Popüler Konu Sevgili günlük...

bu bahar bana iyi gelmiyor bir rahatlama bir aşk delisi olma bir boşveriş üf ya.karar verdim zayıflayacağım.birincisi 23 nisan fotoğraflarımda fıstıklığıma rağmen kilolu ve yaşlı göstermem artı komşucuklarımın sinir etmesi.ayrıca regl nedeniyle iştahım yok kızlar da yürüyüş yaparken e iyi olur yani.siyah çayı da bitki çayıyla değiştirdim mi olup biter inş.hadi ben kaçayım

çıkmazdayım.. herşey karmakarışık hayat bana kötü oyunlar oynamaya başladı ne güneş nede en çok sevdiğim hafif esinti içimdekileri alıp götürebilio daha çok üzerime kötü şeyleri getirio kafayı yemek üzere olduğumu düşünmeye başladım artık ne yapmam gerekio bilmiorum amaa bi an önce geçsiiiiinnnnn !!!!

slm günlük:)
1 senelik evliyim:)
işsizim biyere başvurdum sürkeli oyalıyorlar ne evt ne hayır diyorlar sinir oluyorum:)
eşim arada sinir ediyor beniii..bi an çok severken bi an geliyor bogasım geliyor:)eşimin işi,arkadaşları,ailesi hepsi varken..bende sadece eşim var..çok ilgi bekliyorum sanırım..ailem arkadaşlarım başka şehirde,işede başlıyamadım..
bebekmi yapsam diyorum ama daha erken sanki 1 senecik evliyis:)
öle işte günlük üniversiteyi kazanmaktı,bitirmekti,sözdü,nişandı,düğündü sürekli bi telaş içindeydim sanırım hepsi bitti ve sıkılmaya başladım:)bi deişiklik şart ya iş ya bebek:)hayırlısı:)

bugün ikinci dönemin ilk denemesine girdim
kendimi çok bilgisiz hissediyorum,nasıl yapacağım ben :S
sınavıda açıklamıyorlar ki bir türlü
insanın kafası rahat değilken nasıl anlasın yeni anlatılanları ? !

cumartesi-pazar antepte düğün var
umarım annem gideriz der de gidip biraz olsun stres atarım
gitmezsek o aldığım elbise ne olacak ya o kadar para

düğün istiyoooruuuum !

kalbim ağlamayı ne zaman bırakacak günlük...
insanlara ne zaman sahte gülücükler dağıtmadan içten tebessüm edeceğim...
ne zaman iyi şeyler olacak...
??????????????????????????????????

Ya Rab,yalvarırım kalbi kırıklara güç ver,ver ki üstesinden gelelim bu acıların...
ruhum yorgun,gözlerim kapanıyor acıdan...

tatile gideceğim 2 hafta sonra...

pamuk helvamı da özledim,bitanemin ve babasının benle işi varmış :)

onlara hemen el atmam lazım...

he ayrıca TRT den bir hoca ile konuştum sesimi dinlemek istiyormuş...
ne dersin meşhur olurum belki

Son düzenleme:
Günlük esmer şekerim'e söyle onun için herşey güzel olucak. o bu nickimi hatırlamaz eski nickimde msnde epey sohbet etmiştik onunla biz.
Gene aşk acısı çekiyordum o zamanlar,şimdi olduğu gibi.
Bana gelince günlük bitti. O büyük aşk bitti.
Rabbimden duam güzel ve huzurlu bi iş çıkarsın karşıma. İşe başlayınca hemen kursa yazılıcam. Kpssye için kursa yazılacağım. Memurlukta yaş sınırı kalkmış. O cok istediğim adliye koridorlarına belki idari yargı hakimi olarak sahip olurum ne dersin ?
Herşeyin hayırlısı günlük, her gecenin sabahı var.
Güneş doğacak günlük inanıyorum.
Dualarınızı esirgemeyin.

Unutmadım günlük söyle bu kalbi ağrıyan depresife unutmadım...her okuyuşum da yazılarını iyi dileklerde bulundum onun için. onun da yaşadıklarını biliyorum,hayat çok acımasız olsada bize,gülecek bir gün...

minikdepresife söyle günlük,oda isteklerine kavuşacak herşey güzel ama çok güzel olacak...

Üzülme!'' der Mevlana... ve devam eder..

"Kaybettiğin her şey başka

bir surette geri döner.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

Bi erkek bu kadar deli gibi kıskanabilir mi?
Pes diyorum!
Hiç bu kadar kıskanılmamıştım.
Çatlıcam çat diye!

hayal kırıklıkları umutların azalışı....ne bileyim yada artık herşey olsun bitsin istemek dile cok kolay belkide insan olarak cok sabırsısız sanırım ama bazen cok güçsüz hissedıyorum kendımı günlükk cok tahammülsüz oldum olaylara karşı hele işyerinde hemen patlıyorum :95:sanırım artık doldum iicee ama böyle zamanlarımda hep rabbim yetişti çağrılarıma yine beni duyuyor :98:görüyor biliyorum:106:bazende oturuyrum kendı kendıme düşünüyorum :105:bu savaşlar bu çabalar neden herşey yeri zamanı geldiğinde olacagına varmıyormuee dıyorum o zaman neden canımı sıkıyım bi anlık teselli oluyor sonrası yine aynısalak beniştende sıkıldım 3 4 gün de olsa izin almam gerek kafa dinlemem lazım teklıfte bulundum bakalım inşallah olumlu olurrolmazsa terör estırırım vallaaa :84::84:bende ınsanımmmgeldım sana içimi döktüm uyumam gerek senle cok çene calınca sabah uyanamıorum skopcamda kapanmısss:98: cok sevındım allah cc isteyen herkese nasip etsin gittim bennn herkese datlu rüyalarrr:98:

Son düzenleme:
Sevgili Gunluk,
Bana yine yol gorundu, toplanma zamani geldi..ama gitmeden internette gezinirken okudugum cok hos birseyi seninle paylasmak istedim... sen de benim kadar sevecek misin bakalim??

HANIM...!!
Çoğu erkek eşine HANIM ! diye hitap eder ama nereden geldiğini bilmeyiz çoğumuz ...bu kelimenin.
Bir gün Cengiz Han sarayına, tüm hanlarını toplamış , tahtının sağ yanına da eşini oturtmuş;

Cengiz Han hanlarına,

– “Ben Hanlar Han’i Cengiz Han, hepinizin hanıyım” demiş ve sonra eşini göstererek;

– “Bu da benim HAN IM” demiş.

İşte erkeklerin “eşim” anlamında söyledikleri “hanım” kelimesi

oradan geliyormuş.. Ne kadar hoş değil mi? Kadının adı da var, yeri de ve saygınlığı da....
(Alinti) ~ ~..

kimseyele konuşamağının zamanlarda seni duyacak ama karşılık vermeyecek birilerine anlat derdi bi yazar
o yüzden senin kapını çaldım günlük
yaklaşık 1 yıl bi insanı tanımak bu kadar mı zor sence
gerçek yüzünü görmem için Allah bana o kadar yol sundu ki ben hep başka tarafa yöneldim
nasıl yapabildi bunları bana ihanet etti birden çok kişiyle öyle iğrenç bi bataklığın içinde ki ne ben ne başkası onu kurtaramaz artık
bu dilenmez biliyorum ama içim o kadar nefretle dolu ki ondan öyle iğreniyorum ki bi sabah uyanıyım bi telefon gelsin ve ölüm haberini duyayım istiyorum
senin bir gün daha yaşaman iğrenç karakterinle bir gün daha başkalarına zarar verme düşüncen çok canımı yakıyor
hani olan bitenleri birleştirince tamam diyor insan ben nasıl farketmedimm diye kahroluyor
büyük hatalar yaptım tek isteğim var Allahım benim elimi bırakma günahlarımı bağışla
ve gün dönsün devran dönsün hesap kesilsin bana yapılanlar bir bir en acı şekliyle onun başına gelsin hesap kesilsin ve en çok canı yanan canından olan o olsun
Allahım biliyorum adaletin büyük sana sığınıyorum

Son düzenleme:
[sıze="3"]ımm kahve keyfiyle beraber denize karşı harika havada balkonda keyif yapmak
Ve iliklerime kadar sıcağı hissetmek işte budur
Bodrumda tatil başladı :82:
[/sıze]​

Ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş
Sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu?
Bırakıpta gittin beni bir başıma

Ağlayan şu yorgun gözlerim seni özler
Seviyorum diyerek bırakıpta gidenler
Geride kalanları hiç hiç mi düşünmezler

ne güzel şarkıymış be günlük..
kaç defa dinledim bilmiorum...
pooofff yine sıkıntılı yine dert dolu günlerdeyim...

şunu iice anladımki her yeni doktor bir öncekinin tedavi anlayışını begenmio..
tamam bi doktorda kalım diorum ama yok yok yok olmuo..
bak dün gittiğim doktor öyle şeyler sölediki şok oldum..

allahımm nolur sen emeklerimizi boşuna çıkarma

Son düzenleme:
İstanbul'da hava kapkaranlık.
Kararmaya meyilli iç dünyamın üzerine bir kat daha siyah boya geçiyor sanki.

Bi erkek bu kadar deli gibi kıskanabilir mi?
Pes diyorum!
Hiç bu kadar kıskanılmamıştım.
Çatlıcam çat diye!

Kıskanılmak yoruyor ama beni aynı zamanda mutlu da ediyor içten içten, kıskanılmayınca 'sevgi de azalma mı var yoksa?' diye düşünüyorum...

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer neresiymiiiş???Tabi ki KK
Baya bi süre yine kayboldum farkındayım..Ara ara soyutluyom kendimi burdan ama sonra yine dönüp dolaşıp geliyom bak
Nassın günlük eyisin inşalla görüşmeyeli..Ben de iyi sayılırım işte nolsun
Sadece stajyerlikten bir hayli sıkıldım..Ağustos gelsin stajım bitsin..
Büro aççaz zaten kızlarla hemen Bunu o kadar çok istiyoz ki Allah bozmaz inşallah..Kendi iim olsun artık benim..
Aşk meşk olaylarına gelince..Bi tane aday var Mantık açısından çok çok uygun bi aday..Mesleği iyi çalıştığı yer iyi falan filan..Ama işte daha hazır değilim gibi o nedenle bekletiyorum biraz :)
Bu arada da tanımaya çalışıyom yavaştan..Direkt reddetmedim..
Öyle işte..Şimdi gideyim..Belki gelirim belki gelmem belli olmaz

miadım dolmaya fırsat beklerken
tükenen ömrüme candı gözlerin
yarına umudum kalmadı derken
hayata döndüğüm andı gözlerin...

ne güzel bir şiir tam aşktan umudumu kesmişken çıktın karşıma süprizdin rabbimin bana hediyesiydin iyiki karşıma çıktın aşık ettin beni kendine sinirlisin falan ama aslında tertemiz bir kalbin var birazda fazla inatçısın benim o kocaman inadımı bile yendin sen:) Biliyorum balım şu sıralar canın sıkkın uzaklarda teksin yanında olmasamda her anımda sen varsın seni her nefeste özlüyorum,düşünüyorum sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…