Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün o salağın dogum günü.

Dogum günü kutlu olmasın!

Beraberken de kutlamamıştım hea.

Taa o zamanlar bu heriften bi cacık olmayacağını anlamışım ben zaten de napalım oldu artık bir kere.

Acaba kutlayacak mıdır? Sevgilisi varsa onunla kutlar herhalde.

Amaann banane yaa... Buraya yazmaya bile değmez aslında ama yazmış bulundum bir kere günlük, kusuruma bakma.

Pazartesi önemli bir sınavım var, ona çalışacağım birazdan.
Hava da süper.
Karanlık, yağmurlu, mis gibi yani.
Tam ders çalışmalık bir gün.

Aslında dizi izlemek, film izlemek varken ders çalışmak çok zoruma gidiyor amaaa yapacak bir şey yok.

Sevgili Gunluk,
Hayat cok ilginc..olumsuzluklar,uzuntuler nasil beklenmedik biranda hosluklara donusebiliyor..Allah'in sevgili kul'u oldugumu bir kez daha anladim cok sukur....

Yapmam gereken o kadar çok şey var ki...

Özel eğitim merkezindeki stajım bitti, şimdi de anaokulunda staj bulmam lazım.

Grup terapisi için araştırma yapmam lazım.

Doreyi aramam lazım.

Yarın eylemimiz var aynı zamanda eve misafir geliyor, anneme yardım etmem gerek. Bir seçim yapmak zorundayım.

Şu 2 ay bir geçse de rahat bir nefes alsam...

Günlük dün gece yarısı anneeee anneee diye bağırarak uyandım annemde korktu koştu yanıma yattım geri neden uykumdan öyle uyandım ( neyse bugün kızkıza çok eğlendik güzel bi gündür kızçeleride müzik açıp oynattık nasıl oynuyo zilliler ya

hee birde annem bana yine bişeyler almış çok güzel kırmızı hırka almış bayıldımm kotondan gömlek almış pudra rengi ve krem rengi badiler her biri harika yaa

Bu bir karmaşa...
Bu bir kargaşa...
Bu bir kısır döngü...
Bu bir bağımlılık...
Bu bir alışkanlık...
Bu bir tutku...
Bu bir zaaf...
Bu bir delilik...
Bu bir bilinmezlik...
Bu bir çıkmaz...
Bu bir aptallık....
Bu...
Bu ....
Bu.....
.
.
.
.
Bu uzar gider!

Sevgili Gunluk,
Yine puslu birgune uyandik ama olsun, ben coktan temiz havada dort ayakli canimla yurudum bile...sira geldi guzel kosturmalara.bu arada gunluk burcumda o kadar hos seyler yazilmis ki..

Balık Burcu ‎(17 Nisan Pazar 2011)
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.

nasil ama????

O olsun..
hep yanımda olsun..
yanı başımda olsun..
sadece bana baksın;
yeter..

hafif rüzgarlı bir gün olsa da sabah olupta uyanmak çok güzel bişey rabbime şükürler olsun aşkımın şafağından bir gün daha gitti bu arada kalan şafak 31

meraba günlüktoş
bugün kahvaltıya tontişkom geldi, üstelik hepimize kendi elleriyle tost yapt
ama bu erkekler hep aynı
tostları afiyetle yedikten sonra mutfağa girdiğimde gördüğüm görüntüyü Allah düşmanıma göstermesin

Hatıraları ölümsüzleştiren ama bakarken o kişinin hayattan ayrıldığı gerçeğini acı bir şekilde yüzümüze vuran fotoğraflar bizi ağlatmak için mi varsınız? Kasvetli bir hava, içimde bir burukluk pek keyfim yok ne diyim...

Birine aşık olmayıp da acı çekmemek ne kadar güzel bir his aslında günlük.
Oooohhhh kafam rahat valla.
Özledim, hala fotoğraflarına bakıyorum da bilmem ne...
Böyle şeyleri okuyunca sıkıntı basıyor beni artık.
Halbüsü çok da uzak değildim bunlara bir zamanlar. :86::86:

İyice sıyrılmışım artık ölüyorum, bitiyorum, geri gelsin istiyorum triplerinden.

En son böyle laflar atıp tuttuktan sonra başıma gelmeyen kalmamıştı ama olsun.
Yine atıp tutacağım; korkmuyorum. :86::86:

Yüreğim seni çok sevdi
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni...

günlük, benden beklemezsin ama tam olarak bu haldeyim. yaptıgım hatayı yeni yeni anlıyorum. kendi düşen ağlamaz derler ya, olmuyor, ben aglıyorum. umudum, hayallerim, mutluluğum... hepsi onunla birlikte uçup gitti ellerimden. benimki bile bile lades demekti, benimki tutup resmen herseyi çöpe atmaktı, benimki düpedüz salaklıktı. nasıl ayakta durucam bilemiyorum. nasıl nefes alıcam, en azından bunu başarabilsem. allahım sevgi aşktan hayranlıktan tutkudan saplantıdan ve hatta bunların toplamından daha güçlü bi duygu. nasıl devam edicem onsuz? meleğim dön bana.

günlük sana bugün bir itirafta bulunacağım...hemde daha önce hiç bir yere yazmadığım bir itiraf...:93:
benim 17 yaşımdayken 2 sene boyunca büyük bir aşkla sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı çok ama çok seviyordum onu ...aileme karşı duracak kadar çok inanıyordum sevgimize...hiçbir bizi ayıramaz hiçbir şey aşkımızın arasına giremez sanıyordum ama ailem hep evin tek oğlu olduğu için hemde babamın kayınçosunun kardeşinin oğlu olduğu için istemiyorlar bişey olsa dedikodu olur huzursuz olursun deyip izin vermediler bu aşkı tam anlamıyla rahat yaşamama o avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyordum ailem baskıcı olduğu için ilk tanıştığım yazdan sonra onu neredeyse bi daha doğru düzgün hiç göremeden yaşadım bu aşkı.. ee buraya kadar tamamm.. fakat onunla bir ayrılıp bir barıştığımız bir zamandan sonra mayıs ayında telefon edip barışma teklif ettim 5 aydır ayrılmıştık çok kıskanç olduğu için telefonumu meşgulken yakalamış kavga etmiş ve ayrılmıştık ben doğum gününde yalvar yakar onunla barışmak istedim içimde son kez dene dedim yine olmazsa bu sefer tam bitir dedim kendime :93: neyse barıştık ama karşımdaki başka biriydi hep onu ben arıyordum ben aradığımda o zamanlar dersteyim işim var diyordu ben ona yaklaştıkça sanki o benden kaçıyordu o zamanlar akraba düğünümüzde karşılaştığımızda oysa gözlerimin içine bakıyor hatta annemden dans için istemiş ama annem babam kızar diye izin vermemişti o zamanlar bu konuyu babamla konuşmuş babam eğer isityorlarsa gelsin istesinler deyip benim vazgeçmiyeceği anlamıştı bunu tabi ben yeni barışmamızında sevinciyle ona söyledim fakat aldığım tepki ben bunu babama söylersem babam benim a... sı..r dedi benim daha askerliğim var deyip sen beni hiç boşuna bekleme senin daha ne kısmetlerin çıkar dedi bana şoook oldum tabi meğer onunda ailesi sonradan bana karşı çıkmaya başlamış tabi bunu sonradan öğrendim beynimden vuruldum o an ben onu senelerce aileme karşı sevmiştim oysa bir dolduruşla beni silmiş hayatından çok ağladım çok kahrettim kendimi bu haksızlığa katlanmak çok zordu ama kalbime o lafından sonra taş basıp herşey bitti ozaman dedim.. ve gerçektende unutmam çok kolay oldu 2 seneyi 2 ayda karşıma çıkan eşim kendine aşık ederek unutturdu bana.. ona görür görmez aşık oldum aradan 1 yıl sonra onunla evlendim dediği gibi kısmetlerim çok çıktı evlendiğimi öğrendiğinde ne yaptı acaba suratını görmek isterdim.. o onu asla unutamayacağı falan sandı çünkü sevgimi ona çok gösterdim herşeyim yaptım onu.. eşimle evlendikten 1 hafta sonra rüyamda beni istemeye geldiğini gördüm ertesi günde doğum günüydü bi an korktum kendimden silemedim mi? hala diye sonra eşime bir baktım onunla yaşadıklarıma ondan fazlaydı bana olan emeği haksızlık olurdu onu hala eşimin yanında düşünmek.. sildim...sonra doğum gününü unuttum bir yıl sonra her sene aklıma gelirdi o gün oysa.. kapattım o sayfayı ....kolayca..ama bu gün..
annem aradı işteyim akrabayız onlarla malum (babası ) ani bir kalp krizi vefat etmiş..annem diyoki telde seni isteyen kerem varya onun babası ölmüş ..:93: yine üzüldüm yine eski günler aklıma geldi..babasının resmini buldum facede allah rahmet eylesin keremin mürvetini göremedi..yarın halamı arayıp baş sağlığı dilicem ona haber gidermi bilmem ama hayat bizim aramıza set koydu..hayırlısı buymuş demekki..şimdi onunla evli olsam kaynanayla beraber oturacaktım geçinebilirmiydim? muamma..4 görümcem olacaktı..kıyaslamıyorum ama çok şükürki eşim bana onun asla veremeyeceği aşkı verdi.. sadece içimi dökmek istedim bunları kendi günlüğüme yassam belki eşim görüp yanlış anlar ama sizlerin anlayışınıza inanarak yazdım işte..:93:
hepimizin yaşanmışlıkları pişmanlıkları yarım kalmışlıkları yokmu? zaten..:83:

Son düzenleme:
zaman herşeyin ilacıymış bunu öğretti hayat bana bugünü yaşayamazsan doya doya yarınların pişmanlıkla geçer..hep önüne bakmalı insan...ardında kalanlar sadece keder...:93:​

sakin bekleyiş bu sefer nereye kadar acaba... bazen çok sıkılıyorum ; tüm umudumu yitiriyorum ; kızıyorum... bazen de bu sakinlik kaplıyor içimi... ama ne yazık ki umut kaplamıyor... olur elbet değil de olur heralde diyebiliyorum... ne yazık...

saçma tesadüflere tanık olmak ; onlara anlam yüklemek ve yüklememek arasında gidip gelmelerim... bu da aptallık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…