak zorunda kalmam da rahattt rahattt bişiler alırım

böyleyken böleeee

hoşçakall sevgili günlükkk

sevgili günlükk
bayadır gelmiyorum buralaraa ama özlemişim ..
şu iki aydır cok yogu geçiyor hayatım
ben bile şafagımızın nasıl ilerledigini anlamıyorum :98: bazen 24 saat bile az geliyorum
neyse hayatım düzene girmeye başladı şükürler olsun Rabbime
önceden sanki hayatım hiç degişmeyecek sanıyordum ve ümitsizlige kapılıyorumdum neyseki .....
insanın kendine ait bi dünyası olması coook güzelmiş unutmuştum bu duygularıı
evimi nerdeyse yerleştirdim sayılır
pazar günüde aşkım canım askerim geliyor izine 10 gün yanımıda inss
bundan snr şafak baya azaldı
cogu gitti azı kaldıı:98:
bugun ogluşumla market alışverişimizide yaptık :85:bunu bile özlemişimmmm
en sona ben kaldım:92: bakıma girmem lazım saç ,boya güzellikkk vss
ihmal ettigim kendimle ilgilenmem lazımmm
neyse gunluk benden bu kadar
pazar günü büyük günnnnnnn:98::98: aşkım geliyor Allah nasip kısmet edersee
hadi kal selamatle......

Son düzenleme:
keşke demeyi hiç bir zaman sevmedim. ama bir kaç gündür sürekli diyorum ve malesef kendi huyum yüzünden bunu söylüyorum. hiç bir zaman yapmacık olmayı başaramamışımdır, hoş denediğim bile söylenemez. sadece ben oldum girdiğim her ortamda. neysem nasılsam yalın ben. hayatımın her evresinde herşeyimle ben oldum. içimle dışım hep birdi. kimsenin arkasından konuşurken yüzüne gülemedim. hoş arkasından da konuşmadım zaten aklımdaki neyse vurdum yüzüne. iyi yada kötü farketmeksizin. önyargılarımda oldu tabi zaman zaman ama bunları bile söyleyebilecek kadar cesurdum. oysa ne kadar yanlış. doğru olan insanların yüzlerine gülüp arkalarından dehlemekmiş. doğru olan düşüncelerini sinsice saklayıp başkalarıyla gülmekmiş. yazık bunca zamanımı boşa geçirmişim, boşa susmuş boşa kaçmışım dedikoduların odağı olmaktan, yada sadece güzelliği istemekmiş yanlış olan.çünkü insanlar sen ne olursan ol yinede kendi istedikleri kalıba seni sokup sadece istediklerini anlıyor yaşadıkların yakında takındığın tavırları umursamıyorlarmış bile.keşke işte şimdi endi kendime itiraf ediyorum ki keşke iyiyi ve huzuru istemek yerine bende o kadar şeytan olabilseydimde bende bir bir açıklasaydım herkesin yüzüne herşeyi. ama hayır bu güne kadar neysem yine oyum. kim ne düşünürse düşünsün ne söylerse söylesin gerektiğinde gerekene hesap verebilecek yüzümde var bu sayede kaçmam gerekmiyor ben kimseye hesap vermem demiyorum çünkü veremiyecek bir hesabım yok.diğerlerimi ne düşündüğüm hiç birşey sayfalar kapanır defterler kapanır iyler hoş anı kötüler silinmesi gereken şeylerdir benim için. evet sevgili günlük yalın ben olduğum için oluyor tüm bunlar ama umrumda bile değil çok şükür kimseye karşı ne bu dünyada nede başka bir alemde açık kalan bir hesabım yok bu sayede bana olanlarsa kimsenin bende açık hesabı yok ben hepsini kapattım.

Annem babama 1. senemde biriyle çıktığımı anlatmış.
İnanamıyorum.
Ama annecim işini bilir, uygun bir şekilde bunun doğal bir durum olduğunu vurgulayarak söylemiş.
Babam biraz katı olduğu için bu konularda, temkinli davranıyoruz napalım.
Asla bahsetmem ona böyle şeylerden.
Neden bittiğini sorunca annem 'boyu kısa diye istemedi Tryamor' demiş.
Doğru bu; ama komik yahu.
Kendimi beğenmişliğimden değil günlük yaa bu boy takıntım.
Beni daha iyi korur diye düşündüğümden yapılı, uzun boylu erkeklere ilgi duyuyorum.
Tamamen iyi ve saf niyetlerle kafamda oluşmuş bir şey yani. :93::93:

Hadi baaayyyy.

Günlüküm ;
Çok kızgınım ona, çok üzüyor beni. Ama şu an acilde ,serum takmışlar ateşi çıkmış
Beni her üzdüğünde yatak döşek hasta oluyor valla ah etmiyorum.
Allahım canımı koru, bir an önce iyileşsin,dinlensin. Bi süre görmesem özlesemde olur.
Sorunlarımızı sonra çözsekte olur.
Ama lütfen o iyi oslun.
O benim kalbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…