Popüler Konu Sevgili günlük...

Benle çıktığın yolu benle bitiremedin
Benim kara günlerimi göğüsleyemedin
Ne benimle ağır konuş nede beni buna mecbur et
Ben sitemkar değilim ben
Gül dalı değilim eğileyim ben daha ne diyeyim
Git gözünü seveyim
Belki birgün unuturum bende beni bulurum
Topla git anılarını yollarım kalanlarını
Gülümseyerek hatırla görünce fotoğrafımı
İçimde mutluluklarla yarış eden acılarım var
Mutsuzluk gizlenmiyor yoksulluk gibi zor
Ne benimle ağır konuş nede beni buna mecbur et
Ben Sitemkar değilim ben
Gül dalı değilim eğileyim ben daha ne diyeyim
Git gözünü seveyim
Belki birgün unuturum bende beni bulurum
Topla git anılarını yollarım kalanlarını
Gülümseyerek hatırla görünce fotoğrafımı

Epey uzun zamandır uğramamışım özlemişim
Günlüküm hayatımda çok güzel şeyler oluyor
Mucizeme kavuştum, araba aldık,işlerde süper,bu arada süper bir ev buldum ve taşındım.
kocaman odaları,ferah,salon takımımı yeniledim,perdelerim siyah, takımlarımda siyah...

uzun zamandır görüşmediğim ark görüştüm,bu arada milletin kaç yüzü varmış daha hala çözmüş değilim..hayatımdaki gereksiz insanları çıkardım...millet doğum yapar günlerce ararız,başına bişi gelir devamlı merak içinde ararız..ama gördümkii hep kendi çıkarlarını düşünen menfaatçi insanlarmış...çok kötü günler geçirdik eşimle ilğili,o benim her hafta aradığım insanların umrunda olmadı...
olmasında zaten.....bu saatten sonra.....

artık uğramam sanırım...günlüküm....herşey iyii allahımm bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah..
hoşcakal.

canim hicbir sey yapmak istemiyor günnük...
ise baslamayi bekliyorum sadece ama orada da sinir edecekler galiba...
nerdeyse bir aydir evdeyim, sesim hala düzelmedi ama ameliyat izim bayagi iyilesti...
dün cok güzeldi günnük, hep yanyana olsak olmaz mi?
herseyin hayirlisi..

ben ne zamandır hissetmediğim o duyguyu hissetmek istiyorum

çok mutluyum ama bir yanım niye hep eksik ?

onu bilemiyorumm işte

hayatımda herşey yolunda gidiyor

ama niye böyle buruk içim ?

Rabbim sana şükürler olsun , senden gelen herşey başım üstüne

2 düğünden 2 kısmetle döndüm...
Herkes kız avına çıkmıştı
Canım canım çok güzel bir gelin oldu...
O artık evli...
Çok duygulandık, çok güldük, çok oynadık, çok konuştuk, çok uykusuz kaldık ama önemlisi vazifemizi de yaptık...
Her anın tadını çıkardı...
Mutlu oldu gelin hanım...
Maşallahh ona...
Neyseee
Uzun bir süre kuaför görmek dahi istemiyorum....
Acayip duygular içerisindeyim

Geçen gün eve dönerken aklıma o geldi. Zaten kafam dağılmış, çok yorgunum falan... sırıtmaya başlamışım kendi kendime. Kendime geldiğimde bir baktım ki karşımda 20 yaşlarında bir delikanlı bana bakıp yandan yandan sırıtıyor. :s Benim surat hala sırıtma modunda aklım başıma gelmiş olmasına rağmen. :s Biraz zaman sonra çaktım durumu. O delikanlı ona gülümsediğimi sanıp kendince bana bakışlar fırlatıyormuş meğersem. :s Rezillik. :/
Az önce onunla ilgili öğrendiğim şeyden sonra, kendimi çok ezik hissettim. Yapmamalıyım artık. Düşünmemeliyim. :s Tıpkı Medea'nın Jason'la yaşadıklarından sonra söylediği gibi 'Aaaahhh zavallı ben!'
Hiçbir şey değişmeyecek, istediğim şey olmayacak biliyorum ama silemiyorum aklımdan onu. :| Atıyorum beynimin en diplerine, yine çıkıp geliyor ve kendimi cidden berbat hissediyorum o zaman. Yeryüzünde bu kadar erkek var ve ben gidip bulabileceğim en sorunlu adamı seçmişim aşık olmak için. Gel de deli olma şimdi.

Hadi bay. :/

Ben O'nu seviyorum..hala çok seviyorum.
..
Ya onu bunu bırak da bugünü de banlanmadan atlattın ya ona bak sen sevgili mesaj sahibi.Gereksiz romantikleşmenin lüzumu yok.Adamın aklı da kalbi de başkasında.

Günlüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

Waaaaooooowwwwwww...

Yazdıklarımı geri aldım.
Salla eskiyi.
Az önce inanılmaz bir şey oldu.

Şoktayımmmm yaaaa...

Çooookkkk mutluyummmm heyooooooooooooooooo...

Ayyy nasıl uyuyacağım ben şimdi.
Yarın da sınav var yau.
Hiç de çalışmadım. :26:

Hadi iyi gecelerrrrr...

günlük bugün 6yıllık ilişkimi bitirme kararı aldım.çok daha erken bitirmeliydim.çok hatalar yaptım ben çook.allahım neler yaptım ben.kendime karşı o kadar saygısızca davrandım ki.bedenim bile beddua ediyo banaçok kötüyüm.dayanmaıyım güçlü olmalıyım.kendim için.yanlış evlilik yapmamak için dayanmalıyım bu acıya.kesip atmalıyım kangren olmuş kalbimi yerindenoff offff

pembiş..
şuanda ezan okunuyor..
ve Rabbimden diliyorum ki Allah Hrkesin niyetlerini kalbine göre versin
tüm kötü niyetli insanları sana havale ediyorum rabbim..

Borç batağındayız günlükcan :) Ama ben gülüyorum :) Dün gece düşündüm; "sen salak mısın kızım, boğulmak üzereyiz hala gülüyosun" dedim kendi kendime ama batarsak da beraber batacağız. Beraber gülüyoruz beraber ağlıyoruz. Kuru ekmek de olsa beraber yiyoruz. Yaşadıklarımız bize acı bir tecrübe oldu. Öğrendik herkese güvenmemeyi. Karı-koca saflık mertebesinde yükseldik ama olsun. Allah'ım sağlık derdi vermesin; hastanelerde derman aratmasın. Bi şekilde çalışır öderiz yine....

Geçen sene bu zamanlar düğün telaşındaydık günlüksu. Ama şimdi akşama canıma ne yemek yapsam diye düşünüyorum :) Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Her saniye yeni birşeyler öğretiyor. Eveeet bu bi yılın muhasebesinden çıkan sonuç şu: Bu kadar saf olmamak gerekiyormuş

merhaba günlük

ilk kez burdan yaziyorum sana devami gelir insallah...
SAFAK olmus 115 asker yolu beklemek cok zormus be günlük, ama elimden geldigince onu yanliz birakmamaya ona destek olmaya calisiyorum günde en az 3 kez sesini duysamda yetmiyor iste...Cok özledim hele ki gurbetteyken asker yolu beklemek dahada zormus neyseki az kaldi be günlük ya da kendimi kandiriyorum 115 gün kaldi Burhanimin gelmesine,seneye mayista da erkek kardesimin askerlik kagidi gelcek bi de onu bekliycez safak saycaz mayis ta bi gitcez Türkiye ye sonra bu almanya ya tekrar döncez ve haziran da artik tamamen TÜRKIYE ye tasinmis olcaz ve bir daha almanya nin adini bile duymak istemiyorum yetti artik hasretlik gurbetlik özledimm,cok özledim... HERSEYE RAGMEN (SAFAK= 115)!!! VATAN SAGOLSUN !!!

ÖZLEYIP KIYMET BILEYIM DIYE DEGIL; RAHAT UYUYALIM DIYE !!!ASKERDE !!!

sabah yüryüşne başladım süperrr bişeymiş yaa
spor yapıcam artık düzenli ...
sabahın temiz havası gibi yokmuşşş...........:)

İnsanların ne kadar kalleş olduğunu sayısını hatırlayamadığım defa anladım yeniden !!

Yazık insana, insanlığa !!!

Naber kiz günlük??? Nasilsin anacim??? Valla beni hic sorma kiz oh güzelce dinlendim dersimde yoktu ne güzel 4 gün gecirdim ama bugün yine isbasi yaptim yaw off...

Iki hafta üst üste cuma ve cumartesi dersim var off valla hic calisiyormusun diye bir sor bakalim? Valla notlarin yüzüne bile bakmadim hic. Sinavlarada az kaldi ama karar aldim mayistan önce calismiycam kasmiycam kendimi bundan sonra hicbir konuda.

Cuma günü misafirlerimiz vardi bi hamaratligim tutuki sorma kurabiye, kek ve pogacda yaptim cokta güzel oldu hani. Cumartesi kizlarlar gezdim ama nasil yoruldum anlatamam havada cok güzeldi. Kendime Mango´dan bir elbise aldim. Pazar günü tembelligim üstümdeydi hic bisi yapmadim valla yapasimda yoktu yani hani. Dünde ailecek mangal ve közde kahve keyfi yaptik oh superdi. Birde arabami yikadim valla oh ilk aldigim gibi oldu ama kesin agaclarin tozundan yine pislenmistir simdi o of sinir oluyorum buna. Bi bilim ve arastirma merkinizi ormana cevirmisler resmen ya agacsiz park yeri yok.

Ha bu arada varya annem duymasin ama birsürü kiyafet siparis ettim valla kendime ve bitanede kuzuma. Hemde ikimize aynisi aldim oh super olacak insallah hatta almak icin calismadigim bir günde saat 06:00 da kalktim inanabiliyormusun. Aman napiyim ya...
Babam dün diyoki ben size sponsorluk yapacagim bu yil istanbulda oh oh yap baba yapp...
Valla sagolsun trde hepimize bi güzel sponsorluk yapiyroki sorma. Bende yüzyüz hic ben calisiyorum demiyorum ama valla baba parasi yemeside bi güzel oluyorki sorma. Arada sürekli atisiyoruz falan ama valla ben BABAMIN KIZIYIM bee...Annem bile diyo siz neyi paylasamiyorsunuz ha bire didisiyorsunuz diye. Ne bilem anam ha bire didisiyoz iste...Didisiyoz birbirimizi yiyoruz ama bi tanedir...

Böyle iste yaa günlük keyfim cakir anlayacagin bir bir "O" eksik iste ama herseyin bir zamani var iste...Yinede icimde öyle güzel hissler duygular varki sorma...INsallah yakindir...

Öğlen spor yaptım, regldim ona rağmen.

Akşam da yürüyeyim diyordum ama gidene kadar geç olucak.

Mideme inen 2 muhteşem dilim pastanın birazını olsun depolanan değil yanan enerjiye çevirmek istemiştim oysa...

Ben pastadan ziyade kafayı mı yedim acaba??? yemek, spor yapmak, kalori takıntım nedeniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…