Popüler Konu Sevgili günlük...

"Gidesim Var
Senden...
Eş,dost,herşeyden,
Elvedayı işittiğim o lüks viranemden,
Yavaş yavaş,
Azalarak...
Arkama bile bakmadan,
Kapıyı sensizliğin suratına çarpıp,
Çekip gidesim var bugün bu şehirden...

Tenime dokunduğun parmaklarından,
Annemin verdiği hayat harçlıklarımdan biriktirdiğim,
O temiz duygularımdan,
Aşktan,meşkten...
Dünyanın sen varken en anlamlı,
Sen yokken acı veren her şeyden.
Çekip gidesim var bugün bu şehirden...
Ağlasam,
Ulan var ya bir ağlasam,
Bir becerebilsem,
Tsunami gibi boşalırım bu şehire.
Dağların eteklerine biriken bulutlar gibi,
Ayrılırken bastığın kaldırımlar gibi,
Sonbahar gibi doluyum bugün.
Bir ağlasam her şey bitecek,
Bir ağlasam kalem yazmaktan vazgeçecek..
Bugün gidesim var,
Çekip gidesim var bugün bu şehirden.

Sağa baksam hüzün,
Sol/a baksam hep sen.
Yukarısı ölüm...
Ayağımın altında, dün.
Küfrüm var bugün,
Ağzıma kadar dolu.
Bir sövsem,
Ulan bir sövsem var ya,
Ucu bana kadar değecek.
Edep görmemiş bir insanım bugün,
Yukarı bakasım var bugün,
Yerebasıp!
Çekip gidesim var bugün, benden...

Okumam yazmam yok bugün,
İlkokul öğretmenimi bulup ders veresim var.
İmami bulup öyle değil, böyle diyesim var.
Bugün...
Bugün orta parmağımı kalbime kadar sokup,
Seni kusasım var,
Bugün,
Çekip gidesim var, bu şehirden.
Hiçbir cümle seni anlatamaz bugün,
Tercüman olamam bugün ölümlere,
İntiharlarlarımı bugün sırtıma atıp istifa edesim var.
Dünyaya hakkını helal et diyesim,
Çekip gidesim var bugün..

Bugün pazar,
Bugün sen gitmiştin,
Bugün matematikçilere küfür etmiştim,
Bugün problemlerin hepsinde ben eksiktim..
2-1= '0'dı bugün..
İşte bugün sen çıktın hayatımdan.
Seni hayatımdan çıkardığım o sokakta,
Asla ben kalmamıştım,
Bir sıfır kadar hiçtim..

Tek sayılar dünyanın başına gelebilecek en büyük felaketti,
Yalnız insanlar ise dünyanın en büyük gafleti..
Çıkartasım var kendimi bugün, bu hayat denen işlemden..."​

Alıntıdır.

günlük kınamızı yaptık bi güzel döktürdüm..bugünde sefaköye gittik giysi bakmaya kalabalıktan fenalık geldi geri döndük eve

bugün birsürü yapcağım iş vardı hepsi kaldı içimden hiçbişey gelmiyor günede güzel başlamıştım halbuki, benim kadar sabrı olan birinide çileden çıkardılar ya hiçbişey demiyorum duruşumu asla bozmadım bozmucamda herşeyin bir zamanı var ozaman verecegim en güzel cevabımı.neyse moralim daha çok bozuluyor yazdıkça çıktım biletimi aldım 2 gün sonra allah izin verirse gidiyorum sevgilimin yanına.bunun bile heyacanı gitti. yemek yapmaya verdim kendimi sinirim azda olsa geçsin diye akşamda arkadaşlarla buluşcaktık ama gitmicem bu moralle kimsenin keyfinide kaçırmak istemem böyle işte kısacası moralmen kötüyüm

Sevgili Gunluk,
Bugun yagmurlu ama cok huzurlu ve guzel bir gundu benim icin..buyuk bir keyifle islerimi bitirdim ama cok sevdigim bir arkadasimdan gelen telefondan sonra cok hirslandim...bu arkadasim- eminim tum iyi niyetine ragmen- bosbogazlik yapmis ve su anda nefretle andigim "o" kisiye benim uzuntulerime iliskin her detayi anlatmis...hem arkadasima, hem de bir daha hayatimin sonuna kadar gormek istemedigim "o" kisiye beni konusma konusu yaptiklari icin o kadar kizginim ki....herkes kendi isine baksa da ben de rahat rahat yasasam diyorum..

Bana yakışmıyor biliyorum öfkelenmek
Ee amacı bu değil mi niye bu fırsatı ona veriyorsun ki:82:
Tamda hayatımı istediğim gibi şekillendirmişken böyle insanların öfkelendirmesine niye izin veriyorsun ki..
Ama belkide böyle insanlar sayesinde maneviyatım yükselir sabrı öğrenir bu savaşı yenerim öyle değil mi?
Sabır sabır sabredersen kazanırsın

iyikiiii doğdummm ımmmmm ımmmm bak şimdi 23 oldum özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup ilerliorum kalamam hayatın köşesinde çocukta yaparım kariyer de i

bugün bnm doğum günümmmmm

Son düzenleme:
özlemin doruklarındayım şu sıra..bütün saçmalıklarım,huysuzluklarım,kıskançlıklarım bu yüzden aslında..her şarkı,her şiir hatta her dizide bize ait bir şeyler bulup ağlıyorum.sanki her şey,herkes sözleşmiş bana seni hatırlatmak,canımı yakmak için...bi çözüm istiyorum artık...bu uzaklığa son verecek bi çözüm...dayanamıyorum artık..belki de sana en çok ihtiyacım olduğu anda yanımda olamamana öfkeleniyorum.öfkem ikimizi de yaralıyo biliyorum.dedim ya çok özlüyorum.çok...​

Tam Tamına 2 valiz yaptım nekadar kalıcağımız belli değil ve ben ay bunuda giyerim, belki buda lazım olur, bunu kesinlikle giyerim diye diye yaptım yine 2 valiz ve babamdan saklıyorum şuan yaptığım valizleri Düşün 2 valiz 1 laptop çantası artı birde benim kol çantam.. annemle babamın valizini saymıyorum bile (allahtan onlar 1 tane valizle yetindiler) Görende beni 3 4 aylık tatile çıkıyor zanneder, annem antrede beni ayakkabı dolabının önünde gördü elimde 4 ayakkabıyla ve bunların hepsini giycekmisin dedi EVET GİYİCEM TABİ dedim Neyse yarın sabah doktora sonuçlarımı göstermeye gidicem babamla sonra gelip son rütuşları yapıcam ve fön makinemle diş fırçamı tarağımı falan koyucam en son.. Böyle işte günnüşcüm akşam 7 gibide ablamla eniştem gelicekler yolcu etmeye ve evin anahtarını ablama vericez kuşumuzuda alıcak götürücek biz gelene kadar bakıcak.. ve biz 21:00 otobüsüyle bodruma doğru yola çıkıcaz ALLAHIN izniyle, Çok çok çok iyi gelicek bu tatil bana ve yenilenip gelicem dahada yeni yepisyeni olup gelicemm

Hadi herbisekcikleri öpüyorum, ben bi müddet yokum ordan girermiyim bilemiyorum ama laptop'umu ve wınn'ımı götürüyorum yanımda.. belki girerim oda resim çekilirsem faceye eklemek için olur sanırısam herhalde galiba neyse hadi paii paii

5 yıl boyunca bir bebek gibi büyüttüğün AŞK..
adımdan daha çok emin olduğum tek şey; seni tanıdığımdı..

bu gece hissettiklerimden kurtulabilecek miyim??

sevgili günlük
sıradan bir gündü demiyim allaha şükürler olsun güzel bir gündü eşim ve oğlula çıktık dolaştık sahilde yürüdük çay içtik akşam survivorü izledik eşim ve taha uyuyunca nette gezindim hayat iniş ve çıkışlarla dolu sıradan bir gün bile demek istemiyorum çünki şu an sıkıntı içinde olan insanlar var allah tüm insanlara kolaylıklar versin doğru yoldan ayırmasın zorluklarla sınamasın tüm hepimize huzur ve mutluluk versin bu günlerimizi aratmasın...

Kalp krizi geçireceğim yeeeaaaa...
Bu kadar yakışıklı olması bünyeme zarar.
Milyon kere maşallah.

Neysee iyi gecelerrrrr günlükkkkk, süperim bu gece süüüpperr.

günlük şu işyerinde haftaya bikere düzgün başlasak şaşırıp kalıcam her hafta başı bi sorun şimdide klima bozulmuş :84:biriside şu salak kızı alsa gitse başımdan elimde kalıcak yoksa

3 saatlik uykuyla duruyorum..
umurumda değil biliyor musun günlüğüm...
çok aşık oldum ben galiba ya..
durup durup gözlerim doluyor.. çok özlüyorum..
nasıl olacak...

Günlük bu ne tempo yaaa bu nasıl bi haftasonu ne zaman geldi de geçti :26: ama çook şükür işlerimizde bitti be günlük bu hafta içi umarım erkenden çıkar boyacılar yani işte ustalar evimize gireriz hemen temizlik var günlük daha camlar korkutuyor beni :78:
ev bildiğin pislik işte ama hakkından gelirim ben onun :82::82::82:

avizelerimiz kaldı işte bi tek ondan da hiç anlamıyorum be günlükcan bana yardım etsinler işte
bu haftasonu da ona bakmamız lazım. görümcemin de doğum günü evi de temizlemek lazım.
düşün işte halimi anlatırken yoruldum :2: bu akşam saçlarımı boyatmak istiyorum şöyle accuk kendime gelem beee :84:

böyle bi hafta işte mutlu,yorgun ama huzurlu :123:

Nasıl bir dünyada yaşıyorum günlükcan, biz iyi niyetle yaklaştıkça insanlar bizi kullanmaya çalışıyorlar. Nasıl insanlara bulaşmışız biz böyle, yaşadıklarımı düşündükçe sinirlerim evereste tırmanıyor. Niye diye soruyorum kendime; niye herkesi kendimiz gibi görüp rahat rahat güveniyoruz. Neyse ki bunlar bize hayat tecrübesi oluyor. Her adımımızda iki kere düşünüyoruz.

Garibim benim haftanın yedi günü çalışıyor. Haftasonu o çalışırken evde yatmak çok zoruma gidiyor. Kendime iş cıkarıp ruhumu hafifletiyorum

Yardım et bize Allah'ım. Sen hep yanımızdasın, rahmetini bereketini hiç eksik etmedin evliliğimizden. Ne olur sıkıntımızı hafiflet İçimize ferahlık ver..... Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…