Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bugün hicbirseye tahamülüm yok...hep bekleyen olmaktan biktim, tükendim...offfff günlük offf cekilmez oldum bugün yaklasma bana....

günlerdir motor turundayım günlük
belki de o hızda sıkıntımı rüzgara bırakıp kurtulmak istiyorum ne dersin????

günlük söyle esmer_sekerime kuzuma ben küstüm bu gece ona...

günlük bikaç akşamdır bütün duaları okuyarak yatıyorum ve ben buna bağlıyorum okadar deliksiz rahat uyuyorumki normalde sabahları kendiliğimden uyanmam çok zor ben kendiliğimden açıyorum gözümü
şimdi buraya ne yazsam boş bişey yazasımda yok gidiyorum ben

Nedir bendeki bu uyku hali günlük yaa... Hep yorgunum hep uykuluyum Bahar depresyonuna mı girdim aceba ki

günaydııın geldim kız geldim
misafirdi nişandı kerdelenin tozutması
anca yazabiliyorum şekerim
dedimya uzaktan arkadaşlar bizdeydi
bir gece kaldırlar bütün düzen alt üst oldu
canavar bir oğlu var aman allahım kardelen bir gecede
huy değişitirdi şaşırdım kaldım
neyse nişan güzeldi arkadaşımda öyle saçı elbisesi
çok güzeldi çok beğendim allah tamamına erdirsin ne diyelim
gerisi aynı evde yiyip duruyom ne zaman ilham gelicekte zayıflıcam bilmiyorum
şimdilik benden bukadar kardelen uyurken dolaşayım biaz hadi by :80:

günlük söyle esmer_sekerime kuzuma ben küstüm bu gece ona...

günaydın günlüğüm...
pamuğumla,helvamla uzun uzun konuştuk.biliyormusun günlük o mükemmel birisi,iyi bir dost,yoldaş...
görmedim hiç helvamı,onunda dediği gibi daha yeni telde konuştuk. :93:
onun yanına gideceğim günlük.helvam başka bir ülkede ama ben gideceğim...
babası ve annesi sürekli çağırıyor.biliyormusun günlük babası bir kutu dolusu çeşit çeşit çikolata göndermiş.öyle mutlu oldum ki,zaten pamuk helvamınkileri saymıyorum...
benim bir ailem daha oldu günlük...bir kardeşim,dostum oldu...

onunla uzun yazıştık önce,sonra uzun uzun konuştuk...paylaştıklarımız öyle çokki...
ne zaman konuşsak bir heyecan kaplıyor ikimizi...
seviyorum günlük çok seviyorum bu kızı ben...

onun herşey gönlüne göre olacak günlük,biliyorum...
o en mükemmel yaşamı hakediyor...

onunle dün gece dua ettik günlük oda biliyor kabul olacak...

hep yanımda kalsın bu güzel insan...

iyiki varsın can dostum...

Son düzenleme:
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum
Sonu hayır mı Şer mi bilemiyorum

Hem çok seviyorum dostlar başına
Hem sıcak demir aşk olsun tutana

Ben yoruldum
Söyle senin gücün var mı hala
Kac yenilgi var
Söyle ömürde Allah aşkına

Akışına bıraktım gidiyorum
Sonu hayır mı Şer mi bilemiyorum

Hem eriyorum günden geceye
Hem kapı duvar verilmiş sözlere

Ben yoruldum
Söyle senin gücün var mı hala
Kac yenilgi var
Söyle ömürde Allah aşkına..

evet günnüküm ben geldim...
iyiyim cok sükür...
hastaneden bugün ciktim...
ameliyatim cok iyi gecti, sonuclari haftaya gelicek...
sana ameliyat günümü anlatayim günnüküm... :82:
cuma günü sabah saat 8de ameliyata alinacagim söylendi ilk önce, sonra ameliyat planinda degisiklik olunca, en son ameliyata alinacagim söylendi...
sabah rahat bir sekilde uyandim, tabi bütün gece yanimdaki teyzenin rahatsizligindan dolayi hic uyumamistim bende... :93:
neyse sonra telefonlar gelmeye basladi, herkes aradi..
sonrada annemler geldi, saat 12ye dogru ameliyata götürelecegim söylendi...
ama gel görki hemsire saat 10da geldi, hadi hazirlan ameliyata gidiyorsun dedi...
kalktim dus aldim, verdikleri tuhaf seyleri giydim, sakinlestirimi icip yataga girip beklemeye basladim...
bir yandanda sarki söylüyorum, bizimkiler sasirdilar tabi...
heyecan yok, korku yok gayet rahattim yani...
10-15 dakika bekledikten sonra, beni ameliyata götürmek icin cok yakisikli cok tatli bir görevli geldi...
bizimkiler agliyor ben gülüyorum, sifir heyecan sanki nereye gidiyorum...
neyse ameliyathanenin oldugu kata ciktik ve ben orda da yaklasik 30 dk bekledim...
beklerken uyumusum... arada o tatli görevli gelip flirt etti tabiki benle...
vee beklenen an gelmisti, beni baska bir yataga aldilar, üstümdeki gecelik gibi birsey cikardi o tatli görevli...
son durak ameliyathaneye gelmistim artik, anestesi doktoru kendini tanistirdi ve damar yolumu acmasi gerekiyor, dedim bacim gec sag tarafima sol tarafimda bulamazsin neyse gecti bacim sag koluma...
ama gel görki üc kere deldikten sonra bulabildi oysa igne izi belliydi o kurbanlik koyun halimle bile söyledim gösterdim ama canimi yakmadan anlamadi hanim efendi...
neyse sonra agzima o tuhaf seyi tuttular nefes al nefes ver kendini sarhos gibi hissedince söyle...
söylememe gerek kalmadan gitmisim... :93:
ameliyat 70 dakika sürmüs ama uyanmam bayagi sürmüs...:97:
bir baktim birisi yüzümü oksuyor, bayan x bayan x uyanin hersey gecti...
gözümü actim, nefes alin dediler aldim ve ilk sordugum sey sesim var mi? :26:
hem sesimi duyuyorum hemde soruyorum narkoz sersemligi iste...
evet dedi merak etmeyin hersey daha iyi olacak dedi ve ben aglamaya basladim, orada öyle 5-10dk daha agladiktan sonra beni cikardilar... :85:
bir baktim bizimkiler siraya dizilmis beni bekliyorlar, ben hala agliyorum tabi...
beni odama götüren görevli asasörü beklerken orada biriyle konusuyordu, al dedi kendine kahve cek bana sundan onada bundan cek dedi, ben o aglak ve sersem halimle saka yapiyorum adama ve bende kakao istiyorum diyorum...
odama geldim, bizimkiler teker teker yanima girdi, ben tabi hala agliyorum...
en cokta annemi görünce agladim zaten...
ablamla kardesime laf yetistirmisim hatta ablam sus deli senin konusmaman gerekiyor demis... :76:
cok uzattim farkindayim, neyse sonrasi agrili ve sancili bir gece oldu benim icin...
bogazimdaki kücükte olsa hortum bayagi rahatsiz ediyordu...
ama simdi iyiyim cok sükür, güzel bir 5 gün gecirdim hastanede...
merak edenler icin guatrdan ameliyat oldum, fazla sayida nodül vardi ve nodüllerim soguktu...
soguk nodül kanser riski demektir ama benimkiler iyi huyluymus öyle dedi doktorum, tabi gercek bilgiyi verecek olan sonuclar haftaya gelicek...
allah kimseyi hastalikla sinamasin gercekten anlatilmaz yasananlar ama yasadiklarimida kimsenin yasamasini istemem...

Sevgili günlük,

kuzumun yazdiklarini okudugumda öyle duygulandim öyle mutlu oldum ki anlatamam sana kac kere okudum inan bilmiyorum. Biz onunla uzaktada olsak mesafeleri gönüllerde sifira indirmeyi basardik iste gercek dostlulukta böyle birsey olsa gerek!!! Aslinda fazla söze gerek yok kendisi biliyor herseyi zaten. Cok seviyorum ben bu kizi...

1.5 sene daha ev hanımlığını konusunda kendime izin verdim.. (sanki başka şansım varmış gibi)
Kendimi avutuyorum işte, her şeyin Sahibine sığındım baştan sona...
Beni şaşırtan hiç aklımda yokken galiba ev hanımı olarak evlenecek olmam...
Ev hanımı olmayı istemediğimden değil bunu yazışım, çalışmak zorunda olduğumdan ama insan yaşarken her şeyi görebiliyor demek ki...

Bugünde lüzumsuz lüzumsuz hareketler yapan güya iş hayatında profesyonel olarak yer edinmeye çalışan adamlardan bahsedip canımı bir daha sıkmak istemem ama en büyük silahım edeceğim, ettiğim dualardır...Hakkım bakidir bunu bilmek çok güzel...

Yürüyüşe çıkıp, minik elleriyle ellerimi tutan, bana çiçek koparan, bana eşilik eden, kollarını açıp bana yoruldum ifadesiyle bakıp onu kucağıma almamı bekleyen, yeğenlerin hasına da burdan sevgilerimi iletiyorum...

3 günlük haftalık maratonum yine başlayacak yarın çabucak ve güzel geçsin inşallah...

ay günlük bi mutluyum ki sorma;

sol göğsümde aylardır zonklayan ağrı kafamda bi sürü soru işaret oluşturmuştu
dün muayene ve usg sonucunda teeeeeeeer temiz memelere sahip olduğumu öğrendim
Allah herkese sağlık versin.
Kafamdaki soru işaretleri ve eşimin kafasını şeyedişim son buldu

günlük seni yeni keşfettim, benim de günlüğüm ol.. ben annemi özledim, çok uzaktayım ondan, bütün ailemden

Hiç birşey için üzülmeye değmiyor hayat...

Zaten bazı şeylerin farkında olsak sanırım sağlımızı bozacak kadar üzülmeyiz diyorum..

Kolay değil tabii ki insanız sonuçta...

Her şeyin imtihan olduğunu Allahtan geldiğini bilsek biliyoruzda unutuyoruz bazı zaman..

Kırmasak birbirimizi öfkemize sahip olsak

Ben olamıyorum be günlük bunların hepsini bilsemde hayatıma müdahale edildi mi veya art niyet hissettin mi kopuyor ipler bende...

Sonra pişman oluyorum neden yaptım diye..

Ama bunuda yeneceğim öfke mi kontrol altına almayı daha güçlü olmayı öğreneceğim günlük..

Taşlar oturacak yerine nefsime hakim olmayı öğreneceğim inşallah..

Ah günlük ah annemi düşünüyorumda ne kadar zor durumda..

Annem benim sana ne kızsamda aslında sana olan sevgim öyle büyük ki baba senin içinde öyle inşallah düşündüğüm şey olmuyordur :26:Seviyorum sizi Allah başımdan eksik etmesin umarım toparlarsınız kendinizi

Şafakkk 54 günlük. Okul kapansın bir an önce vallahi kafayı yiycemm yaaaa.

seni çok seviyorum...seni özlüyorum...rüyamda gördüm dün...ay günnüş çok uzaklarda aşkım.ben hasta ben özlemli...ağzım çok fena yara hem iştahım yok yesem de ilaç gibi her şey üstüne üstük biri dudağımın içinde biri üstünde biri altında üç yaram var.botoxluları geçtim.böyle böyle nereye gitceksem.hemen su koyveriyorum oysa nezaket teliydi bu.neyse hastayım derim toplarım.söz kimsenin arkasından konuşmam.milletin özel hayatından banane.okuyacak 147 sınav kağıdı ve kompozisyon varken gezme neyime?çeneyi tutmayı,diyeti,sporu öğrenmem lazım.ha bir de haketmeyenlere değer vermemeyi.

Yorgunum.
Gerçekten yorgunum..
Bedenen.. Ruhen...
Şu dönem geçsin kendimi vurucam deliliğe ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…