Popüler Konu Sevgili günlük...

neden bu kadar zor yada bu kadar zor olmak zorunda mı???
içimdeki ses diyor ki her zorluğun bi mükafatı vardır,gittikçe dayanılmaz hale geliyor bu...
sadece bu günlerin geçmesini kalpten istiyorum! ve hediyesini alayımm...
sabır sabır sabırr....
tüm bunlara deysin Allahım ne olursun...

Çççoooooooooookkkkkk mutluyum çookk.

Kafam rahat, huzurluyum şükürler olsun.

Vize sonuçları açıklanana dek bu şekilde devam edecek. Notlarım kötü gelirse çok üzüleceğim. :/
O yüzden hiç bakmıyorum açıklanan var mı diye. Hepsi belli olsun da sonra bakarız artık. Bu yıl mutluluğum da, üzüntüm de derslere bağlı daha çok. Okul hayatım, ailem, sevdiğim şeyler... Takılmıyorum pek başka durumlara.

Bayyy...!

Son düzenleme:
23 nisan kutlu olsunn

bugün minik kuzenimin okulunda gösterisi vardı oraya gittik ne şeker oynadılar yaa ...

ondan sonra benim telefonu tamir yapılsın diye verdiğim yere uğradım hala yapılmamış boşuna parayı saydım oraya bilsem vermezdim yaa sinir adam,,turkcell bayi'ye uğradım faturalı hatları sormak için belki alabilirim...
bi araştırma içerisindeyim gerçi konuşacak öyle biride yok ama olsun herzaman lazım oluyor annemde kullanır.
epey gezdim bu 2 haftadır baya gezinti oldum ya.
dün üsküdarda bütün stresimi attım geldim türbe ziyareti çok iyi geldi bana günlükcüm...

yolda gelirken bi adam resmen üstüme çıktı!! gördü beni ama çekilmedi ve üstüme doğru yürüdü sapıkmıdır bilmem,napıyorsun dedim sen napıyorsun önüne bak demezmi sapık veya hasta ruhludur diye üstüne gitmedim dengesizin...
geldim bi güzelde evi temizledim.şimdi yemek yemeye ve su içmeye yeni fırsat buldum desem yeridir.

günlük alınacaklar listesi yaptım kendime,kıyafet vs değil ..
birtane güzel bi güneş koruyucusu almam lazım geçen sene 50 tl verip sebamed aldım iki kere sürdüm hemen yağlı yaptı yüzümü boşuna gitti para çok yağlıymış meğerse o krem benimde cildim hassas,dolapta boşuna duruyor şimdi anneme vericem.ben daha hafif birşey alıcam araştırıyorum.

daha sonra listede bekleyen birsürü şey var ama hangi birine sıra gelcek acaba bi ton taksitim var bu aralar.
çeyize aldım aldım şimdi öde dur koca adayı bile yokk leynn

hadi biraz test çözeyim akşamda survivorrr

Günlük gözlerim hasta oldu benim
nerdeyse 2 haftadır ne bilgisayara bakıyorum doğru dürüst ne çok kitaplarla haşır neşir oldum ama gözlerimin içi yanıyor. Normalde gözlerim hassastır zaten, mevsimsel mi acaba doktora gitmek gerek mi. Bugün dışarı dolaşmaya çıktık arkadaşlar ve ailemle, güneş altındaydık ve benim güneş gözlüğüm yoktu anlatamam nasıl acıdı gözlerim. ne oluyo bana

Sanırım bu hafta bana doktor yolu gözükcek, ders çalışmak istiyorum ama kitaplara bakamıyorum pek...

Bu arada sana hatırlatmasam olmaz Bitanemi çok özledim

Rabbim bir daha aşık olmayım ne olur.ha bir de hasta oluyorum boğaz burun fena.

çizelgemi gördüm ve bir anda kalbim yerinden çıkacak sandım

şaka gibi tam 4 ay kaldı sadece 4 ay

ama büyük bir çelişki yaşıyorum çünkü aynı zamanda kpss'ye de 70 küsür gün kalmış oluyo:18:

olsun yine de geçsin günler ve nişanlım bana gelsin

şükürler olsun herşey yolunda gidiyo
sevgilim yanımda
mayısta turla geziye gitmeyi düşünüyoruz
çok seviyorum hemde çooook

burayi ilk kesfedip kayit yaptiktan sonra sayfalari geziniyorum.. her sayfada bir gaydirigubbak cemile, diyorum niýe bunu yazmislar,artik türkü dilime dolandi,birakamiyorum da .. bide seniz yazisi.. ya dedim kim bu seniz her sayfada karsima cikiyor... sonra farkettimki bunlar smile isimleriymis, galiba format degisince yazi olarak kalmislar....

fikir alisverisleri cok hos, burayi iyiki kesfetmisim, dertli de olsan sevincli de olsan muhakkak bir paylasan cikiyor.. bu cok büyük aileyi ve arkadaslarimi cani gönülden bu günlükte kucakliyorum... insanin uzakta da olsa arkadaslari olabiliyormus.. birde kendimden kücük kardesim yok diye üzülürdüm, burda onuda buldum

Günlükcüm kayalıkların en tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak böğürmek istiyorumm :84:

günlük bir gün gelecek ve sana nişanlımdan ayrıldığımı yazıcam.bunu biliyorum,hissediyorum.koptuk biz..uzaklık bitirdi bizi..biz de ona yardım ettik tabi..duramadık karşısında.an geliyo kendimi onun hayatına dahil etmeye çalışırken buluyorum.anlamsızca bi çırpınış benimkisi.bu kadar uzak,bu kadar ayrı hayatlar yaşarken çok ama çok anlamsızca..o kabullendi bunu ama ben kabullenemedim henüz.ağır geliyo bana.biz bu kadar yabancı değildik,bu duruma gelmemeliydik.ben yüzüğünü parmağımda,isminin baş harfini boynumda taşıdığım adamı yanımda,elini elimde istiyorum günlük...hayali bir şey yaşamak istemiyorum.bizimki gerçek bir şeydi.unutulamayacak kadar gerçek..şimdi geldiğimiz şu duruma bakıyorum da bittik mi biz diyorum.bu soruyu sormak bile canımı acıtıyo halbuki..haketmedik biz bunu.bu kadar beklemişken,bu kadar hayal kurmuşken bu duruma gelmeyi haketmedik.ayrıldığımı yazıcam dedim ama dua et de olmasın günlük...evleniyorum diye yazıyım bir gün buraya..yüzümü güldüren adam eşim olsun..dua et günlük...​

Pisst naber günlük baci nasilsin kiz???

Of günlük of utaniyorum kendimden yaw daha yeni okudum kuzumun günlügünü. Ne zamandir görüsemiyorum onunla bende onu özledim valla söyle cok özledim canim dostumu.

Insallah hersey yolundadir ve iyidir. En önemlisi insallah kendine dikkat ediyordur malum bu konuda kendisi hic ama hic özen göstermiyor cok kiziyorum valla bak onu bu konuda. Ve söyle ona ben onu cok ama cok iyi anliyorum o da beni Hep diyorum gönüller bir aramizda binlerce kilometreler olsada mesafeleri biz yürekte sifira dindirdik...

Onun icinde benim icinde hersey güzel olacagina hayatin bizim icin sakladigi o güzeligi bize sunacagina inaniyorum...

Dualarim hep onunla...He sende söyleme ona bende bir güzellik düsünüyorum ama bunun icin yarin erken kalkip erken davranmaliyim umarim düsündügüm sey olur. Sanirim saatimi saat 8 falan kurucam...

Neyse günlük bu arada cok güzel bir gün gecirdim arkadaslarla sonra anlatirim artikin..

Hadi by by kactim ben ugrarim gene.. Kendine cici bak sekerim...

yorgun biraz kırgın ama yinede umut dolu bir hafta daha bitti günlüük tabi ömürdende gidiyor bu arada:18:gerçi ne kadar ömrümüz var onuda bilmıyoruz ama koskaca bir hafta daha geride kaldı hafta başı ah haftasonu gelse dıyorum bakıyorum gelmişhayatta sağlık olduktan sonra gelmeyecek gün geçmeyecek yara yok günlükcan tek yapmamız gereken sabır sakincee beklemekbazen isyan edip bi anda vazgecsekte çare değil ama biliyorum:86:herşeyin ne güzel farkındayım uyguluyorumda ama bir yerde bi eksıklıkmi var acaba:44:neysem günlükk o hafta içi ah bi uyusam dedıgım anları haftasonu gelince hep unutuyorum nedenseulaşılmayan hersey cok güzel geliyor insanaabunu bikez daha anladımkonudan konuya atladıgıma göre uykum gelmiş :88:yörüüü aslııı dogruu yataga diyor smıley kardeşteeii geceler herkesee mutlu huzurlu haftasonları kk dostlarım

Günlük hiç bir sınava bu kadar çalıştığımı hatırlamıyorum
Kendimi aşmış vaziyetteyim
Sebebi de hocamı sevmem tabii ki:86:
Güzel bir notla da tescillerim inşallah bu çabamı:97:
Bugün günün çoğunu çalışmakla geçirmenin dışında kuzenim geldi. Bana acımış olacak ki "gel biraz dolaşalım" diyip dışarı çıkarttı. Gezdik falan güzeldi. Bi'ara sokakta kadının teki "maşallah ne güzel yakışmışsınız" falan dedi bilmem kaçıncı kez sevgili sanışları bu Komik olan da kuzenimin her seferinde sağolun diyip bozuntuya vermemesi Pazartesi günü kargom geliyor fakat annemin haberi yok. Herhangi bir olumsuzluk çıkaracak olursa artık çok geç demek için söylemedim. Yahu aldıklarım da çok şey olsa 2 tane parfüm, burda çok aramama rağmen bulamadığım bir gloss ve de çok beğendiğim bir çanta. Fiyatları az bişi tuzlu ama n'apalım değecek sonuçta :86: Yarın da bir planım yok çalışmak dışında. Görüşürüz cicim:82:

Bunu istiyorum günlük bunu! Şu tablonun güzelliğine bakar mısınnnn... ((
---------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------

Evlenip çocuk doğurmanın, bir aile kurmanın bir gün en büyük hayalim haline gelebileceğini asla tahmin etmezdim.

:26::26::26:

Hadi ben yattım. :/

2002 23 Nisanda başladı bu aşk,aradan yıllar geçti, hiçbir şey değişmedi....
yıllar sonra aynı tarihte de mükemmel evlenme teklifimi aldım sürprizlerle
Allahım mutluluğumuzu bozma,onu çok seviyorum

meraba günlüktoş
gözlerim ağlamaktan balon olmuş durumda
ama aşkitom geldi, gözyaşlarımı sildi
mutluyum işteee
bi de gözlerim normale dönse :97:
böyle çirkin miyim neyim :44:

Dünya yıkıldı da altında kaldım sanki günlükcan Çok yorgunum, beynim uyuşmuş vaziyette. Bitkisel hayata girmek istiyorum

Bıktım bu fani dünyanın zırvalarından

Ben Geldim Günlükcüm.. Şükürler olsun yengem anjiyo oldu ve tıkalı damarının olmadığı anlaşıldı boşu boşuna anjiyo oldu ama çok şükür kafamızda soru işareti kalmadı, evinde dinleniyo gelen giden oluyo akşamları kuzenimin yanına inip yardım ediyorum ona.. bende doktora gittim günlükcüm bu arada hem cildiyeye gittim hemde kadın doğuma gittim, cildiyeye göz altı morluklarım için gittim ( baba tarafından ırsi gelen bişi bu) ama ben yinede böbreklerime falan baktırmak istedim ve bi çözümü olurmu diye danışmak istedim, tahliller yapıldı 4 tüp kan verdim ve yarın sabah alıcam sonuçları hayırlısıyla, doktorum çok şeker çok tatlıydı bana kayısı çekirdeği yağını önerdi ve ekledi " bol bol su iç, yeşillik ve sebze tüket, uzun müddet pc'ye bakma, kendini gün ışığından mahrum etme ve uyku düzenine çok dikkat et" bu kayısı çekirdeği yağını 3 gündür kullanıyorum muhteşem bişi hem cildimi mükemmel derecede yumuşacık yaptı hemde 3 gün olmasına rağmen göz altlarım hafifledi Ben asla bırakmam artık bu kayısı çekirdeği yağını Neyse sonra kadın doğuma geçtim benim regl dönemim oldukça uzun sürüyor 7 güncük kadar oldukça yoğun ve sancılı geçiyor malesef.. bunun için bi danışmak istedim, gittim ve hemen 3 şişe şaşal suyu durmaksızın içtim sıkıştım ve ultrasona girdim.. Çok şükür ne miyom ne ur nede kist'im olmadığını öğrendim.. bu 7 günün azalması ve yoğunluğunda azalması için bana "yaz" diye doğum kontrol hapı tavsiye etti ve onu kullanmaya başla dedi.. ama mayıs ayında başlicam kullanmaya çükü mayıs ayında regl'imin 3. gününde gidip hormon testi yaptırıcam ve sonra başlicam kullanmaya.. bakalım inşallah o testin sonucuda temiz çıkar..
Bu arada yengemin anjiyosu nedeniyle ertelediğimiz bodrum tatilimize yarın akşam 9 otobüsüyle çıkıyoruz çok şükür.. yeniden yaptım valizlerimi ve içimde çok güzel duygular var, babamlada konuştuk annemin doğum günü tatilimize denk geliyor, resimlerini aldım yanıma ve orda resimli bir pasta yaptırıcam harika bir doğum günü yapıcam anneme
Neyse Çok Konuştum Dimi? Ben Gidim Giderkende Hepinizi ALLAHA EMANET EDİYORUM YOLA ÇIKIYORUM VE YOL HALİ NE OLUR NE OLMAZ OKADAR SENEDİR BU SİTEDEYİM GÜN OLDU TARTIŞMALAR YAŞADIM GÜN OLDU KALP KIRDIM YADA KALBİM KIRILDI AMA PES ETMEDİM.. NEYSE HERKES HAKKINI HELAL ETSİN

NOT: Kayısı çekirdeği yağını muhakkak şiddetle tavsiye ediyorum:79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…