Popüler Konu Sevgili günlük...

Alışverişim geldi günlükcan. Bugün ayın onbeşi aslındaaaaaaaaaaaaa ama çok borcumuz var paşamı zora sokmamam lazım :) iki ay daha sabredersem çok süper olucak :)

günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok mutluyum bugün biliyor musunn

güzelcene yenia ldığım ayakkablılarımı ,lcwaıkıkıdaki çocuk reyonundan ceket almıştım onu giydim bir güzel fular taktım spor tarzı giyindim bugün işe geldim pek bir mutlıuyummmm

polisim emre'me gelince çok ama çok hoşlanıyorum ondan ama söyleyemiyorumm .çünkü fazla konuşmuşluğumuz yok malesef:44:
Aama o uniforma bu kadar mı güzel yakışırr ya niye bende şans yokki hoşlandoığım insanla niye beraber olamıyorumda
benden hoşlananlar geliyor beni buluyor be günlükkk

sürekli EMREnin resmine bakıp duruyorum bilyr musun

Son düzenleyen: Moderatör:
evett günlük yine ben yine ben.. anlatacak şey çok var öncelikle ben malum çalışıyorum ve çalıştığım yerde çok dik başlı bana göre kibirli bir bayan arkadaşım vardı ben benden fazla maaş alıyordu gözüm yok ama benim sorumluluğum ondan fazlaydı ama çok bilmiş tavırlarından dolayı işe girdikten 1 ay sonra aramız açıldı yoksa gerçekten yakınlaşmaya çalıştım bir gün hiç unutmuyorum ben işyerimde kahvaltımı yaparken tahin peynir zeytinde vardı tepsimde yanıma geldi oturdu aynen şu hareketi yaptı ayy seninle ne kadar yemek anlayışımız farklı hem tatlı hem tuzlu nasıl yiyordun dedi ağzını eğerek şok oldum bende evet seninle çok şeylerimiz farklı dedim o gün zaten ondan soğudum sonuçta din ırk cinsiyet ne olursa olsun her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler tahini ekmeğe sürmüşüm yutmuşum arkasından zeytin yemişim ne var bunda dimi sonradan zaten hepten gıcık oldum mesafeli oldum bendede bir huy var birinden anında soğuyabiliyorum gelen erkek müşterilerle bakışması falan benim olduğu kadar patronlarında dikkatini çekti ve işten çıkarıldı ne sevindim ne üzüldüm hakkında hayırlısı belki budur ama adım gibi eminimki o kafayla giderse daha çok yanlışlara düşer..benim için önemli olan işim işimi severek yapıyorum eşimle beraber borçları bitirmek için var gücümüzle uğraşıyoruz..her yeni gün yeni umut demek bunun bilincindeyim önemli olan kararlı ve umutlu olmak..tabiki sorunlar bazen insanın gücünü kırıyor ama onunlada mücadele etmeyi bilmeli insan..yılmamalı.

meraba günlüktooşş
seninle tanışmak bugün nasip oldu
145 gün sonra tontişkomla kavuşuyoz inş
heyecanlanıyorum ama ne kadar çok zaman var oysa

Pşt ben yine geldim dünkü sorum vardı ya hanii işte bugün müftülüğü aradım dayanamadım ve bir güzel anlattım.. onlarda anlam veremediler.. Güzel bişi kulağa ezan okunması bunaları rüyandamı görüyorsun dedi hayır uyanık oluyorum o saatlerde dedim ve sordu evde yalnızmı yaşıyorsun diye hayır ailemle yaşıyorum, peki onlarda bu sesi duyuyormu yoksa sadece senmi duyuyorsun dediler sadece ben duyuyorum dedim.. normalde namazımı kılan biriyim fakat sabah namazlarını bazen uyandığım zaman farzlarını kılıyorum bu yüzden bilerek kalkmıyorum dedim.. ve eklediler o saatlerde ezan sesi duyduğum zaman yani gece 2 - 3 gibi teheccüd namazı kılmamı söylediler..
Sağolsun Bu Siteden Nur Diye Bir Arkadaım Var Oda Araştırmış ve yardım oldu bayağ bi bana ALLAH RAZI OLSUN ONDANDA..:13:

Bu akşam Ablamla Eniştem Gelicek İş Çıkışı Hem Akşam Yemeğine hem güle güle'ye Hemde Kuşu'muzu Götürücekler biz gidiceğimiz için kuşumuzun bakımını ablam ve eniştem üstlenicek biz gelene kadar Aaaaaa bu aradaaaa Tüm Sene Boyunca Evde Oturdum Oturdum Tam Tatile Çıkmamın Arifesinde Marmara Forum'dan Ve Dünya Ticaret Merkezinden İş Teklifi Geldi Yahu Ben Evde Otururken Nerdeydiniz?? Bodrum Tatilim İçin Valizler Hazırlanmış Biletler Alınmış İş Görüşmesine Çağrılıyorum Varmı Böyle Bişi Yaa

oh günlük bizim klasik ailecek cuma sinema günlerimiz başladı.Akşam dayı-yenge,kayınço-nişanlısı,kociş ve ben herzaman ki ekip sinemaya geçicez yine yaw izlemediğimiz film kalmadı hangisine gitsek ki acabaa...

Günlük gördüklerime inanmak çok güç. Benden küçükler ablam gibi duruyor. Bu yeni neslin nesi var böyle. Fit olmakta fayda görüyorum.

Nihayet vizeler bitti ama ben de bittim.
Evdeki gerginlik de sağolsun tadını çıkaramıyorum malesef..
1 hafta hatta 5 gün vizeler sebebiyle testlere ara vermiştim unutmuşum.Herşeyi unutmuşum.Moralim çok bozuk.Normal mi bu?Sadece 5 gün girdi araya..:26:

İnanmak istedim.
İnanmayı çok istedim...
Bu kadar çok istememe rağmen inandıramadın beni...
Neden?
Çünkü doğru değildi...
Bunu hissediyordum hemde kalbimin derinliklerinden hissettiriyordu kendini...

alıp başımı gitmek istiyorum.. kimseyi tanımadığım, kimsenin beni tanımadığı yerlere.. cebimde bir süre kimseye muhtaç olmayacak kadar param olsun yeter.. boş boş denize, güneşe, yeşile bakmak istiyorm.. telefon olmasın, telvizyon olmasın.. ağlmak istiyorum rahat rahat ve kahkaha atmak ardından anlamsıza.. gitmek istiyorum işte..

Günlük,
Maşalllah diyorumm öncelikle, 41 kere maşallah Allah bozmasın ayırmasın, çok güzel gidiyo herşey.
Maşallah herşey yolunda, az çok ilerleme var.
Sorunlarımızı aşıyoruz ama konuşarak, sigara için olumlu gelişmeler var aldığım ilaç sayesinde ii ye gidiyo. onda ki çabayı da az çok görebiliyorum :))
Ne diyim günlük, işlerimizde yavaş yavaş açılıyo, seviyomm ulennn

Herşeyden okadar çok sıkıldımkii herkesten kaçıp gidesim var..hiçbişeyden zevk almıyorum artık herşey okadar boş geliyoki kimsenin beni tanımadığı biyerlere gidip kafamı dinlemeye ihtiyacım var..çok yoruldum herşeyden üzerimdeki yükten sanki üzerime her an her dkka biri basıyomuş gibi hissediyorum..kimseyde bişey söyleyemiyorum insanlara iyiymiş gibi rol yapmaktanda sıkıldım artık en ufak bişeye sinirlenir,hırçınlaşır oldum sakinliğimi koruyamıyorum artık..resmen duygularımı aldırmış günlük hayatıma sadece insanları izleyerek devam ediyormuş gibi hissediyorum..uzaklara çok uzaklara gitmek istiyorum..bir insan kalabalık içinde kendini yalnız hissedebilirmi ? ben hissediyorum..bide ilgi göstermeye çalışıp yakınlaşmaya çalışan erkekler olmuyomu dahada sinir oluyorum bütün hıncımı onlardan çıkartıyorum nefret ediyorum bütün erkeklerden...

gunluk sana sevgılı demekj ıstemıyorum bı gun bana sevgı vermeden sevgısız gunluk

gunlukkk calısıyorum fatura ıslıyorum zamanda gecmıyor.diyete basladım 5 gunde 500 gram vermısım.sporda yapmadım sadece yedıklerıme dıkkat ettım.bugunde oyle aramda yarım saat yurudum.artı dıkkatlı yedım.58 kılodan 54 kıloya dusecem.gecen sene 64 kılodan 55 kıloya dusmustum sımdı tekrar basladım.1 ayda 4 kılo vermeyı hedeflıyorum zafer benım olacakkk

meraba günlüktoşuuumm
az önce abimin tiyatro oyunundan döndük
off ne zor işmiş asistan olmak
bütün salonu dört döndüm ayol

Ben geldimmm.. dışardaydım ve yeni geldim eve malesef biletleri iptal ettirmek için çıktım dışarı günnüşüm, evet iptal ettirdik çünkü yengemin acil anjiyo olması gerekiyormuş.. salı günü tahlillerin sonuçları çıkıcak ve ona göre gün verilecek, oturduk evde ve düşündük babam dediki "onlar bu haldeyken bizim gidip tatil yapmamız doğru olmaz, hem dayımın bende emeği çoktur ayağım kırıldığında ve yazlıkta kaza geçirdiğimde çok koşturdu peşimde istanbuldan şarköye duyar duymaz hiç düşünmeden gelmişlerdi.. ve üstelik aynı binada oturuyoruz dayımlarla, tatil herzaman yapılır ama sağlık bu.. Anjiyo lafını duyduğunda babam çok korkuyor günnüşüm çünkü babannemi anjiyo sırasında kaybetmiştik malesef, yengemde çok heyecanlıdır dün akşam onlara indik ve yengemin suratı bembeyazdı korktuğu apaçık belli, babannemin anjiyo sırasında hastanede yengem en baş sıradaydı onu bırakıp asla gidemeyiz dedik ve valizleri boşalttık biletleride iptal ettirdik..
HERŞEYİN HAYIRLI GÜNNÜŞ BUNDADA BİR HAYIR VARDIR DEDİK VE YENGEMİN YANINDA OLMAYA KARAR VERDİK ( DOĞRUSUDA BU) Neyse ben bi kahve yapim kendime birde makyajımı temizlim sonra tekrar inicem yengemlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…