sevgili günlük kocamı çok çok çok ama çooooooookkkkkkkkk seviyorum yaa bak ağlayasım geldi yine bu hamilelik ne duygusal yapıyomuş adamı yaaa herşeye ağlayasım gelıyo:84:
Ya varya sabahtan beri gülmekten artık karnıma ağrılar girdi başıma kötü bişi gelicek ama hadi hayırlısı oyhhh valla yanak kaslarım ağrıyor artık bugün ablam ve arkadaşı bize kahveye geldiler sonra ben facemi açtım şöle bi dolanayım dedim yahu bişi gördüm başladım gülmeye tabi bizim meraklı tazeler dururlarmı hemen biri sağıma diğeri soluma geçtiler hadi bari beraber eğlenelim dedik bu ne mantık ne akıldır yaa benim bildiğim yeni evli çift dediğin bi tadını çıkarır dimi ( heleki evlencem evlencem diye tutturup evde kalmış gibi düşünüp erkenden evlilik yoluna girip abaza gibi takılan kişiyse bu eğer yani sen düşün demek istediğimi bırak neti evden çıkmaz böle tipler okadar dilindeydi yani durumu okadar vahimdi ) ama vatandaş duramamış 3. günü bile olmadan nete girmiş birde evlilik hakkında demeçler vermiyormu öldük gülmekten uleyn ne gördünde ne demeçi veriyorsun dur bakim cicim ayları bi geçsin ondan sonra bi görelim bu demeçleri yok yani yanımda ablam ve arkadaşı vardı onlarda 4 yıllık evliler ve onlar bile şaşırdılar biz yeni evliyken bukadar demeç vermiyorduk bukadar dile getirmiyorduk dediler verdiğim cevap aynen şu " ee yeni gençlik ve bekleyememezlik evde kalmışlık hissi ve 1 gecede büyüdüğünü sanan kişilerin vahim durumu ortada"
Gerçekten çevremden görüyorum en yakın kuzenlerimden görüyorum evlenince başına taç giyilmiyor aa pardon pardon taç giyiyorsun ama oda düğün bitimine kadar yada balayından sonrasına kadar 27 yaşındayım hiç demedim aman ben nezaman evlenicem neden evlenemiyorum diye, evet bir zamanlar ufuk vardı ve onunla istemişdim evliliği ama valla bukadar evlilik meraklısı değildim ben yani durumum vahim değildi uleyn nedir bu yaa evleniyorsun hoop nete girip demeçler veriyorsun büyüdünmü leyn 1 gecede bu ne tecrübe ay vallahi çok güldüm ben bugün ve hala gülmekteyim RABBİM SEN HEP GÜLDÜR BENİ HİÇ AĞLATMA EMİ
Bizimkiler resimleri ve demeçleri görünce evlendiği günüde görünce aradaki 48 saati görünce onlar bile pes dedi nedimki önümüzdeki maçlara bakıcaz artık daha çok malzeme çıkar burdan ben eminim.. Gülmek istediğimde artık o sayfayı açıcam çok eğlencelii
SAKIN OLAKİ TÜM EVLİLER BU YAZIMI ÜSTLERİNE ALINMASIN,Ben sadece o arkadaşı görünce yani benim facemdeki arkadaşı duvar yazılarını resimlerini görünce tutamadım kendimi burdakilerde görse onlarda bana hakverirlerdi be günnüş heleki o demeçleri okusalar off off offf 1 gecede büyüdü tecrübe sahibi oldu bizim hatun :94::94::94: ayy yeter karnıma ağrılar girdi
Neyse Haftasonu yani c.tesi günü marmara forum buluşmamız var (detaylar buluşma topiğinde yazıyor bolşekerli arkadaşım açtı konuyu sağolsun) akşamındada benim hem toplantım+eğitimim=Yemek var topkapı panoramada ve sonrasında bodrum olayı için otobüslemi gitsek uçaklamı gitsek onu kararlaştırcaz :26: Bu Aradaaaaaa Bu Ay Annemle Babam Kayıtlarını Tazelettirirken bende Yeni kayıt yaptırıcam kendim için HAC için inşallahhhhhhhh maşallah bismillah
:92::92:
Hadi Ben Kaçtım Birazdaha Takılim Facede Ve Sonra cuuup Yatak
Hayatımı bir cümle ile özetleyebilirim.
Eğer hayatında başka bir kanalı olsa ona geçmek isterim,kendimi değiştirebilsem kendimi verip yenisini alacağım.
bugün benim doğum günüm eşimle aramız bozuktu ama bugün düzelttim aramızı benim hatamdı ama bidaha kesinlikle öyle bişey yapmıcam eşimi kaybetmek istemiyoırum günlükcümm insanlar nankörler işte böle kıymet biliyolar ve gece eşimin bana süpriziyle aramız daha iyi oldu ben bana kırgındır bugünü umursamaz dedim ama adam gene beni düşünmüş Rabbim bidaha yaşatmasın çok çok üzüldük ama bidaha yaşamamak için dikkat edicm Çok seviyorm ben kocamı yaa Allahım başımdan eksik etmesin Rabbim ayırmasın
öyle heyecanlıyımki günlük..
ooff kimselere belli edemiyorum..
hamile oldugumu hissediyorum sanki..
bebeğim bu sefer benimle ..
hissediyorum..
cumaya az kaldı...
ya benimle diilse..
mahvolurum ozaman biliomusun...
yarın öğleden sonra gidiyorum günlük....
hem çok korkuyorum hem çok istiyorum.
Allah'ım tüm belalardan uzak tut beni,ailemi,sevdiklerimi,dostlarımı....
günaydın şekerim bugün uyumuşum yine
hastayım biraz doktora gitmem lazım
neyse sabah kalktım uzun zamandır tartılmıyordum
tartıya çıktım ve şok geçirdim 70 kilo olmuşum
aman allahım bileydim bukadar kilo alacağımı
bitane daha doğururdum ayol
yok böyle olmuyacak dedim bugünden
itibaren zayıflama maratonu başlamıştır
Günlükcan uzun zamandır uğramıyorum sana yoğunluktan ötürü...
Düğün dernek düğümü çözülmek üzere, sonunda basit bir şeye indirgemeyi başardım galiba İstanbuldaki düğünü. Hatta nikahı. Amaaan...:26:
3 saatlik bir şey için bu kadar tantanaya ne gerek var...:26:
Bir de hep kınadığım şeyler başıma gelir yareppim. 2 düğün yapanlara gülerdim, ahan da ben yapıyorum şimdi... Ama napim, çabalarım sonuçsuz kaldı. Eskiden düğün sevmeyen nişanlım, yaşayacağımız şehirde çılgın bir düğün organize ediyor. Ama neler neler, töbe tanrıma, anlatsam nazar değer, Allah korusun...
Durum böyle olunca, babam da İstanbul ayağında da elit bir şey yapmanın peşine düştü ama ben istemedim... Babamı hiç masrafa sokasım yok Günlük. Benim amacım İstanbulda nikah olmasıydı sadece, aklımda bir iki yer var bakalım onlar olmazsa, başka 1 alternatifim de var.
Tarih kesinleşti bir de, Temmuz ayı içinde 2 sini de yapıyoruz bir hafta arayla. Şimdi tam tarihi yazmayayım buraya, kankalarıma mesaj atıcam zaten...
Kına gecesi ise hiiiiiiiiiç istemediğim bir şey ama babanem istiyor, ehh be insancım...
Ben arkadaşlarımla bir yere gidip içip dağıtmak istiyorum halbu ki, ben de bekarlığa veda etmek istiyorum niye orama burama kına yakıyorum ki yaa. Gurbanlık goyun muyum ben. Gerçi kına gecesi olsa da yakmam elime kına, o ayrı...
Sevdalım Cahide'de eğlenti hazırlayayım sana arkadaşlarınla dedi, ohanes dedim, Pınar Altuğ muyum la ben. Demet Akalın mıyım... Oldu olacak kızların kafaya sevdalımın maskesini geçirelim ahahahha
Valla büyük konuşmican hayatta arkadaş, bakarsın olur, neyi yapmam dediysem, sonra kendimi yaparken buluyorum bu evlilik işinde ahahahha...
Bu arada günlerim iyi geçiyor, yemek konusunda kendimi aştım sanırsam, bu tecrübeler çok iyi oldu bence... Annemi özledim, gel burayı dedim, yok gelmem diyor yaa, Mayısta gelecekmiş. Belki ben gderim bu aralar. Doğum günümü atlatayım da. Aman bir eğlence bir eğlence Günlük bu şehri çok sevdim ben yaa...
Bir de araba aldık senin haberin yoktur belkim, ben de kullanıyorum, acayip bişşi, otomatik vites ilk kez kullanıyorum baştan çok önyargıydım, senelerdir düz vites seviyorum çünkü, ama araba biraz fazlaca büyük ve ağır olduğu için düz vites olsaydı bu kadar rahat edemezdim sanırım. Allah nazardan kazadan beladan korusun, herkesi trafikte aman diyim Günlükcan.
Düğünden sonra ben de kendisime bir araba alayım istiyorum takılarla, şöyle eski model ufak bir araba...Bakalım, hayırlısı...
Çok konuştum, kaçayım şimdi. Daha kahvaltı etmedim la Günlük.
günlük dün gece gercekten öyle güzeldiki. Kuzumu ilk defa gördüm ve sana itiraf ediyorum heyecanliydim biraz. O kadar güzelki canim arkadasim benim masallah...
Uzun uzun konustuk daha dogrusu o konustu ben yazdim cünkü sesim cikmiyordu...:2: Cok iyi geldi onunla konusmak gibisi yok..
Hayla biraz hastayim bugün biraz daha iyiyim ama sesim hayla dodur dodur. Kendimi duymaya gicik olmaya basladim. Bugun istiratliyim maglum ses yok diyorumki okula mi gitsem napsam dersim yok ama matematik dersine girebilirim...napsam sence??
Günlük ben "O" nu cok seviyorum canim o benim. "O" kim mi??
"O" bir melek
"O" bir güzellik
"O" cok iyi bir dost ve
"O" benim canim...
Seni seviyorum canim...Aksami bekliyorum günlükcüm..
gunluk sıradan uykulu ve soguk bır gun daha.havalar ah bır ısınsa bende ısınacam.sabah semınere gıttım gayet guzeldı.calısıyorum bu saat olu ıste 5.30 a az kaldı allahtan yoksa cekemem bu gunu daha fazla.askımında işleri cok bu ara.yazasım bıle yok sana gunluk cumlelerımdende anlasıldıgı uzere.sabah tartıldım 58.3 olmusum 2 kılo vermem lazım ama havalar ısınsın o zaman yuruyus yaparım.neyse gunluk bu gunluk bu kadarcıkk.dua et bana aksam olsun cabuk
üffff moralim okadar bozukki salak kafam yaa salağım ben yine üzdüm annemi yineeee....
sinirlerime hakim olamıyorum işteeeee.... çok gelıyorlar uzerimee gereksizzz muhabettler yapıyor yaaa üfffff bende kendıme hakım olamıyorum ee noluyor yıne ben uzuluyorummmm hemde ondan çookkkkk
sanırım birazda ağlattım gitti şimdi baska odaya ... kafasına olmadık seyler takıyoorr benıde sınırrr edıyor olay bu yani..
gecmıs gunlerı yanlıs hatırlıyor aslında işine nası gelıosa oyle hatırlıyor..yok ablamın nıkahında oğlan evının yapması gereken pastayı biz yaptırmısız ama k.validesi bızım mısafırlere vermemısmıss.. yaa annem sen tutturdun illaki benden olacak dedınnnn!!! adagım var ben yaptırcam demedin mi .. hem sonra pastaları kesip ben dagıttım için çok net hatırlıyorum k.validesi asla ayrım yapmadı bikere öncelık bızım mısafırlerımıze verıldı ,gelmeyenlerede pasta paketı yapıldı neden cunku nıkah onların evınde oldu..sonra kalan pastayı kadın kendı mısafırlerıne verdi.. eee sen nıye yanlıs hatırlıyosunnn bakım sımdıııı ,nıye yanlıs hatırlayıpta kafana takıp uzuyorsun kendını BOŞŞŞŞ yereeee.... bende bunu anlamıyorumm...
cuma dönecektım evime ama sımdı pers aldırmayı dusunuyorum daha fazla sacma sapan konular yuzunden kırmayalım bırbırımızı isterrseeeennnnn... üff yaa... haklıyken haksız duruma dusuyorum iyimi.. zaten kalbim sıkısıp duruo 3gunden berii... krizim mi tutsun illa onumu ıstıyosunnnn yaaaaaa benı delirtmeee yaaaaaa ala alaa yaaa...
Allahım ya sabır yaa... yaşlanınca bende mi böyle olucam acaba (allah korusun)
sevgili günlük insanlar neden farklı bildirimlere ihtiyaç duyar hemdeeee 2 dakika da?insan hep mi yanılır hep mi korktukları basına gelir o kadar kaçarken....tüm bunlara ne gerek var ki.....dürüst olabilmeyi başarabilmektir asl olan...