Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
Dun gecedenberi cektigim cok kotu mide agrisina ragmen,isim acisindan inanilmaz iyi bir gun gecirdim..beni kendilerine rakip sananlara ben degil,asil ustum gereken aciklamalari yapinca yuzlerdeki ifadeleri gormeliydin.. ama asil onemlisi yarin ...bakalim beni neler bekliyor,dualarini benden eksik etme lutfen...

Son düzenleme:
Hayat dibe dibe çekiyor ya beni .
Mutsuz,huzursuz , deli divaneyim ya .
HEp ağlıyorum,gülmüyorum ya.
Kendimi eve hapsettim,görüşmüyorum kimselerle ya.
Ölümle yaşam arasında ki ince çizgide gidip geliyorum ya.
O an yaklaşıyor.
Seçim zamanı geldiğinde ben yaşamayı seçeceğim ve inan bana herşey bir gün çok güzel olacak.
SAdece kısa bir zaman kaldı, çok kısa.
Yıllardır eksik olduğum her konuda doyuracağım ruhumu.
Beni çok seven bir adam olacak hayatıma,severek çalıştığım bir işim ve dolu dolu sosyal hayatım.
İçten ve tok kahkahalar atacağım ve gözlerimden dökülecek tek göz yaşı sevinçten olacak.
Sevdiğim adam ''hayatımın sonuna kadar benimle yürü'' veya eczaneden aldığım testte çıkıcak çift çizgi ağlatacak.
Ya da emek sarfettiğim insanların başarısı.
Zor günler geçicek. Evet geç yakalayacağım mutluluğu ama yakaladığımda değdi be diyeceğim. Bunca yıl beklediğime değdi.
Şükürler olsun RAbbim. İlk önce eşeğimi kaybettirip, sonra buldurduğun için. Kötüyü gösterip iyiyi verdiğin için teşekkür ederim diyeceğim.
Mevlam ihtiyacı olana biraz geç gelirmiş ama ihmal etmezmiş hiç bir kulunu.
Demek ki zamanı var.
Buna inanıyorum!
Ve güzel günleri daha güçlü,inançlı bekleyeceğim artık!
Hepimizin kalbimizde ki gerçek olsun.

hahahah o ne rüyaydı yaa aklımdaki ikilemleri bir bir yaşadım iliklerime kadarda ayrılığı hissettim.. :2:Aşkımın asker çarpması sonucu oluşan psikolojik buhranları sonucu sorduğu sorular kafamı öyle bir karıştırmış olmalı ki dallası aratmayacak rüyalar gördüm bir tebessüm bir rahatlama hissi ile uyandım..Rüya bitti ya ::76: 82:Offf Allah'ım iyiki sevgimin karsılığı var...İyiki çok seviyoruz.. Aşığım.. Canım o benim.. Uyyhh sabah sabah ne ekşındı beee

sevgili günlükkk,, aksam didiştigim kocişim sabah kendi kendine benimle barısmasına ragmenn yarın kardesim bizde kalmaya elcek deyincee aptall triplere girdi yine.. benim yegenlerim geldi kaldı diye hemen o da mı gelcek özellikle mi yapıyosun dedii. babamda bana kendi eviymiş gibi hissettirirdi simdi sıra sende mi demek istedimm. böyle olunca sessiz sedasız bavulumu alıp gidesim geliyorr.. herkes evini de sevgisini de kendisinide basına calsınn.. dipteyim sondayım depresyondayımm

meraba günlüktoşuumm
bugün yine çok güzelim
sabah kalktım, banyomu yaptım herrr yerimi keseledim, peelingimi yaptım, manikür pedikür yaptım
Allahım ben ne güzel bi kızım ya aşkitom gelse de görse bariiii

Onun hediye olarak getirdiği kendi yaptığı resmi bugün yırtıp attım. Ve kendi çektiği kısa filmlerin cdlerini de atayım diye bakarken zaten yerlerinde olmadığını gördüm. Uzun zaman önce atmışım onları; yeni farkettim. İyi yapmışım; iyi yaptım.

Bugün sınava da gitmedim. Hiç uğraşamayacağım valla. Bir daha da felsefe gibi bir bölümden seçmeli ders almak yok bana. :S Kendi bölümümden şaşmayacağım bundan sonra. Zihin ve beden arasındaki ilişkiler, tözler, cfiber ateşlemesi bilmem ne.... Aaayyyy baygınlık geçireceğim. :s

Cuma günü bitiyor vizelerin yarattığı işkence. Sonra film film film... Dizi dizi dizi... Başka bir şeyde gözüm yok görüyor musun, ne kadar mütevazı ve kendi halinde yaşayan bir insanım. :)) Gezmek, eğlenmek hiç sarmıyor artık beni bu aralar. :s Ne kafe, ne bar özlemiyorum; gitmeyeli de epey oldu üstelik. Mutluluk vermiyor bana o tarz mekanda 'sadece arkadaşlarla olmak'.

Bir sevdicek lazım.

O da oursa ne ala, ama olmazsa da olmasın; filmlerle, dizilerle, şarkılarla mutluyum ben kendi dünyamda.

günlük dün tam bir şoka uğradım iş yerinde babamız gibi sevdiğimiz patronumuzun babası 25 yaşlarında bir bayana resmen bütün hesapları alıp kaçtı...tabi hesaplar muhasebecideydi ona emanet etmişti nede olsa patronun babası adam dün öğlen işim var ssk dedi çekti gitti gidiş o gidiş biz şoklarda meğer dostu varmış inanamadık eşimle ne yapacağımızı şaşırdık şimdi oğlu gelince bide ona hesap ver :93: ne zaman gitti naasıl gitti bir sürü soru soracak işten soğudum valla hayatta gerçekten kimseye güven olmuyor namazında bir adamdı oysa 58 yaşında :44: başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü :95: asıl yaptığı çevirdiği dolaplarıda arkasından öğrendik hepten şoktayız siz siz olsun canınız gibi bile gördüğünüz kimselere inanmayın..arkadan vurmak ne kadar kolay ya...30 senelik eşini 5 çocuğunu genç bir kız için terk edip gitti adam inanılır gibi değil... allah sabırlar versin...ailesine.. yediğimiz muhabbetimiz ayrı gitmiyor amca diyordum anlatıyordu huzursuzluğunu ama insan ne olursa olsun ailesine bir kadın için sırt çevirmemeli madem seviyorsun boşan evlen ötekiyle yine çocuklarına babalığını yap..:96: ALLAH kimseyi şaşırtmasın günlük aileme bile anlatıyordum çok iyi bir amca diye şimdi bunları anlatınca valla onlarda şok olacak..:97: işimdende soğudum bu olaydan sonra çünkü giderken oğluna bana verdi bir zarf bıraktı içinde fatura var dedi oğluma verirsin dedi meğer mektupmuş ssatır satır..ben ne diyeceğim şimdi oğluna tam iş bulduk borçların bitmesi 3 ay kala işimizden olma korkusuda başladı ama hayırlısı nasipte ne varsa onu yaşar insan..:97: yapacak bişey yok..strestenmidir ? nedir dirseklerimde kabarcık ve kaşınmayla beraber bişey çıktı inş egzama değildir izin günümde cildiyeye gidicem kesin..yada yediklerimdende olabilir bakalım...bu aralar çok stresteyim..çok zor insanlarla uğraşmak bee günlük..bugün kendi kendime keşke şimdi evimde olup çocuğumu büyütebilseydim otursaydım g..tümün üstünde ama borç olunca ne çocuk yapabiliyorsun nede çalışmadan tek bir başına borç bitiyor.. ooof ooof allahım tüm borcu olanların yardımcısı olsun...çok zor...sabırr yarabbimm.:78:

Sevgili Gunluk,
Bak asagidaki siiri ben cok sevdim, hediyem olsun sana....

Kendimi her zaman mutlu hissederim
——————————————————————————-
Kendimi her zaman mutlu hissederim.
Neden biliyor musunuz?
Çünkü kimseden bir şey ummam.
…Beklentiler daima yaralar.

Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin.
Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin.
Sadece kendiniz için yaşayın ve,
- Konuşmadan önce dinleyin,
- Yazmadan önce düşünün,
- Harcamadan önce kazanın,
- Dua etmeden önce bağışlayın,
- İncitmeden önce hissedin,
- Nefret etmeden önce sevin,
- Vazgeçmeden önce çabalayın,
- Ölmeden önce yaşayın.

Hayat budur.
Onu hissedin,
onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.
W.Shakespeare

1)NOKTA (.):

a)Tamamlanmış cümle sonlarında kullanılır.

b)Kısaltmalardan sonra kullanılır.

c)Sıra gösteren rakamlardan sonra “-inci” eki yerine kullanılır.

d)Tarihlerin yazılışında gün,ay ve yılı gösteren sayıları birbirinden ayırmak için konur.

e)Saat ve dakika gösteren sayıları birbirinden ayırmak için konur.

2)VİRGÜL (,):

a)Yazıda sıralanan eş görevli sözcükler ya da söz gruplarını ayırmada kullanılır.

b)Hitaplardan sonra kullanılır.

c)Yüklemden uzak kalmış özneden sonra konur.

d)Cümlede vurgulanmak istenen ögelerden sonra konur.

e)Anlam karışıklığına meydan vermemek için adlaşmış sıfatlardan sonra kullanılır.

f)Bazı cümlelerde anlam karışıklığını önlemek için kullanılır.

g)Bir addan önce gelen zamirlerden sonra kullanılır.

Böyle işte günlük .................................

Sözün sonu kederli bir gülüştür
Ayrılık zamanı kayıptır, eylüldür
Varsın olsun yıllar geçsin üstünden
Sevdim ya seni miladım o gündür

Ben gidiyorum...
Sesi heyecandan titreyen, pır pır kalbinin sesini telden duyduğum canım arkadaşımın 2 düğününe, yanına kilometrelerce uzağa gidiyorum....
Bu akşam konuşana kadar anlamamıştım gerçekliğini şu an çok acayip bir karıncalanma hissediyorum...

Çok mutlu olsunlar, biz de mutluluklarına şahit olalım inşallah....
Her şey gönlünce olsun inşş...

ben geldim günlük..niye geldim bilmiyorum ya neyse..ne yaptım bugün?okula gittim işte,öğrenciler falan.geldim ders çalıştım.eğer yeni bir kararsızlığa düşmezsem şu an için kararımı verdim diyebilirim.ücretliyi bırakmıyorum.ama kendimi zorlayıp çalışıcam.haziranda okullar tatil oluyor,yüksek lisansım da biter inşallah.ondan sonra sınava 20 gün falan kalıyor sanırım.işte o zaman gerekirse gece gündüz çalışıcam.olacak inşallah.sevdiklerimden,bana güvenenlerden güç alıyorum.yapmak zorundayım.
bunun dışında haftasonu cumartesi gününü öğrencilerimle geçiricem,onlarla sinemaya gidicez.malum 23 nisan onların günü...pazar da denemeye giricem bi dershanede.öyle işte...daha iyiceyim galiba.yalnız konuşmaya ihtiyacım var be günlük..beceremiyorum bi türlü kendimi anlatmayı.bi de ağlayasım var ki sorma..neyse...

Icim huzurlu bu günlerde günlük ama küskünüm neyse bu konuya pek deginmek istemiyorum. Allaha sükür bugünlerde gercekten icimdeki dengeyi, huzuru, mutlulugu yavas yavas bulmaya basliyorum allaha cok sükür hersey cok daha iyi olacak rabbimin izniyle...

bak sözde erken yatıcaktım ama yine kk daldım girmiyim bakmıyım çekiyim kendimi diyorum yok anacım illa gricem burda beni çeken bişey var allah sonumuzu hayır etsin ben yattım

başımı alıp gidesim var.. kimselerin olmadığı huzur dolu doğayla iç içe bi kuytu köşeye çekilip oradan sessizce sadece izlemek istiyorum olup biteni..kimseler aramasın sormasın beni..
sadece ve sadece kuş sesleri , denizin dalgalarla mücadelesi ve yalnızlığın sesine kulak vereyim..Çok bunaldım insanlardan..Acilen ruhumun dinlenmeye ihtiyacı var..Kötü hissediyorum..Ya da yalnız...Askerim artık gelsende evlensek..:98:Ben çok sıkıldım..Tek dostum sensin ve yokluğunda depresyona giriyorum resmen..Seni çok seviyorum..:97:Bir gün biticek ve ben yine eski neşeme kavuşup cıvıl cıvıl madambonus olucam..Yine gel muşmulam diye sev beni İhtiyacım var

Günlük zor günler bizi bekliyor. Allah'ım bunu da hayırlısı ile atlatmamızı ve meleğimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Geceleri yastığımı yaşlarımla ıslatmak istemiyorum. Çok zor çok... İçimin sızısı dinsin istiyorum. Allah'ım bu yola baş koyan herkesin yar ve yardımcısı olsun...

soğuk soğuk soğuk:84:
bıktım soğuktan . bahar gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:95:
eski baharlaradamı hasret kalacağız allahımmmmm:18:

sevgili günlük,
olmadı işte , olmadı. bu kez de olmadı oysa o kadar güzeldi ki ...
sağlık olsun ne diyiim şimdi...
az önce de dişçiden geldim. o siyahlık meğer diş taşıymış . uykularım kaçıyodu günlükcan. boşuna stres yapmışım. acımadan hallettim geldim:78:
bakalım neler varmış forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…