Popüler Konu Sevgili günlük...

biliyorum herşey çok yeni ama neden on yıldır hayatımdaymış gibi hissediyorum ki?
neden durup durup burnuma kokusu geliyor, bakışlarını özlüyorum ki?
biliyorum herşey çok yeni ama duyguların zamanı var mı.. birini şu kadar süredir tanıyorsan bu kadar büyük bir duygu hissedebilirsin gibi birşey var mı?
akşam olsun diye saatleri sayıyorum resmen..

günlükçüm
19 Nisan evlilik yıldönümümüz?
Acaba ne planlıyor?

Yoksa yoksa unutmuşmudur? :44:

behey kel kafalı adam?derdin ne benle?sürgün geldiğini unuttun mu?senin de evlatların var Rabbim tüm eziyetlerini onlardan çıkarsın...Ben şanssızım günnüş...Herkes dersten atar ben 1dk önce bıraksam farkedilir.Rabbim kurtar beni.

off off içim yanıyo aslında busiteye girmemek istiyorum ama burda yazdıklarımı kimseye söyleyemiyorum iyi kötü bütün herşeyimi burda paylaşıyorum içim rahatlıyo biyerde yanlış yapıyorum ama nerde

günnük bugün hastanede kontrolüm vardi...
cok sükür tahlil sonuclarim temiz cikti...
artik bandajda yok doktor sadece bir cizgi halinde iz kalicak dedi..
yani ben sorun etmiyorum ama her görenin boynuna ne oldu diye sormasinida istemiyorum...
herkese aciklama yapacak halim yok..
neyse birde su sesim düzelirse hersey bitmis olucak... :81:
allah kimseyi saglik sorunuyla sinamasin...

gunluk sabah sana bır guzel yazdım bugun 3. yılımız dıye nazar degdı sanırım.kavga ettık az once.haklıyım sonuna kadar.neden bu erkekler boyle sadece kendılerını dusunuyorlar.ay sonunda yurtdısına arkadaslarıyla gezmeye gıdeceklermıs.cehennemın dıbıne gıtsın umrumda degıl ama bugun 3. yılımız yemege cıkabılırdık.benımle 10 metre oteye gıtmıyor arkadaslarıyla yurtdısına gıdecem dıye konusuyor.cok kızdım cok.

doğru mu yaptım sence günlük?

kızınca böyle oluyorum işte, gözüm dönüyo. babam gelse tanımıyorum.

aslında herşey tam da göründüğü gibi. neden inkar ediyor neden anlayamadım.

yok ablasıymış yok mecburiyettenmiş.... bahane hepsi. kimse ona istemediği birşeyi yaptıramaz.

önceki gibi değildi, eksik bişey vardı. içim bi türlü rahat etmedi. rahat edemedim.

doğru olan buydu bence.

üzülen gene ben oldum. aklımı başıma toplamazsam hep ben üzülücem hep..

bir daha asla !!

Günlükcan diyete girmeye karar verdim ama sakin kimselere demeyesin aklini bozdu bu kiz derler yaza kadar 45 olcam yine hatta belki 44. 3 -4 kilo versem belki moral duzelir bende kilomada takmis durumdayim birine söylesem sen kafayi yemissin diyor. Bugün basladim bile oglen her zaman yedigim salatami yemeyipte sadece yogurt yedim sabah kahvaltimi yaptim tabikide bak onsuz olmaz iste o kadarda degil yani o zaman acimdan ölürüm kesin. Aksam desen birsey yemiycem az önce elma yedim yeter o bana. Zaten canimda birsey istemiyor. Hani su hastanelerde tatsiz tutsuz kuru kitir kitir ekmek gibi seylerden yedim ama bak...

Ama öyle siskinimki of ama sükür sonunda regl olabilidim sonunda ya nasil sevindim anlatamam regl olacagimi bu kadar sevinecegimi hic düsünmezdim..

öyle iste baskada birsey demek gelmiyor pek icimden kimseyle konusasim yok. Hatta dalasasim var ondan bulasmiyorum kimselere off. Birazdan ingilizce kursum var aman of gitmiyim diyorum ama naparsin of erken cikarim bende. Ha bak birde haftasonu arkadasimla bulusacaz oh alisveris ve kahve keyfi yapariz artik. 6 yildir görmemistik birbirimizi metroda karsilastik yaklasik bir ay önce ne kadar degmis ya anlatamam hasret gideririz artikin..

hadi kal saglicakla...

canım özelin dolmuş yazamıyorum
4 aylık daha çok erken bence az daha sık dişini
benimki 12 ay sırf sütle gitti
ağzına ne soktuysam umursamadı

Günlükkk...
Hayat çok yordu bu aralar beni. Okul ailevi sorunlar dersler ödevler derken ne bilimm günlük yaa öyle iştee.
Doğumgünüme 8 güncük kaldı günlük:) Ayy ailemmm ne alcak acabaa. aşkımın ne alcağınıda çok merak ediyorum. ama önemli olan hatırlaması ve güzel bir şekilde kutlaması :) Onu çooook seviyorum ben günlükk çookk çoook çoooookkkkkkk :)

Hayat akışım tıkanmış, açılmıyor önüm.Benim bu çektiğim nedirrr yaaaa 3 yıldır... Hayallerim yıkıldı, masumiyetim kayboldu, inançlarımı yitirdim, güvenim kalmadı kimseye. Yalnız bıraktılar beni, çok üzdüler. Aydınlığa çıkamıyorum. Allah bir yerden vermiş vereceğini, gerisini getirmiyor bir türlü.Kendimi ifade edecek sözcük bulamıyorum artık. Sözcüklerimi de kaybettim.Bir yere sıkıştırmışlar beni, çıkamıyorum içinden.Gülememek, ağlayamamak,heyecanlanamamak vs. ve bunları yapamamanın yarattığı gerginliğin yaşattığı hissi anlayabilir misin günlük? Öyle zor ki! ( .........................

Sevgili Gunluk,
Biliyor musun cok istedigim iki dilegimden birini Allahim bana verdi..ikincisine ise ne yazik ki ulasamayacagim kesinlesti ama saglik olsun, ben yine de bugune kadar yasadigim aci, tatli hersey icin once ona, sonrada sevdiklerime duaciyim belki baska dunyalarda bu mutluluk,hosluk kismet olur bana, kimbilir?.......

sevdigim insanın bensiz mutlu oldugunu görmek !
böyle yaşamak zorundayım bunları bilmek ! zor be günlük işte zorr

Son düzenleme:
Sigarayı bıraktık günlükcan. Offf ilk defa denediğim için zorlanırım gibi hissediyorum ama bir elimde kuruyemiş, bir elimde sakız düşünmemeye çalışıyorum. Aslında benim böyle bir niyetim yoktu ama eşim çok istedi bırakalım diye

Zor geçicek bugün çoook zor

selam,

Şekerim nasılsın? dün bitti bizim eğitim çok güzeldi yaa her çarşamba inanılmaz keyifle zaman geçiriyorduk Davetiyelerimizi bastıralım hemen gidicez eğitmene de vermeye
Allah içinin iyiliğini güzelliğini sanki dışarı çıkartmış mükemmel bişey. iyiki karşıma çıktın canım benim
52 günümüz kaldı akşam evimize gidiyoruz ne güzel bişeymiş Evimize diyebilmek Allah kirada oturan ev sahibi olmak isteyen her kuluna nasip etsin
Evde bi sürü iş var Allah yardım eder biter inşallah :26: haftasonu da çeyizlerimiz falan yıkanacak

günlükcüğüm, sana bir itirafım var..

bencil olmayı beceremeyecek kadar gerizekalı olduğum için kendimden nefret ediyorum.

Uzun zamandır yazmıyorum sana günlüküm...
Günler yavaş gibi gelsede baya hızlı geçiyor...
Bir çok şeyi hazırladık evi tuttuk, ama hala gideceğime dair biz üzüntü yok, sanırım bişeylerin farkına varamadım henüz. Zaman zaman heyecan ve duygusallığı bir arada yaşıyorum, o kadar garip bir duyguki...
Topiğe yazmaya başladığımda daha 1 yıl vardı, şimdi ise 2,5 ay kaldı, herkes çok az kalmış diyor :))
İnşaAllah sıkıntısız atlatırız şu günleri günlüküm, okuyan herkesten dua etmelerini rica edicem, çok garip psikolojiye büründük, küçük bir şeyi büyütebiliyoruz, yada illa olacak dediğimiz şeyler, varsın olmasın diyebiliyoruz. Benki her istediğini bir şekilde elde eden biri olarak, kendime şaşıyorum. Demekki evlenmek böyle bişey, fedakarlık yeni başlıyor sanırsam...

Sevgili Günlük
Artık sevdiceğimle eşimle aynı şehirde çalışmaya başladım
Eş durumundan yanındayım sevdiğimin
Nikahımız olalı bugün tam bir ay oldu düğüne az kaldı
Bugüne kadar anlamamıştım şimdi evime eşyalarımı yerleştirmek...

sevgili günlük. iki gün sonra aşkım geliyor. heyecan içinde olduğum şu dakiları paylaşmak ne güzel

selam kuzum park yatağından düştü günlüğüm
ödüm patladı kucağımda şimdi bişeyi yok gibi
gözüküyor ama yinede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…