Popüler Konu Sevgili günlük...

O bana Aşık ben ona aşığım deliler gibi seviyoruzz birbirimize ölüyoruz ve evliliğe adım adım yaklaşıyoruz..Herşeyin yolunda gitmesi ne kadar güzel..her yönden mutluyum Rabbim bozmasın.Askerimede sağ salim kavuşsam bitse bu hasret...Onu çok seviyorum be günlük.Hayatımın vazgeçilmez parçası...iyiki bulmuşum onu O kadar çok seviyorum ki yanımdayken bakmaya doyamıyorum.. gözlerinin içinde kaybolasım geliyor..gözümün nuru..Seni bekliyorum..Şafak 321 :98:

Selam Günlükcüm...

Bu gece ilk kez yeni evimizde uyudum..:18: cok tuhafti vallaha.. saat basi uyaniyordum
Hersey nasil cabuk gecti diyorum simdi geri baktigimda..
15 ay askerligini yiyip bitirdi hayatim :98: Subatta geldi askerlikten hemen
dil kursuna basladi.. 4 hafta boyunca her gün gitti..
martin sonunda sinava girdi uyum ve dil sinavi Ve yuksek puanla gecti sinavini hayatim..
31 mart Vize basvurusunu yaptim.. 26 mayistan önce haber gelecekmis
pozitifmi negatifmi diye.. cok heyecanliyim anlatamam :26:
2 aydir evimiz var.. dayadim dösedim.. tabiki her begendigim seyin fotografini cekip
gösterip öyle karar verdik.. Eh ayri ülkelerde yasamak cok zor
Cok özledim kocacigimi.. dünde dedimki gec artik yeni evimize... :26:
Bir tuhaf oldum.. annemlerin evinde 6 kisiyiz.. burasi cok sakin ve sessizdi..
Bi acayip oldum Kocacim insallah cabuk gelir Huzurhanemize.. Bekliyorum Biricigimi

Tüm karamsarlığım gitti yağmurlu, karanlık havayı görünce.

Süperim şu an, içim açıldı yea.
Hava harikaaaa...

Neysee... Ben kaçtım günlük, sınavım var 2 saat sonra.
İyi olacağını umuyorum. :18::18:

Selam,
Haftasonu yine arkamızda kaldı geçti gitti ne kadar yoğun ve hızlıca hemde
Tüm kemiklerime kadar ağrıyor heryerim ama değdi sanırım tüm çeyizlerim yıkandı,ütülendi,kurutuldu ve kolilendi :123:
sanırım ben evleniyorum artık artık içim çok karışık yaaa 49 günümüz kaldı azaldı işte
bitiyorda üzülmek mi sevinmek mi bilemedim desem yeridir

slm gunluk sayfana ilk defa yaziyorum aslinda cok severim gunluk tutmayi ama hic bi turlu tam olarak basliyamadim demek kismet buraymis cogu arkadaslari goruyorum hamilelikten bikkin cocuktan bikkin ama bende olmamasindan bikkinim yani insan oglu hic birseyden hic bir zamanb memnun olmuyor neyse uzun lafin kisasi allah bizede nasip etsin cocugu kucagimiza almayi hayirlsindan bugunluk bu kadar insallah yine ugrarim bugun moral bozuklugundan 12 ye jkadar uyudum ama moral ayni onun icin uykununda faydasi olmuyor

Yeter yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hunimi takıcam gezicem artık,üstüme üstüme geliyorlar.
Darlandırdı bu işyeri beni.
Kurtulmak istiyorum artık, sorsan ben oturuyorum.
Ah ah ben gideyim, yerime sıradan biri gelsin görücem onları.
Allahım lütfen bi an önce huzurlu calısabileceğim bi iş

günlük ben bugün bu gazla üsküdara kadar giderim de kollarım çok acıyor eniyisi akşam yengemlerin yanına gidiyim ne yoğun bigündü ya biri faceden yazar öbürü telden arar zaten atraksiyon dolu bigün

günlük dün bir itirafta bulunmuştum burda bugün de çok önemli haberler malum dün yazımı okuyanlar bilirler eski erkek arkadaşiımın babası ölmüştü akrabalık olduğu için arada bende bunun haberini almış yaşadıklarımız tekrar ister istemez aklıma gelmişti..:93: bugün baş sağlığı için halamı aradım pek konuşamadı nede olsa kaynı vefat etmiş ağlıyordu cenazeye babam gitmişti onu aradım şimdi ne haberler öğrendim meğer kerem nişanlıymış.:93: nişanlısının adı ismimle aynı ipek babam sana çok benziyordu kız dedi tanıştık dedi kız açıkmış zayıflığı falan aynı benim eski halimmiş...malum bende evlendim.. nedense sevindim bu habere...içimden bir ses seni unutamamış dedi aynı isim aynı tip..:93: bu kadarda olabilirmi? günlük.. hakkında hayırlısı olsun.. kerem 95 kilodaymış kalp hastası olmuş yediklerine dikkat et demiş doktor..:93: hem üzüldüm hem sevindim,babama telde belli etmedim tabi :93:...oda mutlu olsun benim gibi ama hep kahrolsun allahım demiştim.. belkide ahım tuttu..:93: sözün bittiği yerdeyim..

onun hakkında son kez yazıyorum şimdi...
seni çok sevdim ama kördü gözlerin...zamanında değerimi bilseydin,belki şimdi koşup oynuyordu bebeklerim...keşke benim yüreğim kadar cesareti olabilseydi yüreğinin...şimdi seni benim kadar sevemeyecek ellerin oldun.....bende evlendim ....kahve gözlerinin yerini yeşil gözlere emanet ettin...sen kendin böyle istedin..ama ne zamann geri gelir..ne değeri bilinmeyen yıllar..yaşandı ve bitti...dilerim sağlıcakla kalırsın...:93:​

Bir yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var.Ciddi niyetteyiz.Evlenme planlarımız var yani.Ama son 5-6 aydır davranışlarında gariplikler görmeye başladım.Mesela gece gündüz hiç farketmez ama özellikle gece 12 den sonra telefonu bir - bir buçuk saat meşgul.kiminle konuşuyorsun bu kadar zaman dediğimde hayatım yok hastalar arıyor (bu arada sevgilim hekim) yok arkadaşlar şu sebeple bu sebeple arıyor diyor.peki bir kişiyle bunca saat ne konuşuyorsun dediğimde bir kişi degil 3-4 kişiyle konuştum diyor.Bu olay zaten çok kafamı karıştırıyorken en son sevgilimin facesine baktığımda duymak istiyorum diye bir şarkı yüklemiş ve çok ilginç yorumlar yapılmış duvarında.Bu arada sevgilim eskiden beri hep şarkı yükler güzel sözler falan yazar facesine.yani sorun şarkı yüklemesi değil.şarkının altındaki yorumlar.şarkı çok anlamlı bi şarkı.Kalbimde ruhunu duymak istiyorum.Bir bayan bu şarkıya sadece " :) " işareti koymuş.Başka bir bayan bu yoruma gülerek yani o da gülme işareti ":)" koyarak yanıt vermiş.Başka bir bayanda "bencede????" diye yorum yapmış.Bu arada bayanların üçüde şehir dışında.Şimdi ben bu ilk yorumu gülmeyi yani sanki aralarında bişey var ama bayan sevgisini belli edemiyor sevgilimde kalbimde ruhunu duymak istiyorum diye sitemvari şarkı yüklemiş.o da buna tebessüm etmiş.ikinci gülen bayanın gülmesi ise sanki aaaa bak işte arkadaşımın sevgilisi bu kız dercesine tebessüm etmiş.Ki bu bayan çok yaşlı ve eski bir arkadaşı.onu biliyorum.üçüncü bayan ise "bencede???" diyerek sevgilime sanki bir kızgınlık belirtisi yaparak "bak senin sevgilin buymuş demek beni kandırıyordun" der gibi bi anlam yükletmiş yorumuna.Sevgilimle işlerimiz benzer olğu için gün içinde de sık görüşüyoruz.akşamlarıda genelde birlikteyiz.Daha önceleri ondan hiç kuşku duymazdım.ama son zamanlarda devamlı şüphe içindeyim.Onun şehir dışında da çok işleri olduğu için çok gezer.İşin garibi bu ilk yorumu yapan şarkıya tebessüm eden bayan antalyada yaşıyor, bence de diye yorum yapanda ankarada yaşıyor.Sevgilim bundan 1-1.5 ay önce falan ankaraya gitti işi dolayısıyla.o zaman üniversite misafirhanesinde kaldı.ve burdan çok rahat kontrol edebiliyordum.nisanın birinde de 10 gün antalyadaydı.otelde kalıyorum dedi.ama bu kez ısrarlarıma rağmen otelin ismini vermedi.değişiyor işime göre dedi.antalyadaki avukat bir bayan acaba onun evinde mi kalıyordu diye düşünüp duruyorum.Bu bayanları nerden tanıdığını sorduğumda ya işte oraya gittiğimde iş dolayısıyla tanışmıştım.öylesine görüştüğüm bayanlar kafana takma diyor.ankaraya gittiğinde de geceleri telefonu hep meşguldü.Son zamanlarda antalyaya yerleşmeyi düşünüyorum antalyayı çok seviyorum gibi çok laflar etmeye başladı.deliricem bu kızlarla arasında ne var acaba.ben mi bişeyleri abartıyorum paronoya yapıyorum dicem ama kendime engel olamıyorum.şimdi de bu hafta istanbula gidecek işinden dolayı.ya bu kızlardan biri aklını karıştırdı da istanbula birlikte olacaklarsa diyorum.off ya kafam iyice karıştı.deliriyor muyum neyim.lütfen bana bişeyler yazın bu yorumların anlamı düşündüğüm gibi midir.aklınıza ihtiyacım var kızlar.

günlük bugün istanbul gezisine izin kopardım bi ona mutluyum zaten
öte yandan aptalım ben aptal ne vardı gene aynı hatayı yapacak :95:
kalbim ağrıyo kalbim!
Allah'ım bana AKIL ver

Bu Saaate Yemekmi Olurmuşşşş..:26: Yemeğin Saatimi Olur kardeşim Ben Yiyorum İşte Bulgur Pilavı ve Yanında Karışık Salatamı Ekmeğide Unutmayalım ye Gamze Ye Nasılsa Kilo Almıyorsun Bu Saatte Yemekmi Olur Diyenlere inat Ye Afiyet olsun Bana :90:

Sevgili günlük canım çok sıkılıyor. :s
Arkadaşıma da bir haller olmuş, anlamıyorum ben bu kızı yaa...
Bir şeye mi alındı, darıldı da hareketleri değişiyor yoksa kafasına göre takıldığından mı böyle acep...
Valla sıkılmaya başladım bu durumdan da.
Daha ne kadar çekerim bilemiyorum.
Hayatımdan birini çıkarmam benim için hiç de zor değil.
Okul bitince büyük ihtimalle kopacağız zaten, hırçınlaşmaya ve kıskançlığın dozajını arttırmaya başladı çünkü.
Ağzından da lafı cımbızla alıyorum, her şeyi içine atıyor.
En nefret ettiğim ve tahammül edemediğim insan tipine büründü iyice.
Oooofffff ... Ne yapacağız bilmiyorum.
Çok da umrumda değil gerçi de... Düşünmeden edemedim şimdi.
Ama kızlardan çektiğim var, bana bakışları hiç hoşuma gitmiyor.
Özellikle de herkesin nefret ettiği, uyuz olduğu bir şişko kız var ki aaayyyyy gel de parçalama o mendebur suratını...
Lanet olasıca pislikkkk, ikiyüzlü yapmacık, ne idüğü belirsiz insan!!!

Bak sinirlendim gece gece... Çarşamba 1, Perşembe 1, Cuma ise 3 tane sınavım var. :s
Bir de haftaya Salı 1 tane.
Sonra bitiyor kabus. İşte böyyleeee...

Dinlediğin için sağol günlükcüm.
Hadi MUCKSSSSS... :*

Seninle başladı mutluluk bende... Umutlarım yarınım sende..
yasadıklarımı bırakıp dünde sensiz bir hayata katlanamam..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm günlük.bugün hiç iyi değildim.sabahtan beri ağlıyorum abime.maddi manevi çöküntüde.bundan tek benim haberim var.annemle babama söylesem onlarda üzülcekler çünkü.gözlerim şişti ağlamaktan.bugün çok kötüyüm.sabah aşkımın güzel mesajlarınla gözümü açsamda akşama kadar ağladım.abim benim canım onu çok seviyorum allahım onu korusunaşkım seni de çok seviyorum.bu zor günlerimde bana destek çıkıyosun hep.iyiki varsın bitanem.hadi görüşürüz günlük mutlu günlerde inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…