Naber kiz günlük??? Nasilsin anacim???
Valla beni hic sorma kiz oh güzelce dinlendim dersimde yoktu ne güzel 4 gün gecirdim ama bugün yine isbasi yaptim yaw off...
Iki hafta üst üste cuma ve cumartesi dersim var off valla hic calisiyormusun diye bir sor bakalim? Valla notlarin yüzüne bile bakmadim hic. Sinavlarada az kaldi ama karar aldim mayistan önce calismiycam kasmiycam kendimi bundan sonra hicbir konuda.
Cuma günü misafirlerimiz vardi bi hamaratligim tutuki sorma kurabiye, kek ve pogacda yaptim cokta güzel oldu hani. Cumartesi kizlarlar gezdim ama nasil yoruldum anlatamam havada cok güzeldi. Kendime Mango´dan bir elbise aldim. Pazar günü tembelligim üstümdeydi hic bisi yapmadim valla yapasimda yoktu yani hani. Dünde ailecek mangal ve közde kahve keyfi yaptik oh superdi. Birde arabami yikadim valla oh ilk aldigim gibi oldu ama kesin agaclarin tozundan yine pislenmistir simdi o of sinir oluyorum buna. Bi bilim ve arastirma merkinizi ormana cevirmisler resmen ya agacsiz park yeri yok.
Ha bu arada varya annem duymasin ama birsürü kiyafet siparis ettim valla kendime ve bitanede kuzuma. Hemde ikimize aynisi aldim oh super olacak insallah hatta almak icin calismadigim bir günde saat 06:00 da kalktim inanabiliyormusun.
Aman napiyim ya...
Babam dün diyoki ben size sponsorluk yapacagim bu yil istanbulda oh oh yap baba yapp...
Valla sagolsun trde hepimize bi güzel sponsorluk yapiyroki sorma. Bende yüzyüz hic ben calisiyorum demiyorum ama valla baba parasi yemeside bi güzel oluyorki sorma. Arada sürekli atisiyoruz falan ama valla ben BABAMIN KIZIYIM bee...Annem bile diyo siz neyi paylasamiyorsunuz ha bire didisiyorsunuz diye. Ne bilem anam ha bire didisiyoz iste...Didisiyoz birbirimizi yiyoruz ama bi tanedir...
Böyle iste yaa günlük keyfim cakir anlayacagin bir bir "O" eksik iste ama herseyin bir zamani var iste...Yinede icimde öyle güzel hissler duygular varki sorma...INsallah yakindir...