Popüler Konu Sevgili günlük...

Olacak günlük olacak
Kulaklarımı tıkayacağım olumsuzluklara..
Çünkü doğru olan bu..
Ben bu savaşa hazırım

slm günlük bacımm,,
gabrip bi ruh halindeyim hala hani demişler ya geçisizim bu günlerde die işte öle bu ara çook can sıkıcı şeler yaşıorum günlük tek duyduğum sevdirici haber gelecek sene temmuzda burdan taşınmamız ama ben bu sene istiyorum benim acil bu siteden çıkmam lazım ama eşimin amcası ile konuşacağım başka yere çıkalım bu sene die eğer dayısıgille aynı yerde oturmasaydım çıkmazdım çok şükür kendi evimiz ama evliliğimi çok etkilio ben eşimin dayısının şerrinden korkar oldum bu nasıl dayı anlamadım niemi çünkü biz eşimle anlaştık facebook açmıyacaktım zaten eşimin hiç heveside yok öle neyse dayısıda bilio istemediğimizi dün eşimin adına açmış nasıl sinir oldum eşim gelmiş akşam şifresini filan verio bana istersen kapatırım yarın dio dedim boş ver kapatma o zmn biz tartışalım die açıo ama ekmeğine yağ sürme kullan dedim şimdi bana diecek kesin kocana feys aldık die bende diecemki ii yapmışsın biz çabaladık alamadık bir türlü diecem..
nie insanlar hep birbirlerinin mutsuz olmasını istio günlük neden herkes birbirinin kusunu kazıo ama biri mutluysa oturup sevinio neden dünya çıkar dünyasına döndü.. burda bile bazen yazı okuyorum evlenen ark şının mutluluğunu bile kısakanan yazılar okudum bırak mutlu olsun sana ne zararı var bundan yaaa oofff offf

hastayım günlük yaaa koşturmalardan yine grip oldum.
akşam vitamin alıcam zencefil içtim bigüzel kendime geliiyim diye devamlı bişey içiyorum
yeterki daha kötü olmayım halsiz kalmayım diye
haftasonu zaten çalışıyorum offf çok sıkıcı yaaa :86::86::86: bi sürü işimiz var ne vardı tatil yapsalar 2 hafta ileri sarksa öyle iyi olacaktı ki :84: neyse kısmet ne diyelim

Mükemmel geçen bir izinden sonra çok mutluyum günlük.
Harikaydı, harikaa..
Ben bile bu kadar güzel geçeceğini tahmin etmemiştim.
Şimdi geriye sadece 4 ayımız kaldı. 11 ay bitti buda kolayca bitecek
Aşkımın bana aldığı 1000 parçalık puzzle'ımla uğraşmaktan hiç birşeye vakit bulamıyorum.
Ve okumam gereken çok kalın bir kitabım var. Ne olurdu bunlar yerine kolay hediyeler alsaydı.
Ama hediyeler O'ndan geldiği için büyük bir zevkle yapıyorum. Benim gibi ikizler burcu, herşeyden kolayca sıkılan bir insan için puzzle yapmak çok zordu normalde. Ama konu O olunca herşey değişiyor tabii.
Puzzle'ım bittiğinde ortaya bir melek tablosu çıkacak. Ve bunu evlendiğimizde kendi evimize asacağız.

Şafak 122

Kahrımdan ölürsem mezarıma ah minel aşk yazsınlar günlüğüm.. bu sana vasiyetim olsun..
dünya üzerinde birbirine bu kadar aşık ama bu kadar üzgün başka çift var mı..
olanları anlatmaya mecalim yok.. gidip tek kişiye derdimi dökesim yok..
sessiz kalakaldım işte böyle yine..
bir çıkar yol olduğuna hep inandım hala da inanıyorum boşuna karşılaşmadık biz..
ama hep kahır hep kahır..

sevgili günlük kardesimm.. kilolarımla kafayı yemek üzereyimm.. kafaya taktıkca almaya devam ediyorummm... sözde diyete girdim üstüne 1 kg daha aldımmm.. bana dua et de arkdasımın dügünü için uygun elbiseyi bulayım:119:

Günlük bir yanım mutlu bir yanım hüzünlü. Bugün doktora gittik, bir iyi haber bir de kötü haber var. Aklım durmuş vaziyette. Hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Yatsam uyusam uyusam uyusam, zaman su gibi akıp gitse ve ben sadece meleğimi Allah'ın izni ile kucağıma alabileceğim, onun o mis kokusunu içime çekebileceğim zamana gitsem. Allah'ım bu imtihandan alnımızın akı ile çıkmayı nasip et eşimle bana. Tek sığınağımız SENsin, SEN herşeyin en hayırlısını bilirsin, lütfen bizi yanlış yollara saptırma ya Rabbim...

Ay günlük bu işten ayrılmam işe mi yaradı ne
3 gündür evin aşağısındaki parka gidip 45dk. spor aletleriyle spor yapıyorum
her yanım ağrıyo ama değecek galiba bi hafiflik hissediyorum parkta tatlı bi karadenizli teyzeyle tanıştım "ha uşağum kocan mı istemiy kilo almani neyun var ki senuuuuuun"dedi.
Ne güzel doğal şivesiyle konuşuyo.
Geçen sene denizde pırlantamı düşürmüştüm,5 kg verirsem kociş tekrar alacakmış büyük yemin etti valla
şu an 57 yim acaba 52 ye düşer miyiiiiimm....:26:

Çok sinirliyim günlük
O şirketten ayrıldığım tam 6 ay oldu
Patron bozuntusu hâlâ bana olan borcunu ödemedi
İyi niyetimi su istimâl etti resmen
Bugün gittim yanına
Yemek ısmarladı bana muhabbet ettik filan
Sözde nisan ayı içinde vereceğim paranı demişti
Beni hazirana kadar idare edebilir misin diye sordu
bilmem ne kadar borcu varmışş mış mışş
Peki abi dedim Lanet olsun sanada borcunada dicektim kalsın tek kuruş istemem senden ahirette hesaplaşırız diyecektim de demedim
idare ederim etmesine de bana en azında kart borcumu kapatacak kadar bir ödeme yap dedim
Hay hay dedi
Bakalım pazartesi hesabıma yatıracak mı parayı????
Merhamet ediyorsun enayi yerine koyuyorlar insanı
Yeminle iş hayatından soğudum
Hakkını veremeyeceksen eleman çalıştırma yanında be adam!!
Neyse günlük susmuyor içimdeki ses beynimi durduramıyorum bir türlü gideyimde bitki çayı filan yapayım kendime. belki öyle sakinleşirim

Son düzenleyen: Moderatör:
harikaa süper aşk dolu 3 günden sonraa bugun öksüzz gibiyim günnüş artık bitsin onsuz günler lütfen bazen cok canım acıyorboş geliyor hersey onsuz yedıgım yemek içtiğim sutadı yokama sonra dıorumkı kendıme sabret aslı herseyın başı sabır ve herseyın hayırlısıyla olması degılmı sencede:44:hayırsız olcaksa zamanı gelmediyse ne önemı var degılmırabbim ne eylerse güzel eyler elbet şüphem yoallahım sen bilirsinnneysem azcık efkar dağıttım ben bi dolanıyım günlükkgörüşürüzzzz:86:

Vizeler bittiiiiiiiiiii... Ooooohhhhhh...
Bugün 3 sınava birden girdim kafam fena. :s
Çok şükür kurtuldum ama yeaaa... Artık ders kitaplarını görünce vallahi kusasım geliyor.
Bıktım yahu oku oku oku... :111::111:

Yalnız bugün kütüphanede karşılaştığım cool bir uzakdoğulu arkadaşımıza bir el edip de 'where are you from?' diyemedim yeaa...

O da çok havalıydı canım.
Ama cidden hoş çocuktu beaa...

Biri daha var ki hiç sorma günlük; her gün görsem abayı yakardım ona kesin.
Feci bir havası var ama enteresan biraz. :44::44:

Bugünüm gördüğüm güzel insanlarla beraber güzelleşti yani günlüğüm.

Şimdi kendime şöyle güzel bir köpüklü Türk kahvesi yapayım sonra da 'Kokuhaku' diye bir film izleyeceğim.

direniyorum acılarına yine dünyaa,,yalanmış aşklarındaa..inadınaa yaşıyorum ama sormaaa kıyamet ortasında.....

bu şarkıya takıldım kaldımmmm

offfffffffffffffffffffff...içimde kocaman bir sıkıntı var kocaman..çekip gidesim var.her şey bu kadar karışık,bu kadar zor olmak zorunda mı?keşke hiç büyümeseydim...hiç...büyümek acı çekmek demekmiş.büyümek yorulmak,büyümek yaralanmak...offffffffff...​

Sevgili Gunluk,
Birgun, yeniden birisine gonlumu acmaya karar verirsem, bir erkekte aradigim ozelliklerin listesi soyle olsa diyorum;
Saygi, sevgi,onur,erdem,ozveri,duyarlilik,vicdan,dostluk,agirbaslilik,sukunet,huzur,egitim,espri yetenegi..en onemlisi de guzel bir kalp.....sence boyle birisini bulabilecek miyim???

Son düzenleme:
günlük işteydim yengem aradı akşama bana gel diye ordaydım 10a kadar öyle işte yoğun iş temposu kk derken saat geç oldu ama uykum yok yarın haftasonu uyurum bolbol

Kadınlar kulübü iyi hoş da günlükcüm, bazen öyle yaşanmış şeyler okuyorum ki 'Ben niye burdayım?'

diyorum. Kimseyi yargılamak haddim değil, herkes kendi inancına göre yaşar ama ben gencecik

kızların 'ilişkiye girdim sevgilimle acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır', 'sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz

zarar veriyor mudur' vs...vs...konuları okudukça kendimi kirleniyor hissediyorum. Kahroluyorum

okurken, içim sızlıyor. Nasıl bir hayat bu, nasıl bir boşluk bu. Evlilik dışı ilişki yaşamak tercih meselesi

ama benim demek istediğim bunlar daha ergen, yetişkin değiller, kendi başlarına kurdukları bir hayat

yok. 'Ailem duysa naparım?' diyen biri nasıl olur da böyle şeylere kalkışır! Ondan sonra kalkıp ahlak

bekçiliği yapma diyorlar. E ben söylemezsem, başkası söylemezse bu çocuklar nerden öğrenecekler

doğruyu, ahlakı, her şeyin zamanının olduğunu. Bir de 'kızlık zarını diktir, ailene şöyle yalan söyle,

evleneceğin insana böyle de, doktoru ikna et ailene bir şey anlatmasın.' diyen insanlardan 'ben'

utanıyorum. Dünya nereye gidiyor günlük? Bu gençler nereye gidiyor?

Çorum işi de bitti. Bu hafta evimdeyim. Haftaya yine Ankara. Yoruldum artık günlük. Bitsin bu seyahatler. Başka adam yok mu bu kurumda. Aslında yok biliyorum da.. Benimki de can.

Bana ne oluyor anlamıyorum. Bir kalemde siler oldum insanları. Nereye kadar kaçabilicem acaba?

Sızlansam da keyfim yerinde aslında. Baharı istiyorum. Oğlumun sınavını bekliyorum. Onunnla yine gurur duymak istiyorum..

Herşey güllük gülistanlık olmuyo işte. Şu virüsten kurtulmalıyım. Daha iyi bakmalıyım kendime. Bir mucizeye ihtiyacım var. Allahım ne olur...

Not: Yazdıklarımı bir okudumda. Bi psikiyatrist görse fikir uçuşması der kesin :))

Sevgili Gunluk,
Ankara'da cok guzel bir sabaha gunaydin dedik, umarim herkesin haftasonu cok guzel gecer..bu arada benim gibi Balik Burcu olanlar icin de cok guzel haberlerim var, hadi hayirlisi diyelim...

Balık Burcu
‎(23 Nisan Cumartesi 2011)
Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi... duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.

meraba minnoşum
mutsuzum bugün...
"sebep yok" demek aslında "sebep çok" demek.
mutsuzum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…