Merhaba günlük baci nasilsin bakam?? Ben pek iyi sayilmam off yine daral geldi bana
niye böyleyim ben ya niye
iki gün iyiysem niye bir hafta suratsiz suratsiz geziyorum etrafta bi deyiver hadi bakalim bunu bana off
Bunlardan pekte bahsetmek istemiyorum ama icim dolup tasiyor.
Nereye kadar bu böyle gidicek bilmiyorum, bilmiyorum sonunu göremiyorum. Bazen kendimden daha dogrusu ruh sagligimdan suphe bile ediyorum. Disa karsi ne kadar iyi görünmeye calissamda kendi ic dünyamda neler oluyor ne savaslar ne firtinalar kopuyor bir bilsen.
Is, okul ve ev üclüsü arasinda gidip geliyorum son zamanlarda sükür yakinda ingilizce kursum bitiyorda ondan kurtuluyorum iyice s1k1ldim kurstan Katharina ´da olmasa hic zaman gecmezmis orda yaw. Neyse sükür bitiyor pek getirdigi birsey olmadi ya hadi neyse.
Gitar kursu desen neredeyse bir aydir gitmiyorum güya kafami dagitmak icin baslamistim
aman onada hic gidesim yok valla bitse diye bakiyorum ne yalan söyleyim. Ama sükür oda zaten yaz tatilinde bitiyor. KEndi istegimle basladim ama icimdeki o heves kus olup uctu gitti.
Anlamiyorum, anliyamiyorum kendime hic anlam veremiyorum taniyamiyorum kendimi ben bu degilim ben böyle degildim. Resmen zaman zaman hayata kendime küser oldum. Tahamül edemiyorum hicbir seye. Kendimle barisik degilim kendime küstüm sanki herseyde bir kusur ariyorum misal saclarimla hic memnun degilim of gecen düzlestirici aldim ama yinede memnun degilim saclarimla kökünden kestircem bu sinirle bu gidisle off
sonra yaza bakarak ki yazda yemek yemiyordum stresten biliyorsun nedenini 3-4 kilo almisim kendimi duba gibi hissediyorum sanki 100 kilo oldum yaw deli kiz 48 kilosun diyorum bazen off ya
kendimi ben cok cirkin hissediyorum nedense öyle olmasa bile kendimi öyle görür oldum
Sükür hic olmasa okula derslerime adepte olabiliyorum zaman zaman zorlansamda. Matematik ve Iktisat´tan korkmuyorumda Ekonomi Hukuku gözümde büyüyor acip bir kere bile okumadim paragraflar gözümde büyüyor resmen. Neyse daha var sinavlara hergün biraz calisyiorum birde Ekonomi Hukuku aski dogsa icime super olucak.
Son parcasi eksik bir yapboz gibi hissediyorum kendimi hayatimi. Hep birseyler eksik ne bu eksiklik neden o parcanin yoklugunu bu kadar cekiyorum bilmiyorum ama suanda kendimi bir yarim olarak görüyorum. Hayatim cok monoton ay cildiracam. Imkanim olsada gidip uzaklasa bilsem biraz buralardan ne iyi gelirdi belki peki ondan sonra yine ayni ben off...
off günlük bacim sinirden stresten regl bile olamiyorum yaaaa neredeyse 6 haftayi gecti gelmedi birtürlü...tek teselligim tek huzurum rabbim dualarim...