Allah beni sürekli hayal kırıklığına uğrayayım diye mi yaratmış acaba?? Hani istediğim atla deve de değil. Birazcık özen.. Çok sıkıldım ben bu durumdan herşeye inancımı yitirmeye başladım artık. Herşey laf-ı güzafmış hayatta..
Epeyce uzun zaman olmuştu bu kadar çok ağlamayalı.
En son hayatım yine çok yavanken, bir şeyler için üzüldüğümde ağladığım zaman, ardından yaşadığım günler rüya gibiydi.
Belki bugünkü ağlamalarım da rüya gibi gelişmelerin habercisidir. (
İzlediğim diziden sonra farkettim ki ben peri masallarına inanmaktan çoktan vazgeçmişim.
Bunu anladığım için ağladım.
Eğer gerçekten isteğim gerçekleşir ve çok mutlu olursam yine ağlayacağım, öyle bir mutluluğun beni bulduğuna inanamadığım için.
Allah'ım nolur yardım et bana.
Kalbimde hiç kötülük olmadığını biliyorsun.
Olan biten belli, ne hale geldiğim belli, şimdi sadece bir ışık bekliyorum senden.
Çıkar beni bu karanlık dünyadan, çok bekledim.
gunlukkk bugun gorucu gelıyor bana.aslında gorucu usulu evlılıge karsı cıkan bır ınsanım ama bu devırdede uzun sururelı ılıskı lazım guvenmek ıcın en azından aıleler bırbırını tanıyor ne oldugunu bılıyorsun.dur dur anlatıyım
dun aksam 9 gıbı tel geldı yengem aysemi istanbuldan biri begenmıs ılla gelelım gorelim demısler babamda kız bilir dedı ıstemedım.babamda kızım dedı kapıları bırbır kapatırsan nasıbın cıkmaz 30 yasına kadar beklersın sonrada koca begenmezsın gelsınler geldıler dıye verecek halımız yok begenırsek dusunuruz neden olmasın dedı.bende olur baba dedım bugun 1 de gelecekler ama ben calısıyorum.bırazdan cıkarım eve gıderım.hayırlısı olsun.
ama gunluk sus kımseye soylemede benımkının haberı yok hoş benımkının evlenmede gozu yok.napıyım babam gelsınler dıyınce bısey dıyemedım bende.kimseye soyleme oldumu
İçim çok yanıyo be günlük,
Nerdeyse artık koptuk, hangimizden çıkıcak bakalım boşanlım lafı...
böyle gitmiyo, onsuzda gitmiyo. Sorunlar çözümsüz kalıyo.
bu kadar severken.
zerre kadar güvenim kalmadı,gözümden öyle bi düştü ki...
selam şekerim
şu iki gün öğlene kadar süper bir hava akşam üstü başlayan yağmur var:44:
hayırdır inşallah istanbulun havasına güven olmaz derlerde bukadarda
değişirmi yav gün içinde iki mevsim sanki sabah bahar akşam kış
bugün yine sevgili migren ağrım benimleydi
ben kendimi biraz kötü hisseidyorum nedeni kilolarım:78:
başka bir dert yok çok şükür kardelen birazdaha iyiye gidiyor
yeme konusunda aman kimse duymasın maşallah subanallah kuzuma
yemeyen çocuk çok zor be günlüğüm çelik gibi sinirlerin olması lazım
emzik olayımız şükürler olsunki tamamen bitti
hav attı bitti
şimdi sıra bezde bu daha önemli inşallah en kısa zamanda zorlanmadan onuda atlatırız
evet canımı sıkan kilolar iradesizliğim anlayamıyorum daha önce verdim ben bu kiloları
hemde şok diyet filanda değil normal beslenerek şimdi
iradesizliğim yüzünden veremiyorum sabah başladığım diyetler akşama bozulmuş oluyor çıldırıcam
kendime sinir oluyorum sonrada diyorum takma kafaya allah başka dert vermesin
yüce rabbim herkese gönlündekini versin
bebiş isteyen kucakları boş bırakmasın inşallah
Ne tuaf değil mi?
İçimi acıtanda sendin
Acımı dindirecek olanda
“Ya öldür beni”dedim
Ya da git benden
İçi bulanık bir sevdanın ucunda
Seni kaybettim
Aldırmadın aldırmalarıma
Bir gecede yakıp yârini
Şafaklara sattın ihanetini
Küllerime basanlar bile utandı yaptığından
İşte soluk bir ömrün son nefesi
Sıkıldım günnük yaaa. Bütün hafta haftasonu yatıcam diyorum haftasonu da patlıyorum sıkıntıdan :S Beyim de çekime gitti gece gelir ancak... Dün evi temizlemiş , her yer mis gibi olmuş ama bana bugün yapıcak iş kalmadı
Dışarı çıksam mı diye düşündüm bir ara ama Ankara berbat. Kapalı, rüzgarlıııı; onun da canı sıkılıyor benim gibi poffffffff. Bayılazaaam şimdi!
günlük nedir bu hava ya
sabah uyandım her yer günlük güneşlik
akşam üstü bir rüzgar bir yağmur bir soğuk sanırsın nisanda değil kasımdayız
hava karardıkça benim de içim kararıyor
zaten canım sıkkın bu da tuzu biberi oluyor
Allah'ım sen büyüksün, ne olur benim de hayırlısı ile kucağıma bir melek gönder ya Rabbim
Günlük seni özlemişim normalde zaten günlük defteride tutuyorum ama ona bile işe girdiğim şu 3 aydır fırsat bulamıyorum çok şükür sevdiğim işi yapıyorum fakat sabah 11 akşam 11 beni bazen yoruyor iş konusunda bazen canımı sıkan kişiler olsada öncelik her zaman işim..
çünkü bu iş bana hiç ummadığım anda hatta ev sahibimize kira borcumuzu ödeyemediğimiz için evden çıkarılacağız anda Rabbim tarafından mucize gibi geldi şimdi çok şükür karı koca borçları bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.. bu yaza Allah nasip ederse anne olmak tüm kk daki bayanlar gibi benimde en çok arzumm inş bu sene geçen sene gibi bir aksilik çıkıp bizim hayallerimizi yıkmaz iyi düşünürsen iyi olur herşey buna inanan biriyim umutluyum inş yaza çalışmalarımızın karşılığı minik bebişim olur..
anne olmayı evlendim evleneli hiç bu kadar istememiştim.ALLAH TÜM İSTEYENLERE BEKLEYENLERE VERSİN.. annemde artık 4 sene oldu yaparlar diye başladı yelek kazak örüp saklamaya haklı olarak..onları annanne ve babanne olduklarındaki tavırlarını ayrıca merak ediyorum:44:...umarım 2011 bana dilediklerimi verir..2010 da çektiğim acılar son bulacak mali krizi bu sene aşacağız inş..