Son zamanlarda yaptiklarina kizdigim dogru bulmadigim bir arkadasima öyle kizginimki birde isine gelmediginde kestirip atmasinida cok iyi biliyor hanfendi bunada acayip sinir oluyorum...
Hakkini yiyemem ama cok yanlis yapiyor cok..
Konusmak istiyorum onunla ama önce aklimdakileri söyleyeceklerimi bir toparlamaliyim...
insanoglu ne istedigini bilmiyo günlük ya
dün işe başlıyo die seviniyodum bugn azcık görüşebiliyoruz die üzülüyorm
çok az telefonla konuşabiliyorz haftada bigün izni olucak o da haftaiçi neyse günlükcm tek derdimiz bu olsun napalm daha az görüşürz
kapıda bir adam..
ısrarla kapıyı çalıyor..
diğer yanda bir anne ve iki kızı çalan kapıyı açmıyor,açamıyor.
30 yıllık evlilik kolay bitmiyormuş.
anladım.
ama herkes ektiğini biçer diyorum.
o kapıyı bir evlat olarak ben açmıyorsam,açmak istemiyorsam sebebi sensin baba..
sebebi bana,bize veremediklerin..
ya da vermek istemediklerin..
Sevgili günlük,
Amcam kansermiş
Yeni öğrendim
Üzülmeyelim diye saklamışlar bizden
İçim sıkıldı
Hayat anlamsızlaştı sanki
Babacığımda hasta
Dün geceyi nörolog kontrolünde klinlikte geçirdi.
Tahliller tesler vs daha sonuç vermedi.
Sara hastalığının bir çeşidinden şüphelenmiş doktor
Bir atak daha geçirmeden teşhiş konulsa bari
Ona göre tedaviye başlansa
Uff günlük içim daraldı biranda
Bugün esen rüzgar beni bile uçuracaktı neredeyse. Bir ara otobüse binmeden önce elime alıp çıktığım sınav notlarım da tam uçup gidiyordu ki yaşlı bir amca kurtardı sayfalarımı. 2 tane sınavı atlattım çok şükür. Sonucu da iyi olur inşallah. Akşam da nasıl yağmur yağdı nasıılll... Şakır şakır döküldü damlacıklar. :)) Hala da yağıyor. :)) Bir de 'o'nu çok iyi anıyorum bugün; nefretim gitti. Özledim yine. Dua ediyorum. Allah'ım ya onu yine getir bana çok mutlu olalım ya da olmayacaksa yeni ufuklar aç hayatımda artık diye. 4 yıldır başka birini sevemememin bir nedeni olmalı di mi? Bakalım ne olacak benim halim.
slm günnük cannn;
ne kadar uzun zaman oldu demi yazmayalı neler oldu pek bişi olmadı ama şu sıra küskün bi hayat yaşıyorum ben mutsuzum ama etrafımdakiler anlamasın die mutsuzluğumu bile yaşamıyorum bu son 1 2 aydır çok kırıldım çok yıprandım be günlük bi annem hariç bi o anlıo sanırım beni ama o bile bilmio ne kadar üzgün olduğumu kocam dersen kendi hayatında aslında farkında gibi içimde kopan fırtınaların ama sebebi bilio sanırım çok kırıo beni çokkk düşün günnüş 20 aylık bi bebek 5 aylık bi bebek daha var evdeki allahıma binlerce şükür 2 sağlıklı küçük erkeklerim var ama ben insanım günnük bende gezmek istiyorum değişik bişiler yapmak istiyorum eve geldimi bugün yoruldunmu gel dinlendenmesini bekliorum çok bişi istemiyorum aslında saygı değer kocama geçen hafta çok sıkıldım bebişlerle biraz beni gezdir dedim ki bu avm ile alakalıydı aama aldı bizi amcasına gitti halada demediki sizi başka yere götürüyüm demedi şimdi ise kuzenleriyle beraber yemekte herkes kendi keyfinde be günnüş
benim ise tek istediğim herşeye rağmen rabbim ağzımızın tadını evimizin huzurunu yavrularımın sağlık durumunu bozmasın rabbim kimsenin bozmasın ..
çook anlatacak şey var ama inan yazıya bile dökemiom be günnüş
günnük bende kendimi cabuk degisen bir ruh haline sahip oldugumu saniyordum...
oysa benim siskomda masallah öylemis... :76:
yada bana giciklik olsun diye böyle davraniyor..
ben ona güzel bir davranis sergileyecegim hic merak etmesin...
aman günnük sIkILdim evde, bir hafta daha dinleneyim sonra gider raporumu kapatirim..
calismayi seviyorum ya evde oturmak bana göre degil...
hayirlisi günnük herseyin hayirlisi olsun...
neden iyi geçmiyorlar bilmiyorum.. şimdiye kadar 7 tanesine grdim hiçbiride tamamdır demedim. yarın ise en önemlisi var ama bnm hevesim kalmadı.. geçemezsem eğer okulum uzayabilir oysaki.. allahım yardım et bana gayrette ver ne olur.. kendim için değil ailem için en çok bunu istiyorum.. aksi halde ne yüzle karşılarına geçerim.. bütün ilham perilerine ihtiyacım var bugün sabaha kadar yanımda kalın..
Bimillahirahmanirrahim yaa günnüş kaç gecedir bu saatlerde kulağıma ezan sesi okunuyor.. Ciddi ciddi ezan sesi duyuyorum , bu nedemek bilmiyorum fakat gerçekten ürktüm ve bilen varsa anlamını lütfen beni bilgilendirsin.. nihat hatipoğlunun sitesine soru cevap kısmınada yazmaya karar verdim, gerçekten çok merak ediyorum anlamı nedir bunun.. :26:
Neyse Bu arada pazar akşamı saat 9'da yola çıkıyoruz biletler alıntı ve bodruma doğru yola çıkıcaz yarın valizlerimi yapıcam hadi bakalım İnşallah güzel olucak bu tatil benim için her yönden.. Döndüğümüzdede hac için babamlar kayıt tazeletirken benim içinde yeni kayıt yaptırıcak ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH, gençken gidim günnüşüm kendim verdim kararımı ve herşeyi tasarladım kafamda bu kararı verirken.. Aaa yeni bi karar daha aldım Yemek ve Pasta Kursuna Yazılmaya Karar verdim Çook işim var döndüğümde çoook bunun için güzeelce dinlenmem enerji depolamam ve bol dopingle dönmem lazım istanbulaa
NEYSE EN KOCAMANINDAN KOSBÜYÜK ÖPÜYORUM HERBİKESCİKLERİ VE EKLİYORUM LÜTFEN SORUMUN YANITI HAKKINDA Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRSİNN
Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma...
Of günlük dokunsalar ağlıyacak gibiyim.... Canım sıkılıyo içim daralıyo ne zaman böyle olsam sonucunda kötü şeyler oluyo... Bi derdi var ve her zamanki gibi bana anlatmıyo off günlük artık beni sevmiyomu ki? Umursamıyo beni artık ben onu hep daha çok daha çok severken nasıl böyle oldu anlamadım Çok yalnızım kimsecikler anlamıyo beni sen anlarmısın günlük dizine yatıp ağlayabilirmiyim?tesellim olurmusun en yakın dostum olurmusun olabilirmisin? Geçsin artık bu günler eski günleri özledim günlük
Bugün akşam olur mu be günlükcan. Bitse de gitsek modundayım yeminle. Yine nöbetçiyim off offf. "Allah'ım tamam memur olmak istiyordum ama bu kadar yıpratacağını tahmin etmemiştim ki ben " Hep eksik dua ediyorum günlükcan ondan oluyo galiba. Allah'tan akşama proje kokteyli var da azcık kafam dağılacak yoksa 11. kattan kendimi intihar edezeğim
günlük işler okadar yoğunki çok daralıyorum çok bunalıyorum yaz gelsede izine çıksam biraz kafa dinlesem yarında arkadaşımıza gidiyoruz kızçesine hediye elbisede aldım kafa dağıtırım biraz hiç değilse