Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük canım pamuk_helvam bana avatarımdaki ayakkabıyı birde muhteşem bir elbise almış...
çok şaşırdım ve çok sevindim... zaten sürekli birşeyler alıyor utanıyorum artık...
babası ve annesi öyle düşünüyorlar ki beni

bu yaz onlarla olacağım günlük, pamuğumu kaçıracağım sonra onlardan

ONU ÇOK SEVİYORUM GÜNLÜK O BENİM DOSTUM,SIRDAŞIM,KARDEŞİM

gunluk gelıyorum dolasıyorum kulupte ama sana yazmıyorum cok ayıp edıyorum bılıyorum.işlerimin yogunlugu azaldı oyalanıp duruyorum 2 gundur aksam olsun dıye.

gunluk dur sana ne anlatıcam dun kahve falı baktırdım hersey cıktı ay nasıl sasırdım bakan kız benı hıc tanımaz 1 2 defa gordum.bırısını anlattı hayatında onemlı yerı olan bırısı var cok sey yapmak ıstıyorsun ama senı sureklı bırsekılde engellıyor orta boylu soyle boyle dedı eee benımkı bu bunu tarıf ettı bana hayallerın cok ulasmak ıstıyorsun ama yakın zamanda olacak dedı. uzun boylu bırısı sureklı pesınde evını aılenı senı sorguluyor hayırlı gıbı gorunuyor dedı.yılan vardı dusmanın var yakınında dedı senınle ılgılı dedıkodu yapıyorlar dedı.2 tane kus vardı ortasındada uzun boylu bırısı haber gelecek en kısa zamanda dedı kafam karıstı valla.

neyse gunluk oyle arası eve gıdecem kardesım terasa kahvaltı hatırlamıs konuyum bende.çavvv

Başka hiç kimse tarafından dokunulmamak, konuşulmamak, bakılmamak hatta!

Biraz ko...runmak, biraz şımarmak...
...
Bir kaç çeşit yemek yapmak, İstiklal caddesinde sıkı sıkı elini tutmak, belki film izlemek ama mutlaka çekirdek çitlemek, bi yerlerde çay içmek, Pazar sabahı kahvaltısı etmek uzun uzun, sahilde yürüyüş yapmak gibi küçük ama zor heveslerim var!...

Kek yapmayı da öğrenmek lazım aslında bi ara!

Sabahları uyandığımda "günaydın sevgilim" mesajları görmek istiyorum telefonumda. Gün içinde özlediğim birisi olsun istiyorum. Özlemek istiyorum birini. Çok özlersem dayanamayıp gidip sarılmak istiyorum. Dayanamamak istiyorum!

Çalışırken, düşünmek istiyorum sonra onu! Aklımda olduğu için gülümsemek istiyorum ara ara... Gülümsediğim için daha çok çalışmak...

Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi...

Biri o kadar çok sevsin ki beni, hatalarımı da sevsin istiyorum!
O kadar çok sevsin ki; hata yapmaktan ödüm kopsun!

Kıskansın istiyorum biri beni! Sorsun istiyorum "neredesin" diye, "Hımm kim aradı bakayım" diye! Ben sormam ama, korkmasın. O sorsun..

Biliyo musun ne oldu?" ile başlayan heyecanlı cümlelerimin sonuna kadar tahammül etsin istiyorum biri bana. Mutlaka ipe sapa gelmez bir şey olmuştur ama dinlesin sonuna kadar. Ya bi yavru kedi macerası ya da işte ona benzer bir şeyler olmuştur.
Ben de her seferinde sanki bahçeyi kazmışımda hazine bulmuşum gibi heyecanla ve öneminin üzerine basa basa anlatırım ya, dinlesin işte. "Ya, evet, çok mühim bir şeyler olmuş" falan desin bi de sonunda...

Birinin elini tutmakla, birinin elini, sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var!
Ya tutarsın ya da tutmazsın ya da, tutmuş gibi yaparsın işte.
Ben yapmam!
Bunu zaten bilirsin.
Kimin elini tutacağını yani.
Deneyerek bulmazsın.
Sadece bilirsin.
Bilmek!
Açıklaması yok.
Ve ben elini sıkı sıkı tutmayacağımı bildiğim hiç kimseyle İstiklal caddesine gitmeyeceğim!
Heyecanla ve özene bezene olmadıktan sonra kimseye yemek yapmayacağım!
Repliklerin bir anlamı yoksa, kimseyle film seyretmeyeceğim.
Zaten çekirdeği unutsun bile, asla olmaz:):)

Tatil istiyorum günlük can. Amaçsızca yaşamak istiyorum bir süre. Ben konuşmayayım, o gözlerime baksın ve anlasın istiyorum. Bir offf çekeyim ve karşıdaki dağlar yıkılsın istiyorum

Çok şey mi istiyorum günnükcan Cumartesi araya bir sayılsal sıkıştırsan fena olmaz hani

Sevgili günlük,

Icimde tasidigim sir yüregime agir gelmeye basladi. Bir suca ortak olan bir suclu gibi hissediyorum kendimi. Tasiyamiyorum inan yapamiyorum artik. Nasil olucak bilmiyorum.

Icimden ciddi ciddi sirrini paylastigim insana sirt cevirmek geliyor. Cok yanlis seyler yapiyor cookk. Icimdekileri döksem bir bir biliyorum yine isine gelmiycek küsücek konusmayacak sonra yine tipis tipis bana gelicek. Anlik mutluluklarla kendini kandiyor böyle devam ederse mutlu olamayacak cünkü hata üzerine hata. Babasina ailesine yazik en cokta kendine yazik ediyor.

Ne yapiyorsun sen kizim kendine gel artik diye yüzüne birtane patlatasim geliyor bazen ama birsey diyemiyorum. Icime atip duruyorum o böyle yaptikca ben ondan arkadasligindan soguyuyorum bir arkadas olarakta yari yolda birakmak istemiyorum. Ama üzerime düseni yaptiktan sonra yapacak birseyim kalmiyor...

Rabbim onu dogru yolla kavustursun aklina basina getirsin insallah...

Not: Günlügüm ya cok ama coookkk utandim kuzunun yaptigina öyle utandim ki sorma ama cokta hosuma gitti onu mutlu edebildiysem ne mutlu bana o herseyin en iyisnii hak ediyor. Hersey insallah cokta güzel olucak onun icin allahin izniyle insallah...

Seviyorum ben bu esmer sekeri yaaaa...

Merhaba sevgili günlük
Diyebilirim ki ilk defa günlük yazıyorum içim o kadar kıpır kıpır ki sanki bunları burdaki arkadaşlarımız değilde sevgilime yazıyorum ve o da ben yazarken okuyor gibi bir heyacan var bir ateş var içimde .
İlk defa onu bu kadar çok özledim sevgili günlük bir kaç gün oldu daha benden uzağa başka bir ülkeye gitti bazı işleri için ama ben onu çok özledim.ne kadar zormuş ona son kez bakmak
son kez dokunmak ellerinin arasından uzaklaşması.....Çok zormuş be sevgili günlük.
3-5 ay sonra gelecek tekrar yanımda olacak ama ne bileyim işte onsuz bir türkiyede nefes almak bile zor geliyor bana.. hani derler ya insanın burnunun kemikleri sızlıyor ben onu yaşadım işte hakikaten burnumun kemikleri sızladı ve çok kötü oldum.Onu görmeden yatağa girmek onu görmeden uyanmak dışarı çıkmak çok zormuş... düşünürdüm gittiği zaman nasıl olacak dayanabilrim dedim ama yaşamak çok zormuş...
İçim buruk tatlı hüzünlü bir acı heyacan karma karışık be günlük ne desem ne etsem bilemiyorum ama ben onu çok ama çok özledim

Günlüğüm iyimi kötümü bilmiyorum ama bugün davamın eylül ayına ertelendiğini öğrendim..O zamana kadar rahat olacağımı düşünürsem benim için çok iyi çünkü zaten kredi borcum Eylülde bittiği için olumsuz bir sonuç çıksa bile belki bir şekilde parayı bulurumda bu davadan tamamen kurtulurum diye düşünüyorum ama kısmet tabii..Bide bu davanın uzaması ya onları durdurmazsa ne olacak diyede düşünüyorum..Artık hayırlısı diyorum kaderin önüne geçilmez ne yapabilirimki kurbanlık koyun gibi bekliyomuş gibi hissediyorum kendimi

Günlük eve geldim, çikolatanın dibine vurdum
Bu aralar tatlı krizindeyim.
Gerçi bu krizden pek çıktığım söylenemez
Olsun, allah herkese böyle tatlı krizler versin.

ahhhhhhh günlük ahhhhhhhhh çok hastayım sevgili kocamada sinir oluyorum baya baya tavır yapıyorum ne dese beğenirsin günlük senin bir sorununmu var evet var SENSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Günlük bu günü tarihe yazmalııı
Altına da bir not; bir insan en fazla ne kadar rezil olabilir :86:

Ufak ufak adımlarla ilerliyoruz çok şükür Rabbime...
Emek edip, ilmek ilmek işliyoruz sanki...
Belki bir anda büyük adımlar atamıyoruz ama kendimiz çabalıyoruz keyifle...
Sıkıntılıyım ama huzurluyum...
Yorgunum ama umutluyum...
Böyle hissetmek çok güzel....

off off gunlük meraktan ölüyorum başına bişeymi geldı tel kapalı sureklı dua edıyorum kotu bışey olmasın :85: inşaallah en kısa zamanda haber alırım ALLAHIM SEN DUY SESIMI

merhabalar efendim . . .
bugün tam 1 saat otobüs bekledim yol çalışiması yüzünden ne dolmuş ne otobüs geçmedi nasıl sinir oldum
en önemli ders ve finalde sorumlu olduğumuz yeri anlatacaktı hoca en sonunda geldi otobüs taaa 5 de
koşa koşa gittim resmen okula Allahtan hoca aldı derse bi 5 dakika soru yağmuruna tutdu ama olsun
çok sinir olduğum başka bi konu daha var ya neyse onu es geçiyorum
insan sıfatıyla etrafda dolanan hala kötü bi haberini alamadığım şahsiyetin numarasını ekranda görmekten bıktım nasıl bi zihniyetse artık yüzsüzlüğü kişilik özelliği olarak benimsemiş olsa gerek ki hala arıyor
sonra canımmmm minik adamın yanına gittim Allahım bi çocuk bu kadar mı tatlı olur hala diyişi yok mu ısır yani başka bişey değil
şimcik evdeyim karnım ağrıyo nedense bi ıhlamur falan içimde rahtlıyım
hadi iyi geceler günlük sana
yarın doğan güneşi görmek dileğiyle ....

Ben sana laik degilim demeler basladi...
Bu saatte tutturdu parkimiza gitmek icin ve gitti Allahim insallah basina bisey gelmez :18: aramiyoda :18:
neyse fazla uzatmadan barisim cok kotu halde askim cok pisman

ne bekleyecek sabrım
nede dayanacak gücüm kaldı...
çok ama çok yoruldum.....
herkesten,
herşeyden,
laflarından,
acımasız oluşlarından,
canımı yakmalarından....
ve onları susturamıo olmamdan,
çok yoruldum....

28 Nisan 2011 ... Seninle 9. yılımızı doldurduk be aşkım.. Ömrümün sonuna dek seninde :82:
Anlamımsın

Son düzenleyen: Moderatör:
ev len mek?
kafamı toplayıp da adam gibi düşünce geliştiremeyeceğim bir konu aslında bu.
şaşkınım!
hayatımı seninle geçirmek istiyorum
dedi..
şaşkınım..
düğün dernek evlilik cart curt bu işlerin hepsinden öyle uzak bir adam ki aslında..
erken davranıyorsun dedim..
biliyorum dedi yüzü asılarak...
aşığım ve sorsaydı, tüm ömrümü onla geçirmek istediğimi söyleyecektim zaten..
of...
içim yanıyor sanki..
geçirdiğim saatler onunla, hepsi öyle güzel ki..
elimden tutup yürüdüğümüzde biliyorum işte bana birşey olmaz onun yanında..
gözlerine baktığımda ömrüm boyunca görmek istediğim gözler Onun ki biliyorum..
çok aşık oldum ben galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…