Popüler Konu Sevgili günlük...

Şimdi kendimi bir yokladım da galiba depresyondayım

Staj için bir yerden haber bekliyorum, gideyim de ilaç yazdırayım kendime, başka türlü çekemez bu adam beni.

2 ay bitsin, geçsin, gitsin

Yaz gelsin.. gelsin.. gelsin..

Dün bana mesaj atmış günlüğüm ben hiç bir kız için bu kadar ağlamadım affet beni sana yaptığım ........likler yüzünden affet diye..Öle bi hale getirdiki beni üzülsemmi,sevinsemmi,içimin burkulmasımı lazım yoksa ohh canıma değsinmi demem lazım bilmiyorum..Hislerimi okadar öldürdüki hiç bişey hissedemiyorum şimdi ona sitem etsem neye yarar..benim giden güvenimi,hayatıma bakış açımı geri getirebilecekmi?Tabiki hayır..O sadece kendi vicdanını rahatlatmak için benden af diliyo çok iyi biliyorum..Kin tutma huyum yok biraz zaman geçtikten sonra zaten ben onu insan olarak affederim biliyorum ama bu sefer benim hiç suçum yoktu elimden geleni yaptım hep kendimden ödün verdim o üzülmesin diye herşeye göğüs gerdim ama olmadı işte ona sorumluluk kazandırmaya yetmedi bu özverilerim belkide bunların farkında olduğu için kendini suçlu hissediyor..Benim için rahat açıkçası çünkü bu sefer gerçekten elimden geleni yaptım öncekilerde benimde hatalarım vardı ama bunda hiç hatam olmadı hep sevdim,hep elimden geleni yaptım,hep zor zamanlarında yanında oldum,kendi hayatımdan ödün verdim onun için..Ama olmadı işte bütün hislerimi öldürdü...

sevgili günlükk dün sezeryan izledimm. korksam bile herseyi izleyen ben sezeryanı izleyemedimm.. içim kaldırmadıı ve cocuktann cok korktumm.. sabahh askitom (cocuk istemiyo kendilerii) dedi kii 54 kiloya in söz bebek yapcazz.. (dügünden bu yana 13 kg aldım 65 kiloyum su an yaklasık) bananne benistemiyorum artık dün korktumm dedimm. oda ben istiyorum ama dedi. sonrada o kiloya inemiceksin cünkü dedii. seytan didi ki suratınınn ortasına bi dene carp neyse sonuc olarak bu gün diyete basladımm.. 5 görümcemin 5 i de zayıff.. her görenn aa cok kilo almıssın hamile misin dio. bıktım bu sorundann.. baskı altında olunca daha cok yiyiyorum sankii.. öle işte bana sans dile

Bana en güzel anları yaşatan
Kalbime değil ömrüme yazılan
Aşkım
İnan değişmez yerin bende aynı

merhaba günlük
Off offf ben ne zaman başlıcam diyete ya aslında kararlıyım ama iş yerinde olmuyor zaten akşama kadar oturduğum yerdeyim yemek bakımındada uygun şartlarda değilim bir haftadır eve yürüyerek gidicem yağmur bir durmadı zaten aşkoşumunda canı çok sıkkın o kadar çalıştığı halde sınav sonuçları beklediğimiz gibi gelmiyo zaten hep sınav Trabzon seni Sevmiyorum sevdiklerimi geri ver en yakın arkadaşımı sırdaşımı dostumu ve bitanecik sevgilim herşeyim okullarını bitirsinler gelsinler artık çok özledim onu sınavları var görüşemiyoruz... yoğun olduğu için benimle ilgilenemiyor ben anlayışlı davranıyorum ama bazende çok bozuluyorum ama sevgim o kadar çokki sabrediyorum sonuçta elinde olan birşey değil ama sınav döneminde tam bir ulu çınar(odun) doğrusu normal şartlarda da çok kibar olduğu söylenemezde gerçi... Olsun ben onu çok çok çok çok hatta çoktanda çok seviyorum hem ilk aşkım hemde son aşkım olarak kalıcak inş o okulunu bitirecek onu işe alcaklar sonra oda beni alcak anum yerim onu yer:) Bu şehirde ona aşık biri var....

Tuhaf Tuhaf hiseler içerisindeyim...
Perşembe yola çıkıyorum ama geçen günkü heyecanımdan eser yok !
Elbisemi aldığım günkü kadar beğenmiyorum, yüzüm gözüm şiş uyandm...
Canım arkadaşım evleniyor, hem mutluyum çok çook ... Hem de bir yanım kaçmak istiyor bu haberden....
Valiz hazırlarken şu an bir şey deseler ağlayacağım sankii....
Çok güzel geçsin, çok mutlu olsun canım inşallah...

meraba günlüktoşum düşündm de ben bebiş istiyorum
bebişim olsunnnnnn
istiyorum istiyorum istiyoruuummmmm
önce şu aşağıdaki yürümek bilmeyen takvimden kurtulsak :97:

Seninle başladı mutluluk bende... Umutlarım yarınım sende..

Son düzenleyen: Moderatör:
ciao caro diario!!! İtalyanca konuşmayalı o kadar çok olduki günlük,bazen rüyalarımda konuşuyorum ama,hemde kendimden beklemediğim kadar akıcı:) hem seviniyorum o zaman 'bak,mezun olalı neredeyse 2 yıl olacak ama,İtalyanca'yı unutmadım' diye,hemde inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an kendi mesleğimi yapamadığım için.geçen gün eşim yana yakıla aradı yine sabah sabah,her sene yaptığı gibi 'italyan dili mezunu memur alımı yapılıyo damla..ahhh ahh kırıcam kafanı,sana 40 kere dedim şu kpssye gir diye' dedi..bende ona her defasında verdiğim cevabımı verdim:'kpss bizi ilgilendiren bi sınav değilki,mademki dilci alıyolar,mülakata alsınlar'.Aptal değilim tabiki,o da biliyo benim akıllı bi kız olduğumu.istesem yaparım,ama ben şu an çalışmak değil,anne olmak istiyorum.benim amacım önce anne olmak.bebeğim olsun önce,onunla ilgileneyim,sonra kariyerime dair güzel şeyler yapıcam,valla bak esin hoca bize bigün demiştiki 'şimdi mezun olacaksınız,işti güçtü fln derken içinizden bi ses size bi gün anne olmalısın anne olmalısın diye seslenmeye başlayacak'..gerçekten çok haklıymış.o ses bana 5 aydır bunu söylüyo,hatta artık yırtınıyo..benim ses zamane kızlarına göre biraz erken bağırmaya başladı ama,ben şu an yaşım içinde,kendim ve fizyolojik durumum içinde tam zamanı olduğunu düşünüyorum.
neyse işte...bu arada adetime de 9 gün kaldı.düzeni belli olmuyo ya,11 de diyebiliriz.n'olucak benim bu halim??ne dersin,sence bu ay olmuş mudur??yumurtam sıcaktı,çat diye çatlamış mıdır??kocişimin spermcikleri koşa koşa ona yapışıp,onu döllemişler midir??o artık benle dalga geçmeye başladı,bu sabah işe gitmek için kalkmış,gelmiş yatağın başına karşımda tavuk gibi 'bıkbıkbıkbık' yapıyo
o o kadar çocukki,bazen içimden 'hey Allahım Yarabbim yaaa!bu adam zaten çocuk,bide ben buna çocuk doğurayım diye uğraşıyorum'diyorum..

hey gidi hey..geçen sene kalem eteklerle,topuklu ayakkabılarla iş diye koşturan ben nerdeee,şimdi evde taze fasulye yapıp kocasını mutlu etmeye çalışan ben nerde
günlükcanım nolur bebeğim gelmiş olsun,doktor amcasını,beni ve çok sevgili babişkosunu şaşırtsın,mutlu etsinanneler gününde beni bana anne hissettirsin lütfennn

Son düzenleme:
günlük gitmedim okula bugün... uyudum uyudum uyudum... tüm yrorgunluğumun aıcısını çıkardım yüzüm gözlerim ible kendine geldi... şimdi de oturdum sınava çalışıyorum... çok sıkıcı inan hiç içimden gelmiyo ama son iki sınav ve ben aşka doğru yola çıkar zaten haftalardır aylardır bunu için bekliyorum günlük ama yaklaştıkç hiç geçmek bilmiyo yaa inan ki.. bir yandan da artık bu sene bitsin istiyorum kendi bölümümün derslerini görmek için can atıyorum ama bitmedi hala.... aman ne bileyim günlk iyi dğeilim işte

günlükcümm vizeleri bitirdik,bitirir bitirmez koştura koştura gittim izmire ama bir hafta ne çabuk geçtiiiii yanekadar yorulmuşum bir haftada gezmekten,bol bol alışveriş yaptım vala,birsürü şey aldı babacım bana kıyamam ona ben ya..ama gene geldik kürkçü dükkanına.sınavlarımın hepsi açıklandı birkaç tanesi kötü ama nasıl iyi olsunki hiç çalışmak gelmedi içimden ilkkez böyle oluyor,finallere havalarda ısıncak bakalım ozaman napcazsevgiliminde daha bitmedi sınavları onuda çok özledim son 6 gün kaldı neyseki görüşmek için,sonrada tatilimiz için gün sayıcazneyse günnüş ben çıkayım biraz kitap okuyayım akşamda kızlarla filmm keyfi yapıcazz.gecede dizilerim beni bekler epey birikmiş

bugün yağmurda ıslandım doya doyaaa.....
içimdeki bütün mutsuzluk aktı gittii

Sevgili günlük bende sana her günü yazıcam artık.
Sevdiğim bana beğendiğim yüzüğü almış.aslında ben kıyamam ona ama ne bileyim biraz face olayı kafamı karıştırmıştı.bir an ayrılmayı bile düşünmüştüm ama ben biliyorum ki o beni çok seviyor.bugüne kadar benim için yaptıkları bu yüzük... sevmeyen erkek yapar mı bunları? sanırım kızlar onun aklını çelmeye çalışıyor.O da nihayetinde bir erkek.ama biliyorum ki ben onun özeliyim.Öyle olmasa neden ısrarla aileler tanışsın artık desin.ben biraz zamana bırakmak istiyorum korkuyorum evlilikten.çok istiyorum aslında onunla evlilik ama yine de korkuyorum.o da bunu istediğinden tam olarak emin olmalı bende.ikimizinde çünkü birbirimizden önce hayal kırıklıkları oldu.bir derdim var kulübünde kızların dediği gibi yapmıcam onu takip etmicem.bu şekilde psikolojimide bozmıcam.o zaten alacağı dersi aldı ki şimdi üstüme titriyor.kaybetme korkusunu yaşadı bir kere.ciddiyetimin farkına vardı.bu bana yeter.hem amannn gitsin eğlendirsin gönlünü başka kızlarla sonuçta benim olan benimdir.yapcak bişey yok.erkeklerin kanında var çapkınlık beğenilme duygusu.aslında günlüküm bu kadar rahat konuşuyorum ama şimdilik benim öğrendiğim antalya ve ankaradaki kızlar oldu.acaba istanbula gitsem mi ki yanında orda da birini bulmuş mudur ki.gerçi bu kez otelin numarasını vercem istersen beraber gidelim dedi ama.offff ya.amannnn olsa da nolur ki?yarasın benim sevgilime.

Günün birinde bana deselerdi ki sen yatıp kalkıp rock veya yabancı müzik dinleyeceksin, gülerdim epey. Ben ki toprağına bağlı Anadolu kadını Şimdi yabancı rock hayranlığı yönünde ilerliyorum tek tesellim bayılarak dinlediklerimin hepsinin birer klasik olmaları.

yine yüreğimde kocaman bi ağırlıkla geldim günlük..evet hala umuda ihtiyacım var..umut istiyorum rabbimden..bir şeyler yapmalıyım..annemin kızkardeşimin kaderini değiştirmek belki de benim elimde..ama yapamamaktan çok korkuyorum.kendime hiç ama hiç güvenmiyorum.ücretliyi bıraksam,gecemi gündüzüme katıp şu kpssye hazırlansam,atansam,şu boşanma gerçekleşse ve bana iyi şeyler hatırlatmayan bu evden taşınsak gitsek,belki küçük bir ev alsak...parçalanmış küçük ailemize yetecek kadar..offf..şu anda çok para kazanamasam da o maaşa ihtiyacım,ihtiyacımız var günlük...hem öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum.onlarla neşe buluyorum ben..onların sevgisi beni güçlendiriyo.iyi bir şeyler yapıyorum gibi hissediyorum onlar sayesinde.onların sevgisi yaralarımı unutturuyo sanki bana..
evet bi karar vermeliyim günlük..ya motivasyonumu yükseltip hem işi hem sınavı bir arada götürücem ya da ücretliyi bırakıcam.bi karar vermem lazım.ama çıkamıyorum işin içinden.Allahım nolur bana güç ver,çalışma azmi ver.Birazcık umut ver,kazanacağıma dair küçücük bir işaret nasip et Allahım.Annem için,kardeşim için,benim için,bizim için,yeni ve huzurlu bi hayat için.Lütfen yardım et Allahımm...​

Hacettepe Üni. neden bu kadar tepede yaaaaa...:84::84::84::84:
O kadar esiyor ki o tepe. :s
Bugün tam indim otobüsten ki rüzgar uçuracaktı beni neredeyse. Cılız bir kız da değilim oysa. Şemsiyem de ters çevrildi tam şakır şakır yağmur yağarken. Saçlarım bozuldu bunun üstüne. 5, 6 tane şemsiye kaybettiğim için artık ailem ucuz şemsiyeler almaya karar verdi; nasılsa bir kere çıktım mı bir daha geri gelmiyor o şemsiyeler eve.
Dersten çıkıp küçük çaplı yiyecek alışverişi yaptım. Eve gelip bir şeyler hazırladım kardeşim ve kendim için. Annem, babam tiyatroya gitmişti çünkü; az önce geldi canlarım benim. Ben de onlar evde olmayınca hamaratlaştım bi, odamı toparladım; annem çok şaşıracak buna. Şimdi de Türk kahvemi içip kapadım fincanımı. Bakiim bir şeyler görebilecek miyim.
Yarın sınavım var bir de, gece ders çalışma ile geçecek. Nasıl alacak bu beynim bilmiyorum ama deneyeceğim elimden geldiğince algılamayı. Ama yok yok bir abimiz vardı ya ben de onun gibi yapacağım. Çalışacağım, gerekeni yapacağım, bakacağım sadece ve atacağım hafızaya. Beyin bedava ya, beyin bedava. :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…