Popüler Konu Sevgili günlük...

Sadakatin bu muydu dünya? Söz vermiştik! Sen dönmeyecektin, ben büyümeyecektim. Bak titretiyorsun bile. Her hareketin ayrı bir gizem. Ben senin içinde sen benim içimde. Karıştık gidiyoruz. Nereye? Her şeyin başladığı yere.

bazen çok yakınım ufkuma bazen cok uzakama biliyorum herşeyin başı sabrbeklemek görmek lazım sakince

Çooook kötü bir gece geçirdim günlük. Çok ağladım rüyamda. Kaç kez hıçkıra hıçkıra uyandım hatırlamıyorum. Canım annemle ilgiliydi rüya En hassas noktam.

Sabah uyandığımda gözlerim kapanmıştı şişlikten, hatırladığımdan daha çok ağladım demek ki. Eşim de panik oldu yazık. Her gözümü açtığımda beni sakinleştirmeye çalıştı. Hala etkisindeyim günlük. Hala ağlama hissi var içimde. Niye böyle birşey oldu ki. Çok mu ihmal ettim acaba onu

Merhaba günlük baci nasilsin bakam?? Ben pek iyi sayilmam off yine daral geldi bana niye böyleyim ben ya niye iki gün iyiysem niye bir hafta suratsiz suratsiz geziyorum etrafta bi deyiver hadi bakalim bunu bana off Bunlardan pekte bahsetmek istemiyorum ama icim dolup tasiyor.
Nereye kadar bu böyle gidicek bilmiyorum, bilmiyorum sonunu göremiyorum. Bazen kendimden daha dogrusu ruh sagligimdan suphe bile ediyorum. Disa karsi ne kadar iyi görünmeye calissamda kendi ic dünyamda neler oluyor ne savaslar ne firtinalar kopuyor bir bilsen.

Is, okul ve ev üclüsü arasinda gidip geliyorum son zamanlarda sükür yakinda ingilizce kursum bitiyorda ondan kurtuluyorum iyice s1k1ldim kurstan Katharina ´da olmasa hic zaman gecmezmis orda yaw. Neyse sükür bitiyor pek getirdigi birsey olmadi ya hadi neyse.
Gitar kursu desen neredeyse bir aydir gitmiyorum güya kafami dagitmak icin baslamistim aman onada hic gidesim yok valla bitse diye bakiyorum ne yalan söyleyim. Ama sükür oda zaten yaz tatilinde bitiyor. KEndi istegimle basladim ama icimdeki o heves kus olup uctu gitti.
Anlamiyorum, anliyamiyorum kendime hic anlam veremiyorum taniyamiyorum kendimi ben bu degilim ben böyle degildim. Resmen zaman zaman hayata kendime küser oldum. Tahamül edemiyorum hicbir seye. Kendimle barisik degilim kendime küstüm sanki herseyde bir kusur ariyorum misal saclarimla hic memnun degilim of gecen düzlestirici aldim ama yinede memnun degilim saclarimla kökünden kestircem bu sinirle bu gidisle off sonra yaza bakarak ki yazda yemek yemiyordum stresten biliyorsun nedenini 3-4 kilo almisim kendimi duba gibi hissediyorum sanki 100 kilo oldum yaw deli kiz 48 kilosun diyorum bazen off ya kendimi ben cok cirkin hissediyorum nedense öyle olmasa bile kendimi öyle görür oldum

Sükür hic olmasa okula derslerime adepte olabiliyorum zaman zaman zorlansamda. Matematik ve Iktisat´tan korkmuyorumda Ekonomi Hukuku gözümde büyüyor acip bir kere bile okumadim paragraflar gözümde büyüyor resmen. Neyse daha var sinavlara hergün biraz calisyiorum birde Ekonomi Hukuku aski dogsa icime super olucak.

Son parcasi eksik bir yapboz gibi hissediyorum kendimi hayatimi. Hep birseyler eksik ne bu eksiklik neden o parcanin yoklugunu bu kadar cekiyorum bilmiyorum ama suanda kendimi bir yarim olarak görüyorum. Hayatim cok monoton ay cildiracam. Imkanim olsada gidip uzaklasa bilsem biraz buralardan ne iyi gelirdi belki peki ondan sonra yine ayni ben off...

off günlük bacim sinirden stresten regl bile olamiyorum yaaaa neredeyse 6 haftayi gecti gelmedi birtürlü...tek teselligim tek huzurum rabbim dualarim...

Son düzenleme:
İnsanları seviyorum, özellikle kadınları.. Kıyamıyorum napıyım :/ Naparsanız yapın alttan alıcam söz bundan sonra hep böyle olcak. Benden güçsüze vurmamayı biliyorum çünkü.

Son düzenleme:
mrb günlük ,

hayatımın erkeğiyle aynı evi paylaşmak bambaşka bir duyguymuş be :)
daha 10 günlük evliyiz herşey o kadar güzel ki...
Umarım hep böyle olur
hiç gelmeyecek diye düşündüğüm gün sonunda gerçekleşti
ayyyy canım kocamm şu an işte nasıl özledim yaaa :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
İçimdeki duyguları anlatmak sanırım çok zor onun için çok kısa kesicem sonunda dualarım kabul oldu ve Kredi ile bile olsa Ev sahibi olduk Allah bize yardımcı olsun inşallah :92::92::92:
ÖYle çok heycanlıyım ki bugün doğum günüm ve Ev sahibi olduk sanırım aldığım en pahalı doğum günü hediyesi buda sizin payınıza düşen pastamız

Son düzenleme:
günlükkkk napıyosunnnn

pazar günü tanıştığım biri var faceden..polisss aşık oldummm ama zor biri be günlükkkk .ama onunla beraber olsam çok mutlu olurum vallaaaa .ondan gelen mesajda mutlu oluyorsam onun yanınd akimbilir nasıl mutlu olurum ...
henüz hiçbişe yokkkk ama ben olsun istiyorummm..ilk görüşte aşk buna denir..ama onda tık yok galiba

yoğun geçen bir günnünnden merhaba günnükcan
mimocan face profiline bişi etmiş duvarını göremiom böyle yüklenio gibi bişi gösterio ama açılmıo
az önce konuşuodukta ha birem pişmiş kelle gibi güllüodu ondan ötürü heralde
yarın buluşsak ya özledimm
bugün2.seans kavitasyona gidicem görenler zayıflamışsın diyoomimocan da
bugün cnm çok çuklat istedi kelogs un gevreklilerinden yidim valla
bişi olmaz daha eve gitcem 2 lt su içcemm gelcem yine öyle kurbaa olcem ben
neyse kaçanzii gunnük

günlükkkkkkk
aşkım yarın işe başlıcakkkk bugün gittik takım elbise falan aldık inş hayırlısı olur bizim için :123:
en kısa zamanla annesiyle tanışıcam şmdiden heyecan bastı günü bile belli deil ne giycem ben okulumda şuan iyi gidiyooo :82:
mutluyum

günlük ben sigarayı bıraktım, diyete de başladım. her şey daha güzel olacak.

Koltukta belki bir kaç dakika uyuyakladığımda çok hoş bir anı sanki gerçekmiş gibi yaşadım.
Gerçekten yaşansa o kadar güzel olamayacak bir an...
Sevdiklerimi yolculuğa uğurlamak çok zor geliyor...
Hep boğazımda bir düğüm...
Tuhaf sızı
Yorgun, cılız ve sıkıntılı hissediyorum, uyku gelmiyor bir türlü bedene...
Puslu olan bir tek hava değil galiba...

Sevgili Gunluk;
Geri sayim suruyor..2 gun kaldi...dualarin benimle olsun, amacima ulasarirsam dile benden ne dilersen!!!

naber günlükcan nasilsin???
Benim yine bir dürgünlük coktü üzerime hicbirsey yapasim yok. Bogazim dügüm dügüm gözlerim dolu dolu suan üzgünüm, mutsuzum..

Hersey bana mecburi geliyor yoksa sadece uyumak istiyorum sadece uyumak. Ki gece uykularim bile deliksiz degil. 8 aydir falan deliksiz uyudugum gece yok neredeyse bir oyana bi buyana dönüp duruyor ne kadar uykum olsada zor uykuya daliyorum icim cok huzursuz cok mutsuz.

Tezcanli olmaktan nefret ediyorum. Utanmasam suan annemin babamin yaninda agliycam o kadar duygusalim anla yani..

Bir yanda huzursuzlugum, s1k1ntilarim, mutsuzlugum biryandan 1,5 aydir regl olamamam beni cekilmez yapti su günlerde of kendime tahamul edemiyorum ya..

rabbim sen beni feraha cikar hayatima tez zamanda duzene sokmama kendimi toparlamami nasip eyle rabbim sen neylersen güzel eylersin...

günaydın cancazım fenayım dünden beri
başım çatlıyacak sanki bıktım artık bu migren denilen illetten
eşim uyku düzenini bozduğun için ağrıyor sürekli diyor
malum önceden çalıştığım için erken kalkıyordum
şimdi evdeyim çok geç kalkmam ama tabi sabahın 7 sinde değil 10nunda kalkıyorum
ve baş ağrısıyla oyüzden tekrar eski düzene geri dönücem
çalışırken az uyurdum çok 2-3 de yatp sabah 7 işe gittiğim çok olurdu
bünye o saate alıştı sanırım şimdi çok uyumak ağır geliyor
dün kardelene bez almaya markete gittim dönüşte arkadaşa uğradım
oturdum kaldım orda eşimde oraya geldi sohbet muhabbet eve geldiğimizde
saat 11di arasıra yapmak lazım ama özlüyor insan muhabbet etmeyi insanız sonuçta
bakalım bugün nasıl geçiçek

gunluk bugun 3. yılımız askımla.ne gunlerdı hala ılk gunkı gıbı baktıgında gozlerı parlar boncugum benım.ben senden 3 yıl nekı 33 yıl baksam bıkmam der.askımız hep ılk gunkı gıbı olsun

suprız beklemıyom cunkü havalar ısınsın bıyerlere gıdecez hava soguk zaten bende ıstemem sogukta gıtmeyı.oturdugum yerde usuyorum ben bırak gezmeyı

boyle ıste.gorucu geldı demıstımya cocuk bana asık olmus.ben olmaz dıyınce dunya basana yıkılmıs.neyse bugun nedense yazasım yok sana.

Tiksindim,yemin ederim tiksindim..
Zaman oluyor sevdiğimi düşünüyorum bölümümü,şu an ise tiksiniyorum.
Anlıyorum ki sadece alışkanlık.14 yaşından beri meslek dersleri almanın sonucu olarak.
Peki düz liseye gitsem n'olacaktı?
Tarih,edebiyat okuyup öğretmen mi olacaktım?Bir yığın veledin kahrını mı çekecektim?
Bugün bana biri birşeyi iki kere tekrarlattı mı karşımdakini boğmak istiyorum.
Uç bir örnek:Hukuk mu okuyacaktım?
Ben kendi hakkımı savunamıyorum,elalemin hakkını nasıl savunacaktım?
Ya da PDR,Psikoloji..
Höt desen bozulan bir psikolojim var.İyi hasta var kötü hasta var..
Sosyoloji,Felsefe hı?
Sayısal alandaki mesleklere hiç değinmedim yalnız..
Şu an neyim ben,ne olacağım hiç..
Hayatım boyunca daha çocukken idealini belirleyip hiç bozmadan ona ulaşabilenleri öyle kıskandım ki..
Sanıyorum ki benden ne köy olur ne kasaba.İnsan ziyanıyım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…