Popüler Konu Sevgili günlük...

inş olur meleğin canım sabret Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın...

Ey Sevgili,Ayrılığın Ömrü Azaldı
atarsa Şafak 1 Adanaya selam

Kendimi süperstar gibi hissediyorum.

Hissettirenler sağolsun.

sevgili günlükcük (!)

açtığım konulara gelip derdime ortak olan,bana yol gösteren,kendimi iyi hissetmemi sağlayan arkadaşlarıma okadar müteşşekirim ki !..

günlüğüme yazıyorum:belki görmezsiniz ama bunu ben biliyorum

amin...amin...amin...

günlük keşke umut satın alabilsek bir yerlerden..
ne güzel olurdu di mi?kimse mutsuz olmazdı o zaman..
benim umuda çok ihtiyacım var günlük,hem de çok..
o kadar çabalıyorum,çalışıyorum ama beynim durmuş sanki..
kafam mı almıyo anlamadım.
yapamıyorum şu kpss sorularını.
gerçi çok iyi çalışabildiğim de söylenemez..
kitap elimde ama ben nerdeyim hiç bilmiyorum.
bazen yaşamıyormuşum gibi geliyo.
nişanlıyım,ama bunu hissedemiyorum bile..
parmağımda alyansımla yapayalnızım bu şehirde.
elim,gözüm hep telefonda zamanı geçirmeye,hasreti tüketmeye çalışıyorum.
bu hasreti bitirebilmek,hayatı onunla yaşayabilmek için atanmam lazım ama dedim ya olmuyo yapamıyorum.
umuda ihtiyacım var..
gerçekten..

Günlük bugün kankamla gezmediğimiz bebek mağazası kalmadı birsürü ciciler aldık kızçelerimize askılı elbiseler neler neler akşamda kına gecesi vardı bi oynadım döktürdüm valla iyi kurtlarımı döktüm bugün çok iyi geldi gezmek kafa dağıttım

allahımm bu nasıl bi huzurr böyleee:98:binlercee şükürler rabbimeeeeeyaklaşıyorrrr hissedyorummmm vee mutluyummmallahımm sen herkesn gönlüne göreeee verrrrrr

Sabah sabah sinirlerim zıpladı...
Allah'ın lütfu harika bir doğaya sahip Uzungöl'ün halini gördüm....
Sanki güneyde bir otelin havuz çevresi, yazıklar olsun gerçekten...
Uzungöl'ün 2003 ve 2011' de çekilen fotoğraflarını görünce orayı mahvedenleri, peşkeş çekenleri, içine sine sine kaçak yapılaşma yapmak isteyenleri, buna izin verenleri boğmak istedim
3 kuruş için orayı mahveden herkes dilerim inşallah bir daha hiiiççç para kazanaz dilerim...

Sevgili Gunluk,
Gunaydin...biliyor musun bu aralar uyesi oldugum bir gonulluler komitesindeki okumaya can atan burslu miniklerle beraber olmak o kadar hosuma gidiyor ki... ama cevremde bunlara hic duyarli olmayan birtakim "ruhsuzlari" gordukce, hayati baska turlu sorgular oldum....

“Talih insana bütün nimetlerini verse, onları tadabilecek bir ruh gerekir..Bizi ...mutlu eden ; Bir şeyin sahibi olmak değil, tadına varmaktır…”
~Montaigne~

Son düzenleme:
oyoy bugun böle bır huysuz içim duygusuz sankı sabah eşim evden gitmeden guzeldı güldük neşeliydik o yanımda olmayınca hep onu özleuyorum galıba artık özlemek ıstemıyorum yanımda olsun hep ya bırde bebişimiz olsun baba olsun o öle bır eşkı emınım bır okdr da tatlı baba olur ve hakedıyor RABBİM göbişime bebiş eşime bebeiş istiyorum onun için

gelicem yıne... sevgiyle kal...

Arkadaslar merhaba. Ben siteye bugün, yasadıgım bir saglıkproblemi dolayısıyla üye oldum. Sabah foruma yazdım ancak henüz kimseden cevap gelmedi.
Bana geri dönüs yaparsanız cok sevinirim ciddi bir sorun ve gercekten cok problem yasıyorum.

pazar pazar alışveriş çılgınlığım tuttu gene iyi mi sanırım dayanamıcam gidip bir kaç pantolon bir kaç tane tshirt çanta ve ayakkabı alıcam :84::84:

açtıgnız konunun linkini verin girip bakalım

günnüş tembelim ben e okulda bir sürü iş var bense çay ve net keyfi yapıyorum bu arada gel haziran gelllll

ohhhhh şükürrrr toplantıydı eğitimdi yemekti derken şükür RABBİME bunuda atlattık :80: dün gece 11 gibi evdeydim.. Gün içerisinde önce bakırköye çıktık ben babam ve ablam güzel güzel cici ayakkabılar aldım çanta aldım makyaj malzemelerim bitmişti onları tamamladım sonra hadi dedik marmara foruma geçelim, ordada gözüme harika bi badi takıldı almadan dururmuyum tabiside aldım gez gez bitmez burası dedik ( çooook büyük) sonra atladık arabaya eve geçtik.. Annemede yolda siparişler verdim çok acıktım bişiler hazırla yiyip hazırlanıp hemen çıkıcam dedim.. Geldim mamalarımı yedim kıyafet değişikliği makyaj tazelemesi derken hemen hazırlanıp evden çıktım 6 gibi ve topkapı sosyal tesislerine geçtim.. Gayet Güzel geçti ilk kez böyle bir toplantı ve eğitime katıldım Söylenip duruyordum nerden sandık başkanı oldum ben diye ama iyiki olmuşum dedim dün akşamki atmosferi görünce
Bugün geç kalkmanın rahatlığı ve yağmurun huzuruyla Değme Keyfimee Az öncede Onaylattım biletlerii ‎17.04.2011 pazar saat 21:00 Gamze İstanbuldan Uzaklaşmak için otobüse binerrr vee istikamet Bodrum Gidiş Biletim Var Dönüş Biletim Kafama Göre

Büyük konuşmuşum. Asla demedim hiç ama laf edip durdum. Şimdi ben de o laf ettiğim, dalga geçtiğim olayın içine girmek istiyorum ve kendime inanamıyorum bunu istediğim için.

En büyük hayalim o oldu.

OOoooooffff!!!

Bugünü Pazartesi sandım, çok geç uyandığım için okula gidemediğimden üzüldüm hatta.
Ama Pazar olduğunu annem hatırlattı kısa bir süre sonra sağolsun.
Aklım nerelerde ben de bilmiyorum.

Vize haftasına giriyorum yarın itibariyle. Ders okul, kdramalarım, ünlü aşklarım dışında başka bir şey de yok hayatımda.
Ben böyle dizilerde izlediğim heriflerin hayalini kurmaya devam edersem ömrümün sonuna kadar yalnız kalacağım herhalde.
Bazı tanıdıklarım hemen etkilenebiliyor bir erkekten ama bende tık yok. Neden böyle yüksek estetik, güzellik meraklısı şekilci bir insan olarak doğmuşum ben???
Neden güzellik düşkünüyümmm nedeennnn? :84::84::84:
Kimseyi beğenmiyorum, çok zor bir durumdayım.

Erkekler de Tryamor bana bakmaz ki diyorlarmış... Yine oooofffffff!!! :84::84:
Bu yüzden yanıma erkek sinek bile yaklaşmıyor bana.
Tanrıııııımmmmmm!!! :84::84::84::84::84::84:

Neysee boşver...
Birtneymin yeni albümü de çıktı.
Çoooookkkk seviyorum onu.

Britney FOREVA!!! (Özenti gençlik.)

Son dört saattir maç izliyorum günnükcan. Evet evet bildiğimiz mac. Bütün gün oynan macların özetleri, yorumları. Offf kuscam simdi, içim bayıldı vallahiiiiiii.

Haftada bir gün izlio die sesimi de cıkaramıyorum :) Tek başıma başka bir yerde tv izlemekten de hoşlanmıyorum :) Sindim bir köşeye burayı takip ediorum....

Acıyın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…