Popüler Konu Sevgili günlük...

slmmm:80:ya ne sıkıcı ne buhranlı bi hava var içim sıkıldı vallaaabisürü evrak var işlenmeyi bekliyorr tabikii yapcak aslı nerdeeakşam olsada eve gitsem modundan ne zaman cıkıcam ben günlükbu bütün çalışanların sendromumu yoksa bana mı özel senceeecvp virsenehep susuyonn yiter ya benımde bi sabrım varneysee başkada hiçbir sey yok yaşıyoruzz sabredıyoruzz işteee:93:beklenen günler gelsin diyeee:98:ama biliyorumm az kaldııı hislerim beni yanıltmazzzoff cok uykum var yaaa şimdi bi yatak olca yatcan uyucan ohhh insan uyurken düşünemıyo en azından bu güzelneyse bisürü iş beni beklerr hadi gittim ben:81:

ahhh gunluk ahhhh aksam olsada eve gıtsemde fatmagulu ızlesemde uyusam.

yıgınla evrak var işlenmeyı beklıyor.sabahtan berı 3 buyuk defter bıtırdım ama sımdıden yoruldum.kadınlar klubude olmasa halımı dusunemıyorum bıle.arada gırıyorum bıseyler yazıyorum tekrar ıse donuyorum.kafam dagılıyor bu sekılde.neyse gunluk az daha fatura isliyelım

nerede benim o eski güzel günlerim.. hepsi kaybolmuş.. nasıl bu hale gelebildim hala inanamıyorum.. çok üzülüyorum.. kimsenin anlamamış olmasıda cabası.. ölsem gitsem kaybolsam yok olsam.......

anneme eski günlerdeki evladı gerek şimdiki değil ((

Sessiz bir mecra şimdi hayat,
Sen giderken soğuktan soğuk,
Dondu yüreğim durdu yaşam,
Savaş sonrası gibi her yeri,
Hüzün yaslı ve revan,
Büyür gittiginde inan yokluğun azap,
Yeryüzünde vebali günahlar içinde bir hayat var,
Kalan geriye gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde,

Direniyorum acılarına dünya yalanmış,
Aşklarında yaşıyorum ama sorma kıyametin ortasında.

Bu sözleri belki bugün yüzlerce dinledim günlüğüm içim parçalandı resmen..Dışarda bahar havası var üstelik bugün biricik anneminde doğum günü ama ben dokunsalar ağlayacak durumdayım..Issız bi köşeye çekilip deli gibi bağıra bağıra ağlamak istiyorum..Çok yoruldum günlüğüm yaa çok Allah'ım sabır versin de bu durumdan ailem etkilenmeden daha fazla üzülmeden kurtulmamı nasip etsin başka bişey istemiyorum..
İnsanlar gerçekten çok kötü bişey beklemeden iyilik yapmadıkları kesin herşeyin arkasından mutlaka bişey bekliyolar..Ne hallere düştüm yaa Allah'ım bu sınav bitsin bian önce diye dua ediyorum..Kimseye güvenmiyorum artık..

Naber kiz günlük???

Dün gecede bahsetmistim sana ya hani ben gercekten istedigim huzura yavas yavas yaklasiyorum allaha sükür. Kendimi kasmiyorum ve inan öyle bir fayda ediyorki bu...Ve bazi seylerden uzak durmaya karar verdim..Tabi böyle hissetmemin bir baska sebebide var. Duydugum ve okudugum birsey beni hem güldürdü hem aglati diyebilirim o mesaji okudugumdan beri herseyin cok daha iyi olacagini inaniyorum, hissediyorum...O arkadasada cok tesekür ederim icimi rahatlati gerci o bilmez anlamaz neden...

Ah günlük ah gecen bahsetigim arkadasimla telefonda biraz konustuk. Icimdekileri düsündüklerimi tam olarak söylemesemde daha dogru onu incitmemek icin sert bi sekilde söyleyemesemde bir bir söyledim bir takim gercekleri. NOrmalden biraz sertim evet dogru ama ona iyi geldigini söyledi ben onun mutsuz olmasini göz göre göre yanlis birseyler yapmasini asla istemem. Böyle giderse böyle yapmaya devam ederse mutlu olamaz illeride sözlüsüyle. Mutlulugu hak ediyor evet sorunlari var ama böyle yaparak herseyi cok daha kötü yollara sürüklüyor. Rabbim yardimcisi olsun dogru yolldan ayirmasin onu. Böyle iste uzun bir konu bu, anlat anlat bitmez.

Bana gelicek olursak oh misler gibiyim okul is derken yoruluyorum ama bu aradada yillardir görüsmedigim arkadaslarimla görüsüp hos vakit geciriyorum. Ne kadar iyi geliyor bir bilsen. Bu haftada baska arkadasla görüscez insallah. ..

Nettende kendime birsürü kiyafet almayi düsünüyorum, dün fotoraf makinasi aldim gelecek ayda telefon almayi düsünüyorum . Anlayacagin bekarligin tadini cikariyorum. Geziyorum tozuyorum alisveris ohhh misler gibiyim yaaaaa....:87:

Ve ve iste aci gercekler hayata hic kimseye hic bir zaman tam anlaminda güvenmeyecegimi zorda olsa ögrendim. Sonunda hep üzülüyorum...Aman neyse neyse sonra yine ugrararim sekerim...

ahh ahh günlük zayıf olsamda istediğimi yesem ne olurdu sanki ama yaBugün çok hastayım aylık dönemimdeyim duygusalım çokta ağrım var saat 6 olsun mesai bitsin evime gidiyim annecim diyet listemi hazırlasın bende yiyim sonra azıcık hareket edip yatıyım uyuyum odada hep erkek dolu derdimide anlatamıyorum ki başım ağrıyo deyip geçiştirdim ama bilmiyolarki karnım ağrıyor zaten aşkımda bugün çok tuhaf çok ilgisiz ya da ben çok alıngan ve duygusalım yürümem lazım ama hava soğuk karnımda ağrıyo karar veremedim bari 2 durakta olsa yürüyüm

Sevgili Gunluk,
Benim gibi hep planli,programli biri icin hayati oluruna birakmak cok zor sanirdim ama yanilmisim,inan saglik sorunlari disinda hicbirseyi umursamamayi gecte olsa ogrendim.....

........................................
Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme.Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi ve varlığın ile buluşamadı.

Sorun yok, sadece bekle.

Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır,rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur !İzlemeye devam et, şahitlik güzeldir, hem olayın dışındasındır hem de içinde, o bir dengedir, o anlamlıdır, şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş, güzellik olanların içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yoktur, olması gereken kendiliğinden olur !..
Albert Einstein

Son düzenleme:
sevgili güllük
artık bi araba sahibiyim çok mutluyum bu dünya da tapulu tek malım olması dolayısla pek de bi kıymetli kerata
ama bu gün öyle bi olay geldi ki başıma daha ruhsatını aldığım ilk dakika başıma bunlar gelince
ehliyet alınca neler olur tahmin bile etmek istemiyorum

arabanın ruhsatını ıslattık.. ruhsatı almaya emminiyete girdik bi çıktık araba yok..
aracı otoparktan almak ceza vs. 70 lira, sokak sokak gezmek ve 8. otoparkta aracı bulmaksa paha biçilemez....

bu arada emniyetin önünde avaz avaz arabamı çalmışlar diye bağırmam da rezil olmam da cabası
evet sanırım bazı tahtalarım hafif oynak

sevgili günlük bu aralar yine terelleliyim işin içinden bir türlü çıkamıyorum ve delirmek üzereyim .....azıçıkta memnuniyetsizim offff niye hiç bir şey istediğim gibi olmuyo ve neden hayat hep yaptığın planları altüst ediyo aman be çok bunaldım

merhaba günlük,
ben geldim... bu aralar çok karışığım,ne zaman çok mutlu olacağımı yazacağım sana?
pamuk _helvamı da özledim günlük,kendi sorunlarım dan ilgilenemedim canım dostumla ama biliyorum anlıyor beni.

helvam ve kendime bir güzellik düşündüm günlük,süpriz ama söyleme ona

dua et bana günlük...

Allah herkesin gönlüne göre versin

"Mahşer kadar yalnızlık kokarken h/içim, tut ve kaldır beni Rabbim..!"​

günlükcan son 2 denemede 17 ve 18 matematik yaptım inanamıyorum

bu arada biten gün 333

ŞAFAK 123

şafağımızın güzelliğine bak günlük

Son düzenleme:
Günlüküm meğer bende duygulanıp ağlarmışım bee, çeyizleri hem ütüledim hem ağladım...
1 haftadır ütü yapıyorum ama bugünkü gibi hissetmemiştim, ayrılığın zorluğu çöküyor üzerime (
Aynı zamanda nişanlımın resmini görünce çok özlediğimi farkediyorum, ne dünya bee ya yardan geçeceksin ya serden, ikisinden de vazgeçmek çok zor, inşaAllah birgün bu eve çocuklarımla beraber mutlu mesut ve ağladığım şu günler için gülerek gelirim...

selam günlükcümm
bugün sabah erkenden kalktım okadar hazırlandım okula gittim ve ders iptal sinir oluyorum bu durumaneyse bizde takılalım dedik arkadaşlarla ve şu saati ettik amma gezmişiz aslında okulda emre aydın ın konseri vardı akşam ona gitmeye niyetlendik ama sonra vazgeçtik şimdi nekadar yaşlı amca,ergenus varsa orda toplanmışlardırve konser bitiminde birsürü olay aman aman kalsın..sanki buaralar zaman geçmiyor ya geçsin artık şu zamaaaaannn kavuşalımm artık çok özleştikkkneyse günlükcan ben kaçar çok yorgunum biraz dolanıp upuzun bir uykuya geçeyim haa buarada yarınki derste iptal vee en önemlisi haftaya ekceğim çok çok önemli bir dersinde iptal olduğunu öğrendim gene ekcektim ama içimde huzursuzluk olcaktı şimdi daha rahatım ballı mıyım nehadii ben kaçtımmm

Bu gonul azmi kahrini cekti bensiz askin neye yararkii ? kac kere kirdin, yerlere attin yarali kalbim affedermii ? Nedense gece gece bu sarkiyi dinleyesim geldi

ben geldiiimmm

bugün o kadar hafifledim ki günlük, kuş gibi hissediyorum kendimi.

bu sefer kolay oldu mutluyum huzurluyum

bu aralar 2. bebek meselesine de takmış durumdayım. çok istiyorum aslında ama bulantılarım

fenaydı ilkinde . çalışamam bulantılarım bitene kadar.:26:kızıma hamileyken ilk 3 kabus gibi geçmişti

bulantılarım yüzünden.çok kararsızım günlük

bugün cuma, haftanın en sevdiğim günü. yarın da iş var ama iş gibi olmuyo. evde nette

takılıyomuş gibi hissediyorum cumartesileri

salı günü de eşimle izin alıp görümcemin düğünü için hazırlık yapmayı planlıyoruz.

battık günlük, battık

Ek bir iş buldum günlüğüm artık haftasonlarıda çalışıcam biliyorum hiç dinlenemiycem ama biliyosun saflığım yüzünden 2 tane kredi ödüyorum bide varya gerçekten kendim için çekipte kullandığım bir kredi olsa bu kadar koymaz bana ama sırf arkadaş kazığı olunca çok fena koyuyo bana bu parayı ödemek üstelik yetiştiremiyorum ve kimseden borç isteme huyumda yoktur isteyemem hayatta o yüzdende her ay sıkışıyorum mecburen ek bi iş bulmam lazımdı..Hiç dinlenemesemde çok yorulsamda kanımın son damlasına kadar çalışıcam Allah'ım kimseye muhtaç etmesin beni başka bişey istemiyorum..Herkese göre ben çok fazla büyütüyorum bunu ama bu yaşıma kadar hiç böyle bişey yaşamadığım için çok ağır geliyo be günlüğüm içimde kopan fırtınaları bi ben biliyorum bide Allah..Yinede şükrediyorum Allah beterinden korusun bu günlerimi aratmasın bana çünkü bi zamanlar hayatımın en kötü dönemleri olarak düşündüğüm zamanları bile mumla arar oldum ...MEğer çokta büyük değilmiş o zamanki dertlerim..Çok büyük bi sınavdan geçiyorum biliyorum okadar çok şey öğrettiki bana bu yaşadıklarım ama bir okadarda benden bişeyler alıp götürdü resmen bu 2 yıl içerisinde ömrümden 15 yıl gitmiş gibi hissediyorum..Neyse ilerleyen günleri görücez bakalım herşeyin hayırlısı..

günlük günaydın...

diğer adresim kapandı yahu ama ben geldim yine,,,....

bu aralar gezinti oldum çıktım..evde oturup ders çalışmaya vakit yok ...

geceleri test çözmekle yetiniyorum ancak....

dün bebek görmeye gittim annemin kuzeninin kızı olmuş ebrar diye allahım bir kıyafet aldık ona okadar tatlıydıki bebek minicik aldım kucagımaa miss kokuyordu...maşallahh

bütün açtıgım konular boşa gitti ya tekrar çeyizmi düzenlesem ne

alışveriş ettim azcık kozmetik üzerine bitkisel bi ürün aldım 60 tl sağolsunn maniler suyunu çekti bu ay çok harcadım çoook.....şimdi bu ay kısıcam mecbur..

ayrıca günlükcüm hiç siyah çay sevmem ben kahvaltılarda annemin zoruyla bi bardak içerim ama annem maşallah demliği süzer..
sabah kahvaltılarındanda kaldırdım çayı....normalde içtiğim yeşil çaylardan içicem kahvaltıdada..çok seviyorum tadını yaa...4 paket aldım poşetlilerden ama biyerde okumuştum ot olarak yeşil çay daha güzelmiş.bi aktara uğriyim...bütün kavonozlar otdan doldu yaaa

şimdi hazırlanıp çıkmam lazım oyüzden uzun yazamıycam annem çok istiyordu üsküdarda aziz mahmut hüdayi hz.türbesine götürcem bugün..dua eder birazda ana kız gezer geliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…