Bu adam beni öldürcek günlük yaa. Off sevme bicimi delirtiyo beniii. Hic hoslanmam hırpalanarak sevilmekten 6 yıldır anlatamadım :S Sarsma diyorum anlamıyor. Uykumdan uyandırıyo sevcem diye düşün artık Gece gece yedi fırçayı oturdu aşağı. Beni de huzursuz etti.
Bi de alınganlık modumuz var su sıralar. Yoruyo beni yoruyooooooo
Günnüş günler geçio aşkımın gelmesine 39 gün kaldı sadece kığır kıpırım içim içime sığmıo bahar geldi bahar bahar gelirken de bana aşkımı getirio işte kötü bi mevsimde soğukta yollamıştım bitanemi ama sıcacık zaman da gelio ölürüm ben onu verene ya rabbim yaaaa :81:azaldıkça da zaaman zor geçio ben günlükkk
Teskere alsan yine bana kalsan şımarık
Adam olup gelsen yine beni sarsan şımarık
El ele versek dünyamıza girsek
Ooooooof oooooooof şımarık
Günlüğüm bayadır kendimi dinlenmeye aldım hiçbişeyi kafaya takmayayım dedim ama ne mümkün tabii mutlaka bişeyler çıkıyo moralimi bozacak..Biliyorum sana hep dert yanıyorum dilin olsa bana yeter artık herşeyden şikayet etme diyip bağırıp çağırırsın ama napim be günlüğüm herşey gelince üst üste geliyo
Ama en azından artık onun için kendimi üzmiycem buna kesin karar verdim çünkü artık onun bana hiç değer vermediğine kesin emin oldum..Biliyomusun kendimi kalbimi aldırmış öle etrafta boş boş dolanıyomuş gibi hissediyorum..Bugün cuma mutlaka davayla ilgili bi sonuç olur artık herhalde hiç ses seda yok iyice kendimi kurbanlık gibi hissetmeye başladım..Buna şükür diyorum herzaman Allah'ım bu günlerimi aratmasın biliyorum herzaman yanımdasın rabbim herzaaman bana doğruyu göstermeye çalışıyosun ne olur beni yine yalnız bırakma diye dua ediyorum sürekli..
Bir gün bitecek dimi herşey artık elimden geldiğince kendimi üzmemeye çalışıcam çünkü gerçekten ölümlü dünya değmiyo günlüğüm benim derdime benden başka kimsede üzülmüyor..Tek dileğim ailemin etkilenmemesi yoksa ben herşeyi çekerim umrumda değil..
günlükcüm naber?gebelik günlügüm,oglumun günlügü,kendi günlügüm derken seni cok bosladim haklisin
az kahrimi cekmedin hani,hakkini yemeyim:)
gecen sene bugün hamile oldugumu ögrenmistim ve oglumun ilk resmini cektirmistik:)ne cabuk gecmis 1 sene...valla hayret...Allah herkese nasip etsin...
günlerim dolu dolu geciyor,oglum büyüdükce aktivitelerimiz artiyor,aktiviteler arttikca cevremiz genisliyor..bundan önce ne bos seylerle ugrasiyormusum meger,herseye bakis acim cok degisti...
daha da degisecek eminim:)
gönlü güzel olan herkese selamlar diyerek oglusla attaaa gitmek üzere cikiyorum...:79:
uzun zamandır ilk defa çok mutsuzum
bundan sonrada böyle olcak!
herseyim dedigim insansan ayrılıorum..
onsuz napıcam günlerim nasıl geççek bilmiyrum
çok yıprandık ikimizde onada suç bulamıyrum
uzakta ilişki işte çok zor yürüyor
Allah'ım sen yardım et bana çaresiz kaldım
Nasılsın cicim görüşmeyeli epey oldu değil mi...
Beni sorarsan evli, mutlu, çocuklu modundayım...
Oğlumla uğraşmaktan başka yaptığım pek birşey yok...
4 aylık olduk şaka maka 4 koca ay geçmiş...
Nasıl geçti anlamadım... Sıkıntı çekmediin mi çektim ama değiyor ..
2 ay kaldı işe başlayacağım yeniden aranızda olacağım...
Umarım herşey bıraktığım gibidir...Herkes iyi, mutlu ve sağlıklıdır...
2 ay daha sabır anacaım bekleyin geliyorum :)))
gunlukkk :2: :18: :98: bugun boyleyım malesefkı.hava soguk ben soguk ayrıca saclarımda yaglı.aksam hemen banyo yapmam lazım.az once bankaya gıttım ıslandım hasta olmazsam ıyı.oyle arası lc waıkıkı den bır dunya kıyafet aldım.ama gunluk mıllet uyanık cocuk reyanunda 26 tl pantulonlar ayrıca bedenlerıde bana oluyor.aynı pantulon asagıda 59.90 ve hıcbır farkı yok.hırkalar desen onlarda oyle.14 yas bana uygun ne bulduysam aldım ama mukemmeller hepsıde.aman kımse duymasın gunluk yas olmus 23 ben 14 yas kıyafet gıyıyorum.
günlük bu sabah hastalandım bütün gün sancılandım :2:keşke haftasonuna denk gelseydi yatar dinlenirdim ama yarın içinde arkadaşıma söz verdim gezicez kendimize kıyafet falan bakıcaz
çıkmışken cep telefonuda bakıyım alıyım 1 hafta içinde ama çok kararsızım hangisinden alsam
burayı okuyunca çok etkilendim julia susu ve isoldenin yazdıklarından sevdikleri askerden geliyor nasıl sevinçliler bende bu duyguyu yaşamak çok istemiştim şafak saymak doğan güneş demek ( isoldenin bebek arzusu yalvarışı çok etkiledi allahım herkesin gönlüne göre versin
günnük kiz cok sIkILIyorum evde oturmaktan... :97:
daha mayisa kadar evdeyim...
aman neyse iyileseyim, sagligima kavusayimda hersey hallolur diyorum artik...
boynum agriyor bazen, ameliyat yeri iyilesiyor kasiniyor cünkü...
askimida özledim, kac gün daha görüsemiyecegiz kim bilir... :85:
günnük sana mutlulugunu, umudunu, hüznünü yazan herkes icin hayirlisini diliyorum...
herkesin hayalleri gercek olsun...
Günlük son 1 haftadır bana sürekli kilo mu aldın sen diyolla :86:
1-2 kilo aldım diye abartıp hemen diyetlere başlayan tiplerden değilim ama toparlanmalıyım galiba:97:
Zira önümde son kalan 2 intense ve 1 paket doritosu da yersem durumum vahim olur
Günlük hani sana geçenlerde yazmıştım ya yakın bi'erkek arkadaşımın benden hoşlandığını sandım diye
Bugün itiraf etti günlük uzun bi'mesaj yazmış akşam üstü
Her şeyi göze almış arkadaşlığımı kaybetmeyi vs.
Ama gel gör ki bende hiç bir hoşlantı yok ona karşı
Ne diyip te kırmadan söyleyeceğim ona bilemiyorum
Buraya kadar ufak bir sorun belki ama asıl mesele şu ki;benim sürekli konuştuğum bir kız buna çok aşık. Aşık ne kelime deli gibi seviyor resmen.Durum böyle olunca aramıza da bir soğukluk girdi doğal olarak.Aslında benim için çok iyi bir fırsat nasıl reddeceğim konusunda ama keşke hiç kimse üzülmeden olsaydı.Kızı seviyordum açıkcası eskisi gibi olmayacak biliyorum off.Neyse haftasonu iyice düşünürüm.Başka da anlatacak bir şey yok bu hafta yoğundu sınavlar dolayısıyla haftaya da öyle olacak gibi peh