ciao caro diario!!!
İtalyanca konuşmayalı o kadar çok olduki günlük,bazen rüyalarımda konuşuyorum ama,hemde kendimden beklemediğim kadar akıcı:) hem seviniyorum o zaman 'bak,mezun olalı neredeyse 2 yıl olacak ama,İtalyanca'yı unutmadım' diye,hemde inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an kendi mesleğimi yapamadığım için.geçen gün eşim yana yakıla aradı yine sabah sabah,her sene yaptığı gibi 'italyan dili mezunu memur alımı yapılıyo damla..ahhh ahh kırıcam kafanı,sana 40 kere dedim şu kpssye gir diye' dedi..bende ona her defasında verdiğim cevabımı verdim:'kpss bizi ilgilendiren bi sınav değilki,mademki dilci alıyolar,mülakata alsınlar'.Aptal değilim tabiki,o da biliyo benim akıllı bi kız olduğumu.istesem yaparım,ama ben şu an çalışmak değil,anne olmak istiyorum.benim amacım önce anne olmak.bebeğim olsun önce,onunla ilgileneyim,sonra kariyerime dair güzel şeyler yapıcam,valla bak
esin hoca bize bigün demiştiki 'şimdi mezun olacaksınız,işti güçtü fln derken içinizden bi ses size bi gün anne olmalısın anne olmalısın diye seslenmeye başlayacak'..gerçekten çok haklıymış.o ses bana 5 aydır bunu söylüyo,hatta artık yırtınıyo..benim ses zamane kızlarına göre biraz erken bağırmaya başladı ama,ben şu an yaşım içinde,kendim ve fizyolojik durumum içinde tam zamanı olduğunu düşünüyorum.
neyse işte...bu arada adetime de 9 gün kaldı.düzeni belli olmuyo ya,11 de diyebiliriz.n'olucak benim bu halim??ne dersin,sence bu ay olmuş mudur??yumurtam sıcaktı,çat diye çatlamış mıdır??kocişimin spermcikleri koşa koşa ona yapışıp,onu döllemişler midir??
o artık benle dalga geçmeye başladı,bu sabah işe gitmek için kalkmış,gelmiş yatağın başına karşımda tavuk gibi 'bıkbıkbıkbık' yapıyo
o o kadar çocukki,bazen içimden 'hey Allahım Yarabbim yaaa!bu adam zaten çocuk,bide ben buna çocuk doğurayım diye uğraşıyorum'diyorum..
hey gidi hey..geçen sene kalem eteklerle,topuklu ayakkabılarla iş diye koşturan ben nerdeee,şimdi evde taze fasulye yapıp kocasını mutlu etmeye çalışan ben nerde
günlükcanım nolur bebeğim gelmiş olsun,doktor amcasını,beni ve çok sevgili babişkosunu şaşırtsın,mutlu etsin
anneler gününde beni bana anne hissettirsin lütfennn