Popüler Konu Sevgili günlük...

ah be günlük...daha ne kadar kötü olabilirim ki dememeliymiş insan ....bunu nasıl da anladım bilemezsin...öyle bir silkelendim ki anlatamam....annem benim canım cananım annem...inşallah ameliyat olmana gerek kalmaz....seni çaresiz görmek kendimi çaresiz görmekten daha da acı verir bana....Allah'ım yardım et....tövbe binlerce tövbe...tüm o isyanlar için....

sevgili günlük,hayat çok ağır geliyor bazen,sorumluluklarım var,güvenim yok...
terazi hep dengesiz...
hayatımdan çıkarmak istediklerim var,ama mümkün değil....yaşamak istediklerim var ,ama barikatlarda var....
bana Allah' tan başkada yardım edebilecek kimsede yok...
isyan etmek istemiyorum,ama çok yoruldum,bazen sınırlarda olduğumu hissediyorum....yardım et rabbim...

günaydın günlük bacım,
üşenme huyum tutmadan yazayım dedim dün öyle bi uyumuşum ki anlatamam. akşam 19.30 civarıydı sanırım. yemek masasını toplamadan gittim uzandım. 22 de uyandım. sonra geç olmuş zaten diyip sabahı ettim uykuyla. sabah ne göreyim benim kozalak masayı toplamamış. herşey bıraktığım gibi. sabah sabah masa topladım , bulaşık yıkadım
kız günlük, düğün yaklaşıyo ben ne giycem hala karar veremedim nette hoş elbiseler var ama ya bedeni oturmazsa diye düşünmekteyim.
bide günlük, yeni ve bambaşka şeyler oluyo hayatımda. daha önceki gibi hüsranla sonuçlanmaz inşallah:18:
bakalım ya batarım, ya çıkarım günlük
hadi kaçtım ben

sevgili günnüküm uzun zamandır ihmal ettim seni biliorum ama çok tatlı bir telaş içindeyiz evet artk bn de bir anne adayıyım telaştan 2 haftada kaç kere b-hcg baktırdım hastanede çalışınca insan böle oluyo işte napimmmm bir aksilik yok çok şükür bakalım herşeyin hayırlısı yarın doktor gel kesesini görelim dedi ayyy çok heyecanlıııı rabbim isteyen herkese nasip etsin çok tuhaf br duygu anlatamıorum kii durup durup gülümsüorummmmmmm
mutluyummmm.......
tabi artık kemoterapiyede gitmiorum hastanede kendime çok dikkat ediorum odamdan pek çıkmıorum dayanabildiğim kadar çalışcam günnüküm

günaydın bugün güneş yüzünü biraz gösterdi sanki
akşam eşime çok kilo aldım vermem lazım dedim
verirsin verirsin diye geçiştirdi bende verirsem bana ne alıcaksın
dedim sen 55 kiloya in çok istediğin o şeyi alıcam dedi günnüş
vallamı dedim valla dedi tamam dedim zayıflıyorum ayy gaza geldim
ama az değil 15 kilo vermem lazım cancazım veririm demi
bugün kardeleni doktora götürücem kaşıntı problemimiz var
baksın doktor gece uykusu kalmadı kuzumun
neyse şimdilik bukadar ben gittim

Günaydın günlük; neden sırtüstü yatamadığımı bu sabah anladım. Kafam popomdan daha aşağıda kalıyor da ondan Yastığı yükseltsem boynum ağrıyor, popoyu mu eritiyim napıyım. Yan yatsam göğsümün arası kırışıyor 3-4 saat düzelmiyor. Kısacası çok dertliyim bu aralar. . Bugün özgür iradeye müdahale edicem. Normalde yasak biliyorsun ama boşluğundan yararlanıcam. Ne demişti John. Free will, it is a bitch!

Günaydın Günlüksu :)

Dün akşam Tunalıda takıldık; gece bile canlı ya... İnsanlar sokaklarda, herkesin keyfi yerinde :) Çok güzel bi akşamdı, çok güldüm amaaaa eve geç döndüğüm icin uykusuz kaldım

Offf bugünü cuma sanıyordum bi de ben, hayal kırıklığım cok büyük oldu perşembe olduğunu hatırlayınca

Hiç uyumamış gibi kalkıyorum yataktan havadandır havadan
Su kurbaası oldum günnük 1 kilo vermişim ama akşam hiç bişi yemiyorum
dün florya tesislerine gittik uyuz arkadaşm en sevdiğim kurabiyelerden bir dee çikolatalı tatlılardan aldı
avcumu yaladım ama yemedim kendimi tebrik ediyorum:118:
bu azimle istediğim kiloya gelirim inş.
Salı günü yine kavitasyon a girecem
Bitane zayıflama ilacı kullaanıyorum çok etkili ama sinir sistemimi mafetti herkeze saldırasım bagırasım var regl e bağlıodum aama değilmişş.

Aşk hayatım nasıll ?-mimocanlayım huzurluyum çok büyük beklentilerim olmayınca daha çok mutlu olduğumu anladım..

Herşeyin hayırlısı..öptümixx

GUNLUKKKK karnımı doyurdum sımdı amma acıkmısım ama dıkkat ederek yıyorum. 2 kılo vermem lazım yaza kadar.askımla konustum az once gazeteden kupon bırıktırıp kıtap alıcam basvurdum az once.buna dedım kıtap alıcam dıye manyak gelmıs aramızdakı kultur sevıyesını oranlamak ıcın yapıyorsun ama yapma ben senı boylede sevıyorum dıyor delı bende dedım ya dedım garıbanlıktan kıtap alamıyorum kupon bırıktırıyorum gulduk ıste oyle

aksam olsada gıtsem eve sogukta hıc cekılmıyor calısması nerden baksam 4.30 saat sonra ısten cıkarım.maas bordrolarını yapıyorum aksama bıter.neyse muckk​

Selam günnüşüm; hep kötü haberlerle geliyordum değil mi?Belirsizlik nasıl da can sıkıcıydı..Kızz EYLÜL de evleniyorummmm..Bak bak Temmuz da nikahlanıyorum..vay bee.. ee tabii başka mevzularda tedirginliklerim var umarımm sorunsuz olur..Eee sinirlerim iyice yıpranmıştı be..çok zormuşş bu evlilik işi..Allh yardımcımız olsun be günlük..Artık saçma sapan şeyler yaşamak istemiyorum..

Selam,

kullanmış olduğunu ilacın ismini bana da yollarmısın ?
2-3 farklı ilaç aldım ama fosss çıktı, iade de edemedim

günlük bugün farkettim kaş alınma zamanı gelmiş daha regli olamadım şişkin şişkin geziyorum biran önce olsada bitse..artık kendimi iyice bakıma sokmam lazım hatta diyorum saçlarımı kestirsemmi :18: sonrada diyorum uzun saçın havası başka oluyo be
bugün öğle tatilinde gittim parkta tek başıma oturdum :2:
bazen yanlız kalmak istiyorum tek başıma ağlamak istiyorum çok bunaldım

Ümitlerim kaybolalı aylar oldu...

Olmazsa olmazlarım artık olmasa da olura dönüştü...

Ülkeme duyduğum güvenden zerre kalmadı, geleceğime güvenle bakmak için tek bir nedenim bile yok.

"Her üniversite mezunu iş bulacak diye birşey yok" diyen bir başbakanım;
"Kadınlarımız çalıştığından işsizliğimiz daha da artıyor" diyen bir maliye bakanım var...

Ben ülkemde ithal öğretmen-doktor istemiyorum; tüm bakanlarımın ithal olmasını istiyorum...

Performans sistemini doktorlara vereceklerine bakanlarımıza,meclisimize versinler istiyorum.

En verimli olabileceğim yaşlarımı işsizlik yüzünden en berbat şekilde harcıyorum...

Offf off...

Ne yapsam bir hamak alıp sallansam kurtulur muyum bulanımdan...

slm günnüş çok iyiyim Rabbime sonsuz hamd olsun.okulda işler yolunda.artık iyice alıştım öğretmenliğe.bugün belki de okulun en iyi öğrencisi diyeceğim iki öğrencim dersimi çok sevdiklerini söylediler.geçen yılki öğretmenlerinden,müdürden,kurstaki öğretmenlerinden daha iyi olduğumu ifade ediyorlar.hem arkama hem yüzüme.kastettikleri öğretmenler kaç yıllık.bense yedi aylık.t maddesi de fırsat bulamıyor benle uğraşmaya.kpss çalışmıyorum bir sürü kağıt işim var accık tembelim sanırsam.bir de neden hep gönül kaçanı kovalar?hem arkadaşlıkta hem gönül işlerinde maalesef böyle.şu salakça favorimi bitireceğim.bahardan bahardan...

yazılacak çok var ama Sonra:89:
şimdi Sadece Şafak atarsa 3

slm günlük.
rabbime dua ediorum ondan medet umuorumki..
bu gözyaşlarım dinsin artık die..
son saatlere girdik artık.
sabah 8:30 da hastanede olucam tabi 3 saate ancak çıkar kan sonuçları...
eşim bgn uzun uzun konuştu benimle..
olmaması halinde kendimi çok zor toparlıcamı bildiği için bana tıpkı bir annenin şefkatiyle yaklaşıp,karşımda güçlü bi kadın görmek istiorum ,ben ne olursa olsun hep senin yanındayım dedi...
canım benim...
allahım nolur kocamın baba olamama sebebi olmim rabbiimm...
anne ve baba olmayı bize de nasip et allahım...
aşılama oldugum günden beri okadar farklı duygular içersindeyimki..
okadar değişik şeyler düşünüyorumki anlatamam be günlük..

burdaki tüm arkadaşlardan dualarını benden ve benim gibi bebek bekleyen tüm arkadaşlardan esirgememelerini rica ediorum...

çok üzgünüm.. elim ayağım tutmuyor öyle ki üzüntümden..
yarın konusucaz; herşeyi söylicem ve bitecek işte en güzel masalım..
malesef bitecek..
söyleyeceğim herşey ona da taş gibi ağır gelecek..
son umudum sessizliğinde kaybolup yitecek..
biliyorum bitecek..

i know someday you'll have a beautiful life,
i know you'll be a star in somebody else's sky
but why, why, why can't it be mine?

günaydın hastayım günlük
elim kolum kalkmıyor heryerim ağrıyor
kışın son günlerinde nezle oldum :2:
kardelen uyuyor hala öğle uykusuna yatırmamam lazım bugün
gece uyumuyor cadı
bahar temizliği yapmam lazım işlerim çok
hastalıkta tam zamanında geldi buldu beni
düşündükçe içimi karalar bağlıyor
koltuklar yıkanıcak
camlar silinicek
mutfak dolapları temzilenicek
mutfak komple fanyas onlar silinicek
beyaz eşyalar
halılar
bir yandanda diyet yapıyorum
kilo vermeye bi başlasam süper hissedicem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…