Popüler Konu Sevgili günlük...

anneme her şeyi anlattım günlük
acaip ferahhladım gerçeten
onun hayır duasını alarak bu işin üstesinden gelebilirim inşallah...

günlük askeri yolculadık hayırlısıyla gitsin gelsin..saçlarıma fön çektim yarın ne giysem hava nasıl olur ki acaba hiçte uykum yok ama uyumak zorundayım yoksa sabah kalkamam hadi sana iyi geceler duamı okuyup yatıyorum

daha iyiyim be günlük..
yavaş yavaş toparlanıorum..
yanımda birileri oldugunda hiç hatırlamıorum bile özellikle eşim yanımdaysa.
bgn tüm gün birlikteydik..
kiralık evde bulduk ,kısmetse bu hafta taşınalım diyoruz..
doktorum 2. aşılama için 2 ay bekleyelim dedi.
ama ben 2 ay bekleyebilirmiyim bilmiorum.
yani 1 ay yeter gibi gelio...
neyse bu sürede bende evimi rahat rahat yerleştiririm..
yeni evim yeni mutluluklar getirir inşallah...
yarın kesin sonuç için bida kan vericektim ama gerek kalmadıçnk adet oldum....
aslında buna bile seviniorum..
pco hastaları düzenli adet olamamanın nedemek oldugunu çok iyi bilirler..
allah aşükür adetler düzene girdi..
bu ay hiç düşünmicem bebek işini...
daha yaşımız 23 genciz evvelallah...
nedimmm hakkımızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
kız günlük iyi sabahlar bacım
evet evet tahmin ettiğin gibi heç uyumadım
yarın kardelen çiçeğimle nasıl akşamı ederim orasını bilemiyom valla
birazdan banyoya girip dua edicem ama sane yazmadan gitmeyim didim
iyi dimişmiyim bugün yani dün öğleden sonra çıktık evden
gezdik dolaştık valla kocimle kızımla küçük hanım pusetinde 2 saate yakın uyuyunca
gece yine uyuması 12yi buldu ama bu sabah 7de uyandırıcam onu
uykuyu ve yemeyi düzene sokma zamanı geldi ve tabi kilolarıda :78:
şimdi kafama takılan bikaç şey var
şu günlük süt meselesi nerden bulabilirz:18:
ayrıca balık yağı ve bıldırcın yumurtası kullanamaya başlasakmı geçmi kaldık:18:
ve tabi en kısa zamanda kardelene hikaye kitapları almam lazım geç bile kaldık
ayy sen bakma bana benim kafamda bir dünya şey var düşünüp dururum
uykumda bile biraz fazla ayrıntılara takarım tipik bir başak burcuyum da
kocacım ahh zavallım kafayı yedirtçem adama en sonunda
oda benim tam tersim koç burcu zıtlığa bak başak +koç=kova aman allahım gelde delirme bu evde

ay görüşürz demeyi unutmuşum şeker:80:
öptüm kocaman bidaha ne zaman gelirim bilmiyorum artık
kardelen uyanıkken pc yi açmama kararı aldım
uyursa prenses görüşürüz şekerim hadi kaçtım ben

Son düzenleme:
günlük gece gözümü bile kırpmadım gözlerimde yaş kalmadı artık dökecek ben onun gelecegi günün evlenicegimiz anın hayalini kurarke.sen gitmeyi sectin sende haklısın ama bu kadar kolay olmamalı vaz gecmek benim için mücadele etmelisin bi şekilde ikna olur annem bu sana baglı beni ne kadar cok sevdigini benden vazgecmiyceginianlarsa oda zorluk cıkarmaz sana ama sen nasıl bu kadar cabuk vaz gectin anlamıyorum.nefes alamıyorum sensiz aklımı kaybedicem.ne demek ya biz görevimiziz yaparız dalgamı geciyosun benimle sen beni sevdigin bi ömrünü gecirmek istedigin için benimle evlenmek istemelisin.sanki ben seni zorla yaptırıyomuşum gibi bunları öle konuşuyosun.tam sende haklısın bi tek annen var onunla oturmak istemen cok dogru ama annem cok cekmiş benimde iyiligimi istiyo.ben kabul ettim annenle oturmayı ama annemi ikna etmek sana kalıyo ben elimden geleni yaparım diyorumda zaten mecbur verceksin diye.sende benden vazgecmiycegini göster.bu yok ben ugraşamam bitirelim demekle olmuyo.bana ilk defa keşke dedirdin dün gece keşke hiç girmeseydim hayatına.senden kopamıyorum tutunacak dalım yok seni ne kadar cok sevdigimi söylememe bile gerek yok sen bunları bile be vazgectin ya benden demekki bu kadarkolaymış hiç sevmemişsin beni

gunluk soguk bır hava ınsanın calısma ıstegı olmuyor.dun aksamda kar yagdı saskınlık ıcınde ızledım.
gunluk goruculer geldı ama ben ıstemedım zaten gelmelerınıde ıstemıyordum yengemın ısrarı istemedım evlılıgı dusunmuyorum dedım kapattım.aslında ıcımde ısınmadı cocuga ıyı hos cocuk ama yapamazdık beraber o mülayim sessız bende onun tam tersı.artı benım ihtıyaclarımı karsılayabılecegını zannetmıyorum.ben luks yasamayı sevıyorum gıyınmeyı suslenmeyı gezmeyı.cebımde ne kadar para oldugunu cogu zaman bılmeden yasıyorum kafama gore.evlılık olsaydı eger elektrık su faturasını dusunecektım ben rahat yasadım 24 yasıma kadar sıkıntıya gelemem.neyse gunluk hayırlısı olsun.

yarın buyuk ıhtımal ankaraya gıdıyorum alısverıse yupyyyyy

Selam günlük sana yazıcam ama, bi yandan da yazsam mı yazmasam mı diye tereddüte kaldım.
Malüm duygularımı kelimelere döktüğüm zaman gözlerimden yaşlar akıyo, iş yerindeyim bi de....
Ama dayanamadım yazıyorum sana. içimdekileri kimseye anlatamadığıma göre çareyi yazmakta buldum...

Günlük eşimle aramdaki sorunlarım çığ gibi büyüyo. Bütün bu olanlara dur diyemiyorum.
Aramızda müthiş derecede iletişimsizlik problemi var.
Düşüncelerini sürekli kendine saklıyo benimle hiç bir şeyi paylaşmıyo.
Bu da sürekli yanlış anlaşılmalara sebep oluyo.
Dün artık iyice çıldırdım kendimi kaybettim. hiç beklemediğim hayatımda hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum.
İnan yakınlarda bi psikolog olsa yemin ederim kaça kaç gidicem. İnanıyorum artık profosyonel bi yardım almam gerek.
Tek başıma halledemiyorum artık.
Şu an btün bunları yazarken o kadar tedirginim ki, o kadar mutsuz ve huzursuzum ki anlatamam sana
Nereye kadar gidicek bu böyle bilmiyorum.
Görüşmek üzere, iyi ki varsın günlüğüm

İ

Vücudum çökmek üzere. Hissediyorum. Bunca mutsuzluğu kaldıramıyor.
Nereye kadar devam eder,düzelir mi bilmiyorum ama fiziksel olarakta etkilenmeye başladım artık.
Rabbim hakkımda hayırlısını versin günlük.
Ama ruhum yavaş yavaş ölürken, bedenimde ona ayak uyduruyor artık.

Çok zooor bu evlilik işleri çok...
Bekleyeceğim biraz daha şu an bunu doğru buluyorum....
Bir anlık kararla yanlış cevaplar vermektense, geniş bir zamana yayacağım önemli konuları...
Hayırlısı Allah'tan....

Ablamla dolaştık, dolaştıkk bugün...
Düğün için küpe buldum sonunda, artık düğüne gitmeye hazır sayılırım...
İnşallah çok güzel bir gelin olacak dostum,sonrasıda çook güzel olur inşallah...

gunluk cok mutlu oldum ben.ıkıncı defa bugun yazmak ıstedım sana.gunluk ehlıyet ıcın kayıt oldum bugun hep ertelıyordum yarın yaparım bıdakı kayıtlara yazılırım.kayıt oldum.sınavlardan gecersem 1 agustosa ehlıyet elımde ısallah.ayrıca kredı cekıp araba alıcam yada cekmeden alıcam askım kefıl alacak yada o alır ben ona verırım parasını faizle uğrasmaktansa.yupyyyyyyy

selam günlük,
akdeniz ve ege kıyılarına bakıyorum tatil için ama gidemeyecek gibiyiz.
tatil istiyorum. çok sıkıldım artık
onun dışında da herşey bildiğin gibi işte.

En yakın arkadaşımın hoşlandığı ve görüşmelere devam ettiği kişi benim memleketimden, -daha doğrusu benim kökenimden-, benim burcumdan...
Kişilik olarak da benziyormuşuz çocukla.
Hemen samimi olmuyoruz, her zaman insanlarla mesafe koyuyoruz aramıza, çok zor hoşlanıyoruz, ilişkilerde idealistiz vs vs...
Hatta bir cümle kurdum 'bak aynısınız, o da aynı şeyleri söylemişti' dedi arkadaşım.
Ve ben de bu çocukla tanışmak istiyorum; ama-fakat-lakin ki arkadaşım hiç gönüllü değil.

Oooooffff yaaa...

Kendim gibi bir erkekle konuşmak çok iyi gelirdi oysaa...

Daha önce hiç böyle yapmazdı, görüşürdük çıktıklarıyla ama bunda öyle olmadı.
Umarım çocuk İngiltere'ye gitmeden tanışma fırsatı bulurum.

selam günlükcüm..tam çıkıcaktım sana bi yazayım dedim....

biraz halsizliğin ardından çok şükür toparlandım.
dersleri iyice boşlamıştımki hızlı bi dönüşle toparlamaya çalışıyorum..
bu aralar canım bol bol koşmak,meyve yemek temiz doğa havası almak istiyor.bugün biraz koşuverdim.
ileriye yatırım yapmam lazım şimdi çıtırız ama ilerde pıtır olma ihtimali var

neyse şu sıralar gece hem pc de vakit öldürdüm ama sana hiç uğruyamadım.unuttum seni
kendi günlük defterime zor vakit bulup gece yazıyorum sana uğruyamadım bile..
herşey iyi gibi çok şükür bol bol dua ediyorum ALLAHIMA HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BENİ DİYE...
heee bu arada bi görücümü ne varmış hahahaha yabancı biri çok şaşırdım o çocugun beni istemesine!!töbe bismillah zibidi neyse şu sıralar evde bi araba değiştirme sevdasıdır giidiyor abimin onun hikayelerini dinliyorum pekte anlamam arabalardan ..ancak sürerim tabi nezamn nasip olcaksa sürmesi ehliyet var iş yok :)abimin yüzünden hep vakti olmuyor arabayı bana vermeye sürmeye.bende alıp kaçıramam uslu kızım napımm

bu hafta hiç evde oturmadım,alışveriş yaptım baştan aşağı bi takım aldım ama epey bi para gitti 300 tlcik ama düzgün birşey olsun istedim..
sonra iki akraba ziyaretinde bulunduk,doğum günümde bi kaç arkadaşım bana süpriz yapıp eve geldiler vs derken haftasonuda kuzenlerim bizdeydi yemek muhabbet derken ayrıca temizlik yaptık bol bol dolaplar,salona yemek takımı aldık şimdide onları temizle yerleştir...yeni vakit bulup bugünde ders çalıştım test vs çözdüm.şimdide mamamı yicem akşam biraz kitap okur yatarım heralde.
hadi byee

Issız adamın son 10 dksı ıle Emre Aydın'ın Son defa sarkısı ne kadar güzel bütünleşiyor ya

da ,

ben nıye aglıyorum şimdi yahu

hormonlar mı yoksa ben hormonlara mı suç buluyorum

son defa görsem senii ,kaybolsam yüzündeeeee

ah şu progesteron ...

selam şeker kendime kupa veriyorum kardeleni bugün uyutmadım
ve saat 8:30 itibariyle babasının kucağında sızmış bulunmaktadır
ama sorun şuki ben sıkılıyorummmm
vee canım çikolata istiyor
çikolata kilo aldırmıyordu demiii

Sevgili Gunluk,
Gerisayim basladi, Persembe'ye cok ama cok az kaldi.....benim icin insallah cok hayirli ve guzel bir gun olacak..

Son düzenleme:
günnük cok sIkILiyorum evde.. :97:
ama mayisa kadar evdeyim..
bugün banyo yaptiktan sonra baktim, ameliyat yerim agriyor anladim ki iyilesmis gibi olmakla olmuyormus... :26:
ben kendimi iyi hissediyorum ama fazla hareket ettirince boynumu hemen agrisini hissediyorum...
ayyh günnük herseyi gectim annem tarafindan sIkI yönetimdeydim...
bu yüzden rahatca cikamiyorum disari..
neymis nazar ederlermis, bu kiz ameliyat oldu ne cabuk iyilesti derlermis..
annem herseyim benim endiseleniyor iste...
ama ben sevgilimi özledim, bizede yazik dimi ama...
neyse ben bir hafta daha dinleyenim sonrasina bakariz artik... herseyin hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…