Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayrılığın ilk günü zor zannederdim günlük ama bugün daha zor geliyor.
Ona bir daha dokunamayacak olmak,kokusunu,sıcaklıgını hissedemeyecek olmak.
Zor günlük çok zor.
Ama bu sefer dayanacağım. Sonradan ağlayacağıma şimdi ağlıyım günlük.
Günlük eğer bana dönerse güzel haberlerle dönsün ..
Hayırlarla,mutlulukla,huzurla dönsün lütfen.

oynatmaya az kaldı doktorum nerede :121:
bu iş stresi beni yiyip bitirecek be günlük evlenene kadar bişey kalmayacak benden :125:

sevgili günlükk
bu sana ilk yazışım.şuan bedenen ve ruhen kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün depresif takılmaya karar verdim.biliyo musun günlük gri önemli bi renktir.bence hayatın ana rengi bu.benim için hiç gri alan yok benim için ya siyah ya beyaz...ya yaparım ya da yıkarım.canım mı yandı anında vazgeçebilirim.sinirlendim mi geri dönüşü olmaksızın silebilirim.sonra tabi ki acı çekerim ama inadım herşeyin üstünde gelir.bi insan sevgisiz olabilir mi günlük?hayatta şunu yapmayı,şu kişiyi çok çok seviyorum beee demeden hiç yaşabilir mi söyle?'en çok sevdiğin şu bu ne ' diye sorulduğunda her cvbın 'seviyorum ama çok değil olması' ne demek?bi şeye birisine tutkuyla bağlı olmak nasıl birşey.çok sevmek nasıl bir şey.sevgi dolu olmak nasıl bir şey?????
sevmek doğuştan gelen birşey mi sonradan mı kazanılır.bana kimse nasıl seviceğim öğretmedi nasıl sevilir bilmiyorum.sen sevgi dolu musun?eğer ki merak edersen 'soğuk' olmak nasıl birşey gel anlatırım bütün ayrıntılarıyla sana...

Bitse de gitsek günlük yaaa. Çalışmak istemiyorum

günlükkkkkkkkk
4 ay olmuştu ondan ayrılalı.bu ayrılma sürecinde konuştuklarm oldu ama adam gibi çıkmadılar ben kendimi hazır hissetmedim açıkcası.
ama dün biri yazdı bana faceden .dersanede beni görmüş ama ben etrafıma bakmadığım için hatırlamıyorum yani.

TOPLU biri ama yüzü çok güzel günlük.daka başı konuşuyoruz facede numaramı istedi vermedimm
çok cana yakın biri .kısmet herşey hayırlısı günlük..
üzülmek istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum artık...

Eski günleri özlüyormuşsun. Seviyormuşsun. Devam etmek istiyormuşsun. Bunları anneme söylemişsin telefonda, az önce öğrendim. İşlerin oluyormuş, bana vakit ayıramıyormuşsun, üstüne çok gitmişim... Eski günlerdeki gibi gülüp eğlenmek istiyormuşsun, 3 yılın ardından beni bırakmicakmışsın...

ama bana karşı çok serttin... Ben o sözleri nasıl unuturum, beni bıraktığını, ayrıldığını, ağladığım geceleri... Çok kızdım sana, 3 kez aradım içimde ne varsa söyledim, söyledim. Sense sustun...

Artık kalbim eskisi gibi olur mu sana karşı? Tekrar nasıl güvenirim, nasıl inanırım beni bırakmayacağına... Askerliğin getirdiklerini daha atamamışsın üstünden...

Dışardan gözler bizi nasıl görüyor bir bilsen. Bu kız 15 ay bekledi, her gün şafak saydı, özledi, çocuk ise geldiğinden 2 ay sonra bıraktu, hemde basit bi konu böyle büyüdü diye... Neler neler dediler bana hakkında, inanmadım inkar ettim... Bi yandan da seven insan böyle yapar mı dedim... Zaman... Hayırlısını getirsin bize. Ben her şeyin yaşanması gerektiği için yaşandığına inanıyorum. Demek ki bu günleri de yaşamak gerekiyormuş...

yyazdım yazdım sıldım gunluk.bugun hıcbırsey yapma ıstegım yok o yuzden kusuruma bakma.bugun yazacaklarımı yarın yazarım sana artık sende kusuruma bakmazsın.çavv

o canımın yarısı dört yapraklı yoncası şans meleğim uğurlum...

merhaba günlük bugün güzel birgün sabah aşkımın günaydın ve beni çok sevdiğini açıklayan bir mesajıyla gözlerimi açtım bütün günün güzel geçeceğine inandım öylede oluyor sanırsam zayıfladıkça kendimi daha çok seviyorum dün yengem sen ne kadar zayıflamışsın dedi alıp içime sokasım geldi yengemi:) 75 ten 67 ye indim olsun o kadarcıkta aşkıma süpriz yaptım kargo gönderdim duygulandı benide duygulandırdı ben ona resmen aşığım:) çok seviyorm onu yerim kıyamam hadi günlüş öptüm senide görüşürüz inş hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin rabbim...

selam günlük,
yazacaklarımı içimden söyledim sen duydun beni. gerisini yazmaya gerek yok :)
çok ilginç şeyler oluyo hayatımda çok...:86:

Bir araba lastigi degistirme macerasi!!

Gerekenler: Bir adet baba, bir adet pamuk_helva ve bir adet kiz kardes!!!

Sonus: Bol eglence!!!

Iste dun aksam isten sonraki vaktimin kisa bir özeti. Sagolsun babam arabamin kislik tekerleklerini degistirip beni masraftan kurtardi. Ama azda söylenip takilmadi hani. Arabami bahceye park ettikten sonra bodrumdaki yazlik tekerlekleri cikardim. Zaten ciliz ve gücsüz bir kizim biraz ugrastim zorlandim. Babam zaten basladi söylenmeye yok bu arabanin sunu nerde yok busu nerde. Eee fransizlar araba yaparsa anca böyle olur. Benim eller tabi kapkara oldu babam "Ne o senin ellerinin hali"
"Ne olcak o kadar tekerlek götürdüm tabi pislencek" Kendi giydi eldivenleri ise koyuldu bide bana gösteri
"Bak hanfendi elviden giyipte yaparlar bunu"
"Baba sen bana eldiven vermedin ki"
"Orda birsürü eldiven var alsaydin bir tane illa benmi vermem lazim"
" O kadar sey arasinda nasil buluyum ben ya eldiven ben girsem oraya kaybolurum"
Neyse cikardi takti bana diyo s1k1ilastir biliyo yapamiycami takiliyor. Yok üzerine hangi tekerlek oldugunu yaz yok önce sil yok sunu tak yok vur. Bende tabi kardesime diyo sunu yap bunu yap diye. Nihayetinde degistirdik baba kiz...
Sonra demezmi sen bu arabanin yagina suyuna baktinmi "Baba daha gecen degisdirtim ya yagini"
"Olsun sen bak" Valla hep böyle yapiyo ya sürekli yagina suyuna bak kontrol et ben karismam ben yapmam diyo sonrada yapiyo illa takilacak illa didisecek illa yalvartacak. Hosuna gidiyo. Hih..

Böyle iste günlük yaaa

pamuğum ne eğlencel gün geirmişsin bab kız dialogınuz ne güzell

günlük tatlikizima cok cok tesekür ettigimi söyle Ona yakin zaman sonra yazacagimi söyle olurmu???

Günlük varya biz babamla hep böyleyiz ya allah bozmasin hatta ben kücükken bana "Sen kiminsin" dediklerinde "Ben Doganiyimmmmm" diyomusum...

günlük cidden evleniyorum ya ben
bak bugün ayakkabılarım geldi ayy dedim bunlar benim gelincik ayakkabılarımm...
offf çok heycan yaptım bak şimdi keşke yarın düğünüm olsa :83:
daha 35 günümüz var işte bekle babam bekle :26::26::26: bazen çok uzun geliyr işte yaaaa :90:

günlük pamuk helvama çok teşekkür ettiğimi ve beni fazla bekletmemesini söyle umarım hayatı güzelleşiyordur

günlük günlük yine ben anlatacak ne çok şey var hangisinden başlasam
cumartesi restauranımızın açılışı var çok işim olacak özellikle erkenden işe gitmek bayağı yorucu olacak..normalde zaten uykumuzu zor alıyoruz..havai fişek gösterisi balonlar çiçekler derken bide gelecek 300 400 davetli off off kıyafet alamadım ne uyduracağım bende bilmiyorum şimdiden çiçekler gelmeye başladı ama beyaz güllü geldi bugün canlı çok hoş.. ama beyaz gülün kokmadığını bilmiyordum öğrenmiş oldum daha önce yazmıştım patronumuzun babasının geç bir kızla kaçtığını ondan dolayı azar işitmedik çok şükür bayağı stres oldum ama kollarımda kabardı hatta dermotoga gitmem lazım 2 gündür yağan nisan yağmuru fenaydı..inş güneş olur cumartesi..:97: kocacımla salı günü izin yaptık evi bir güzel temizledim tüllerimi yıkadım..temizlik gibisi yok akşamda annemlere çıktık oturduk erkek kardeşim 1e gidiyo beraber ders yaptık sonra kucağımda uyuya kaldı bana çok düşkün canım benim kardeş duygusu bir başka yaa Rabbim korusun onları ...iyiki varlar.. çok şükür bu günlerime..inş herşey daha iyi ve daha yolunda giderde borçlarımızı bitirince bende anne olur kızkardeşimi teyze yaparım artık yeter abla teyze olayım dedi bana inş...

Günlükk,ben geldim

Kafam karmakarışık,bin türlü soru birsürü şey var kafamda,hayatım değişmeye başlayacak,kpss telaşına giriyorum artık yavaş yavaş.kendimi çalışmaya adıycam sanırım yoğunluk iyi gelr belki
Yalnızım günlük hala.başımı yaslayacak bi omuza,elimi tutacak sıcak bi ele,sevmeye sevilmeye,deli gibi aşık olmaya o kadar ihtiyacım varki anlatamam

ama olmuyor işte kmse onun gibi olamıyorki
deli gibi özlüyorum nasıl canım yanıyor.hala her an onu arıyorum.unutmadım ben onu günlük,unutamadım.

Galiba onun gölgesi hayatımda yapayalnız yaşlancam

Son düzenleme:
sinirliyim günlüktoş
endişeliyim
korkakım günlüktoş tamam mı
korkakın tekiyim beennn

Günlük la..Yarın Marmarise gidiom ben
Hehehe hem ziyaret hem ticaret hesabı..Haftasonu için
Pek bişi anlamıcaz ama olsun değişiklik olcak..Bu yeni kızan da özlesin beni birazcık..kameradan görüştük az önce :78:cidden etkilendi benden sanırım..Benim de ruhuma hitap ediyo ama var daha zamanı..Çok da uzatmak istemiyorum ama bakalım..Salak Gökhan yüzünden acaba samimi mi yoksa rol mü yapıyo diye sorgulamaktan alıkoyamıyom kendimi..
İnşallah iyi olur herşey..İki balık burcu nasıl anlaşçak çok merak ediyom..Birbirimize trip atar dururuz artıkın
Mühendis bey..Ayrı meslekten olmak daha güzel sanki..Anlattıklarımı merakla dinliyo bi sürü soru soruyo
Meslektaşım olsa onun da bildiği şeyler olcak..O kadar ilgisini çekmeyecek
Çok fazla artısı var bu çocuğun cidden..Kızlar da onay verdi..Ah bi de cesaret edebilsem..
Ama ertelemek istiyom işte birazcık..
Neyse gideyim uyuyayım sabah erken kalkıp hazırlık yapayım

Son düzenleme:
en son ne zaman yazdım bilmiyorum günlük,

ancak sana kendimi toparlamadan bir daha yazmayacağım demiştim net hatırlıyorum.
evet günlük kendimi toparladım, hayatımı da yaradanın yardımı ile toparladım ve bir yola girdik.
allah verdiğimiz kararlardan ve yaptıklarımızdan pişman etmesin diye dua ediyorum.

hayatımın benim açımdan başlamasından sonra, ilk defa 'biz' kelimesini kullanmaya başlayalı bugün bir ay oldu.

hiç böylesini hayal etmemiştim, mutlu olmaktan korkmak diye bir durum gerçekten varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…